Új privát üzeneted érkezett!

Petne, nem kell hogy erősebb legyen, én csináltam tesztet 100as hcg-nél az is alig látszódott. Szerintem ott van az a baba!!!!
ann74

Petne, tuti, h nem a tüszőrepesztő hatása látszik már:)
Nálam úgy volt, hogy leszívás utáni 10. napon semmi nem látszott, 11. napon alig látható 2 csík sejlett, de csak ha nagyon úgy forgattuk. 14. napon volt ugye a vérvétel (132 volt a HCG), és még ekkora HCG-vel is halványka volt a csík.
Szóval tényleg ott van a baba:)

Vicky, jobbulást Barbusnak!

Én ma vagyok az 5.stimu napomon, ma voltam UH-n, a Gonal mellé bejött a Luveris és a Cetrotide is, plusz megrendeltem az Agolutint:)
Haladunk:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.
Tesó project miatt lombikozni szeretnénk a BMC-ben, de már olyan régen voltam, hogy nem tudom mi a mostani rendszer.
Szerintetek elég, ha 3. ciklusnapon megyek és utána a doki elmondja az én és a férjem által elvégzendő kivizsgálásokat, vagy előtte érdemes privát elintézni a labort, nőgyógyászt, stb.?
Igazából az is érdekelne, milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni?

Köszönöm

Enikõ
vacak2

Petne: bizi terhes vagy.
Azon vagyok, ha jön piri, csak ne hétvégére. Utazok Békéscsaba mellé egy kisebb faluba, illetve Gyulára a fürdőbe. :D
csupacsupsz
Budapest

Vacak, mi is tesó projectelünk éppen, és nálunk úgy volt, hogy elmentem Szűcs doktor magánrendelésére, hogy megbeszéljük a vizsgálatokat. Mivel nálunk a páromat nem kell vizsgálni, csak engem, a következőket írta ki:

3. napi vv (BMC)
citológia (nőgyógyász)
chlamydia szűrés (nőgyógyász, csak a Genoidos nyomtatványon fogadják el)
hüvelyváladék (nőgyógyász)
mammográfia vagy mell UH (erre is kaptam beutalót)

Amikor ezeket begyűjtöttük, elmentünk hozzá egy konzultációra, és másnap már kezdhettünk is, mert közben meg is jött.

Nálam ezek voltak, remélem tudtam segíteni.
Sok sikert a tesóhoz:)

donoka
Törökbálint

Csak gyors bekuk, mert nagyon sok a dolgom!

Sziszo: nagyon örülök a 9 babának! Jó jel ez a hiperstimu, nagyon drukkolok! Most biztos sikerülni fog!

Petne: halk gratula neked! Ez már nem az Ovitrelle hatása!

Puszi mindenkinek! :P

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Csupacsupsz: sajnálom a anega tesztet! Én úgy reménykedtem pedig, h legalább neked sikerül! Úgy tűnik mi ketten kezet foghatunk a sok sikertelenség miatt :(

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Köszönöm, jól van a kisasszony. A fújkáló teljesen elmúlasztotta a köhögését. Más tünete nem nagyon volt, kis orrfolyás van még. Szóval itthon pihenünk.

petne: Nekem az inszem utáni 14. napon volt nagyon halvány a tesztem, pedig akkor még két babó volt. Szóval szerintem is jó jel a halvány csíkocska is.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, köszi a bíztatást, holnap reggel kiderül, erősödik-e az a bizonyos 2. csíkocska. Jó lenne kicsit tovább húzni pisilés nélkül, de nekem sajnos megmaradt a szülés után az a "szokásom", hogy éjjel is ki kell mennem.
Ami a viszketést illeti, lehet, hogy egészen egyszerűen megoldódik a dolog. Úgy emlékszem, valamelyőtök írta, hogy használja a Crinone-t. Éreztem, amikor az Utrogestant feltettem, hogy valami trutyi ( :oops: bocsi, hogy ilyen egyszerűen fogalmazok, de nem tudok másképp) van ott. A doki azt javasolta, irrigáljak, mert a Crinone szokott olyat csinálni, hogy felgyülemlik, és csak pang ott bent. Megcsináltam, és ne tudjátok meg, mi jött ki :shock: . A doki szerint még az is lehet, hogy ettől viszketek. Csütörtökig várunk, hogy a hüvelyöblítés és krém páros használ-e, ha nem, jön a hüvelykúp.

Donoka, tényleg szépen haladsz, de én már követni sem tudom, miket szúrsz :shock: .

Csupacsupsz, én meg azon vagyok, hogy egyáltalán ne jöjjön Neked sem piri, hanem egy jó hírt kapj csütörtökön :wink: .

Képzeljétek, én nem is tudtam, hogy Sz.-nek van magánrendelése. Mi 2008-ban még W-hoz jártunk, aki elment írországba, aztán a János kórházas nődokim Sz-öt javasolta a folytatáshoz, fel is hívta, hogy beajánljon, de fel sem merült, hogy ne a BMC-be menjek hozzá, hanem a magánrendelőjébe. Tulajdonképpen nincs jelentősége, de azért meglepődtem.

Kép
petne

Azt nem tudom, hogy mióta van magánrendelése, lehet, hogy 2008-ban még nem is volt.......
Jajjj, azt a Crinone-t nagyon nem csíptem én sem, tényleg felgyülemlik, aztán egy csomó idő, mire teljesen kiürül miután abbahagyod.
Simán okozhatja az is a viszketést Nálad, de reméljük az irrigálás segít.

donoka
Törökbálint

Petne, tuti biztosra veheted a csíkocskát. Nálunk is ez volt és én teszteltem egy 2ezer forintos teszttel is vv előtt hogy azt viszem majd a párom szüleinek ajándékba. Képzeld abban a pillanatban ahogy megérintettem a vizelettel a tesztet máris pozitív lett. :lol: Nagyon boldog voltam. És vagyok mai napig is hiszen egy éves már a kisfiam.

Vacak, mindenképpen el kell menni egy megbeszélésre és ott mindent elmondanak. A megbeszélést nem lehet kihagyni. Kérni kell időpontot telefonon.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Petne, terhesség alatt nem javasolt az irrigálás, ezt mindenképp beszéld meg a dokival, hogy lehet e rendszeresen. Nekem mondjuk megengedte, hogy a leszívás után a jódos Colpo Cleanerrel öblítsek, de ennyi. utána a laktózosat már nem engedte.
És úúúgy, de úúúúgy drukkolok!!!! :)

Vigyázzatok magatokra, mi hízunk tovább :) Máté ma már 2280 gramm, Oli pedig 2080. Jövő héten megyünk haza :)

Puszilunk mindenkit!
szaboevi27
Biatorbágy

Évi, ez szuper hír, végre babaillatú lesz a házatok :)))

csupacsupsz, petne várjuk a jó híreket! :)

donoka, hajrá előre!

Ann, nem akarsz vonalzót készíteni? :wink:

vicky, fogigátlót elhagytad már?

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác

Dodo: Igen, a héten már nem szedem a gyógyszert. És neki is fogtunk a tesó projektnek, bár nem hinném, hogy egy nappal mensi után lehetne peteérésem.

Évi: Tök jó, hogy mehetnek haza a kölyök. Jó picúrok, fél kilóval Barbus nagyobb volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Ma hajnalban teszteltem egy negatívat, amin 2 órás száradás után volt egy halovány 2. csíkocska. Tudom, hogy fél óra után már nem mutat valós eredményt, de azért vettem egy 12,5-ös érzékenységű Protector Early-t (most hallottam róla először, nem tudom, milyen megbízható), amivel délután ismét negatív lett. Kicsit feladtam, de holnap reggel a vérvételen kiderül minden. Addig meg már tényleg csak 1-et kell aludni.

Évi, örülök, hogy nemsokára mentek haza! Az irrigálást a dokim mondta, de nem rendszeresen, csak 1x, hogy kijöjjön, ami felgyülemlett. Azóta egyébként ilyen tekintetben jól vagyok, viszketés elmúlt.

Holnap amint tudok, jelentkezem.

Mindenkinek küldöm a mai drukkjaimat!

Kép
petne

petne, nagyon drukkolok, ilyen korai terhességnél egyébként azonnal nem mutatja ki a teszt, csak fél-1 óra múlva. Igaz rá van írva, hogy akkor már nem érvényes, de nálam igenis érvényes volt, nekem is csak fél óra múlva látszott vmi. Még olyan picike a HCG ilyenkor, hogy nem tudja azonnal kimutatni.
Nagyon szorítok, gyere holnap a hírekkel!

donoka
Törökbálint

Lányok!

Az egyik kolléganőmnek megmaradt egy doboz Crinone gélje. Egy darab hiányzik belőle. Írjatok privit, ha érdekel titeket és megírom az árát, illetve a lány adatait.

Petne: biztos ott van az a baba, ne aggódj! Tökjó, hogy már holnap meglesz a vérvételed és nem kell tovább aggódnod! Gyere majd mielőbb a jó hírekkel! Nagyon szorítok neked!

Évi: de jó, hogy nemsokára hazamehettek! Nagyon örülök nektek!

Vicky: ügyesen spontánkodjatok ebben a hónapban! Barbusnak meg mielőbbi gyógyulást!

Sziszo: hogy vagy? Mi újság a túlstimuddal? Remélem nem vagy kórházban!

Csupacsupsz: mizú veled? Jó hétvégét nektek! Imádom Gyulát!

Zsuzsa: nagyon sok boldog szülinapot kívánok Ádámnak így utólag is!

Minekaza: voltál ma uh-n? Mikor lesz az inszem?

Vensza: mi újság a lombikkal?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Jaj, látom már megint kevertem egyet...

Minekaza: te csak pénteken mész uh-ra, most látom. Remélem a házassági évfordulótok nagyon termékeny lesz idén!

Vensza: neked ma volt a leszívásod! Milyen volt? Hány petesejtet szívtak le? Hogy vagy?

Donoka: neked is mennek a drukkok!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!
Túl vagyok a leszíváson. Négykor értünk haza, azóta aludtam. Meg hazafelé az autóban is. Hiába a négy órás kelés...
Kaptam infúziót, algopyrint, seduxent, aztán 10 óra felé mentem a műtőbe. Nem volt a legkellemesebb a leszívás, de a hsgnél jobb volt. Végül csak megszúrta a bal petefészkem is a doktor bácsi, mert a jobban benthagyott néhány tüszőt, amik nagyon szar szögben voltak, ezért nem piszkálta őket. Így 10 tüszőt szívott le, asszem, és 6 petesejt lett. ICSIt kértünk. Holnap 9-10 között hívhatom őket, addig meg nagyon-nagyon drukkolunk a mieinknek, hogy szeressék egymást.
Évi, nagyon jó, hogy mehettek jövő héten haza. Annyira jó lesz Nektek. Kórházban elviselhető?
Petne, minden ujjam keresztben Érted.
Puszi
vensza
Jakabszállás

Donoka
Köszönöm szépen a tanácsot, mi is ezt az utat választottuk. Már csak annyi, akár priviben is, h mennyi a vizitdíj a dokinál?

Enikõ
vacak2

Én is remélem, nagyon...holnapról írok majd, mi volt

"Minekaza: te csak pénteken mész uh-ra, most látom. Remélem a házassági évfordulótok nagyon termékeny lesz idén!"
minekaza
Budapest

Vensza, hogy vagy? Hány babó van? Mikor lesz beülti?

Sziszo, remélem már nincs hiperstimud és csak pihengetsz, azért nem írsz:)

Petne, várom a híreket!!!

donoka
Törökbálint

Sziasztok,

Lányok, köszi a drukkokat, sajnos negatív lett a vérvétel eredménye is :cry: . Bevallom, elkeseredtem, mert nekünk ez volt az utolsó esélyünk (1 petefészek, az is erőteljesen kimerülőben, endometriózis, az én 41 évem, stb). A doki viszont meglebegtette a donor petesejt lehetőségét. Ennek még utána kell néznem, mert az ugyan nem zavarna, hogy nem én vagyok szó szoros értelmében a biológiai anya (örökbefogadásra is jelentkeztünk már korábban), de a jogi és anonimitás dolgokról nem tudok semmit.
Dorkabab, tudsz ebben segíteni? Az anyáról pl. lehet tudni valamit (persze nem a nevére gondolok, hanem pl. kor, alkat, végzettség, stb). Köszi!

Sziszó, tényleg régen hallottunk rólad. Mi újság?

Csupacsupsz, mi volt ma a dokinál?

Vensza, nos, hányan szerették egymást? Tudod már, mikor kapod vissza őket?

Kép
petne

Petne, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: A donorságnál lehet anonim és rokon donor. Az intézetek többségében csak z utóbbival foglalkoznak, anonim donor szinte nincs is. Mikor mi utoljára kérdeztük ezt a BMC-ben, 39-en lettek volna előttünk, magyarul, sosem kerülsz sorra, főleg nem 41 évesen... :? A rokon donor azt jelenti, hogy te viszed a donort magaddal az intézetbe, őket más nem érdekli csakhogy legyen közjegyző által aláírt papír, hogy a donor a rokonod...hogy valóban az-e, azt senki nem firtatja...Ha megvan a donor, akkor nála is kell az összes kivizsgálás, nyilatkozat, hogy lemond a petesejtekről, stb. Összehangolják a ciklusotokat és indulhat a dolog. A pontos részleteket a BMC-ben annyira nem tudom, cicmarekdodo biztosan szívesen segít, neki friss élményei vannak ez ügyben.
dorkabab

Petne: én ezt most nem értem! Az én tesztem már a beülti után hatodik napon is negatív volt. Hogy lehet, hogy a tied pozitív volt első alkalommal? Annyira biztos voltam benne, hogy sikerült neked! Nagyon sajnálom :( Remélem donorral sikerülni fog hamarosan!

Vensza: hány baba lett?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!
Petne, annyira nem hiszem el. Sajnálom. :'(
Biztos, hogy ez volt az utolsó lehetőség? Ez fagyi baba volt?

Minekaza, remélem, jó hírekkel jössz holnap. Szorítunk, hogy legyen sok szép nagy tüsződ.

Nekem azt mondta Katalin, hogy 4 sejtecske már biztos megtermékenyült. 2-nél majd még ma kukkolnak. Azt nem tudom, hogy azért-e, mert még kicsik voltak, és még nem szexelhettek tegnap, vagy akció volt, csak nem indultak el. Szóval holnap újra telefon reggel, és akkor tudok többet. De azt is mondta még, hogy az 5., 6. napi transzferre gyúrunk. Vagyis hétfő vagy kedd. Ha nem, akkor holnap. :) Így is úgy is nagyon várjuk, nagyon izgatottak vagyunk, és ... boldogok :) (nekem picit fáj a hasam).

Sziszo, jelentkezz, kérlek!

Kismamák, Anyukák, írjatok.

Mnoo-ról tudhatunk valamit?
vensza
Jakabszállás

Sziasztok lányok: én sem vagyok terhes, uh-n a doki nem látott semmit. :(
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok lányok!

Először is : kidobott a gép az oldalról, tehát kezdhetem előlről a gépelést! Hurrá! :o
Köszönöm szépen az érdeklődést! A hiperstimu még erőteljesen tart, de kórházba szerencsére nem kellett bemennünk. Igazából a hasam állati nagy, méretileg a 2. trimeszterben járok, de nincs nehéz légzésem, a pocakom sem feszül. A közérzetem viszont elég pocsék, enni - inni nem nagyon tudok, folyamatosan fel van puffadva a gyomrom. A hiperstimura elkezdtem szedni a Norpolac-ot, amit én csak hányós gyógyszernek kereszteltem el, és hát ma rászolgált az általam kapott nevére. :(
Szerencsére a hasam nem görcsöl, barnázgatás sincs, ez nálunk már abszolút jó jel, már ennek is örülünk, de a vérvételig még rengeteg idő van hátra! De kitartok!

Minekaza :

Holnapra egy kalappal!
Hétfőn én voltam az első számú hunyó, mert hozzám jött Sz. beültetésre, de volt még utánam két lány, szóval elég sokáig távol volt, bocsika! :D

Vensza :

5 napos blasztók, az nagyon jó hír! Remélem minden rendben lesz holnap is! Mi most "csak" 3 napos maqnókat kaptunk vissza a táptalaj miatt, de remélem azért rendben leszünk. Bizakodok nagyon!

Csupacsupsz :

Nem írom azt, hogy s...m, mert nagyon utálom ezt a szót! Mindenesetre kár, hogy nem jött össze, és mit mondott a doki, akkor mi az oka ennek a tetemes késésnek? Tudsz erről valamit?

Petne :

Annyira bíztam az előzetes eredményeidben. Mindenesetre azt mondom, ne add fel, mi most 9.-szer futottunk neki a "mókának". Én például nagyon szívesen adtam volna bárkinek a leszívott tüszőinkből, hiszen most 8 embriónk van lefagyasztva, de én nem lehetnék donor, mivel még nem szültem. Ebben a dologban is mi nők szívunk, donor spermát mennyivel könnyebb kapni! Lehet, hogy még donor embriót is könnyebben kaphat az ember, mint petesejtet. Nem egyszerűek ezek a szabályozások! Sajnos!

Évi :

Gratula a srácoknak, tényleg nagyon ügyesek. Velem annó Anyukám kerek 4 hétig volt bent a kórházban, mire elértem a bűvös 2500 g-ot! :D Gondolom már számolod a napokat, hogy mikor mehettek végre haza. Minden nagyon szuper lesz! Addig is szép gyarapodást kívánok nektek! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszozozo 2012.09.06 17:39-kor.
sziszozozo
Székesfehérvár

Zsuzsa :

Utólagosan BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÁDÁMNAK!!!
Talán még nem csúsztam ki a tűréstartományból! :D :D :D
sziszozozo
Székesfehérvár

Sajnálom csajok a negatív teszteket, nem is nagyon tudok mást írni. Annyira rossz, ilyen dolgokkal szembesülni és hogy nem tud az ember segíteni.

Évi: Ha olvasol. A scamposoknál lehet rendelni koraszülött pelenkát. Barbusra még 2,5 kilósan is iszonyú nagy volt az 1- les pelus. Egy próbát megér. A manócsomagot nem próbáltátok meg?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziszozozo: a mensivel kapcsolatban nem mondott semmit, nem tudom mit tegyek. :( :(
csupacsupsz
Budapest

Petne :cry: nem is tudom mit mondjak mert nagyon szomorú vagyok.
http://tv2.hu/naplo/video/forumokon-ker ... tesejteket
Mindenki aki érintett nézze végig figyelmesen. V doki elmondja a frankót. Figyeljetek és értsétek meg!!! Ha kell többször is nézzétek meg, meg fogjátok érteni. Többet nem segíthet senki sem rajtatok.

Csajok, senki sem késett le a köszöntésről. Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat!!! Már alig várom hogy én is köszönthessem a ti csemetéitek első szülinapját. Puszi mindenkinek aki gondolt ránk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Embrió adományozás még nehezebb, mint a petesejt. Csak az kaphat embriót, ahol apánál nem lehet megfelelő spermát nyerni és nincs petesejt sem. Bár vannak adományozható embriók a BMC-ben, de nem kaphatják meg a donorra várók, sajnos ez a szabály.... :?
dorkabab

petne, csupacsupsz, nem hiszem el:(:(.....sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket ma:(

Sziszo, kitartás, hiperstimu amúgy segíti a beágyazódást állítólag, szóval ez a jó a rosszban:) kapsz még infúziót vagy csak a gyogyit szeded?

Vensza, hajrá a maradék 2 sejtnek is, de igazából ha van 4 gyönyörű embrike, már abból is születhet baba...akár több is:)

Stimu 7. napján vagyok, holnap van nekem is jelenésem, Sz.-nél, UH+vv lesz...

donoka
Törökbálint

Donoka: küldtem privit. :D
csupacsupsz
Budapest

Jajj,lányok!Sajnálom,h így alakult.
Hétvégén jövök,és írok többet.Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Lányok, én is sajnálom:(

De próbálok egy kis jó hírrel is szolgálni: mára végre lett domináns tüsző!:) Igaz, csak egy, és még csak 14mm, de én ennek is örülök, mert az elmúlt két évben ez a 2. amit látok.
Szűcs doki azt mondta, hogy hétfőig még szúrjam magam, akkor újra megnézzük, és valszeg szerdán inszem:))) Végre egy kis jó hír nekünk! Bár így a konkrét aznapi házassági évfordulós ajándék egy tüszőrepesztő szuri lesz, de az is jó, nem vagyunk telhetetlenek:)
minekaza
Budapest

Helló lányok!

Tegnap gyalázatos napom volt, minden kaja úgy gondolta, hogy nem marad meg a gyomromban, alig értem ki a wc-re. A rohadék hányós gyógyszernek tudtam be a dolgot. Erre ma mintha elfújták volna a dolgot, ma még hányingerem sem volt, a hasam továbbra sem feszül csak nagy.
Infúziót most már nem kapok, csak a gyógyikat.
Egyébként nem tudom mi van, mert én aztán semmit sem érzek. És folyamatosan az jár az eszemben, hogy már eldőlt a dolog, csak én nem tudom, hogy mi az ítélet! Eléggé feszültté tesz ez a dolog!
A donorembrió sem egyszerű az biztos, a sógornőmék is majdnem 1 évet vártak, amikor végre hívta őket Sz. , hogy vannak embriók, el lehet kezdeni a stimut. De akkor már nagyon gyorsan mentek nekik a dolgok. Azt nem tudom, hogy mennyire szigorúak a feltételek. Azt tudom, hogy sógoromnak nem nagyon volt használható spermája, de sógornőm szerint neki nincs semmi baja.

Minekaza :

Ez nagyon jó hír, szerdáig az a tüsző szépen meghízik még, és még az is előfordulhat, hogy lesz még, amelyik úgy gondolja növöget szerdáig. Nagyon szuper, és még az időből sem fogtok kifutni!
sziszozozo
Székesfehérvár

Sziasztok!

Akiknek nem sikerült, azoknak kívánok egy nagy adag erőt és lendületet az újrakezdéshez.
Akinek már csak a donoros megolás maradt, az keressen bátran priviben, ahogy dorkabab írta nálunk friss ez az élmény.
Csak egy gondolat ide kapcsolódóan, én amikor megtudtam, hogy csak donorral tudnánk továbblépni, olyannyira nem tudtam elfogadni, hogy anyai ágon nem én leszek a génörökítő, hogy fél évig hallani sem akartam erről.
az örökbefogadást sokkal inkább elfogadhatónak tartottam, ott nincs min agyalni, keseregni csak nagyon kell szeretni azt a gyerkőcöt.
Na de az embert utóléri a vágy és mindig újra kezdi...

akik még féluton járnak stimu közben vagy beülti után, Nekik továbbra is mennek a drukkok!! :))

spontákodók mindent bele, romantikázzatok! :wink:

pusza
dodo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cicmarekdodo 2012.09.11 08:48-kor.

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác

Biztosan nehéz lehet ez a donoros dolog, de azért csak ti érzitek a pocakotokban ahogy nő az a baba, nektek kell vagy kellett megszülni. Génállomány? Na bumm. Legfeljebb annyira fog hasonlítani rátok a gyereketek, mint rám Barbus. :) Mondjuk a természetét nem bántam volna, hogyha az apjától örökli inkább. De persze legalább annyira nehéz lehet ez a dolog, mint befogadni egy örökbefogadott babát. Én először még az enyémmel sem tudtam mit kezdeni, nemhogy egy olyan gyerekkel, aki nem belőlem jött volna ki. De persze szerintem mi is bevállaltuk volna, ha nem sikerülnek a beavatkozások.
vicky79
Budapest III. kerület

Hali Lányok!
Jó hogy jelentkeztél, sziszo, és hogy véget ért a I. hányós szakasz, gondolom, nem fogod bánni, ha még lesz, csak a babók maradjanak.
De jó, minekaza, tudtam, hogy elindul, csak várat magára. Hajrá!
Csupsz, a cisztádat se látta már a doki? Hát, ez fura. Se mensi, se ciszta, se poronty. Valami oka csak van.
Nálunk a két nagyon apróból is megtermékenyült egy. Marad a hétfői ET. Kettő kicsink jön vissza. Jajjj, nagyon várom!!! És feltámadtak bennem az anyai ösztönök: mi az, hogy nem lehet velük már most? Betakargatja őket valaki? Énekelnek nekik?
Figyu, Csajok, szerintetek, ha pezseg a vérünk, hétfőig még összebújhatunk Férjjel?
Mindenkinek szép jó éjszakát!
Vicky meggyógyult pici lányod?
vensza
Jakabszállás

vensza: Én még most bújnék össze, beülti után nem annyira lehet szerintem. Barbus jobban van, már nem köhög. De hétfőn még ráhallgat a dokinő a tüdejére egyszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Cicmarekdodo, nem is tudom hogy mondjam, a szívemből szóltál. Amikor nekem elsőre azt mondták hogy donor, én olyan síró görcsöt kaptam hogy azt hittem mentő visz el. Pedig van két lányom. Csak a kapcsolatomat láttam lelki szemeimmel széthullani.... Persze nem biztos hogy szét mentünk volna, de én nem tudtam volna azzal a tudattal élni hogy nem ajándékozom meg a világ legcsodásabb érzésével.
Ez a gyermek annyira az enyém ahogy nem is lehetne jobban. Bármit csinál, ha nevet, az én gyermekem nevet, ha sír akkor az én gyermekem sír, ha sikongat, ha veszekszik, ha verekszik, ha okos, ha rosszalkodik mindig az én gyermekem. Ő az én csodás kisfiam aki megölel és megpuszil és érzem hogy imád. Gyönyörködöm benne a nap minden pillanatában és elképzelni nem tudom milyen lenne ha nem ő lenne az én kisfiam. Ő az enyém :wink:
És én tudom hogy semmi különbség nincs mert van két lányom.... természetesen úton fogantak.
Bátran vállaljátok, megéri.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Tisztelt Budai Meddõségi Centrum vezetõség!

Az Önök intézményében igen gyakran megforduló férfiként szeretném jelezni, hogy sem a kezelések elõtti általános sperma vizsgálatot, sem pedig a lombik beültetés elõtti intenzív - az adott helyzetben igen frusztráló – mintaadást nem szolgálják azok a 10-15 éves, agyonmarcangolt kiadványok, amelyek a belülrõl zárható fülkékben megtalálhatóak.

Javaslom, hogy meghatározott idõnként (legalább kb. 10 évenként) frissítsék a kabin magányában teljesíteni igyekvõ, leendõ apaságban bízó férfiak részére a mintaadást megkönnyítõ újságokat.

Legutóbbi látogatásom során például erõsen vacilláltam, hogy Bíró Ica 10 évvel ezelõtt félpucér képei vagy a Lagzi Lajcsival folytatott interjút válasszam, mintegy eldöntendõ, hogy melyik verzió izgatna fel gyorsabban és járulna hozzá a lombik projekt eme szakaszának eredményes befejezéséhez.

Ugyanakkor megjegyzem, hogy egyes megközelítések szerint a mintaadás során átélt izgalom szintje hatással lehet a minta eredményére, vagyis egy adott férfi számára izgatóbbnak tûnõ, pikáns képeket is tartalmazó cikksorozat adott esetben az ivarsejtek mennyiségére és akár minõségére is hatással lehet. Nem beszélve a mintaadás idõpontjáról, hiszen a kabin elõtt várakozó többi páciens számára sem mellékes szempont, hogy 5, 10 vagy 20 percet kell várni a bebocsátásra. Lehet, hogy az én igényeimmel és szexuális orientációmmal van probléma, de pl. egy CKM-es cikk Komár Lászlóról még a legjobb esetben sem eredményezi a gyors és hatékony munkavégzést. És sajnos a választék jórészt ebbõl áll jelenleg.

A múltkor belegondoltam abba is, hogy az adott újságban látható, a testszõrzet elhelyezkedése és mennyisége alapján még az NDK-s idõkbõl származó fotón lévõ hölgy ma már többunokás, nyugdíjas nagymama lehet. Ez a gondolat szintén nem segítette a folyamatot.

Tudom, jó munkához idõ kell … ilyen esetben viszont úgy érzem, hogy az idõ és a pozitív eredmény fordított arányban állhat egymással. Ezért is javaslom a helyzet javítását.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy az állami intézmények dotációja kevés és ami van, azt nem drága erotikus újságokra kell költeni. De azért azt mégsem érzem teljesen helyénvalónak, hogy miközben egyik oldalon a legmodernebb, több tíz millió forintos gyógyászati eszközök és méregdrága gyógyszerek segítik a teherbe esést, addig a másik oldalon agyoncafrangolt, szakadt állapotú és megfelelõ módon szocializálódott emberek részére eléggé élvezhetetlen újságok adják a gyógyítás keretét.

Tudom persze, hogy változás akkor várható, ha a páciensek gondoskodnak arról, hogy ez a helyzet ne stagnáljon tovább.
Ezért javaslom, hogy azon párok, akiknek összejött a baba a BMC-ben, a kisgyerekrõl készült fotó mellett gyermekenként 1 db frissen vásárolt újsággal járuljanak hozzá sorstársaik komfortosabb körülményeinek a javulásához.
Ha minden sikeres lombik után 1 darabbal nõ a friss kiadványok száma, akkor pár hét alatt megújulhat a teljes „szakirodalom”, ami ilyen tekintetben automatikusan emelhet az intézmény színvonalán. Ez egyúttal jó példa lenne a társadalmi szolidaritás gyakorlati megvalósítására is.

Amennyiben ezt egyes párok helytelen megoldásnak tartják és nem valósítható meg, akkor pedig javaslom az éves dologi kiadások terhére évente kabinonként 2-3 új kiadvány vásárlását. A lényeg, hogy ne Lagzi Lajcsit kelljen lapozgatnom és nézegetnem közben!

Köszönöm … és a változást majd idõnként ellenõrzöm!

András
redy22
Szolnok

András!

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó vagy :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

András! :) hiányoztál:) ígérem én küldök be nekik egy friss kulturális magazint. :)
szaboevi27
Biatorbágy

András: szakadok a nevetéstől. :D
csupacsupsz
Budapest

Én nem ígérem mert azt sem tudom hol kell az ilyet venni, de ha arra járok megpróbálok előtte beszerezni egyet én is :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

András!! :)))))))))))))
Amúgy mi tényleg jót rötyögünk rajta, de a fiúknak ez annyira nem vicces. Párom anno egy hvg, egy figyelő és egy fantasztikus ckm volt a választék...
ann74

andrás: Nagyon jót röhögtem! A párom teljesen igazat adott neked. Ő filmet vitt az ipodján. A krióban még az aberráltak is találtak volna külön magazint. De az fizetős. És ha már itt tartunk, azt mondta hogy könnyebb lenne beletalálni a kávéautomatás pohárba, mint ebbe a vacakba. Miért nem lehet ez fél centivel szélesebb? Egyébként ez a levél nyugodtan mehezne az oep-hez, hátha valaki igényel végre új folyóiratokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?