Új privát üzeneted érkezett!

Kikocs!
Eltaláltad!!! Azt vettem meg, és nagyon szuper!

Rékacs elnézést, hogy másnak adtuk a sztoridat, meg Kikocs tőled is! Hogy is gondolhattuk, hogy japánokat nézel, brrr Kép

Eszter!
Én még olyat nem éreztem, viszont asszem Rékacs írta, hogy Hanga nyomkodja a húgycsövét, vagy hólyagját, hát azt Erika is csinálja, de rendesen, néha komolyan olyan érzés, mintha belecsípne egy nagyot. Biztos a névrokonság teszi Kép

Aura
aura

Nagyon örültem, hogy jöttetek!Jól esett...Képremélem örültetek ti is a karácsonyi rucingóknak...KépKépugyanis aki jött hozzám kapott szép kis ajitKép
egyébként a férjem nekem is szimpiKépmég jó hogy férjül vettemKép
a hangulatingadozást örülök, hogy nem annyira lehetett látni, mert egyébként azért még van..de csak kijövök belőle, ha egy hónap múlva se, akkor szakemberhez fordulok...de azért addig várok...ma például nagyon muris-jókedvű estém-délutánom volt,,kitaláltuk, hogy kegyetlenül nem hagyjuk a gyereket aludni du. hogy ettől majd hajnalban aludni fog...irtó jó muri volt, együtt hülyéskedtünk, szegényt halálra egrecíroztattuk...olan kis édi volt, nem tudom mennyire jött be, majd holnap megíromKép
pusz,eszti
esztyx

Esztyx!
Úgy tűnik, jobb kedved van, örülök neki! Minnél többet ingadozik az a fránya hangulat a jókedv felé, annál jobb!!! Kíváncsi vagyok eredményes lett-e a "babakínzás" Kép majd mindenképp írd meg!

Nna, én megyek is aluszkálni.
Már egyre kevesebbet veszekszem Apával elalvás előtt (már így virtuálisan), remélem ma már kihagyom Kép Nem golyóztam be, csak túl jól működik a feszültségglevető "szervem" megszabadulok a fölös stressztől, ha akarom ha nem Kép Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Aura+Erika
32+5
aura

Esztyx, igen nagyon szép ajándékot kaptunk tőled, és tényleg igazán nem kellett volna, jól meglepődtünk! Kép

Na kiváncsi vagyok tényleg hogy mire jutottatok Lilivel fárasztás téren. Kép

PUszi,
Eszter
eszter2004

Ilona

Tessék:
Friss pocisképek az albumomban: http://babanet.hu/album/main.php?album=4156

És Kristófka szobájáról további képek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4196

Babus

Kép
babus2005

Aura, szerintem tedd ki apa fotoját kinagyitva az ajtóra, és mint a filmekben darts-ozzál rajta. Kép
eszter2004

Babus, neked sokkal jobban előre áll a pocakod mint nekem! Kép Jo nagy, tényleg versenybe szállhatsz Ilona pocijával. Kép Kristofnak meg komplett disney world-öt épitettél. Kép
eszter2004

?????????????? Éjszakai műszak ???????????????

Kép

Eszter Kép
eszter2004

Babus!Kép
Írtó nagy a pocid!Kép
De az enyém is nőtt most az elmúlt napokban...szerintem nem is keveset!Kép
Apa minden nap látja de gyakran csodálkozik rá...
Kristófnak is szép a birodalma!Kép

Én tegnap elkezdtem kimosni a bébi cuccokat, kell egy pár mosás,ráadásul ez a duplaöblítős program baromi lassú!

Ma meg bekukkanthatok Mártonkához, megyek terhesrendelésre UTOLJÁRA!Kép

Ilona(34+3)
Vendég

SziasztokKép
AuraKép
Örülök, hogy végre találtál babakocsitKép Milyen színűek???

BagzerKép
Igyekszem mostmár nem gondolni rá, majd kijönn egyszer csak....

SavitriKép
Nem próbáltam ki, mert azt mondták, hogy a ricinusolaj az hashajtó hatású, így elálltam a dologtól...

Katy,KikocsKép
Nem kerültem vissza a régi dokimhoz, mert az már teljesen kellemetlen lenne, hogy dec.-ben még jól összevesztem vele, most meg visszamennék hozzá.ááááá már nem megyek sehova maradok itt.

Eszter2004Kép
Gondolhatod én, hogy megvagyok lepődve, hogy még mindig egyben.....

KireKép
Gratula a kisfickóhozKép képeket kérünk, ha lesz majd időd és energiád ráKép

pussz mindenkinek
edwig(41+3)
Vendég

Sziasztok! Szép Reggelt!

Akinek széles rokoni és baráti köre van készüljön fel, hogy a 39. hét végétől nem hagyják nyugton. Puszta jóságból!!
Nekem hétfő óta egyfolytában csörög a telefonom. Tudom, hogy nem rosszból, de mikor végre alszom(mert ez éjjel nem nagyon megy) és 3/4 10-kor anyu zaklatottan hív, hogy mi van, mert őt ma már ketten is keresték és nem tud elérni, na akkor kész!Pedig mindenkinek mondtam, hogy ha van valami sms-ezek.
Na, kifakadtam!!!!De majd rátok is jön a vészKép!!!!!

Meg még panaszkodok kicsit! Utálok lefeküdni aludni. Olyan kudarcosak az éjszakáim.Nagy kinlódva elalszom(mint Aura, csak nem apával veszekszem, hanem értelmetlenségeken agyalok, úgy hogy előtte, már vagy két órát betűkkel töltöttem, hoyg elaludjak,tehát min 1 óra van)és aztán jön a pisi. Négyszer, vagy ötször!!!! reggel hétig. És minden pisilés újabb forgolódás, ami meg olyan nehéz, mármint forgolódni. Na és akkor örülök, hogy végre hét óra most akár fel is kellhetek. és ez tök jó, mert ekkor merülök klassz álomba, és ekkor csörög a telefon 3/4 10-kor. Ami tudom, hogy nem korai, csak nekem, aki nem bír aludni!!Na, mindegy! Álítólag a terhességek szüléssel végződnek, vagy? Edwing,szerintedKép?

Amúgy tényleg merre járt az éjszaki műszak?

Babus, bocs, de azt álmodtam, hogy megszültélKép! Tudom nem kéne még ilyet, de nem tehetek róla, magam is meglepődtem, hogy miért pont Te? És még álmomban megnéztem a táblázatot, hogy hűha ez korai!!!Lehet tényleg a pocakméret miatt!!!Kép de azért még tarts ki, végül is egy hónap múlvára is ér az álom!!!Ja, mert mielőttlefeküdtem aludni még benéztem és megnézetm az albumod, azért álmodhattam Rólad.

na, más nem jut eszembe
rékacs 39+7=40!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Hát jól eltűntetek!Ja még reggel van, vagy mi!

Én éjjel forgolódtam egy jó órát, de az, hogy lejöjjek és bekapcsoljam a gépet, az kizárt, mert akkor biztos nem fogok visszaaludni!És képzeljétek azon járt egész éjjel a parázós fejem, hogy ha betegen vasaltam ki a ruhákat, akkor biztos beteg lesz a gyerek amikor majd hazahozom!Tudom, hogy hülyeség, de magyarázzátok meg egy félálomban fetrengő leendő anyukával!Persze reggelre már elmúliok, de olyan hülyék ezek a gondolatok!Főleg tőlem!!!

Hát ahogy nézem Ilona és Babus vezetnek pocakügyileg!Nem semmi!Én a magagmét sem tudom elviselni,akkorát pedig elképzelni sem tudok!

És Aura nagyon ügyes vagy!Én is azon gondolkoztam, hogy később a sportvázas sokkal, de sokkal jobban megéri majd!

Én du. megyek dokihoz, úgyhogy majd mondom, hogy mi volt!

Puszi:Katy
Katy

Sziasztok,

Aura gratulálok a kocsikhoz, remélem a gyakorlatban is bevállnak majd. Mi örököltünk egyet, egyenlőre azzal próbálkozunk majd. Ha nem jön be, akkor majd veszünk másikat...

Bagzer tényleg vigyázz magadra, mert a nagy hajtás megbosszúlja magát. Én is töltöttem már 2 hetet itthon bezárva, mert előtte halálra pörögtem magam. Utána két hétig úgy fájt a hátam, mint Kikocsnak és nem tudtam semmit sem csinálni...

Kire! Gratula Erikhez és várjuk a sztorikat...

Edwig: most akkor a Jánosban fogsz szülni ? Mert én is oda jelentkeztem be, így duplán várom, hogy mi a helyzet és persze drukkolok ezerrel...

Savitri, Kikocs és Bagzer: köszi a taxis ötletet a para ellen, csak az a baj, hogy Biatorbágyon lakunk, így, ha kimozdulok, akkor azt csak kocsival tudom megtenni... Így a taxis dolog nem igazán működik. Ha meg kocsikázok, akkor először is be kell mennem a városba reggel a férjemmel, ő kiszáll a munkahelyén, aztán szabad a pálya. Utána haza kell valahogy jönnöm és este meg újra be az uramért... Hát ezért parázok én annyira ilyenkor...

Képzeljétek, olyan, de olyan jól aludtam...Úgy tűnik, nekem így a végére sikerül jókat aludnom. Eddig mindig csak 4-6 óra ment, hajnal 1-4 között általában fennt voltam. Pocaklakó akkor rendezett általában műsort. Most már végre hajlandó reggelig aludni. Juhéjj !!!!

Mi is pénteken megyünk utoljára terhesgondozásra, utána már a CTG-s program jön...

Puszi,

Zsuzsi
34+3
vzsuzsi

Honnan lehet tudni, hogy leszállt-e a poci ? Én még nem érzek semmit...

Zsuzsi
vzsuzsi

elöször nem értettem miért megy Ilona utoljára terhesgondozásra, de Zsuzsi mail-jéböl rájöttem. Szoval nektek a kettö külön dolog, mármint az nst-vel. Nekem más, mert én privi rendelésre járok. Holnap megyek hozzá 6 hét után, most lesz az első nst, na meg meg is vizsgál. Azt nem tudom hogy később fog-e.

Zsuzsi,én olyanokat olvastam hogy onnan lehet megtudni, hogy már nincs nehéz légzés, megkönnyebbül a gyomrod, nö az étvágy, és állandoan pisilni kell. Ehhez képest nekem gyomorégésem csak a mult héten volt 3 napig az egész terhesség alatt, nehéz légzésem soha, és nincs mihez képest megkönnyebbülnöm, mert eddig is légiesnek éreztem magam. Kép Szoval nemtom.... Kép Talán a tükörben oldalt állva. Ja, vagy még van az is hogy a tenyered befér a mell és has közé vagy mi. Nekem befér végülis.

Rékacs, mondanám hogy kapcsold ki a mobilt, de akkor még idegesebb lenne mindenki igaz? Kép

Katy, ilyen gondolataim nekem 100%-os éberség mellett is voltak. Egyszer picit fájt a torkom, és rakosgattam az ágyban a gyerek ágynemüjét. Aztán elvettem a kezem és arra gondoltam, hogy jaj most teleszortam bacival. Kép

Na puszi,
Eszter2004
36+1
eszter2004

Orbis, hazajövetelhez kellett:
2 sapi (cérna, meg kötött)
body, rugi, mi pellust kaptunk ott,
egy textilpellus a fejére, hogy ne a közvetlenül lélegezze be a kinti levegőt, és amiben hazahozod, mi bundazsákban hoztuk és mózeskosárban.

Most olvasok továbbKép
Noémi
vghnoémi

Én is magánrendelésre jártam eddig elöszőr 4 , aztán 3 hetente. Itt nincs nst! Mostantól majd hetente egyszer,aztán már kétszer megyek a kórházba és ugyanazt csinálja mint a privibe (uh,vérnyomás,vizeletfehérje,méhszájvizsg.) plusz még egy vérvétel lesz!
Eszter komoly,hogy téged 6 hete nem látott a doki?
Vendég

Eszter, én is magánrendelésre járok, ott volt a terhesgongozás, meg UH.
És az utolső 3 hétem már a kórházba kell menni , CTG-re, mert ott van gép, meg a doki szerint jó, ha szokjuk a légkört, környezetet. Ezért válik szét a kettő. Meg ugye terhesgondozásra havonta kellett járni, ha nem volt panasz, CTG-re meg majd hetente kell...
Köszi a leírást pocakleszállás ügyben. Az a helyzet viszont, hogy ettől függetlenül én még mindi nem tudom megállapítani, hogy nálam mi lehet a helyzet.. Legfeljebb majd rákérdezek pénteken a dokinál is...

Orbis, én is csak megerősíteni tudom, amit a Noémi írt. Ezeket diktálták le nekünk is a tanfolyamon.
Javasolták még, hogy a body fölé egy vékony rugit, vagy harisnyát még tegyünk be, és a külső rugi vastag legyen... Egyébként az az ukász, hogy a babán mindig egy réteggel legyen több a ruha, mint amit mi felnőttek optimálisnak tartunk magunkon...

Főzött már ki valaki cumikat ? Hogy kell csinálni ? És ha most kifőzöm és becsavarom egy vasalt pelusba és úgy viszem a korházba, akkor az steril marad addig, míg a baba megszületik ? Hogy kell ezt optimálisan csinálni ?

zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok,
Hát éjszakai műszak maradt a régiben, de kezdünk alkalmazkodni, már nem ér váratlanul.
Azért nyugtalanít a baba viselkedése, mert mintha nem enne rendesen. Meg most már böfizik jó nagyokat, persze nem evés után rögtön, hanem úgy fél-egy óra múlva. Mindig az az érzésem, hogy a kaja nagy része visszajön. (végén még beszerzek egy mérleget Kép) Aztán meg ahogy szenved szegényke az emésztéssel, egyre jobban sajnálom. Persze mindig is nyögött és hihetetlen hangokat hallatott emésztés és kakilás közben, úgyhogy e téren semmi se változott, csak biztos az esti nyugtalanság aggaszt. Ráadásul óránként enni kér és aztán nem is nagyon eszik. Mindegy, ma úgyis jön a dokinéni majd jól kikérdezem.
Most persze alszik mint egy kisangyal. Ezt a reggeli kis szabadidőt mindig megszavazza nekem.Kép

Kire,
szívből gratulálok, és várjuk ám a képeket és tapasztalatokat!

Katy, nem biztos hogy hülye a könyved, csak szerintem ezek a fájdalmak leírhatatlanok, mert mindenki másképp éli meg. Én sok helyen olvastam, hogy menstruációs görcshöz hasonló és nekem olyan is volt. Az pedig nekem mindig alul fáj.
Ja és kössz a pozitív észrevételt a súlyomról, még ha nem is igaz, jól jön a bíztatás. Kép A mérleg olyan ellenséges velem. Kép

Jimbone,
nem irigyellek, de fő, hogy a babával minden rendben. Azért nem túl jó, hogy szülés után rögtön egy másik műtét. Én már a gátsebtől tök kikészültem, pedig hamar gyógyult hál’Istennek. De mégis olyan szar, hogy sebesült az ember amikor sokkal jobb dolga is volna. Kitartás!

Eszter2004,
szerintem ezek már komoly jelek. Mármint, hogy nyomja a hüvelyed a baba. Szépen tágítgatja, puhítgatja. Lehet, hogy januári baba lesz? Ne lepjen meg! Kép
Semmi nehezék nem volt szülés után, bár egyszer megnyomta még a hasam a szülésznő még a szülőszobán, hogy kijöjjön a vér nagy része. Nem fájdalmas, csak olyankor már annyira nem hiányzik az efféle tortúra. Ez már varrás után volt.

Magnézium: én az utolsó napig szedtem, és mégis milyen hamar tágultam

Bagz, Orbisnak igaza van: PIHENJ! szükséged lesz még az energiáidra, szüléskor és utána

Aura, sejtettem én, hogy hamar megoldódik a babakocsi kérdésKép Hurrá!

Esztyx, hogy ment a fárasztás?

Zsuzsi, a taxis megoldás kocsival is fenáll, bár tudom, hogy egy autót nem lehet akárhol otthagyni. A pocak leszállásának megállapítására vannak mindenféle módszerek, de többnyire nem lehet tudni sehonnan, viszont kedves társasági vitatéma lehet. Kép A család imádja.

Hazahozatal: mi rengeteg ruhát adtunk szegényre, teljesen elveszett benne, de apa nem engedett a huszonegyből, azzal érvelt, hogy én nem tudom milyen hideg van kint, mert 4 napja szaunázom a kórházban. Hanának mindegy volt.

Lili (aki negyedórával túllépte, apától kapott kimenőjét, ezért most rohan vissza)
Kép
Erőgyűjtés az esti partyra Kép

KépKép
savitri

Szaisztok!

Zsuzsi! Én úgy vettem észre, hogy leszállt a pocak, hogy lefelé kezdett el nézni aköldökömKép Meg a popsiját sokkal fenntebb fogatm addig. de úgy, hogy a köldökömhöz képest helyileg ugyanott van, de a kezemt kell lejebb tartani. Így érthető? Megkönnybbedni nem könnybbedtem semmit, bár Eszterhez hasonlóan én is légies vagyokKép, de azóta mivel máshol nem görböülhtek, pont a mellem alatt teszem, amitól egyrészt viccesen nézek ki, másrézst sajna fájdigál is kicsit a mellem alatt, ott ahol Kikocsnak csak épp az ellenkezője miattKép Meg azóta, mint írtam az előző szemelvényemben folyton pisilek. Napi egy tekercs wcpapirt használok el. De komolyan, a kamilla meggazdagodhat belőlem!!!

Aura! Én is gratulálok a gépparkhozKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szerintem a hasleszállást, mindenki szeretné, de senki sem tudja tutira. hogy az övé tényleg leszáltt-e!Legalábbis én a tükör előtt szoktam győzködni magam, hogy igenKép,de őszintén szólva nem vagyok biztos benne!Meg azt is mondták, hogy valakinek közvetlenül a szülés előtt történik meg, és nem 2-3 héttel előbb!

A kifőzésről fogalmam sincs!Ti mindenképpen akartok vinni cumisüveget?Mert én nem tudom, hogy kell-e?De ma (ha annyi kérdés mellett még eszembe jut)megkérdezem!

Zsuzsi!Én is laktam Biatorbágyon!És nagyon-nagyon szerettem!Melyik részén laksz?
És jól értem, Neked hetekkel előbb be kell feküdnöd a kórházba?

Katy
Katy

Zsuzsi, Orbis, és öltöztetősök!

Az a helyzet, hogy még egy réteggel se kell több, annyi kell, amennyit magadra vennél. Belejön az ember hamar, meg figyeled a nyakát, kezét, bár erre annyira nem lehet adni állítólag, de kb. jó. Mikor hazahoztuk, én nagyon féltem, hogy megfázik, mert a kórházban 35 fok volt a koraszülöttön, de jött a védőnéni, és azt mondta, veszélyesebb túlöltöztetni. És azóta elvan tök jól.

Cumifőzés:
25 percig forralod, és teljesen tökéletes a pellusos megoldás. Ez a sterilizálás is olyan, hogy az elején aggódik az ember, aztán rájön, hogy többet bír a baba, mint gonolná. A mellszívót pl. én csak nagyon ritkán sterilizálom, meleg vízben elmosom, és kész. Merthogy csak én használom. Ez áll a cumikra is szerintem, de ebben nem vagyok biztos.

Én tudtam, hogy Rékacsé a szumós sztori, csak gyorsan írtam, nem akartam megszólítani.

Aura, ez nagyon jó vásár volt!!! Gratula! Anyukád meg aranyosKép És az Avent újszülöttcumi nagyon jó, már más forrásból is hallottam.

Képzeljétek, Levente ma fél 10 körül evett este, és 2-kor megint kért. Aztán 5-kor, ami szerintem csak nyügi volt. Ha fél9kor eszik, nem ébred föl 4-ig legalább az eddigi statisztikáim alapján, ha 10-kor eszik, 2kor is kér. Na ez most hogy van? Ötletek?

Babus, fantasztikusan nagy a pocakod, hogy bírod?...Szegény. Bár elég boldognak tűnszKép

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Ilona igen, én kezdettől fogva 6 hetente voltam csak behivva, mivel semmi panasz nem volt. Utoljara a 30. héten voltam, és most a 36. héten megyek. A rendelésen van nst is. A viezeletüledékemben a fehérvérsejtszámot a dietetikus nézette meg, és kiderült hogy nagyon magas, kiváncsi vagyok mit szol majd hozzá a doki.

Savitri, ne ijeszgess!!!!! Mennyi idöm van még???????????? Vasalok most aztán korházi csomag bevásárlás!!!! jaj de be vagyok szarva!!!
eszter2004

Na látom, itt a gyakorló és idősebb mamik meghazudtoltak, míg beírtam a hasleszállásról a véleményemet!Kép

Lili!Tényleg sokkal vékonyabb volt az arcod az egyik fotón!És majd Hana jól leszíjja a többit!Kép
És Hana még mindig gyönyörű!

Ja és, aki magnéziumot szed!Lilinek igaza van!Én a dokimtól hallottam,(vagyis Krisztától,aki nála szült), hogy nem kell abbahagyni szülés előtt, attól még ugyanúgy kijön a baba, és nem nehezebben!

Katy
Katy

Eszter!
Jó ötlet ez a darts, csak nincs fotóm Apáról (szerencsére) asszem elég kreatív lennék fiktív kínzás terén, dehát mégicsak tőle van a bébi, abban meg ugye benne volt a "kezem" nekem is Kép

Edwig!
Babakocsik: a mélykocsi sötétkék, és kék-piros-sárga kiskockás huzatú, a sportkocsi meg sötétszürke és bézs. (Olyan büszke vagyok, mintha legalábbis megszültem volna Kép egész éjjel azt álmodtam, hogy Erát tologattam bennük Kép ) Majd úgyis meglátod, ha együtt tologatjuk a csemetéket Kép

Ilonana, Babus!
Oltári mekkora a pocakotok, nekem most kisebb, mint nektek a 28. hétben. Le a kalappal Kép

Rékacs!
Esti túra nekem is van, mondjuk csak 2-szer, mert túl jó alvó vagyok, de akkor aztán úgy tele vagyok, hogy alig bírok megmoccanni.
A telefonokkal kapcsolatban meg, húzd ki, kapcsoldki, némítsd le...üsd vágd Kép Kép Kép
(de agresszív kismalac lettem)

Jelentem este már a kompromisszumötésnél tartottam Apával Kép
és jó reggelt!
Aura+Erika
32+6
aura

Eszter! Mi az, hogy semmi bajod nem volt?Kép

Mindenki egyszerre írt. Lili,írd meg majd, mit mondott a doki. Nem csak cuclizik? Meg tudod azt mondják, ha nem eszik a tej hátsó részéből, akkor nem jut kalóriához. Lehet, hogy éhes tényleg, mert csak iszik az elejéből. Hm. Amúgy mérleg nélkül is megtudhatod kb. Mennyit eszik, számold a nyeléseket. Ne a szívásokat, mert azátverő, csak a nyelést, és látni fogod, nyel-e, vagy csak szopizik. Persze lehet, hogy most semmi újat nem mondtam, bocsKép A gyerekorvos megnézte hogy szopik? MErt nekünk igen, és mondta, hogy jó, mert nem is nyel levegőt közben. Ha meg valami nem ok, azt is mondja. Meg vannak ilyen nagyon jó hasas cseppek, amiről Márti írt, hátha használna nektek. Na befejeztem az okoskodástKép
Egyébként úgy látszik, nemhiába emlegettek minket együtt szülés előtt, sikerült elég egyszerre szülnünkKép

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Noémi, hát megkérdezte hogy van-e panasz, nekem meg nem volt, és mondta hogy jo akkor 6 hét mulva találkozunk. Ez eddig végig igy volt. Ez baj? ti gyakrabban jártok/jártatok? Ezeket is feleslegesnek éreztem, bár az UH fontos. De velem konkrétan semmit nem csinált. Volt kétszer méhszájvizsgálat, meg egyszer kenetvétel. Kép

most pedig már a szülésről fogunk beszélni. Izgi...

Savitri a zsákot azért kérdeztem, mert állitolag vhol van ilyen és segit a poci visszahuzodásában. De akkor majd teszek rá vizes törülközöt. Nekem milyen lett a hasad?
eszter2004

Sterilizálás!
Jut eszembe, ti mit gonoltok a mosogatógépes kompromisszumról? Mert az ugye jó nagy hőfokon mos és öblít is! Vagy lehet kapni szupi 8 perces gőzsterilizálókat, de ha kiveszem a cuclit belőle, akkor már úgyse tök steril nem? Noémi te mit gondolsz, Savitri?! A főzőcskézős módszer nekem brrr...macera Kép
Noémi, köszi, ha már cumi, mellszívó, stb.. én is Aventben gondolkozom, jó nagy a választék, és sokmindent lehet kombinálni, meg én is úgy tudom jó a bébiknek.

Aura
aura

Eszter!
Szerintem vannak olyan "panaszok" amik nem okoznak tünetet!?(lásd fehérje vizelés,szerintem veszélyes!ezzel már fel kellett volna hívnod a dokid!kezelésre szorul és időben!)de ne ijedj meg ez csak az én véleményem!!!
És nem is sorolom...
Vendég

Eszter!
Én asszem kicsit gyakrabban járok a dokihoz, de én is úgy érzem, minek, nekem aztán tényleg semmi bajom. Nálam az elején mindig volt vér és vizeletvizsgálat, az uh-t a kórházban csinálták külön. Az utolsó alkalomnál nem kellett, csak az uh, és a következőre is csak az kell. Nekem akkor vizsgálja a méhszájamat, ha kérem, azt mondta, ha zavar és nem érzem szükségét, nem macerál, de ha engem megnyugtat, mindenképp szóljak. Mondjuk nálad nem tudom hogy van, én magánrendelésre járok, de volt, hogy rossz leletem lett, azonnal hívtam,és rögtön fogadott a kórházban soron kívül. Így azért biztonságos nem?! Ha ez a lehetőséged megvan, akkor szerintem teljesen jó a rendszer!

Aura
aura

Ilona a kenetvétel a nödokinál koli bacit mutatott ki, azt mondta majd ha megyek legközelebb (36 hét) ad rá gyogyszert. Lehet hogy amit a vizeletben találtak az az. A nödoki nem is tudom hogy csináltatott volna-e vizelet vizsgálatot. Lehet hogy azt is most akarja, és akkor már nem kell, mert viszem a leletet.

Hát igen, lehet hogy lehetne alaposabb a dokim. Nem tudom, nincs összehasonlitási alapom.

Aura, lehet kapni olyan mikroba valo sterilizálot, vagy van sterlizálo folyadék. Az nem jo?

ja, senkit ne tévessezm hogy irogatok, közben vasalok is ám! Kép
eszter2004

SziasztokKép
SavitriKép
Ez a baba egyre édesebb. Ezen a hatalmas cumin olyan jót nevettem, annyira édes ahogy azt a nagy böszme cumi a szájába vanKép Kép
Egyébként nekem is olyan érzés esténként mintha szúrkálná a méhszájnál, meg nyomkodja a húgyholyagom állandóan, sőt nekem a combomban szokott nyilalni, de néha annyira, hogy alig bírok felállni. Remélem ez is valami hasonló lehetKép

RékacsKép
Ki tudja mivel végződnek, én néha már el sem képzelem.... Kép

AuraKép
Rendben sétáltatás megbeszélveKép
Apa ügyileg meg jó hallani, hogy azért haladsz a nyugissabb része felé... a mi apukánk még azt sem kérdezte meg, hogy megvan-e már a babóca. Pont nem érdekliKép de ő meg minket nemKép

Pussz
edwig
Vendég

Ja lemaradt az előbbKép
ZsuzsiKép
Nem nem a Jánosban, nem mentem oda vissza...
A Rókusban fogok szülni....egyszerKép
pussz
Vendég

JAJJJ!!!!!
Segítség, mi ez???!!!
Tegnap óta kapar a torkom, tudjátok, olyan száraz érzés, és most, szóval most feljött olyan izé, mint mikor felszakad a trutyi a köhögésnél, de nem köhögtem, csak jött ésésés az egész csupa vér volt!!! És este nem vérzett az orrom,vagy ilyesmi, hogy attól lett volna. Szóval mi ez????!!!! Valaki mondja meg!
Aura a nagyon kétségbeesett
aura

Aura
ez eléggé ijesztően hangzik, szerintem kapd a telefont és hívd fel az orvost (körzetit) és kérdezd meg mi lehet. Biztos semmi komoly, de ő tudja ezt a legjobban.
Vendég

Eszter!
Lehet,hogy ez a jobb,mert én meg állandóan parázok,hogy akkor most biztos lesz fehérje a vizeletembe meg ilyenek,ha nem az akkor majd talál valami mást az uh-nál vagy méhszájügyileg,stb!Kép
Vendég

Rékacs
Nem álmodni ám ilyeneket!!!Kép
Február 1. előtt nincs megszületési engedélye Kristófnak! Utána már szabad!!!Kép

Amúgy én nagyon jól bírom a pocimatKép(kivéve 1-2 nagytakarítós, felpörgött nap után 3 napig hulla vagyok, de miután kihevertem, újra fitt vagyokKép)
Meg bizonyára azért nézek ki ilyen órmótlanul, mert a 157cm-es magasságomhoz társul ez a nagy pocak, így szinte csak egy nagy has vagyokKép

Babus

Kép
babus2005

Aura, ezt a vér izét nem értem, a szádbol jött vagy az orrodbol. Nem gondolok semmi rosszra, de tényleg menj el a körzetihez. Majd kapsz bioparox spray-t. Kép nyugi.

Edwig ugyanazok a tüneteink. Nekem is behuzza néha a combomom felül belül. Ezeket a tüneteket biztos szolidaritásbol produkálom. Jo lenne még legalább 2 nyugi a szülés előtt.

ja, még mindig vasalok. Kép
eszter2004

Köszi!
Körzeti délig rendelt, remélem holnapig még életben maradok.
Számból jöttKép
Megyek, felhívom az orvostanhallgató barátnőmet, hátha van valami ötlete.

Eszter!
Ügyi vagy!
aura

a szádbol???? hmmmmm....elötte nem valami pirosat ettél? Kép

a másik doki rendelésére is bemehetsz ha baj van, nem kell a sajátodhoz. Ha komoly a baj ne várj holnapig.
eszter2004

Eszter2004Kép
Remélem ez nálam mostmár komoly jelek is lehetnek, mert kezdek irrrrrdatlanul türelmetlen lenniKép
Te még ráérsz egy picitKép Kép Kép Kép
Vendég

Aura
szerintem ne várj holnapig. Hívd fel a mobilján a dokidat, és is azt szoktam, vagy hívj fel valaki mást aki ott rendel. Aztán meg írd meg mit mondott, mert izgulunk ám érted.....
Vendég

Ja Eszter!LátjukKép!!!
Eszter!A dokidat én sem értem, mert nagyon ráérősnek tűnik! Nekem meg olyan megnyugtató, amikor megnézik, hogy mi van a méhszájammal!Hiszen abból tudnak a legtöbb információt leszűrni!Na de én nem akarlak paráztatni!És a fehérje szerintem sem a legjobb!

Aura!Nekem mindig véres amikor kifújom az orrom, és lehet, hogy az jött fel!Ami éjszaka lement!Meg én sem értem konkrétan honnan hová ment!De dokihoz mindenképpen!

Ja én meg írom a szakdolgozatomat!Látjátok ugye?Kiszenvedtem a címét, meg egy 5-6 mondatos bevezetőt, megy ez nekem!Mára lehet, hogy csak kutatni fogok!Az agyamba, hogy hová lett az a sok ész!Kép

És ma még nem is írtam, hogy betöltöttem a 36.hetet!!!
KépHURRÁ!

Katy
36+0
Katy

Igen Aura!Ne várj holnapig!Légyszi!
Katy

Katy, egyetértek veled. Ráérős. De muszáj megbiznom benne. A végén majd meglátjuk. Ha a fehérvs annyira gáz, és már nem lesz idö kikezelni, akkor legfeljebb császárral szülök. Nem mintha ugy szeretnék....Na egy szó mint száz, nagyon várom a holnap vizsgálatot!

Pedig hidd el hogy vasalok, csak amikor várom hogy visszamelegedjen a vasalo akkor rákattintok a frissités gombra, és hopp itt van egy-két levél. Kép
eszter2004

Aura!! jaj, rosszul hangzik, nem lehet hogy köhögtél elötte, és felszíni sérülés lett? de szerintem, ha száraz a torkod, ,amiatt simán tud vérezni egy nagy köhögésnél!! szerintem ne aggódj nagyon, de azért még ma érintkezz orvossal valamilyen formában, csak hogy megnyugtasson!!!

Babus, télleg hatalmas a pocak!!

Kire! gratulaaa!! kérjük a képeket meg beszámolót!

tegnap olyan jól el tudtam aludni, hogy nem is tudom mikor volt ilyen legutóbb!!! ééés, éjfél elött már ágyban voltunk...hát emberemlékezetóta nem volt ilyen sem! tök jóóó volt! reggel viszont szegény marci arra ébredt hogy a hasa fáj, és azóta iszonyú hasmenése van, meg egyszer majdnem hányt, ez vírus lehet??? keserű teát ivott, meg talán beletömök fött krumplit... valaki, valami tipp??!

ja, azt felejtettem el tegnap, hoyg maondtam a körzetimnek hogy olyan izomlázasak a kezeim meg a lábaim fáéjnak meg a térdem, és aszonta örüljek, ez azt jelenti hogy lazulnak az izületek, és hogy könnyebb lesz a szülés!! hát ha ez így van, jobban is tűröm a szenvedést! mivan ha átvert...és nem is tudja mitől lehet...hmmmm

bagz, a gyanakvóó
36+3
ma uh!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz, a gyanakvó. Kép ja, elég furi tényleg amit mondott. Kép

uradnak meg lehet hogy virus ja. Üres tea, keksz, meg ilyenek nem? Sok folyadék hogy ne száradjon ki. Ha tovább tart mint 2 nap, mennék dokihoz. Ja meg széntabletta ?

Az a jo bennünk hogy mindenhez értünk. Kép
eszter2004

Aura, szerintem is menj el az első dokihoz, a körzeti csak akkor lényeges, ha táppénzre akarsz menni, az meg ugye nem... Így éjjel is tudsz majd aludni
Egyébként meg szerintem nem nagy a baj, mert én is véreset fújok az oromból már vagy két hónapja, ez a tágult erek miatt van, meg gyengébb nyálkahártyák, meg ilyenek miatt, és simán lecsuroghat a garatodon, és a szádba kerül. Ez elég gusztustalanul hangzik így Kép Legyél jobban.
ÉS most írok egy csomót arról, hogy mi volt az uh-n, és csupa jót fogok írni Kép

kikocska

Most voltam a pocaktalis freemialeket megnézni!Kikocska!Nagyon-nagyon teteszett az a diavetítős, persze hogy megkönnyeztem!Mert mostmár mindenen tudok sírni!Kép

És utána meg Orbis e-mailjétől meg bahaltam, meg a Mártién is,amit Beni baba írt!

Szóval nézzétek meg, érdemes!

És Bagzer, én is halottam, azt amit a dokid mondott, úgyhogy a hír igaz, ezzel készül a szülésre a tested!

Ja Noémi!Türelmetlenül várjuk a szülésbeszámolódat, mert ma még nem sírtam eleget!Kép

Katy
Katy

Na Kikocs akkor ezt még megvárom!
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?