Sziasztok!
Ahogy ígértem ma bővebben, aztán teszem is fel a pihentető gipszecskét.
Cas
Köszi, de nem érzem sok hasznát a gipsznek, mert az alkarom fáj (kegyetlenül), de a felső részére rakták a rögzítőt. Barátnőmnek kinyomtattam, örült! Ebben a hónapban nem dolgozik a vizsgái miatt (talán utána jön ide ő is).
Nem rossz, bár a fiúnév határozottan megvan (Dominik).
Az én körméretem 104 cm volt tegnap.
Ma mész dokihoz, mesélj mit mondott a csípés-égetésre? Ha úgy érzed jobb, hogy kisírod magad, akkor tedd azt!
Bevonuló csomag: tegnap előtt hazavittem a listát, tegnap megnéztem, és bejelöltem miket kell megvenni, hát nem kevés tényleg!
Myra
Nem semmi volt ez az egész, tényleg mindenki csak irigykedni tud. Gratulálok! És a következő(k) is ilyen legyen! A kisasszonyka nagyon aranyos!
Köszi talán hamarosan jobb lesz (kezem).
Biztos lesz még ilyen találkozó!
Gizmi
Akkor ezek szerint szülés után vissza nézel még ide, és mesélsz nekünk. Várjuk! (99% gondolom ki a dokid: MM)
Mucus
Nekem még nincs tapasztalatom, de valahogy sejtettem, hogy ennél már a későbbiekben (szülésig) nem lesz jobb. Nekem a mozgása/feszítése kellemetlen. Nálam az őszinteség a nyerő!
Azért hozzátok lehet, hogy szívesebben mennék palacsintázni...
MB
Jobbulást, tornára csak akkor gyere, ha tényleg jól érzed magad. Nehogy legyengítsen!
Laga
Hol voltál tornán? Többen is mondják, hogy de. már szinte el sem férnek, szóval én maradok a du.-nál (kedden is csak ketten voltunk)!
Hmmc
Nekem is eszembe jutott, hogy veled mi lesz? De talán nem lesz rád rossz hatással, ha egy kicsit bűnbe esel...
De az nem túl nyerő, hogy másnap kell menned pont
Aranyhold
Nagyon örülök, hogy ott leszel Te is!
Jaj, de jó én meg fogom ismerni: Cas-t, MB-t, Aranyholdat. Állítólag a képek alapján (profil) engem nem lesz nehéz megismerni?! Én már tisztára bezsongtam a tali miatt! Csak tudjátok mi jutott az eszembe? Hogy mi van akkor ha nem lesz üres a palacsintázó? Vas. 3 óra, ebéd után nem akkor mennek palacsintázni mások is? Orbisért átugrok a másik topicba, mert ők szinte hetente randiznak megkérdezem, hogy hol... Aztán meg ezt kéne böngészni (valami hozzáértőnek - nem vagyok egy nagy netezős):
www.vendegoldal.hu Tegnap voltam dokinál és már megint olyan jó hangulatba telt! És azt mondták, hogy nem is igaz, hogy jan. 23 után nem jöhetek be dolgozni! Kötelezően nem küldhetnek el! De azért felkeresem Szakbarbárt is... Na befejezem!
Puszi Nikcsi 33+0