Fiúk elmentek... ha lenne itt kilógó nyelv... azt szúrnám be... most érte el igazán Fanni a tüdőmet...
de amint kiléptek azért pakolásztam...
Szülésznő-csaszival: nekem aakor is lenne szülésznőm, ha csaszi lenne/lesz... nekem elég sok mindent csinál: összes nst, utsó labor, őt kell hívnom mostantól ha bármi van, ő jön előbb, ő ad beöntést, ő vesz fel az osztályra, ő keres frankó szobát, cipeli a cuccom, minden nap megnéz pluszba, ha csaszi-akkor segít átjutni a rooming inbe, ha van vmi kívánságom azt rábízhatom (pl elkötés, ütemezés, hazajövetel), a babát sutyiba megmutatja Apának (nálunk nem lehet csak monitoron), segít a szopiban- bár ez már remélem nem lesz gond, meg persze attól, hogy műtét, még bent lenne és örülnék neki (apa meg kint ugye)... szóval ha tutira császáros lennék, nekem akkor is lenne és megdolgozna a pénzért...
a doki nekem mostantól vizsgál, megdumáljuk mikor fekszem be, és a szülés velős része... de ha sima szülés akkor persze inkább a Rita a mágus.
ja és nem beszélve hogy sima szülésnél rajta múlik a gátmetszésem is...
én ugye már próbáltam a szülésznőt és láttam is hogy császárosokkal milyenek a fogadott szülésznők- persze lehet hogy máshol ez nem ilyen széles körű mint nálunk...
Szifla: én is visszamennék és mondanám, hogy nem volt kupon...
már ha megéri kérni...
én a 15%osnak örülök, mert valószínű becsúszik majd pelus, parfüm... és én ugye két füzetet kaptam a két gyerek miatt...
meg az 500ftos libero kuponnak is örülök...
Bruck: én az elsővel szenvedtem így csont ügyileg... aztán a másodiknál szülés után fájt (akkor is majd be szartam), most az elején fájt, de most meg már rég nem...
tudom, hogy szar érzés, de próbáld meg magad arra koncentrálni, hogy ez nem szétválás és ne legyen így...
én az elsőnél sírtam, hogy fú fájni fog a szülés, legyen gyors... aztán olyan fura kábultra sikeredett az egész és még 1,5-3,5 órával rövidebb is lett, mint ahogy kitűztem... aztán a második meg szinte kicsúszott... és a doki meg még egy fájást várt volna...
viszont lehet jobb volt a hosszabb (4órás) fokozatos szülés, mint a neszenekedittegytolófájásrögtön...
Zso: jó volna még szülésig talizni, de én most ki vagyok mint a kutya... talán jövőhét? hétfőn védőnőzök, kedden doki, aztán kiderül- Fanni feje lent van nagyon és nem tudom mi lesz így... viszont szerdán még a doki függvényében diplomaosztóra is kéne mennem...
úgy hogy majd beszéljünk!
na én ma mondtam Apának, hogy ezért örülök, hogy már rég kész vagyok mindennel- ma is tök sokat lazultam... nem kell már görcsölnöm, rohannom semmiért... pihenhetek, ha úgy kívánom.
csak levegőt kapjak hozzá
ja Zso: ma beküldtem Apát a szocosztályra (okmányiroda mögött), hogy kérjen papírt a helyi támogatásra és felemelték 25-ről 30ra...
feltétel, hogy az egy főre jutójövedelem 8x ezer alatt legyen...
címe: születési támogatás iránti kérelem...
ennek egyébként mások is utána nézhetnek, mert sok önkormányzat ad ilyen támogatásokat...