Sziasztok,
Hát éjszakai műszak maradt a régiben, de kezdünk alkalmazkodni, már nem ér váratlanul.
Azért nyugtalanít a baba viselkedése, mert mintha nem enne rendesen. Meg most már böfizik jó nagyokat, persze nem evés után rögtön, hanem úgy fél-egy óra múlva. Mindig az az érzésem, hogy a kaja nagy része visszajön. (végén még beszerzek egy mérleget
) Aztán meg ahogy szenved szegényke az emésztéssel, egyre jobban sajnálom. Persze mindig is nyögött és hihetetlen hangokat hallatott emésztés és kakilás közben, úgyhogy e téren semmi se változott, csak biztos az esti nyugtalanság aggaszt. Ráadásul óránként enni kér és aztán nem is nagyon eszik. Mindegy, ma úgyis jön a dokinéni majd jól kikérdezem.
Most persze alszik mint egy kisangyal. Ezt a reggeli kis szabadidőt mindig megszavazza nekem.
Kire,
szívből gratulálok, és várjuk ám a képeket és tapasztalatokat!
Katy, nem biztos hogy hülye a könyved, csak szerintem ezek a fájdalmak leírhatatlanok, mert mindenki másképp éli meg. Én sok helyen olvastam, hogy menstruációs görcshöz hasonló és nekem olyan is volt. Az pedig nekem mindig alul fáj.
Ja és kössz a pozitív észrevételt a súlyomról, még ha nem is igaz, jól jön a bíztatás.
A mérleg olyan ellenséges velem.
Jimbone,
nem irigyellek, de fő, hogy a babával minden rendben. Azért nem túl jó, hogy szülés után rögtön egy másik műtét. Én már a gátsebtől tök kikészültem, pedig hamar gyógyult hálIstennek. De mégis olyan szar, hogy sebesült az ember amikor sokkal jobb dolga is volna. Kitartás!
Eszter2004,
szerintem ezek már komoly jelek. Mármint, hogy nyomja a hüvelyed a baba. Szépen tágítgatja, puhítgatja. Lehet, hogy januári baba lesz? Ne lepjen meg!
Semmi nehezék nem volt szülés után, bár egyszer megnyomta még a hasam a szülésznő még a szülőszobán, hogy kijöjjön a vér nagy része. Nem fájdalmas, csak olyankor már annyira nem hiányzik az efféle tortúra. Ez már varrás után volt.
Magnézium: én az utolsó napig szedtem, és mégis milyen hamar tágultam
Bagz, Orbisnak igaza van: PIHENJ! szükséged lesz még az energiáidra, szüléskor és utána
Aura, sejtettem én, hogy hamar megoldódik a babakocsi kérdés
Hurrá!
Esztyx, hogy ment a fárasztás?
Zsuzsi, a taxis megoldás kocsival is fenáll, bár tudom, hogy egy autót nem lehet akárhol otthagyni. A pocak leszállásának megállapítására vannak mindenféle módszerek, de többnyire nem lehet tudni sehonnan, viszont kedves társasági vitatéma lehet.
A család imádja.
Hazahozatal: mi rengeteg ruhát adtunk szegényre, teljesen elveszett benne, de apa nem engedett a huszonegyből, azzal érvelt, hogy én nem tudom milyen hideg van kint, mert 4 napja szaunázom a kórházban. Hanának mindegy volt.
Lili (aki negyedórával túllépte, apától kapott kimenőjét, ezért most rohan vissza)
Erőgyűjtés az esti partyra