Új privát üzeneted érkezett!

Neszi!

Nagyon édik a képek Patríciáról. Annyira aranyos. Ne haragudj, hogy megkérdezem, de volt egy kép ami a műtét után hat héttel készült. Mi történt vele?

Babus!
Nagyon jó lett a babaszoba. Jó nektek, hogy már készen vagytok és mindenetek megvan. Mi még csak most fogunk nekiállni, és azt sem tudom, hogy mikor lesz vége, de már nagyon várom.
Majd ha kész lesz akkor rakok én is föl képeket róla, remélem sikerülni fog - majd kérek segítséget -. Megkérdezhetem, hogy hány kiló vagy és, hogy mennyit híztál, mert ahhoz képest, hogy egyik nap írtad, hogy 157 cm vagy és nem tudom pontosan hogy fogalmaztál, de azt gondoltam, hogy jól meghíztál közben meg egyáltalán nem. Szerintem elég jól nézel ki a nagy pocakoddal. Én sem vagyok csak 156 cm, de én úgy gondolom, hogy több rakodott rám, aztán lehet, hogy csak én gondolom így, mert az emberek egyáltalán nem veszik észre.

A bútorokon, babakocsin és a tisztálkodási dolgokon kívül azt hiszem már nem kell mást venni, de majd keresek egy listát és leellenőrzöm, hogy minden meglegyen ami kell. Úgy látom, hogy itt mindenki nagy micimackó rajongó, én is az vagyok és festek neki képeket a falra, majd azt is lefotozom.

Kép

Kép
mtücsök

Ja, azt nem írtam oda, hogy a babakocsi Pierre Cardin!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Hőmérő-ügyben pedig én egyértelműen a hagyományos higanyost pártolomKép A kórházban is azt használják. És a gyógyszertárban is azt ajánlottákKép
Egyáltalán nem vészes a popsijukba dugni, megszokás kérdése.
Sőt, nagy segítséget tesz, hogyha a babának fáj a hasa (mert pl. úgy telikajálta magát, hogy meg van puffadva), mert egykönnyen meg lehet vele kakiltatni őket. Sokkal finomabb megoldás, mint a szélcsövezés, az min. 2-szer ilyen vastag.

Babus

Kép
babus2005

Hát, nem tudom. Majd még gondolkodom rajta. Amikor a hugom kicsi volt, anyu a popsiján keresztül mérte a hőmérsékletét, és szegény csak úgy visított. Persze lehet, hogy csak azért, mert amúgy is beteg volt. De én ezt nem szeretném megélni... De ha belegondolok, tesóm is túlélte.
Na, 100 szónak is egy a vége, majd még bevárok egy-két véleményt.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Mtücsök
13 kg-ot híztam eddigKép Most vagyok 70kgKép
Ruhában nem vészes, sőt a legtöbb ember szerint, ez leginkább csak a pocimra ment. Persze szerintem is, de azért most látva a fürdőrucis képemet, hát...van jónéhány felesleges plussz rajtam. De ez most nem igazán érdekelKép

Brigó
Némelyik baba már egy szimpla peluscserétől is úgy tud visítani, mintha nem is tudom mit csinálnánk vele. A fürdésről már ne is beszéljünk. Szóval ehhez képest az az 1 perces hőmérőzés semmi. Szerintem.

Babus

Kép
babus2005

Mtucsok,

Nem baj hogy megkerdezted vegulis nem titok azert van fenn a kep mert beszelgettem itt neten hasonlo cipoben jarokkal es hogy meg tudjak nezni.

Szoval Patti dongalabbal szuletett a jobb labfeje teljesen befele volt fordulva kezeltek itt Fehervaron tobb kevesebb sikerrel.5 napos koratol gipszbe volt a laba szunetekkel szeptemberben elvittuk Pestre az Ortopediai klinikara es ott mondta a doki aki egy tunemeny!!!,hogy meg kell mutteni O volt az elso aki ezzel a betegsegel kapcsolatba nekem mindent elmondott tovirol hegyire es mire lehet szamitani a mutet utan. December 9-en mutottek mar egy eve. Februar elejen kerult le a gipsz es 14-en elindult akkor nyugodtam meg igazan.Most is jarunk hetente egyszer a Klinikara gyogytornara Patti nagyon szereti a tornat. Kicsit latszik s laban,de nem veszes annyi hogy gyogy cipot hord, meg az a laba kicsit kisebb de ettol a rendes cipot is tudja hordani.Hat ezert a kep....
Most kicsit bennem van a felsz,hogy mi lesz ha Laura is igy fog szuletni de a doki nyugtata hogy nincs nagyobb eselyem ra mint barkinek. Hat majd meglatjuk.

Ide masolok egy kepet hat az en kocsim hasonlo csak nem femkullos hanem muanyag es nem pumpalhato a kereke.Ja es nincs markaja.Kép
neszi

Ez lemaradt a szine nem ilyen hanem sotet kek es vilagos kek es vannak rajta macik.
neszi

A dicsereteket pedig Patti neveben is koszonjuk szepenKép
Na egy kicsit eldugulok most mar. Kép

bobeszedu NesziKép
neszi

Neszi!

Örülök neki, ha a kis Patti jól érzi így magát a bőrében. Amíg ő rád mosolyog, azt hiszem, neked sincs félnivalód!

Tamesz!
Köszi neked is az infót, és örülök, hogy a vércukrod rendben van. Akkor végleg szakítottál az egri élettel... És szabad kérdeznem miért csábultál el Pestre? Nem tetszett az egri bikák vére, vagy inkább a meló volt mindennek az oka??

Brigó

Kép

Kép
brigó

Az előbb elfelejtettem írni:
Nekem most délután óta olyan furi érzésem van, mintha a szeméremcsontom fájna. Délután a kutyaséta közben 3-szor úgy belenyilalt, hogy meg kellett állnom, fogam összeszorítva, szemem becsukva, aki látott, azt hihette, szülni készülök. De csak pillanatokig tartott.
Most viszont, hogy itt ülök és írok, folyamatosan fáj, na jó, ez erős kifejezés rá, inkább nyomja valami, amitől még az ülés is rosszul esik. Ez mitől lehet szerintetek? Fészkelődik be menetirány feléKép De ez csak a 36.hét után szokott lenni, nem?

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni, úgyhogy csak a délutáni termésre reagálnék.

Neszi
Szerintem is nagyon aranyos a lányod, nekem kimondottan a 30-as képen a legbájosabb.

Ruzicsky
Mi sem vettünk még babakocsit (meg sok mást sem), nem könnyű választani. Nekem konkrétan mondta egy ismerősöm, hogy Pierre Cardent ne vegyünk, mert neki kettétört a váz nem sokkal a garanciális idő lejárta után. Persze ez csak egy vélemény és nem is jelenti azt, hogy más kocsik jobbak.
Sajnos amik nekem tetszenek - nem kinézetre, hanem praktikussági okokból - azok a drága kategóriába tartoznak. Annyiból tudnak talán többet, hogy jobban alakíthatóak, mert teljesen szét lehet szedni, és azt teszel vázra, amit szeretnél, nem pedig egy kész babakocsiba rakod a hordozót, mózest, stb. Persze ez sokaknak nem fontos, nekünk sajnos igen.
A tesóméknak mindig "no name" kocsijaik voltak, egyikkel sem volt gond, tehát tényleg a praktikussági szempontokat kell nézni, nem a márkát, főleg nem az árat.

Voltam ma szülésfelkészítő tanfolyamon, meg szülőszoba-nézegetésen.
Egész jó volt, a fájdalomcsillapításról volt szó. Érdekes érzés volt ennyi pocakos között lenni, már ettől is meghatódtam, aztán a szülőszobán láttunk/hallottunk egy nagyon friss babát, tök jó volt.

Megyek gyógyszertárba, aztán jövök még!

Zsana (30+3)
zsana75

Helló!

Köszi a sok infót babakocsi ügyben. Kép Majd értesítelek titeket, hogy milyet vettünk, most már előbb-utóbb csak eljutunk vásárolni, bár mivel 16 után utalják a 13. havi fizetést és mindketten közalkalmazottak vagyunk a párommal valószínűleg utána fogunk vásárolgatni, úgyhogy még várjatok egy-két hetet. Kép

Amúgy elég borzasztó ez az Eü helyzet, mondjuk Pesten legalább lehet válogatni a kórházak között, de azért itt sem mindenhol érzi magát biztonságban az ember. Kíváncsi leszek majd a kórházra ahol szülni fogok, hogy milyen lesz, mert eddig magánrendelőbe járok, mert nem volt kedvem ahhoz, hogy órákig üljek az sztk-ban, bár alapvetően pénzkidobás magánrendelőbe járni, mert a TB alapján ingyen is járna. De legalább szép a rendelő, a doki korrekt, nem kell várnom max egy kis csúszás 10-20 perc. Amúgy a Praxis-ba járok, mert ott rendel a dokim és ha kell UH, akkor úgy kérek időpontot, hogy egy időben legyen, ne kelljen kétszer menni. Ez így nagyon kényelmes. Kép

De kórházban még nem feküdtem, mondjuk a Szent Imréről jókat hallottam, meg láttam is, hogy jók a körülmények, nekem ez nagyon fontos!

Úgyhogy én abban bízom, hogy 2005-ben vagyuk az EU-ban csak javul majd a helyzet az egészségügyben is.

r
ruzicsky

Megnéztem Tamesz és Ubul képeit is, úgy látom már ott is nagyon készen állnak a dolgok. Kép

Na és a kis Pattit is megnézegettem, nagyon aranyos a kiscsaj. Kép

r
ruzicsky

Babus
Úgy belelkesedtem a képeid láttán, hogy gyorsan én is csináltattam néhányat Kép.
Furi, hogy "csak" 103 cm a pocid. Az enyém 107 cm, igaz, vacsora után Kép. A 165 cm-es magasságommal én sem vagyok egy langaléta, mégis eltörpül a pocim a tied mellett. Kép
Ja, nekem nincs bikinim, ezért bevállaltam egy fehérneműset, hát elég vicces. Legalább a combom vastagabb, mint a tied KépKépKép
Íme:

www.babanet.hu/album/main.php?album=3596&p=2584349
zsana75

Lányok,
Most csak egy gyors segítségkérés, aztán visszaolvasok. Ma én is csúnyán eltaknyoltam, és azóta aggódom. Kép Egy kábelben botlottam meg itthon (tudom, minek volt ott, már én is kidühöngtem magam miattta), és kb mint egy fa úgy vágódtam elôrefele. Leginkább a térdeimet ütöttem meg és a könyökömet és az alkaromat, a pocimra nem estem rá, de a végén mégis úgy landoltam, hogy hason feküdtem. Nem emlékszem, hogy megnyomtam volna a babát, de minden nagyon gyorsan történt. A pocim nem fáj, nem keményedik, nem vérzek, és a babó is mozog azóta ugyanúgy, ahogy szokott. Nem hiszem, hogy bármi baja lenne, de nem jobb mégis felhívni az orvost? Csak félek, hogy már hülyének néz a sok aggodalmammal. Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Ja, és szabin van az orvosom, csak pénteken lesz. Kép
B

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok
Hát én ma se unatkoztam, úgy eltelt ez a nap, hogy csak. Egy csomó nyűgön van az épülő házunkkal kapcsolatban, szeretnék mindent letudni, hogy mire jön a baba, ne kelljen ezzel foglalkozni.
Voltam ma dokinál, minden rendben van, megmatatott, méhszájam zárt.
Jövő hét utáni héten kell mennem az első CTG-re. Mehetnék jövő héten is, de ő nem lesz bent és az eredményt meg kell neki mutatnom, ezért tettük át két hét múlvára. Akkor már a 36. hetembe fogok járni. Mondta, hogy a szülésnővel is elég akkor beszélnem, de lehet hogy már a jövő héten megkeresem biztos ami biztos.
Rákérdeztem a homeos bogyókra, azt mondta nem ellenzni, de ő nem hisz benne. Kérdeztem a málnalevélteát, azt mondta erre, hogy mi kismamák nagyon egy nyelvet beszélünk, gondolom nem én voltam az első aki feltette neki ezt a kérdést. Ő ebben se hisz, de azt mondta, ha azt hiszem ettől nekem jobb lesz akkor igyam azt.
Elmondtam neki ezt az 5-től bal oldalunkon fekve figyeljük a magzatmozgást. Azt mondta, nagyon sok féle módszer van a magzatmozgás figyelésére. Ők a klinikán régebben azt kérték a kismamáktól, hogy reggel 8-tól figyeljék, hogy délig meg van-e a 10 mozgás. De nem kellett feküdniük. Kérdeztem mi számít egy mozgásnak, akkor amikor az egész hasam mozog. Azt mondta, hogy egy ilyen mozgás sorozat (pl. amikor fordul a manó) egy mozgás, utána van egy kis szünet majd megint mozog...De ha úgy általában elég mozgékony egy baba, akkor nem kell figyelni a 10 mozgást.
A CTG-nél úgyis ki fog derülni hogy jól érzi-e magát odabent, rendesen fejlődik-e...

Brigo
Már babázó barátnőm korábbi tanácsára én egy popsiba is rakható hőmérőt vettem, aminek nem merev a vége, hanem mindkét irányba hajlítható, így ha befeszít a baba, akkor se kell előlről kezdeni a mókát. Aztán amikor már meg volt a hőmérő és rákérdeztem, hogy szerinte ez jó lesz-e, akkor mondta, hogy vett a kislányának egy fülhőmérőt, ami 1 mp alatt megméri és sokkal jobb.
Abba belegondolva, hogy a piciknek nagyon hamar fel tud szökni a lázuk és nem kell mindig kibontogatni a pellusból sokkal praktikusabb (szerintem). És állítólag ezek az újdfajta fülbe rakható hőmérők már használhatók újszülött kórtól is. Ő a Media Markban vettt egy Braun márkájút aminek 14000 Ft körüli ára volt.
Babusnak viszont igaza van abban, hogy ezzel a popsiba dugós lázmérővel jól meg lehet őket kakiltatni.
Én minden esetre be fogok ruházni egy fülhőmérőbe is.

A holnapi napra tervezett védőnő látogatásom megint nem jön össze, majd a jövő héten...
Addig megpróbálok egy jó gyerekorvost találni.

na jó sokat írtam, megyek főzök valami vacsit...

Timka
timka

Szerintem ne aggódj, ha fel tudod hívni ilyenkor is, akkor hívd fel a dokidat. Ha nem görcsöl meg stb, akkor úgysem történt semmi baj, de jobb ha tud róla a doki, mert ő tudja, hogy mik lehetnek ilyenkor.

r
ruzicsky

Borbolya
Én mivel átéltem már ugyanezt, teljesen megértem az aggodalmad. Szerintem mindenképp hívd fel a dokidat. Nem fog hülyének nézni! De biztos nem lesz semmi gond, hisz nálam se lett!!!Kép

Zsana
Nagyon ari pocakod van neked is! De tényleg nem látszik 107cm-nekKép

Babus

Kép
babus2005

Timka!
Köszi az infót. Szerintem maradok én ennél a fülhőmérőnél, de azért még kivárok.

Borbolya!
Ha nincs semmi panaszod, szerintem nem kell aggódnod, de ahhoz, hogy megnyugtasd magad, próbálj meg holnap időt rászánni, és valahogy bejutni egy uh-os vizsgálatra, vagy legalább a védőnéninél egy szívhangra (feltéve, ha van Doppler-e).

Zsana!
Nagyon szép a pocid!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Borbolya
Szerintem nyugodj megKép,nem a pocidra estél,remélhetőleg az ijedtségen kívül nincs baj.
De ha nem sikerül hívd fel a dokidat,szerintem ő is megnyugtatna.

Timurr
Vendég

Babus
Úgy belelkesedtem a képeid láttán, hogy gyorsan én is csináltattam néhányat Kép.
Furi, hogy "csak" 103 cm a pocid. Az enyém 107 cm, igaz, vacsora után Kép. A 165 cm-es magasságommal én sem vagyok egy langaléta, mégis eltörpül a pocim a tied mellett. Kép
Ja, nekem nincs bikinim, ezért bevállaltam egy fehérneműset, hát elég vicces. Legalább a combom vastagabb, mint a tied KépKépKép
Íme:

www.babanet.hu/album/main.php?album=3596&p=2584349
zsana75

Jó ötlet a védônô, bár hetente 1x van terhesrendelése (pont szerdán 10-12-ig Kép), de holnap felhívom, hátha hajlandó kivételt tenni. És lehet, hogy a dokim rendelôjét hívom fel, aztán majd az asszisztense megmondja, hogy szerinte zaklassam-e ezzel a dokimat a szabija alatt vagy sem. Tényleg az van bennem, hogy ha Babus nagyobbat esett, mint én, és pont a pocijára, és náluk sem volt semmi baj, sôt, azt mondták, hogy a babák nagyon jól védve vannak, és nem sérülnek meg egykönnyen, akkor csak nincs semmi baj. Meg úgy érzem, hogy minden rendben van, és ez számít szerintem. Köszönöm a tanácsokat, nagyon jó, hogy vagytok és segítetek amikor az ember úgy el van szontyolodva, hogy még logikusan gondolkodni sem tud.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Babus, a pocid elképesztô!!, és nincs semmi baj a fürdôruhás képpel sem. Nagyon csinos kismama vagy! Kristófka szobája is nagyon szép, de ezt már mondtam. Kép Látszik, hogy mennyire várjátok!!!

Neszi, csodálatos a kislányod, igazi kis tündér! És ami a legszuperebb, lerí róla, hogy mennyire boldog!

Az elesés után muszáj volt kompenzálnom valahogy a dolgokat, így elmentem vásárolni (a mostanság egyedül jó nadrágom meg térdben kiszakadt Kép), így vettem másik kisnacit, de ami még fontosabb, egy kicsi alvórugit is Rugólábnak (mostanában így hívjuk, annyit rugdos Kép). Csak hogy érezze, hogy ha sok is a megpróbáltatás, mi nagyon szeretjük és várjuk!!!

Én meg tiszta hülye vagyok, mi?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Borbolya
Tuti nincs gáz, nagyon jól ki van találva az emberi szervezet, a babák nagyon védve vannak. Kép

Hogy ezt hogy csinálta a gép? Láttam már olyat, hogy kétszer küld egy üzenetet, de hogy egy óra különbséggel!!????
zsana75

Brigó,
nincs semmi bajom Egerrel, nagyon szeretem, de 18 évesen elkerültem tanulni debrecenbe (jó régen 1990-ben) majd onnan elcsábítottak dolgozni pestre 96-ban, azóta itt élek. A nagymamám és apu Egerben laknak, tehát azért szoktunk hazajárni, kb havonta, illetve tavaly ott voltak az esküvőink is, oda jártunk okításra is a Dobó térre. De sajnos nincs túl sok munka Egerben, ezért nem is siettem vissza, itt meg mindig megkerestek valami újjal.

Babus,
nekem is szokott fájni a szeméremcsontom már kb 3. hete, de nálam ez inkább a túl sok mászkálástól vagy álldogálástól, egy helyben ücsörgéstől szokott lenni.

Sajnos most valahogy nagyon bevacsizhattam, mert nagoyn feszít a pocakom és már feküdni sem jó, csak 90 fokban ülni! Szóval hülye vagyok!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ruzicsky,
Ja és köszönjük a dícséretet, majd csinálok aktuális képeket is, mert azok dec 14-iek! Meg esetleg megmutatom a pocakot is, de én nem vagyok egy manöken alkat!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Timka
Nekem a 8-tól 12-ig figyelés se menne, mert 10 óra előtt ritkán kelek föl.
Egyébként az én Kristófom nem egy hiperaktív baba, képes tök sokáig nem mozogni, főleg délután szunyókál mindig. Estére aztán felélénkül. Most is nagyon bulizik. De azért aggaszt, hogy ő miért nem mocorog egész nap, mint a ti babáitok? Ilyen kis nyugis baba lenne?
Bárcsak lenne már február és megszületne és én legalább egy picit megnyugodnék.

Borbolya
Irigyellek a higgadtságodért. Mikor én elestem, bőgve, hisztizve rohantam be a kórházba. Haza se mentem, hanem csak felcsengettem apucinak, hogy jöjjön azonnal, és 5-10 perccel az esés után már a kórházban voltunk. Bár én már kórosan paramami vagyokKép

Babus

Kép
babus2005

"T.M."

Csak nem szégyelled magad, hogy titokban írogatsz?! Valld csak be bátran itt mindannyiunk előtt, hogy egy perverz állat vagy!!! Hadd tudja meg mindenki, hogy pocakos kismamik képeivel elégíted ki beteges vágyaidat!!!

Vagy a másik topikban találtál rám? Oda is megírom.

"csini mami"

Lányok, csak óvatosan a pocisképekkel!!!

Kép
babus2005

Babus
Mi van,ki az a T.M?

Tamesz
Várom a képeket.Kép

Borbolya
Biztos nincs semmi baj.Kép
Mostanában én is rugibabának hívom,mert akkorákat rúg,hogy nagyon.Múlt este szegényt megugrasztottam,körbetapiztam a pocit,hogy milyen szép és egyik mozdulatnál akkorát ugrott jobb oldalra,azt hittem kiviszi az oldalát,biztos megijedt.Én meg paráztam ,hogy szegénykém,de biztos nem ártottam neki ügye?
Az én rugibabám amikor kivagyok háton terülve,akkor kezd el nagyokat rúgni,szerintetek nem baj ,hogy szinte egész nap ülök,nem nyomom ezzel őt?Kép

Timurr
Vendég

Babus
Az én babám se egy hiperaktív gyerkőc. Napközben jövök-megyek így nem nagyon érzem hogy mozgolódna. Vezetés közben néha érzem, hogy rúg egyet-kettőt, aztán kész. Este amikor lepihenek akkor szokott elevenebb lenni. Akkor aztán olyan dínom-dánom van, hogy nem győzök betelni a látványával.
Engem nem igazán foglalkoztat ez a magzatmozgás számolgatás, és szerintem a védőnődnek Te is nyugodtan mondd meg, hogy nincs erre időd. Úgyse nála szülsz, ha a szülésznő vagy a nőgyógyász kéri akkor oké, de szerintem ők látják majd a CTG-k alatt, hogy minden rendben van.

Timka
timka

Babus, azért tunhettem higgadtnak, mert jópár órával az elesés után írtam csak. Elôször én is szörnyen feldúlt voltam, haragudtam mindenkire: szegény férjemre, amiért széthagyja a kábeleit Kép (pedig én is széthagyok jópár dolgot, úgy hogy ez elég igazságtalan volt), magára a kábelre, hogy miért pont ott volt, meg magamra, hogy hogy lehetek ennyire ügyetlen. De ami megnyugtatott, az az volt, hogy úgy ÉREZTEM, nincs semmi baj. Már pár perccel az esés utántól megint éreztem a baba mozgását, és úgy mocorgott, ahogy szokott. Már egyébként felhívtam a rendelôt, meglepetésemre a dokim vette fel a telcsit, így meg is kérdezhettem tôle gyorsan, hogy érdemes-e aggódnom. Közölte, hogy ennyitôl nem eshetett baja, úgy hogy ahogy sejtettem, kicsit hülyén is éreztem magam ettôl. Kép De a lényeg, hogy szerintem minden rendben van. Csak úgy lehet. Punktum.

Egyébként az én babám sem egyfolytában mozog. Inkább periódusai vannak. Amikor írtad, hogy bizonyos idôponttól kezdve kell figyelni a mozgásait, akkor egyik este lefekvés után direkt figyeltem próbából. Kb 2 perc alatt megvolt a 10, bár én minden egyes mozgást számoltam. Ettôl függetlenül vannak idôszakok, amikor meg sem moccan, ha akkor kéne pont figyelnem a mozgást, azzal elég rosszul járnék... Ezeket a dolgokat nem lehet szerintem erôltetni. Ô is "emberi lény", jókedvvel és rosszkedvvel, saját lelkivilággal, úgy is akkor fog mozogni, amikor kedve tartja, ô még csak azt sem tudja, hogy mozognia kéne, különben aggódik az anyu. Szóval szerintem rendben van, hogy figyeled, de túlzott jelentôséget ne tulajdoníts neki, ha mondjuk 5 elôtt 10 perccel volt meg a 10 rúgás, vagy mondjuk csak 7-kor áll neki mocorogni. Kép

Timurr, szerintem nem ártottál neki. Kép Egyébként rendszerint ha hanyattfekszem, az én babám is mocizni kezd. Kép

Na, és megtudtam az eredményeimet is:
tenyésztés negatív, vérkép tök rendben (vas is, ez hogy lehet???), vércukor is rendben 4.0 (3.9-7.2-ig jó ebben a laborban). Hát ez szuper hír így reggel. Most tényleg nagyon jókedvem lett végre! Kép

Borbolya
28+2

KépKép

Kép
borbolya

Babus
Jó tudni, hogy megint (vagy még mindig) vannak itt ilyen barmok. KépKépKép
Mondjuk én eleve nem tettem nyilvánossá az albumot, sőt a profilomba sem írtam be az elérhetőségét, csak ide másolom be néha. Annak ugye elég kicsi a valószínűsége, hogy valaki véletlenszerűen pont ebbe a topikba tévedjen be és találja meg a linket.
Egyébként úgy tudom, volt már ebből gond régebben, de akkor gyerekek képeit használták fel hasonló, sőt durvább célokra. KépKépKép
zsana75

Babus!

Nem tudom mi a konkrét eset, de teljesen jogos a felháborodásod, csak azt sajnálom, hogy nem írod ki, hogy kiről van szó!

Mert, ha ő ennyire megbántott téged, akkor az a legkevesebb, hogy mindenki tudja, hogy kiről van szó. Egyébként leírta a neved vagy vagy csak magadra ismertél bár a helyzeten semmit nem változtat.

Kép

Kép
mtücsök

Tücsök
Ha jól értem, Babus egy e-mailt kapott az illetőtől, gondolom nem teljes névvel...
zsana75

Igen, egy e-mailt kaptam tőle, és valóban nem teljes névvel.
Zsana, amúgy én is csak ide tettem be az albumom elérhetőségét(a profilomban csak Kristófka képei és szobái vannak benne).
Kedden este úgy éjfél körül írtam ide be nektek a címet, és hajnali 5 órás dátummal kaptam tőle a mailt. Szóval valószínűleg ő látta először és ezekszerint itt olvasta a címet vagy a téli babásoknál, mert máshonnan nem tudhatta.
Na mindegy, egy ilyen jelentéktelen, beteg, perverz emberre nem fecsérelek több időt. Remélem ezt is olvassa!!!

Babus

Kép
babus2005

Na ma aztán végképp bebizonyította nekem Kristóf, hogy milyen szélsőségesen viselkedik mocorgás-ügyilegKép
Felébredtem hajnali 6-kor, és egészen 7-ig nem tudtam aludni. Ez alatt az 1 óra alatt kb. 30-szor mozgolódott. Eszméletlenül kis aktív voltKép Olyan jó voltKép Felébresztette egy csuklás, amitől aztán teljesen bezsongottKép
Meg tegnap este is kis aktív volt, apuci Disney zenéket töltött le a netről és ezeket hallgattuk, hát Kristófka teljesen odáig volt érteKép Főleg a Kis hableány zenéje jött be nekiKép De mit is várunk egy pasitól?!Kép
Szóval Kristófkám hajnalban és késő este teljesen aktív, nappal pedig nagyon megbújik, időnként egy-két erőltetett mozgás, hogy mégis ne aggódjam már magam halálra, de azokból aztán aligha jönne össze a 10 mozgás.
Akkor ez még normális, ugye???

Babus

Kép
babus2005

Zsuzsa
Ennyi pénzért ilyen sok minden, az tényleg nem rossz!
Szerintetek nekem (március 13-i céldátummal) érdemes venni overált, vagy akkor már elég a bélelt rugi + aláöltöztetni?

Én pont azon gondolkodom, hogy a gyermek szinte egész nap pörög, nincsenek hosszabb időszakok amikor nyugi lenne. Durva lesz, ha kívül is ezt fogja csinálni!
zsana75

Sziasztok CSajok!

Na ma letudtam a másodállásomat is egy időre, most már csak ha nagy kaka van akkor megyek be miattuk a városba!
Ma nagyon fáradt napom van, tegnap nagyon pörögtem, ma meg mint a tetűűűű, minden mozgás nehezemre esik, BÁLNÁSODOK???!!! Vagy az idő visel meg ennyire?
És én továbbra sem tudok jól aludni, sajnos!

Jimbone,
a mi pocaklakónk i s angoyn aktív, mondtuk is az apjával, hogy majd legyen aki rohangál utána, ha kint is ilyen nyüzsgőmócsing lesz a drága!!
Az árkádos tippet köszi, holnap lehet, hogy beszaladok, kicsit nyálat csorgatni, de nekünk már annyi vackunk van!!!:-)))

Babus,
nekem sem mindig aktív ubul, pl ma délelőtt egész nyugis volt, majd 12-2 között tombolt, most megint alszik szerintem, és várja az apját, neki produkál minden este hatalmas rúgásokat!

Borbolya,
gratula a jó eredményekhez, mi is izgulunk már, mert holnap este megyünk a dokihoz a szokásos 4 hetenkénti "látogatásra", és kíváncsi vagoyk miket fog mondani, meg most már én is összeírom amiket szeretnénk tőle megtudni!

Na kicsit lehet én is pihizek, amíg ubulka hagy!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok,
A képekhez gratulálok mindenkinek!
Babus,nekem kisebb a pocim de szerintem rajtam több a felesleg.Már 17 kg-nál tarok(71kg vagyok most)??
Ma voltam dokinál minden rendben,zárt mészáj stb.
Már befordult és nekem is soxor nyomja a szeméremcsontot.
A dokim azt mondta a február 28.-i héten megszületik.Mivel tuti császár így ő nem javasolja,hogy pár napnál tovább vigyem.Most nagyon elkezdtem izgulni,így olyan konkrét az egész.Persze azt is hozzátette,hogy lehet,hogy február közepén magától beindul.Szóval ezek a kilátások.
Tamesz,melyik Auchanban vettétek a nuk cumit?Én kérdeztem.
Eveka,mi az örstől egy megállóra lakunk.Nem vagyunk messze egymástól.
Holnap én is megyek az Árkádba beszerzőkörútra.
pusza mindenkinek
nyetus76

Nyetus
Ezek szerint nem törvényszerű, hogy csak a 36.hét után forduljanak be a babák?
Mert ha így van, akkor elképzelhető, hogy nálam is ez van. A téli topikban egyébként is azt írták, hogy ilyenkor amikor befordul a baba és leszáll a pocak, akkor már könnyebb a légvétel(bár ez nekem eddig se volt nehézkes), meg gyakrabban kell WC-re járni(na ez nálam az utóbbi pár napban nagyon így van, max. 30 percenként járok) éshogy újra tudunk sokat enni. Hát én tudok is, tegnap egyszerre megettem 2 tányér vadast, nem sokkal utána pedig még egy kis adag tejbegrízt is, és abszolút nem terhelte meg a pocimat, mint korábbanKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Hazertunk a nagy pestrolKép voltam a Mini-manoba nekem teccik az uzlet es az arai is. Beszereztem a pelenkatartot varom apat hogy felfurjaKép Vettem meg Pattinak egy ari nacit is. Ja es kepzeljetek amit nezegettem neki csizmat de meg nem vettem meg ott lattam 6400-ert a Brendonban meg 8900 volt ugyanaz azert nem mindegy!! Szoval Babus koszi az otletetKép Itt fehervaron alig van valami jo bolt a Brendon de rohadt draga igy kilove meg egy ici pici megatoys az auchanba nem szeretem mert tulzsufolt. Meg egy ket kicsi de az arak a csillagos eg. Mi mindent pesten vettunk meg anno es a sogornom is most mielott szult.

Babus: Siman lehet hogy mar befordult nekem a 30 .heten befordult Patti es ugy nyomta a csontomat hogy szornyu olyan volt mintha izomlazam lenne.

Fel vagyok haborodva hogy milyen barmok vannak tenyleg vigyazni kell a kepekkelKép
neszi

Neszi
Örülök, hogy tetszett a Mini-ManóKép
Mi is mindent Pesten vettünk meg KristófkánakKép, mert nálunk itt Gyöngyösön is nagyon drágák a bababoltok.

Ma egész aktív a kissrácomKép, biztos a szívére vette, hogy ennyit izgulok a kevés mocorgása miatt, ezért inkább beaktiválódottKép
Ma már 3-szor csuklott isKép Ez nem rengeteg?!?

Babus

Kép
babus2005

Többiek???

Kép
babus2005

Hú, én nagyon ki vagyok ütve. Mostanában én sem kelek fel 9-10 elôtt, persze éjfélig meg le sem fekszünk, így nagyon megviselt a tegnap reggeli vérvétel 7:45-kor. Kép Már régóta pajzsmirigy problémáim vannak, így idônként amiatt is kell vért venni, meg most várandósság alatt sokkal gyakrabban ellenôrzik. De az egyik szemem félig nyitva tartom, azzal olvasgatlak ám titeket... Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Helló Lányok!

Voltam ma UH-n! Nagyon aranyos a kis Bendegúz, majd teszek fel képet. Kép Mondjuk szokás szerint nem nagyon aktivizálta magát, de már megszoktam, hogy Uh-n mindig alszik. Egy kicsit kisebb a koránál 1267 gramm. De a Győrfi azt mondja, hogy ez még belefér, lehet, hogy majd most indul be, remélem..

A lényeg, hogy eddig nem fejjel lefelé volt, de most már úgy van, megfordult! Kép Ügyes baba.

És úgy fekszik összecsomagolva, hogy a lába is a fejénél van, és láttam 4D-ben a kukiját, most már tévedés kizárva fiú lesz! Kép Eddig is azt mondta Győrfi, de eddig én nem láttam, mert csak 2D-ben lehetett látni a baba fekvése miatt és abban én nem látom, nekem az bármi lehet.

Szóval minden rendben van, a méhlepény I-es, kicsit ugyan kisebb a baba, de nem annyira, hogy bajt jelentsen. Kép

r
ruzicsky

Ruzicsky, nagy gratula! Kép Most mennyi idôsek vagytok egyébként? KÉpet nem tudsz föltenni kicsi Bendegúzról?

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Babus
A mi fiaink úgy tűnik ellentétesen működnek Kép, legalábbis ami a délutánt illeti, nálunk szokatlanul nyugis.
Mondjuk egy csuklás volt (nekem eddig a legtöbb kétszer egy nap), de egyébként lapítás van.
Ma öttől még tuti nem volt 10 KépKépKép.

Ruzicsky
Ezek jó hírek, és nem baj, hogy nem olyan nagy, mert idő is van még, meg nem is baj, ha nem 4-5 kg lesz. Kép
zsana75

A profilomban ott a kép! Kép

És ma vagyunk 30 hetesek.

r
ruzicsky

Nyetus,
Gratu a jó eredményekhez!!!! Mi holnap megyünk dokihoz, már összeírtuk miket akarunk tőle megkérdezni!
A Nuk cumit a csömöri Auchan-ban vettem tegnap, mivel oda járok kórházba és a két vérvétel között van máfél óra, valami "hasznosat" kellett addig csinálnom!!!

Babus,
nekem már a 32-héten be volt fordulva a pöttöm, amikor a kórházban voltam, de nekem is most megy lefelé, úgy látjuk, én enni nem tudok sokat, de le is szoktam a nagy kajálásokról a diéta miatt, de a pisilés ugyanaz, állandóan, de max fél óránként! Tragikus, mert mire beérek a városba, már azonnal egy WC-t kell keresnem!

Hogy mennyit csuklik Kristóf? a miénk nem sűrűn szokott, az baj? csak hetente 2-3-szor!

Ruzicsky,
gratu az eredményekhez, szerintem ne aggódj a mérete miatt, még simán belehúzhatnak ilyenkor!
És a kép is nagyon cuki, tök jól látszik!!

Borbolya,
Én most kialudtam magam délután egy kicsit, de reggel a párom miatt sem tudok sokáig aludni, meg addigra már úgy fáj mindenem, hogy jó felkelni és megmozdulni!

Megyek apjukhoz vissza kicsit, mert végre élvezem, hgoy itthon van velüünk hétközben is, és még mindig nem tudok ezzel a dologgal betelni! Olyan jó ahogy örülnek egymásnak a fiával esténként és nekem is olyan jól esik ahogy kényeztet!!!
tamesz+ubul 34+3

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?