Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG ÚJ ÉVET!
Kép
cvali

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!Kép

Kép

Zsófi, Bea
Vendég

Sziasztok!

Idén én vagyok az első????
Ez milyen aranyat ér?
Én is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!

A tali nagyon jó volt, igaz, kevesebben voltunk, de így legalább tudtam mindenkivel beszélgetni kicsit. Képeket én is csináltam, de még nem volt időm megnézni, hogy van-e köztük használható. Ha találok, akkor felteszem.

Beni ma nagyon rendes volt, hagyta anyát fél 10-ig aludni!!! (Persze fél 6-kor azért szopizott egyet)

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Boldog Új Évet még egyszer mindenkinek!Kép

Panó:az én fiam nem volt ilyen rendes,1/2 2-kor kerültem ágyba,és 7-kor már fent volt.És közben még háromszor. Kép Egyébként meg nagyon ölbebaba ma,extra adag nyűgösséggel.
Taliképeket ma megpróbálom én is átnézni.

Bea,Vali:nagyon édes a kép. KépNektek is BÚÉK!

Már megint üvöltés van,majd még igyekszem jönni!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet!
Anikó, köszönjük a másik fórumban a köszöntésed, nagyon ari vagy .Kép

MA mi vagyunk a védőnők réme, ivott a gyerek gyerekpezsgőt és evett a mi sárgaborsó főzelékünkből. NA persze csak éppen hogy, de kikövetelte. Azóta csak pohárból hajlandó inni a kisasszony Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!
Sok örömet a babákkal!!!

Sajnos nem tudok jönni felétek, mert nagy bánat ért minket. Meghalt a papám 26-án. Január 5-én temetjük. Pocsék volt a karácsonyunk.

Sziasztok!

Maci
maci2

Maci!

Őszinte részvétem, nagyon sajnállak Kép
Andi

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Na végre én is idejutok egy kicsit. Tőlem szokatlan, hogy ilyen sokáig ne jöjjek.Kép De el vagyok havazva, ráadásul Apa nyűgös napjait éli.Kép
De Gergő tündér, állandóan forog a hasára és már vissza is szeretne fordulni, de még nem megy Neki.Kép Viszont nem sok hiányzik, már iszonyú magasra feltolja a popsiját és közben fordul is, csak még útban van a karja.Kép Kíváncsi vagyok, hogy fog rájönni a trükkjére! De nagyon elszánt és közben állandóan kiabál.Kép

Mégegyszer BUÉK minden kedves topiktársnak és babának, papának!Kép

Maci
Nagyon sajnálom!Kép Őszinte részvétem Nektek!

Remélem a többiek jól vannak és lassan visszatalálnak ide, mert megint nagy a pangás! Még jó, hogy Mucska-Andi is jön néha engem helyettesíteni.Kép

Linda, Bea, Vali
A képek nagyon édesek!Kép

Rita
Hurkák.Kép
Lili éjszakáiKép Nekünk még nehezek, de tegnapelőtt volt egy jó, akkor csak 3-kor ébredt, majd 6-7-ig Velem aludt és akkor szopizott.Kép De tegnap megint nyugtalan volt, nem tudom, hogy az idő, vagy a durrogtatás odakint? A ma éjszakára nagyon kíváncsi vagyok.
Igazándiból ha ma is jó lenne az éjszaka, akkor tuti a bőre miatt volt az elmúlt időszakban rosszabb, mert voltunk a bőrgyógyászaton és kiderült, hogy ekcémája van, ami valószínűleg viszketett Neki. Lehet, hogy ezért aludt egyre rosszabbul. Most kenegetjük és gyönyörűen javul, hál Istennek! Ja, és már nem az itthoni vízben fürdetjük, hanem hozunk egy forrásról vizet, abban.

Most mennem kell, mert Karcsi szeretne egy kicsit végre filmet nézni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog és örömökben gazdag Új Esztendôt kívánunk és jó egészséget!

Minket 26. este elért a bárányhimlô, szerencsére nagylányom nagyon jól viselte, most már száradnak a kiütések... Ezért sem tudtunk elmenni a talira, a fotóitokkból látni a gyerekek nagyon szépen fejlôdnek és jó lehetett a hangulat! Kép

Nálunk is elromlott Emmus, szinte 3 óránként szopizik, éjjel is, nem tudom, hogy próbálkozzak- e már a hozzátáplálással vagy ne. Fordul ide-oda, hátra felé a fején közlekedik, ahelyett, hogy elôre mászna Kép, de a nôvére is ezt csinálta anno.
Most miatta izgulhatunk, hogy megkapta-e a bárányhimlôt...Kép

Maci: ôszinte részvétem Kép

Orsi: milyen vízet használtok a fürdetéshez? mi van benne?

Mucska: pezsgôzés Kép nem semmi a kisasszony Kép

Panó: jó lehetett egy hosszabbat aludni! Kép talán nekem is eljön az az idô.

AnitaBori: a képen jól látom, hogy nagyon vékonyka lettél ?

A gyedet meg lehet már 1 hónnappal elôre igényelni, hogy van ez, hogy tudjátok???

Köszi, üdv:
Zsuzsi és Emmus
zsu26

Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!

Talis fotók nagyon jók, kicsit (nagyon) irígykedem is!

Maci,
Ismeretlenül is részvétem.

Orsi,
Tündéri hurkái vannak Gergőnek! VízKép Hogy bírjátok, és meddig mehet ez így? Bizti, hogy a csapvíztől ekcémásodik Gergő? Nálunk Lizinek hol kijön, hol elmúlik. Még nem jöttünk rá, mitől.

Andi,
PezsgöKép Nálunk a paprikáskrumplit nézte ki a szánkból a gyermek.

Rita,
Mit csináltatok Lilivel, hogy mostmár alszik???? Kérlek, áruld el a titkot, mert nálunk sajna, még mindig változatlan a helyzet.

Zsuzsi,
Hozzátápin már én is gondolkozom, pont a fent említett dolgok miatt. Lizi még gyümit sem nagyon kap, 6 hós koráig full-tejcsisnek terveztük, de ez az elméletünk lehet, hogy most dugába dől.

A kisasszony újfent éhes, asszem mennem kell.
Ja, és már mondta, hogy Apa, jaj, majdnem. Mi meg pukkadoztunk a röhögéstől ApávalKép

Üdv,
P.
pitypang

Sziasztok,
mindenkinek örömökben gazdag új évet kívánok, jó egészséget és mindenféle földi jótKép

A találkozó nagyon jól sikerült, bár nagyon hiányoztatok, kedves TávollévőkKép Jó lenne két hónap múlva megint talizni, mondjuk március eleje felől mit gondoltok...? Remélem, Zita ráér szervezniKépKépKép
Igyekszem az albumot megcsinálni, de nem tudom, Balaton előtt lesz-e még rá alkalmam, hogy megcsináljam...Holnap utazunk, és vasárnapig maradunk.

Maci,
annyira sajnálomKép vigyázzatok magatokra. Hogy van Bence?

Rita,
annyira sajnálom, hogy nem jöttetek végülKép még egy ok, hogy mihamarabb találkozzunkKép Klassz, hogy jók az éjszakáitokKép
A banán mennyira fogja meg Lili hasát?
Régen tettél fel képeketKép Kéééééérek szépenKép
A talira egyébként Dorci nélkül mentünk el Danival, nagyon jól elvoltak addig apával, sétáltak a Duna-parton, a kicsi aludt 2 órát, és hajlandó volt cumiból meguzsonnázniKép
Voltunk a Heim Pálban, mert Dorka álllandóan a füléhez kapkodott, de semmi baja nincsen, csak legfeljebb a náthától viszkethet neki belülKép

Panó,
én megszavazom neked az Év AranyátKépKépKép

Mucska,
gyerekpezsgő...KépKépKép és nem zavarta a szénsav? mi is azt ittuk, és ez a márka egészen jól sikerültKép
Ginónak is köszi az üdvözléstKép jót nevettem rajta, én lefelejtettem Johnny-t...

Orsi,
szerintem sem biztos az a fürdővíz, mert akkor máshol is kicsapta volna, nem? Pelusra nem gyanakszol? nem próbáltál mást esetleg? vagy kendőcskét?
gratulálok a forgáshozKép

Anikó,
olyan kedves fotókat csináltam rólatokKép nagyon örülök, hogy találkoztunkKép

Pitypang,
ne add fel a tej-dolgot, én is sokszor azt gondoltam, hogy kevés neki a tej, és azért alszik rosszabbul, meg többször kívánt cicizni. De ha van elég pisis meg kakis pelus, és jól néz ki a baba, vaszeg nem ez a gond.
Beszél a pici?KépKépKép ez édesKép

Süncsi,
holnap indultok hazafelé - hátha benézel majd érkezés utánKép sok puszi nektekKép

Zsuzsi,
szurkolok, hogy ne kapja el a bárányhimlőt a kicsi - bár egyszer át kell rajta esni, de ki tudja, melyik kor a "legalkalmasabb" erre...
Éjszakák: Dorka is ezt csinálja már egy hónapja...éjszaka is kel szinte 3 óránkét (kivéve a mait, az szuper voltKép)
fejen közlekedésKép
vékonyka: már 60 alatt vagyok, pedig semmit nem tettem az ügy érdekében, sőőőőt. De poci maradt rendesenKép

Most el kell köszönnöm, talán jövök majd még ma az albummal.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bori!

Köszi, hogy gondoltál ránk!

Annát nem zavarta a szénsav. Egy picit fintorgott, aztán meg nem lehetett el venni tőle a poharat. AZóta pohárból iszik. (na nem pezsgőt) A kájánkba belekóstól, ha az ölemben ül. Nem tudok mit csinálni, csak vigyorgunk rajta . A sárgaborsó főzeléket elsején úgy ette, mint aki nem előtte evett. Igy aztán neki is lesz pénzecskéje Kép
Milyen gazdi vagy Te, hogy Johnny lemarad? Kép
Nálunk tudod ő az első gyerek Kép

Zsuzsi!

Remélem, hogy nem kapja el a kicsi a himlőt.
GYedet szerintem lehet, csak a dátumokat jól töltsd ki. Kép

Pitypang!

Köszike.
Remélem, most már gyakrabban fogsz irni. Kép

Orsi!
A képek gyönyörűek! Kapd össze magad, mert minden topikban nem tudom ám tartani a frontot Kép

Mindenkinek millió puszi: Andi

Andi
Kép
mucska

BUÉK a hóviharból is! Kép

Kép
Kép
Kép

Kriszta és tokásMartin
soraya

Sziasztok,
elkészültemKép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4352

puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Soraya!!!!!!!!!

Milyen volt itthon? Mesélj!!!
A fotók édesekKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

klassz, csak nagyon fárasztó! Férjurammal mi még betegek is voltunk 2 napig, moccani sem bírtunk a náthától. Szerencsére Martin nem kapta el, csak picit volt náthás, és örömmel kényeztették a nagyszulok amíg mi lábadoztunk Kép A többi idoben rokonokhoz mentunk v jöttek hozzánk, nem sok idonk volt semmire sem. De majd tavasszal, akkor tervezek menni hosszabb idore - Pestre is Kép

Talis képek szuperek!
soraya

Sziasztok!

Mindenkinek boldog új évet kívánunk! Kép

Talis képek tényleg nagyon klasszak! Kép Kár, hogy nem tudtunk menni, talán majd a legközelebbire!

Valaki kérdezte, hogy honnan van a habtapink: Tesco, Rákoskeresztúr.

A mai naptól eléggé félek, mert hozzászoktam, hogy a férjem is itthon van és úgy minden sokkal, de sokkal könyebb volt. Most meg egyedül leszünk Ádámmal. Ismét. De majdcsak túléljük valahogy! Kép

Valaki ad már husit a babának? Ha igen, akkor hogy csináljátok?

puszi, shine
shine

SziasztokKép

Mucska-Andi
Ok, összekapom magam, ha tudom és jövök megint rendesen. Sajna vége a szünetnek, egyedül leszek, így nem tudom mennyire fog menni, mert Gergő néha egyáltalán nincs el egyedül, hajátszik is ott kell Vele lenni.

Zsuzsi
Gödöllőnél van egy forrás, aminek szuper a vize, mások isszák is. Na onnan hozunk fürdéshez vizet. A csapvizünkben nitrát van, nem is isszuk és pici babáknál hallottam, hogy fürdéshez sem ajánlják, hát nálunk bejött sajnos.Kép

Petra, Bori
Nem a víztől van az ekcémája, hanem veleszületett a doktornő szerint, hajlam, amin ez a rossz víz csak ront. Mivel születésekor semmi baja nem volt és fokozatosan romlott-romlott ezért biztos, hogy a víz is közrejátszott benne.

Bori
Nem csak egy helyen volt már a vége felé rajta, hanem lassan az egész kicsi testén!Kép Azért is mentünk el a bőrgyógyászatra, mert először csak a lábán, kezén volt, aztán a hátán, az egyre több lett és a hasán is elkezdődött. Akkor pánikoltam be és mentünk bőrgyógyászhoz. Ez volt csütörtökön, azóta szinte teljesen eltűnt a krémtől, amit kaptunk!Kép És a víz, amit hozunk szuper! Rendesen érezni lehet, hogy sokkal lágyabb!

Az album szuper! Annyira jók a képek!!!Legközelebb mi is megpróbálunk ott lenni!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Csak egy percre beugrottam!
Van egy hely,ahol január 15-ig 25 Ft-ért hívják elő a 9x13-as digit képeket.Lehet neten rendelni.Érdekel valakit?

Puszi

Anikó
vakili

Sziasztok!

Szep jo reggelt. Kép Most nalunk gyonyoru ido van. nemsokara megyek setalni Lilivel.

Orsi: Ekcema. Kép Az hogyan nez ki? Nem lattam meg olyat.

Zsu: Baranyhimlo. Kép Hat nem konnyu. En 26 evesen estem at rajta. Kép Szornyu volt.

Pitypang: Nem tudom mitol alszik. De azert Lilinel is elofordul, hogy felkel 1x ejszaka. De mar azt csinalom, hogy ha felsir, varok 5 percet, mielott bemennek es erdekes modon visszaalszik magatol. Talan mindig elsore berohantam hozza es ez volt a baj. Most mar este 9-tol reggel 5-6-ig alszik, szopi, majd visszaalszik 7.30-8-ig.

Anita: teszek fel kepeket Lilirol. Kép De Dorcirol en nem latok. A banan erdekes modon nem fogja a kakit. Inkabb az alma. Kép De nagyon imadja.
Album nagyon jo! Kép

Kriszta: Martin csodas. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kepek:
Igazi labdat kaptam karacsonyra
Kép
Kukurikuuu:
Kép
Angyali szemek:
Kép
A haloszobankban:
Kép
Az egyre terebelyesedo habszonyegen:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok ujbol!

Hova tuntetek!
lenne egy problemam, kerdesem. A delutani sziesztarol van szo. Lili minden nap a 2 ora szopi utan alszik ket, ket es fel orat. DE! Sajnos leggyakrabban a karomban. Nem ertem, akarhanyszor leteszem 2-kor, miutan bealudt a szopiba, fel ora utan felsir, ilyenkor felveszem a vallamra es ott visszaalszik, de ha visszateszem az agyba, ujbol felsir. Igy szinte mindig a karomban alszik. Talan ez a gond? Megszokta?
Bar ejjel ezzel nincs problema, ugyhogy nem ertem.
Szerintitek mit csinaljak, hogy vegigaludja ezt az idot az agyaban? Altalaban 15-20 perceket alszik az agyban, felsir, felveszem, visszaalszik, ujbol leteszem, 15-20 perc mulva ujbol felsir, ujbol vallra, majd be az agyba es igy tovabb. Szerintitek ez mitol van? Jo lenne, ha nem kellene allandoan felvennem. Es muszaj aludnia. Igy nem nyugos este.

Irjatok!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Anikó!
Engem érdekelne a digit kép előhívás 25 Ft-ért! Hol lehet megrendelni a neten?

Soraya!
Martin nagyon édes! Hogy teltek az ünnepek?

Orsi!
Ekcéma Kép Mivel kell kennetek? Milyen fürdetőt használtok?

Rita!
Lili is nagyon édes. Sajnos nem tudok tanácsot adni alvásilag, talán az a baj, hogy nem tud egyedül elaludni. Este egyedül alszik el vagy cicin? Beni is csak pár napja alszik el egyedül, eddig mindig elaludt a cicin, csak egyre tovább tartott.

Mucska!
Látom Anna már összeállítja saját magának a menüt! Kép

Rólunk: Beni forog mindkét irányban (már egy hónapja), a földön hátrafelé halad elég sajátos technikával, de elég gyorsan, úgyhogy mindig a kiságy és a polc alól kell előhalásznom. Jövő héten kapjuk az 5 hónapos oltást.

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Egy kép az ágy alól:

Kép

Panó
panó

Szia Pano!

Beni nagyon edes az agy alatt. Kép
Igen, Lili altalaban cicin vagy vallon alszik el. Nem magatol. Le kene szoktatnom tudom. De mi koze lehet ahhoz, hogy elalvas utan felsir allandoan? Es ejszaka miert nem?
Te hogy szoktattad le Benit a cicin valo elalvasrol? Most mar magatol elalszik az esti szopi utan?
Azon gondolkodtam, hogy nappal, hogy ha mar almos, ugy altatom el, hogy lefekszem melle az agyba es megprobalom simogatassal es enekkel elaltatni. Vagy ez se jo? Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Napközben Anna is igy alszik el sokszor, hogy ott vagyok mellette, odabújik és simogatom énekelek. Este még sincs baj belőle, tudja, hogy az ágyikóban aludni kell.
NApközben Anna nem a kiságyban alszik, hanem a nagyon. Csak éjszaka van a kiságyban.
Sok sikert!

Panó!

Nagyon édes a a kép!
Remélem, hogy jól vagytok!
Anna lopkodna már a kajából és megsértődik, hogy nem ehet. Szalonna, fokhagyma, kenyér, ma virsli... és sorolhatnám mi tűnik el.
De nagyon élvezem a huncutságát Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Rita!

Egyszerűen már nem győztem kivárni, hogy elaludjon, így leraktam ébren. Persze először volt egy kis bömbi, mire apa felvette és elmondta neki, hogy most este van és aludni kell, majd visszatette. 1-2 perc bömbi után el is aludt. Másnap meg már nem is próbálkozott a bömbivel.
Azt én sem értem, hogy ha már elaludt Lili, akkor mire ébred fel fél óra múlva. Kép

Panó
panó

Sziasztok!

Andi: azt hiszem ki fogom probalni, hogy az agyunkba leteszem es melle fekve probalom elaltatni. Marmint nakozben. De most delelott masfel orat aludt a sajat agyaban! Es egyszer se kelt fel. Ki erti ezt? Kép

Pano: Koszi amit irtal. Lehet, hogy az a baj, hogyha en vagyok bent a Lilivel es probalom elaltatni, akkor a cici jut az eszebe? Talan a ferjemnek kene kiprobalni? Na mindegy, majd elobb-utobb kinojuk ezt is.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Szia Trita!

Én renceresen olvasom az oldalatokat nekem van egy 13 hónapos kislányom ő 10 hónapos koráig csak ugy aludt el, hogy lefeküdtem vele napkőzben is és este is utána egyszer egyedűl fektetem le és azota egyedűl alszik el ja és ha nagyon hammar raktam őt le az ágyba ő is mindig felsírt kitartás.
szuszoka

Trita!

HOgy álltok a fogakkal? A Humorban Ildi nem alszik már hetek óta, az volt ami nálatok. Kinn van hirtelen 2 foga és pár nap és kinn a harmadik is. Ez is lehet ok.

Orsi!
Nincs panasz Rám ugye? Kép
A.

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Andi
Niiiincs!Kép

Azt hittem tudik írni, de közben Gergő felébredt és most itt csücsül az ölemben, szóval....

Jönnék én, de nincs időm.Kép Tegnap egész nap elvoltunk bent Pesten, ma itthon leszek, úgyhogy ha Mókuskám hajlandó lesz aludni, akkor jövök.
Sajnos nem tudtunk menni sétálni, mert iszonyú szélvihar van és az eső is esik, így nem tudom mi lesz a mai alvásaival.Kép Eddig aludt 40 pecet.Kép

Rita
Cicin elalvás: Gergő egyszer csak leszokott róla! Elalszik az első cicin, de aztán felébred, odaadom Neki a másikat és azon már nem alszik el, viszont miután végzett beteszem az ágyába, kis simi, fogni kell a kezét (ez új!Kép) és elalszik simán.Kép Viszont Ő az esti alvásában sír fel.Kép Nappal nem, de nem is alszik hosszan, max. 3/4 órát.

Most mennem kell, már nem tetszik Neki itt.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

SzisztokKép

Senki nem jött?Kép

Most beszéltem Zitával telefonon, jól vannak, olvas is minket, csak írni nincs ideje, de ezzel jó páran így vagyunk sokszor. Ha tud, majd jön.

Mindjárt megpróbálom betenni a legújabb fotóinkat, és fel is töltöm őket ide.

Addig is pusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szuszoka: Udvozlunk itt nalunk. Gyere gyakrabban. Kép Lili ugy se tud elaludni, ha melle fekszem. Kiprobaltam ma delutan a delutani alvasnal. Hat nem ment, folyamatosan rammaszott, allandoan cicit keresve. Ha nem talalta fektelenul uvoltott, igy gondolvan, hogy azert nem tud elaludni mert mellette vagyok es allandoan cicit keres, kimentem. Uvoltott. Nagyon sirt. Nem is birtam ezt sokaig hallgatni. Kép Szerintem ezt fel fogom adni es majd lesz ami lesz. Azert probalkozom mi a jo neki. Az mar nagy lepes, hogy tegnap este is a szopi utan nem cicin aludt el, hanem a vallamon. Kép

Mucska: Fogak meg sehol. Nem is tunik ugy, hogy lesz mostanaban. Szerintem nem ez az ok, hiszen ha fogak lennenek, akkor szerintem ejszaka se aludna jol. Ildi alszik, amiota kinottek a fogai?

Orsi: De jo neked. Kép En is probaltam, hogy ha nem alszik el cicin, akkor leteszem. De uvoltes lesz a vege. Kép Hiaba vagyok mellete, hiaba enekelek.
Orulok, hogy Zita jol van.
Varom a kepeket. Kép

Eltuntek hol vagytok????

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Tudtok nekem abban segíteni (Süncsi, Cvali, és esetleges egyéb érintettek), hogy az egész napi nyűgösködés, szenvedés, ordítás, éjszakai 6x felébredés után mennyi idővel bújik ki végre az a fránya fogacska? Napok, vagy hetek kérdése? És utána egy csapásra megoldódik minden? (a következő fogig...) Mert már elég nehezen bírom, és azt gondolom, hogy ez lehet az oka a nehézségeknek (eléggé folyik a nyála, ok nélkül sír, csak az ölemben nyugszik meg, vagy ott sem, és kicsit piroskás az ínye belseje alul középen).

Előre is köszi a segítséget!

Csip
csipcsiripp

Szia Rita!Kép

Jó, hogy jöttél!Kép
Elalvás: Gergőnél is csak akkor ilyen sima, ha elég fáradt. Szerintem Lilinek is az lehet a gondja, hogy még nem elég fáradt és még nem akar aludni. Próbáltad már, hogy délután hagyod, aludjon, amennyit bír a kiságyban, ha 3/4 órát, akkor annyit és talán este más lenne az elalvás. Ez csak egy tipp. Viszont cserébe Neked jó az éjszakád! Nálunk éjszaka is felsír, de ha cumit kap általában alszik tovább. Tegnap viszont állandóan ringatni kellett, és én már nem bírom a súlyát, főleg olyan álmosan.Kép Szegény Karcsi tegnap éjjel rendesen kivette a részét! Olyan hálás voltam Neki!

Hoztam képeket!KépTudjátok ígértem képeket a szekrényekről, amiket Karcsi csinált. Íme:

Ez a szekrény a hátsó részben van a folyosón, egy beépített szekrény, olyan mindenes. Ez simán nyílik, a többit majd meglátjátok hogyan.Kép
Kép

Ez a Gergő szekrénye...
Kép

így nyílik.Kép
Kép

És ez a mi szobánkban egy beépített szekrény, ez is úgy nyílik, mint a Gergőé, csak irdatlan magas, van benne lehúzható ruhaakasztó és jóóóó sok polc.Kép
Kép

Ezek pedig a képek egy leendő trombitásról.Kép Nem lehet elég korán elkezdeni. Sajnos 1 kivételével homályosak, mert annyira mocorgott közben úgy tetszett neki az Apja hangszere.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés,mert holnap elutazunk,és pakolnom kéne.
Panó!
www.eurofoto.hu

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajnos nagyon kevés időm van, mert a gyerekeim egyre elevenebbek, és folyton csinálni akarnak valamit.

Mi jól vagyunk az ünnepek is jól telnek. Elkezdtem a hozzá táplálást, de elég nyögve nyelősen megy, szinte csak a sütőtököt fogadják el és egy kicsit még a banánt, semmi más nem ízlik. Azóta felértékelődött számukra a cicizés és mindig csak azt kérik, még Alina is. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy lesz ebből etetés, mindig kismalacként ér véget a dolog.

Tomikának már 3 Alinának 2 foga van, de mind a kettőjüknek látszik már a következő is. Elég nyugodtak, csak állandóan menőkéjük van, mindig mozognának.

Szerencsére naponta 2-X alszanak 1-1 órát egyszerre, ekkor tudom elvégezni a teendőimet, de ez csak a legszükségesebbekre vonatkozik, így sajna nagyon kevés idő jut másra.

Most mennem kell, mert ébredeznek.

Sziasztok!

Vali
cvali

Sziasztok

Boldog Uj Evet kivanok mindenkinek.
Maci
Nagyon-nagyon sajnalom es oszinte reszvetem.
Bori
nagyon klasszak a kepek, de rolatok miert nincs?

Kriszta
Jo kis dogonyozni valo husi-musi, jo sokat nott miota nem lattam.

Pano
Nagyon edes a kep Benirol, es milyen tiszta az agy aljaKép biztos kifenyesitetted a parkettat fotozas elottKép. hi-hi-hi
Mi jol vagyunk, 29-en jottunk vissza. Az oda ut remes volt, Agi majdnem elajult a gepen leszallaskor, mert borzasztoan fajt a fule. Ugyhogy a repterrol a korhazba mentunk, ahol kakaltak rank, a gyerekosztalyon nem volt a muszer a rendelo meg tele volt, es a kicsikkel nem tudtunk varni, ugyhogy valamikor este 9 korul ert ki az orvos anyuekhoz. Szegeny Aginak mindket fule nagyon begyulladt, majdnem ugy volt, hogy nem is engedik repulni. Nagyon felt a vissza uttol, de kapott mindket fulere poharat es igy nem fajt neki annyira.
Az otthonlet jo volt, de nagyon faraszto, 1 het iszonyuan keves meglatogatni mindenkit. Naponta 5-szor fol le oltoztetni a gyerkocoket stb.
Szerdan jottunk haza, az ut a repulon egy remalom volt, mert reggel kaptunk a hirt, hogy 1 barati csalad 2 gyerekkel nem jelentkezik Puchetbol. Agit nagyon megviselte a hir + hozza jott a felelem a fulfajastol igy kisebb panikrohamot kapott a gepen. Most ott tartunk, hogy azt mondja soha nem ul repulore tobbeKép.
Igazabol meg mindig a tortentek hatasa alatt vagyunk mindannyian, probaljuk felfogni, hogy tobbe nem latjuk oket, de annyira hihetetlen, a kislany Lauranal 1 evvel volt idosebb...

puszi
Ildiko
salla

Sziasztok!

Siekeres akciok mogott vagyok. Kép Lili az ejszakat ataludta, aludt este 9-tol reggel 6-ig egy mukkanas nelkul, majd amikor felkelt, szopi, de nem nagyon akart visszaaludni. Muszaj volt, mert meg koran volt. Igy magam melle tettem a mi agyunkba es simogattam a hatat es enekeltem neki. Visszaaludt, reggel fel kilencig. Kép
Delutan 3-kor eljott az alvas ideje egy nagy adag sargarepa-krumplipure es szopi utan. Kép Felvittem az agyaba, elmondtam neki, hogy aludnia kell. Eloszor csak mosolygott, de amikor kimentem es behajtottam az ajtot, keztdodott a cirkusz. 5 percig hagytam, visszamentem, megint elmondtam neki, hogy aludni kell, enekeltem neki es simogattam, majd kijottem. Majd 7 perc mulva mentem vissza, termeszetesen addig nyafogott es sirt. Szoval visszamentem, rogton elhallgatott es megint elkezdtem simogatni a hatat es enekeltem neki. 2 perc mulva laposakat pislogott es elaludt! Kép Magatol! Kép Meg most is alszik. Kép Es egyszer se sirt fel almaban! Kép Kb. 20 perc kellett mindehhez. Azt hiszem, most mar ezt a modszert fogom hasznalni. Kép Ra fog jonni, hogy igy is el lehet aludni, nem cicin es nem vallon. Kép

Ildiko: remelem a barataitok meglesznek. Nagyon szomoruak ezek az esemenyek es nap mint nap megy a teveben. Kép
Aginak jobbulast. Kép

Orsi: Gergo es a trombita! Kép Tunderi. Es jatszik is? Kép A szekrenyetek nagyon jok! Nem dolgozik masnak a Karcsi? Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jottem kepeket felrakni, az elobb is akartam, de a csaladom fiatalabb tagjai nem engedtekKép.

Rita
Aranyos a te Lilid is a kepeken, nem sokat oregedet a holgyike. Az altatashoz gratulalok ugyes vagy. Mi most megint szenvedunk kicsit, otthon bezzeg mikor anyu segithetett volna, minden este magatol elaludt es minden ejszakat 9-9-ig atalaudt. Nem ertem miert nem tudja ezt itthon is megcsinalni. Tudsz erre nekem valaszolni? A baratainkkal kapcsolatban mar sajnos nincs sok remeny lassan 2 hete nincs roluk hir. Ma kuldtunk viragot a szuloknekKép.Annyira iszonyatos 177 finn hianyzik es 21 gyerek maradt arvan. Itt most mindenki azert mond imat , hogy legalabb a testek hazakeeruljenek. Be is fejezem, nem szomoritok senkit tovabb.

Suncsike
Milyen volt a haza ut, es az otthon let, megneztem Andriskat Bori albumaban,tunderi es 'Te is jol nezel ki.

Bellana, Swen, Lino
Ti mar sosem irtok ide?

Vali
Annyira, de annyira aranyosek az ikrek, es milyen szepen elucsorognek igy egyuttKép. Bezzeg az en fiam, ugy eldolt mint egy krumplis zsak.

Orsi
Gergo aranyos, es akkor a kepek szerint ugy nez ki, hogy apukaja nyomdukaiba lep?

Aniko
Ti is jol neztek ki a kepeket, hogy Neked milyen szep hajad van. Irigy is vagyok nagyonKép.

Akkor a kepek....Kép
Kép
+++ jpeg +++ 143890 +++ ap
a-lanya +++
salla

Oho eltunk ket kep, akkor megegyszer megprobalom.Kép
salla

Sziasztok!

Ugy latom, ez a forum mar nem lesz a regi. Kép Hihetetlenul eltuntek egy csomoan. Kép
Azert en vagyok, ameddig birok.

Ildiko: Orulok, hogy irtal. Kép Kepek nagyon jok es kislanyod gyonyoru. Kép Reszvetem a finn barataitokert. Eleg sokan eltuntek toletek. Kép Bar tegnap mutattak be azt a finn kisfiut, akinek megtalaltak az apukajat, de az edesanyjat sajnos nem. Kép Szegeny kisfiu tiszta kiutes vagy csipes volt.
Altatas: Nalatok otthon talan mas a legkor. A baba megerzi ezt. Mas elmenyekhez koti es talan emiatt?
Nekunk tegnap este megint sikeres akcionk volt. Kép Esti szopi utan Lili attert a cumi uzemmodba. Na akkor felvittem az agyaba. Lefektettem, beszeltem hozza es simogattam a hatat. Majd enekeltem. Es gondoltam, hogy jo, akkor most kimegyek 5 percre,hiszen nagyon izgett-mozgott, mikor lattam, hogy laposakat pislog. Kép Es 5 perc mulva elaludt! Kép Hihetetlen! Kép Most mar kovetkezetes fogok maradni es minden alvasnal, leteszem az agyaba. Kép
Elmagyarazom neki, hogy az agy alvasnak valo. Kép
Meg alszik, de szerintem lassan fel fog kelni.
Nem is irtam, hogy Lilinek hogy izlett tegnap a sargarepa-krumpli pure. Eszmeletlenul kapott a kanal utan ket kezevel es oriasira tatotta a szajat, kozben ket labaval hatalmasakat dobbantott. Kép Olyan edes volt. Kép

Tanitom is am a kislanyomat. Kép Mar tudja mi a papa es a kacsa. Ha megkerdezem Hol a Papa, egybol a papara nez fulig ero mosollyal, fuggetlenul attol, hogy hanyan veszik korbe. Ha mondom, neki, hogy a papa meg nincs itt dolgozik, tatott szajjal figyel a bejarati ajto iranyaba, ahol a papa be szokott jonni.
A kacsat felismeri. Sokat jatszunk a kacsajaval, es mindig mondom neki ez a kacsa. Meselek neki a kacsarol. Tegnap ele tettem 4 jatekot, koztuk a kacsat is, es kerdezem tole, hogy Hol a kacsa? Egybol a kacsa fele nyult es meg is fogta. Nem lehet veletlen, mert tobbszor is megcsinaltam es a kedvenc jatekaival tettem le neki.

IRJATOK! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Rita
Sajna semmi időm nincs ideülni, Gergő nap közben alig alszik, tegnap is csak 2x fél órát délután.Kép Ma még sétálni sem tudtunk, szóval....Kép

Olvastam, hogy Lilivel milyen jól haladnak a dolgok!Kép Látod? Csak kitartás kell. Én is rendületlenül reménykedek, hogy egyszer rendeződnek az éjszakáink.Kép
Milyen okos Lili!Kép Nagyon ügyesek vagytok!Kép

Ildikó
Nagyon sajnálom az ismerősötöket! Nincs már semmi remény rá, hogy esetleg ott vannak valamelyik kórházban? Olyan szörnyű ez az egész!Kép

Most mennem kell, mert Gergő már nagyon nyávog.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Lam, csak valaki jott a forumra. Kép Nagyon sajnalom, hogy ennyien eltuntek. Kép
En most szerencsesnek mondhatom magamat. Lili most is a delutani sziesztajat uzi. Kép Ma meg jobban sikerult. Az "ebed" utan szopi, majd szepen felhoztam az agyaba es lefektettem. Elmondtam neki megint, hogy aludni kell, mert o pici baba meg. Kép Majd enekeltem neki egyet es kijottem. Termeszetesen kezdodott a musor. Nyafogott es sirt. De 5 perc mulva visszamentem, ugyanugy mint tegnap es simogattam a hatat, meg enekeltem. Es rogton elaludt! Tegnap 20 percembe telt ez, ma 8. Kép Meg mindig alszik, mar 2 ora ota. Kép
Most mar minden nap le fogom tenni az "ebed" es szopi utan. Elobb-utobb ez a szopi el fog maradni. Nagyon jol haladunk, nem beszelve az esti lefekvesrol. Kép Es ami lenyeges, hogy amiota nem cicin alszik el, egyszer se sir fel. Kép Fo a kovetkezetesseg! Kép
Lili is nyugos volt delelott. Szerintem ez a front az oka.

Puszi mindenkinek es hanyszor kelljen kernem, hogy irjatok? Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

BOLDOG UJ EVET MINDENKINEK!!!

Rita!Kép
Nekem nem kell tobbet irni, itt vagyok!Kép Nagyon szuperul megy nalatok az elalvas meg alvas dolog, nekunk meg mindig csak a cicis dolog jon be, igaz, nem is probalkozom a nyafizni, sirni hagyassal, mert ugysem birnam ki en.O lehet...Kép
Viszont megprobalom naponta 2X altatni (eddig 3X aludt 45 perceket), igy 2X alszik jo hosszan masfel-2 orat, 10 es 12 kozott es d.u 4 es 6 kozott.

OrsiKép
Trombita. Nm lehet elg koran kezdnei., Es hogy milyen elegans mindig ez a Gergo gyerek, meg otthon is milyen szerkokban van...Kép Balazs egy kis lumpen proli mellette, elnyult body+rugdalozok vannak rajta altalaban. Meg harisnya+body, szeretem a husis comjat a harisnyaban, olyan aranyos. Ti hordtok ?

Ildiko! Soraya!
Mekkora gyerekek nottek ott eszakon. Most, hogy regen lattam oket, oriasiak lettek! Vagy csak a mase tunik olyan hirtelen novesnek, az enyem azert nem, mert minden nap latom...

IldikoKép
Repulos lmenyeket sajnalom es a barataitokat is. DE talan ez a hir meg nem bvegleges eltunest jelent, vagy igen?

SorayaKép
Ez a dagadt Fisher Price mit tud?Kép Megkaptatok vegul a Legos Zsirafot? Mi igen, de csak ragjuk meg...

Balazsnak hozott a Jezuska 2 fogat (25.-en es 27.-en reggelre) es megkezdtuk a hozzatapit repafozelekkel! NAgyon szereti, habzsolja es szuperul eszik kiskanallal!

Megnezem majd a talis kepeiteket is, eddig nem volt idom, de kivancsi vagyok!

AnikoKép
Az elsot lattam, azon Te vagy a csaladdal, de latom nem volt szerencsejuk a tobbieknek es a ferjed nem egy szal kotenyben ment!Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Vagyok ám, holnap ha minden jól megy elolvasom a termést és írok is.

Puszi Nektek!

Jerry
jerry

Rita
Úgy irígykedem!Kép Nagyon ügyik vagytok!Kép
Megnyugodhatsz, mert rám mindig számíthatsz topikfenntartásban, ha már csak ketten maradunk akkor is jönni fogok!Kép De azért látod fel-feltűnik más is néha!Kép

Szöszi
Hordunk harisnyát, igaz nem visszük túlzásba, de lassan át kell állnom rá, mert szedi le a zokniját, ráadásul Ő is nagyon husi és amelyik nem szorítja el a vádliját az könnyen le is csúszik róla.Kép
Melyik képen volt olyan elegáns?Kép
Különben Anyukám, meg Hugicám állandóan szuperebbnél szuperebb cuccokat túrnak Neki, így annyi a ruha, hogy csak győzzem ráadni. És mivel nem egy lebüfizős fajta és mostanában a pisi sem folyik ki, így 1 nap 1 ruha, van amit alig tudok ráadni.Kép Szerencsénk van.Kép
Nem tudom Ti hogy csináljátok ezeket a hosszú alvásokat, sajnos nálunk nem működik.Kép Mert ha elálmosodik, akkor muszáj letennem. De ha húzom is az időt, akkor is hiába lesz baromi fáradt nem alszik, max 1 órát, de az is ritka, inkább 45 percet.
De hát tudjuk, ahány gyerek, annyiféle és én is ilyen bagolyka voltam(vagyokKép).

Most mennem kell, Apa is akar egy kicsit ideülni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Enyem az arany! Kép Hat ezen nem lepodom meg. Mostanaban en kelek elobb mint a lanyom. Kép O meg alszik.

Szoszi: De jo, hogy jottel. Kép Neked is BUEK! Kép En se birtam ki az elejen, hogy hagyjam nyafizni, sirni, de most mar muszaj volt. 45-60-90 perceket cumizott a cicimen estenkent, hogy elaludjon. Ez nagyon sok volt! Kép Pedig a cicieimet mar 15 perc alatt leszivta. Neked szerencsed van, ha rogton elalszik Balazs. Kép De majd meglatod, ha neked is ilyen hosszan fog tartani (ha lesz ilyen), az mar neked se lesz jo.
Megerte hagyni nyafizni lefekveskor 2 napot, hiszen tegnap sikert arattunk! Kép Esti lefekteteskor teljesen eber volt. Elmondtam neki, hogy aludni fog, meseltem neki, enekeltem egy dalt es jo ejszakat kivantam. 10 percig beszelt, gagyogott es magatol elaludt! Kép Mindenfele nyafi es siras nelkul. Kép Kép Igazi nagylany lett a szememben Lili. Kép
Fogak! Kép Huha! de jo nektek. Lilinek meg sehol semmi. Kép Szerintem mi leszunk az utolsok a forumban. Kép

Orsi: Koszi. Kép Tudom, rad mindig szamithatok itt a forumon. Kép Mi minden nap harisnyat veszunk fel, es arra zoknit vagy kis cipot. Lili mindig leszedi oket, de en visszarakom. Kép Altalaban en nyerek, mert o unja meg elobb. Kép

Jerry: Varunk vissza! Irjal hogy vagytok! Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Először is:

Chellonak nagyon boldog névnapot itt is.Kép Hátha még ide is jön!Kép

Annikóéknak boldog 6 hónaposságot!

És most utólag, amit itt a napokban nem volt időm és agyam követni, de egy csomó hóforduló volt, szóval:

Nalika, Jerry, Kika, Panó, Anikó
Boldog 5 hónapos hófordulót!Kép

Timi
Gratula a 7 hónaphoz!Kép

Chello
Mégegyszer gratula a fél évhez itt is.Kép

Remélem nem hagytam ki senkit, megpróbáltam figyelmesen átbogarászni a táblázatot.

Nálunk megint volt egy nehéz éjszaka, de reggel láttam, hogy a hasán megint voltak pöttyök, úgyhogy gondolom megint viszketett szegénykének.Kép Pedig tegnap már azt hittük elmúlt és este csak testápolóztuk. Úgy látszik hosszadalmasabb.Kép

Rita
Nagyon ügyesek vagytok!Kép Szerintem nekünk még 1 év, mire ilyen éjszakáink lesznek.Kép De nem panaszkodom, mert van egy tündér gyermekem, hát ez legyen a legnagyobb bajom a világon!Kép

Most megyek, még nem reggeliztem és Gergő lassan már nem akar majd egyedül eljátszogatni.

Tényleg!
Ti hogy csináljátok? Ha a gyerek nyüzsizik, hogy legyetek ott Vele állandóan? Én szinte semmire nem jutok e miatt, teregetni is úgy teregettem tegnap, hogy ott ült a hordozóban. De porszívózni, felmosni így nem lehet.Kép
Tanács?

PusziKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Kapcsold be a porszivot nyugodtan, attol Bazsi mindig eltatja a szajat, nem fog Gergo sem szolni, nagyon elvezik a kolkok!!! Felmosni is lehet, csak jol ossze-vissza kell huzogatni a butorokat, mert az eredkes. Vasalni viszont unalmas.Kép
szoszi
szoszi

Szia Orsi!

A zenet nem probaltad? Lili rogton elhallgat es mosolyog ha zenet hall. Kép Ezt szoktam alkalmazni. Bar nalunk egesz nap megy a zene. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?