Sziasztok Lányok!
Voltam ma dokinál. 17.-én kell mennem AFP-re, az eredménnyel meg a genetikai UH-ra.
Én is nagyon szeretnék elmenni valami jófajta UH-ra is, de 20-onezreket nem tudunk kiadni mostanában...
Ez a Praxis a 10e.--tal nem is vészes. Itt is valami szupi géppel néznek? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de mindig csak azt látom, hogy voltatok a Praxisban, de nem tudom hol van az és milyen,stb..? Felvilágosítana valaki??? Nagyon köszönöm!
Kaptam valami nyugtatófélét,amit most is szedhetek. Azért kértem, mert sajnos nekem elég rendesen voltak mindenféle pánikrohamaim, depijeim, ilyesmik, és ezek mostanában kezdenek feléledni... Annak idején nem bírtam metróra szállni, később már buszra sem, és hiába mondogattam magamnak, hogy nincs is semmi bajom, az már nem volt elég...
Nagyjából kikezeltek, de pár hete újra fulladozom, meg hasonlók. Ráadásul azt is észrevettem, hogy a hasam is csak a melóhelyem fáj (pedig nem érzem azt, h. annyira idegeskednék itt, de párom állítja, h. már előző este látszik rajtam, h. pánikolok a másnap miatt.) Olyan szar ez a helyzet. Én nem akarok beteg lenni, de ez csak jön...
Ne harizzatok a nyafi miatt!!!
Katica!
Gratula a jó eredményhez!
Judyt!
Szép poci!!!
Falina!
A védőnő elméletileg ad tanácsokad a helyes táplákozással kapcsolatban.
Pipocska!
Ezek a patik simán lehetnek a megváltozott állapottól. Olvastam róla, hogy sokaknak nagyon szép lesz a bőre, de van akinek pont az ellenkezője sajnos. Viszont azt is írták, h. ez általában el is múlik, úgy ahogy jött. (a szép bőrnél ez nem annyira jó hír.
) De azért menj el dokihoz talán.
Pizzamama!
A bealvásos taktikáidon jókat nevettem. Azt hiszem nekem is be kellene vetni ezt az asztalra dőlőset délutánonként...
A wc-miatt valszeg meglincselnének itt, sok a lány, kevés a wc.
A "kedves barátnő" miatt pedig nehogy merjél idegeskedni!!! Sajnos rengeteg ilyen ember van, aztán majd ha rájön... fúú, de sz@rul fogja érezni magát.
ez vígasztaljon!
Úgyhogy szép napot!!!!
De Mindenkinek!
Pussz:
Viki(14+2)