Sziasztol,
Liliánának utólag is bolodg szülinapot kívánunk
Joghurt témáhosz már nem tudok okosabbat hozzátenni, így csak
Vencelnek, egészségére. Buksi,
igen, én ott dolgozok- ha nem várok gyereket
a DOTÉn, vagyis már DEOEC, és Balla prof, amit megcsinált NICet a szülészeten, az messze földön híres. Pár éve szervezett tanulmányutat Amerikába, ahová 1 szülésznő is mehetett, a szerencsés nyertes a barátnőm lett, és az volt a feladatuk, hogy nézzenek meg mindent, mert megcsinálja. És, ma már minden ugyanolyan, mint az amerikai fényképeken, csak a személyzet kevesebb, és a fizetés
Meg, a tavalyi évben, Európában legjobbak voltunk a koraszülettek túlélésében, úgyhogy büszke is vagyok, és jöhetnek is ide tanulni mindenhonnan
De a prof egy cuki emberke, nagyon szeretem, és ő is engem, vagyis mostmár minket, a fiút is ellenőrzése alatt tartja. Ő azt mondta nekem, hogy 1 éves kora után már milánói makarónit is adjak neki, hetente pedig 2 comb, és 1 májacska mindenkép csússzon le.
A párkapcsolatos témához még annyi jutott eszembe, hogy sztem a nőnek már akkor kell tudnia, hogy a kispapinak hiányzunk, mielőtt ez még nála tudatosulna. Tudom, hogy ez nem könnyű, meg nem is megy mindig, de nemrégiben jöttem rá, hogy egy házasság negyon könnyen kicsúszhat a kezünkből, és csak későn kapcsolunk, ha már talán elszaladt az idő.
Míg dolgoztam, a szülőszobán összezárva a sok dokival, rengeteg tapasztalatot tudtam gyűjteni ebben a témában.
Sajnos, ez nem igaság az élettől, de sztem nem is a férfiak az erősebb NEM
Orsko,
ez a terápia jól hangzik, sztem is érdemes próbálni, bár, kíváncsi lennék, a férjem mikor jönne el velem
Noresz,
merre tervezel utazni?
Móki,
fogacskához gratula
Hasfájás nekünk szerencsére nem volt soha, de sztem sem jó a hőmérő, az én fiam 3-4 naponta kakilt, míg csak szokott, én nem aggódtam, bezzeg, mióta eszoik napi 3x
Na, és a nagy újság, 2. napja a fiúnak Maci kávéval adom a tápszert, és este is, meg ma reggel is megivott bő 2dlt. Tudom, hogy a kávéban van cukor, de most mit csináljak, magában nem kellett neki, sehogy sem.
És, ma reggel vissza is aludt amint megitta.
Voltam ma a terhesgondozáson is, de már csak 2x kell mennem ahoz, hogy kapjak segélyt, vagy mit, nem is fogok többször, mert ott elhalálozok agyvérzésben. Nem tudom, nálatok hogy volt a dolog, de itt az a szokás, hogy a körzeti doki rendelőjének előterében vann 4 védőnő, és ők mérik a súlyt, vérnyomást, írják meg a laboros papírokat. Ez nekik 8-10-ig sikerül nagy nehezen, én egyedül 1 óra alatt letudnám az összes kismamát, akiknek végig ott kell ülniük. De én okosan, vittem könyvet magammal,mondta is a védőnő, jól elfoglalom magam
Na, én nem voltam ilyen kedves.
Fogmosás,
én nagy Oral-b fann vagyok, így a gyereknek is az van, és azzal történik minden este a "fogmosás", ami még nem igazi, de had szokja
Andi,
az esős nyál, nagyon tetszik, lehet, hogy van összefüggés? Puszi a nagylánynak
most menek, nem untatlak benneteket
manóka