Na, én is jövök éjszakázni. Pedig olyan fáradt vagyok, hogy még. De álmomban oldalra fordultam, és az fáj. Felébredtem rá, és hirtelen mozdultam, és annnnnnyira beleszúrt a mellkasomba, és azóta is rettenetesen fáj, még fekvés közben is
SZóval feladtam az alvást, és kínomban hidegvizes borogatást tettem rá, így az a rosszabb,hogy hideg, és ettől olyan érzésem van, mintha jobb lenne...
Babus, poci leszáll, ha már olyan nagy, hogy le kellene. Nics olyan törvény, hogy 36. hét. KB 3-4 héttel szülés előtt, de vaan, akinek később. Látod, mit mondott nekem a doki.
Noémi, nem ér olyanokat gondolni, hogy majd én szülök legközelebbnemsokára! Én még nem szeretnék annyira. Szeritnem remélem kivétel vagyok, és még van legalább 3 hetem, de inkább 4. Persze most rettentesen nekiállunk, hogy meglegyen minden, nagyon remélem, hogy sikerül, és elijeszti a manót a kibújástól, és majd inkább kihúzzuk tovább. Nem bánnám ám, ha megírná valaki, hogy neki mit mutatott a ctg, mikor ment, voltak-e rajta szép szabályos hegyek vagyis inkább talán búbok? És utána pl. még egy hónapig otthon volt, és semmi.
Persze lehet, hogy utána meg 2 hét múlva szenvedni fogok, hog ybújj mr ki, merthogy már olyan rossz...
A lényeg, hogy én átadom a terepet Rékacsnak, Edwignek, Katynak, és Orbisnak, akinek mindjárt itt a jan. 12
Ilona, szerintem biztos nem húzod ki a 40. hétig. Elég nagy az a baba, és azok szeretnek kijönni előbb, mert nincs sok helyük
És akkor lesz a dokid is. És egyébként meg szerintem ez tisztességes, hogy ilyenkor szól még. Az nem az, mikor 3 nappal azelőtt, hgy abbahagyja a munkát...
És ha biztos vagy benne, hgy jó kezekben hagy, akkor meg pláne jó.
Tényleg, akartam kérdezni, hogy akkor kértél te fizetős szobát? és kettő, vagy háromágyasba? Mi lenne, ha szülnénk mondjuk a 38. héten?
mondjuk jan. 30-hoz mit szólsz?
vagy feb. 1 esetleg...
Befekszünk a többi február elejeivel, he?
VIca, jó, hogy azért még jössz néha
És tök jó, hogy van kerti dolgozószobátok, meg kész a tetőtér, meg minden
És köszönöm a megnyugtatást, biztos azért kellett az uh, mert az én dokim egyátalán nem érte el a fejét
a segge is vagy 4-5 cm-re benn van a bordáim alatt. Lehetett látni az uh-n. Viszont hatalmas élmény volt, úgyhogy így utólag megérte a para is
Egyébként nincs lista, hanem van egy közös emilcím, meg egy közös album, elküldtem az emiledre a hozzáféréseket. Egyébként arra gondoltam, ahogy így olvastalak, hogy lehet, hogy csinálok egy levelezőlistát magunknak, és akkor arra is lehetne küldözgetni mindent, és mindenki tudná irtani azokat, amiket már megnézett, meg ilyenek... Na, majd megpróbálom. Legfeljebb nem használjuk majd,
Nagy a net, elfér rajta
Noémi és Katy, köszi Gergő nevében is a dicséretet. Mondtam neki, és mondta, hogy nem érti, miket mondhatok róla, hogy másmilyennek gondoljátok
Mondtam neki, hogy csupa jót, meg minden. Tényleg, írtam már róla egyátalán rosszat?
Orbis, nekem ugyan olyan nem volt, hogy hallottam, de nagyon el tudlak képzelni, amint ülsz egy ágyon, és közben fülelsz befele, hogy most akkor mivvvaaan?
És majd direkt figyelem magam, hogy hátha van nekem is, mert asszem nekünk egyformán aktív a kismanó
Sőt, talán méretre is, mert ugye van korkülönbség, de Réka dagadtabb
Eszter, mivan veled? Jobban vagy? Meg egyébként?
Meg Aura, jó, hogy nem ismétlődött meg, és örülök, ha igazunk volt már megint
Sterilizálót meg én sem. Szerintem eleinte főzök, aztán ha emúlik az első 6-8 hét, már nem fogom annyira komolyan venni én sem. ígyse kevés, amit muszáj megvenni. Lábos meg melegvíz meg van itthon mindig
Egyébként szerintem a mosogatógép 60 fokja elég sok bacit megöl... De nem mindet, és én ugye az első időktől félek mindig
De ezt már ezerszer írtam
Katinka, hiányzol ám! De nen konnyű a kéthetesek anyukáinak dolga, tudom... Az elmúlt egy hétben elég sok szó esett arról, hogy mennyit (nem alszanak a frissanyukák, szerintem ha megnézed Savitri, Noémi, Esztyx, Hajdum és Bendegúz hozzászólásait, találsz okosakat. Asszem mintha ők írtak volna a témában... Leeht, hogy kifelejtettem valakit, olyan érzésem van, de hát ez nálam most már megszokott... A boltban is ketchupot akartam venni, azt a pénztárnál vettem észre, hogy mustárt tettem el...
Nekem egy csomóan hiányoznak mostanában megint! Ttikáról nem is hallottam karácsony óta, Gabii gondolom megszült, de mi lehet Sysszel, ő néha azért bejelentkezett, és neki is szülőideje van, meg Bombomanyu is rég volt, és a talin mondta, hogy ő már nem húzza sokáig, meg még héééé egy csomóan! Babások! Marica semmit nem írt, Bringa se, mióta babázik, meg mások is olyan keveset. RÁjöttem, hogy annyi név van, hogy sorolhatnám egy oldalon keresztül. úgyhogy írjatok megszólítás nélkül is hééé!!!
No, már nem tudok mihez hozzászólni, akkor írok valakiknek emilt
Valahogy nem akar jobb lenni
És kismanó is felébredt, aminek nem örülök, mert ne szokja ő inkább az éjszakázást
Pusszancs mindenkinek!
Kikocs
35 pont ma így hajnaltájt