Sziasztok,
mindenkinek örömökben gazdag új évet kívánok, jó egészséget és mindenféle földi jót
A találkozó nagyon jól sikerült, bár nagyon hiányoztatok, kedves Távollévők
Jó lenne két hónap múlva megint talizni, mondjuk március eleje felől mit gondoltok...? Remélem, Zita ráér szervezni
Igyekszem az albumot megcsinálni, de nem tudom, Balaton előtt lesz-e még rá alkalmam, hogy megcsináljam...Holnap utazunk, és vasárnapig maradunk.
Maci,
annyira sajnálom
vigyázzatok magatokra. Hogy van Bence?
Rita,
annyira sajnálom, hogy nem jöttetek végül
még egy ok, hogy mihamarabb találkozzunk
Klassz, hogy jók az éjszakáitok
A banán mennyira fogja meg Lili hasát?
Régen tettél fel képeket
Kéééééérek szépen
A talira egyébként Dorci nélkül mentünk el Danival, nagyon jól elvoltak addig apával, sétáltak a Duna-parton, a kicsi aludt 2 órát, és hajlandó volt cumiból meguzsonnázni
Voltunk a Heim Pálban, mert Dorka álllandóan a füléhez kapkodott, de semmi baja nincsen, csak legfeljebb a náthától viszkethet neki belül
Panó,
én megszavazom neked az Év Aranyát
Mucska,
gyerekpezsgő...
és nem zavarta a szénsav? mi is azt ittuk, és ez a márka egészen jól sikerült
Ginónak is köszi az üdvözlést
jót nevettem rajta, én lefelejtettem Johnny-t...
Orsi,
szerintem sem biztos az a fürdővíz, mert akkor máshol is kicsapta volna, nem? Pelusra nem gyanakszol? nem próbáltál mást esetleg? vagy kendőcskét?
gratulálok a forgáshoz
Anikó,
olyan kedves fotókat csináltam rólatok
nagyon örülök, hogy találkoztunk
Pitypang,
ne add fel a tej-dolgot, én is sokszor azt gondoltam, hogy kevés neki a tej, és azért alszik rosszabbul, meg többször kívánt cicizni. De ha van elég pisis meg kakis pelus, és jól néz ki a baba, vaszeg nem ez a gond.
Beszél a pici?
ez édes
Süncsi,
holnap indultok hazafelé - hátha benézel majd érkezés után
sok puszi nektek
Zsuzsi,
szurkolok, hogy ne kapja el a bárányhimlőt a kicsi - bár egyszer át kell rajta esni, de ki tudja, melyik kor a "legalkalmasabb" erre...
Éjszakák: Dorka is ezt csinálja már egy hónapja...éjszaka is kel szinte 3 óránkét (kivéve a mait, az szuper volt
)
fejen közlekedés
vékonyka: már 60 alatt vagyok, pedig semmit nem tettem az ügy érdekében, sőőőőt. De poci maradt rendesen
Most el kell köszönnöm, talán jövök majd még ma az albummal.
Puszi
Anitabori