Sziasztok lányok!
Először is : kidobott a gép az oldalról, tehát kezdhetem előlről a gépelést! Hurrá!
Köszönöm szépen az érdeklődést! A hiperstimu még erőteljesen tart, de kórházba szerencsére nem kellett bemennünk. Igazából a hasam állati nagy, méretileg a 2. trimeszterben járok, de nincs nehéz légzésem, a pocakom sem feszül. A közérzetem viszont elég pocsék, enni - inni nem nagyon tudok, folyamatosan fel van puffadva a gyomrom. A hiperstimura elkezdtem szedni a Norpolac-ot, amit én csak hányós gyógyszernek kereszteltem el, és hát ma rászolgált az általam kapott nevére.
Szerencsére a hasam nem görcsöl, barnázgatás sincs, ez nálunk már abszolút jó jel, már ennek is örülünk, de a vérvételig még rengeteg idő van hátra! De kitartok!
Minekaza :
Holnapra egy kalappal!
Hétfőn én voltam az első számú hunyó, mert hozzám jött Sz. beültetésre, de volt még utánam két lány, szóval elég sokáig távol volt, bocsika!
Vensza :
5 napos blasztók, az nagyon jó hír! Remélem minden rendben lesz holnap is! Mi most "csak" 3 napos maqnókat kaptunk vissza a táptalaj miatt, de remélem azért rendben leszünk. Bizakodok nagyon!
Csupacsupsz :
Nem írom azt, hogy s...m, mert nagyon utálom ezt a szót! Mindenesetre kár, hogy nem jött össze, és mit mondott a doki, akkor mi az oka ennek a tetemes késésnek? Tudsz erről valamit?
Petne :
Annyira bíztam az előzetes eredményeidben. Mindenesetre azt mondom, ne add fel, mi most 9.-szer futottunk neki a "mókának". Én például nagyon szívesen adtam volna bárkinek a leszívott tüszőinkből, hiszen most 8 embriónk van lefagyasztva, de én nem lehetnék donor, mivel még nem szültem. Ebben a dologban is mi nők szívunk, donor spermát mennyivel könnyebb kapni! Lehet, hogy még donor embriót is könnyebben kaphat az ember, mint petesejtet. Nem egyszerűek ezek a szabályozások! Sajnos!
Évi :
Gratula a srácoknak, tényleg nagyon ügyesek. Velem annó Anyukám kerek 4 hétig volt bent a kórházban, mire elértem a bűvös 2500 g-ot!
Gondolom már számolod a napokat, hogy mikor mehettek végre haza. Minden nagyon szuper lesz! Addig is szép gyarapodást kívánok nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszozozo 2012.09.06 17:39-kor.