Köszi mindenkinek, persze nem azt akartam kihozni, hogy áradozzatok, csak tényleg bocsi, hogy ha valami lemaradt volna. Olyan izgatott voltam (minden legyen, ne szenvedjetek semmiben hiányt, jól megismerjük egymást, stb).
Boglárka
Ki is nyomtatom a férjemnek, biztos örülni fog!
Cas és Aranyhold
A sütikből én még ma is csemegézek, nagyon finom!
(Lehet, hogy ezért jön ki egy herpesz a számon???? Túl jóízűen eszem?!)
Ja és most bevallom, hogy ám én is sütöttem, mert nagyon édesszájú vagyok. De ez volt az első sütésem az új légkeveréses sütőben... A süti finom lett, de ronda - tálalhatatlan.
Szóval jól kitapasztalom és akkor az én sütimből is csemegézhettek!
Az én sütőm is teflonos, de én is szoktam kis olajat alá rakni... Na majd Cas megmutatja, hogy kell csinálni az igazi palacsintát!
Aranyhold
Te egy főnyeremény vagy! Vagy a nagyi? Ennyi minden jót kapsz tőle???
Én nagyon szívesen babáznék Matyival! Tényleg a páromnak egy fotót bevittem megmutatni, aztán ígértem, ha megnéztem beviszem, de ez elmaradt, aztán este reklemálta is!
Hmmc
Dorina tényleg nagyon jól viselkedett!
MB
Gyógyulj meg, aztán tornán találkozunk!
Amúgy már folyamatosan olvaslak titeket, csak kissé kiborultam!
Ezt szakbarbárnak írtam, a lustaság miatt csak bemásolom:
Múlt héten a terhesgondozóba is rákérdeztem, hogy kötelező-e ezt a 28 napos szülési szabadságot kivenni, ők is mondták DEHOGY! Elsőre febr. 23-ra írtak ki, de a legutóbbi ultrahang alapján átírtak febr. 27-re. A munkaügyis a febr. 23-t jegyezte meg és ez alapján közölte, hogy jan. 23 után nem jöhetek dolgozni. Ez 1. eleve nem 28 nap, 2. nem kötelesek elküldeni! Ezek tudatában nyugodtan voltam a mai napig, percig. Most közölte velem a közvetlen főnököm, hogy teljesen feleslegesen fogok pl.: jan. 24-én bejönni.
Állítólag a közalkalmazotti szférában előírták, hogy 2005.01.01-től csak státuszban levő embereket foglalkoztathatnak.... Namármost van egy kollégám, aki helyettem lesz és kerül a státuszomba. Szóval miatta kell - kötelező elmennem. De ilyet csinálhatnak???? Ha jan. 1-től nincs státuszba, jan. 23-ig, akkor már nem mindegy? Nekem nagyon szükségem van a 100%-os fizetésemre, ugyanúgy végzem a munkám... Mit tehetek?????