Babus, azért tunhettem higgadtnak, mert jópár órával az elesés után írtam csak. Elôször én is szörnyen feldúlt voltam, haragudtam mindenkire: szegény férjemre, amiért széthagyja a kábeleit
(pedig én is széthagyok jópár dolgot, úgy hogy ez elég igazságtalan volt), magára a kábelre, hogy miért pont ott volt, meg magamra, hogy hogy lehetek ennyire ügyetlen. De ami megnyugtatott, az az volt, hogy úgy ÉREZTEM, nincs semmi baj. Már pár perccel az esés utántól megint éreztem a baba mozgását, és úgy mocorgott, ahogy szokott. Már egyébként felhívtam a rendelôt, meglepetésemre a dokim vette fel a telcsit, így meg is kérdezhettem tôle gyorsan, hogy érdemes-e aggódnom. Közölte, hogy ennyitôl nem eshetett baja, úgy hogy ahogy sejtettem, kicsit hülyén is éreztem magam ettôl.
De a lényeg, hogy szerintem minden rendben van. Csak úgy lehet. Punktum.
Egyébként az én babám sem egyfolytában mozog. Inkább periódusai vannak. Amikor írtad, hogy bizonyos idôponttól kezdve kell figyelni a mozgásait, akkor egyik este lefekvés után direkt figyeltem próbából. Kb 2 perc alatt megvolt a 10, bár én minden egyes mozgást számoltam. Ettôl függetlenül vannak idôszakok, amikor meg sem moccan, ha akkor kéne pont figyelnem a mozgást, azzal elég rosszul járnék... Ezeket a dolgokat nem lehet szerintem erôltetni. Ô is "emberi lény", jókedvvel és rosszkedvvel, saját lelkivilággal, úgy is akkor fog mozogni, amikor kedve tartja, ô még csak azt sem tudja, hogy mozognia kéne, különben aggódik az anyu. Szóval szerintem rendben van, hogy figyeled, de túlzott jelentôséget ne tulajdoníts neki, ha mondjuk 5 elôtt 10 perccel volt meg a 10 rúgás, vagy mondjuk csak 7-kor áll neki mocorogni.
Timurr, szerintem nem ártottál neki.
Egyébként rendszerint ha hanyattfekszem, az én babám is mocizni kezd.
Na, és megtudtam az eredményeimet is:
tenyésztés negatív, vérkép tök rendben (vas is, ez hogy lehet???), vércukor is rendben 4.0 (3.9-7.2-ig jó ebben a laborban). Hát ez szuper hír így reggel. Most tényleg nagyon jókedvem lett végre!
Borbolya
28+2