Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Bejelentkezem. Tegnap összeírtam a listát, hogy miket kellm még vennem a Babanetes kelengyelista és a saját verzióm alapján. Elég hosszú lett és csak keveset tudtam még kipipálni belőle azzal a felkiáltással, hogy ez már meg van Kép. Ma aztán jól bele is húztam. ELmentem a MiniManóba, összeírtam, hogy mi mennyibe kerül, este apucival kielemezzük, szombaton pedig bevásárlás. Találtam egy kiságyat és beleszerettem egy 5 részes baldachinos szettbe is, csak ez utóbbi elég drága, viszont kisfiús és nincs benne hideg kék szín. Halványsárga és zöld kockás és egy maci alszik rajta. Nagyon édi. Van hozzá pelenkatartó, pólya, falikép, szóval minden fölösleges vacak, amibe egy anyuka gyorsan beleszeret Kép)). Csak az ára nem tetszik, de még nem találtam ennyire aranyosat eddig. Lehet, hogy ebben az ügyben még futok egy kört. Nem tudjátok, hogyaz számít-e, hogy hengeralakúak vagy kicsit szögletes alakúak a kiságy rácsai? A Brumi-Maciban voltatok már? Én hétvégére tervezem. Csak a honlapjukat láttam eddig.

AZt hiszem alszok egyet ebben a szívderítő időben...

Kép
eveka

Babus!
Szerintem nagyon jók a képek! A kutyus is nagyon aranyos és azt is jó látni, hogy hasonló a pocakméretünk. (Nekem egy kicsit kisebb, de én még "csak" 31 hetes vagyokKép)
Hamarosan én is tudok felrakni képeket, mert kaptam karácsonyra egy digitális gépet, hogy a Manóképeket majd tudjam küldözgetni Kép. Nagyon örültem neki! Már van is néhány szilveszteri kép, csak nem tudom felrakni a gépre, mert kifogyott az elem... Egyszerre nem sikerülhet minden Kép.

Nyetus!
Nagyon édes a gyerkőc! Remélem nekem is ilyen kis vagány kisfiam lesz Kép.

Eveka

Kép
eveka

Babus!

Én is megnéztem a képeidet, nagyon jók. Kép Jó nagy pocid van. Kép

Én már nem alszok napközben, mert tegnap éjjel sem tudtam aludni, mivel tegnap is aludtam, meg tegnap előtt is, napközben, úgyhogy azt hiszem túlpihentem magam. Kép

De nagyon élvezem, hogy mostmár itthon vagyok, nem dolgozom, főleg az a jó, hogy most kivettem az egész éves szabimat, tehát nem dolgozom de ugyanannyi pénzt kapok. Kép Kép

Utána aztán majd sokkal kevesebbet kapok, de hát ilyen ez a TB. Kép

Mindenesetre most élvezem a helyzetet, csak nem szabad túl sokat aludni nappal, mert akkor éjszaka nem tudok. Kép

r
ruzicsky

Eveka
Mi már voltunk a Brumi-Maciban. Annyira nem voltunk elájulva tőle. Eléggé pici bolt. Bár a bébihordozónk onnan van, 13000Ft-ért vettük ott, ugyanolyan márkájú és színű, mint a babakocsink, szóval ez megérte.

Babus

Kép
babus2005

Babus,

Nagyon jók a képek, hatalmas pocakod van, hogy bírod??? és az alvást?

Én most aludtam két és fél órát, de annira jót tett, a pocak is aludt, meg sem mozdult, nagyon rendes volt, bezzeg mióta felébredtem követeli az ebédet hatalmas rúgásokkal, szóval mennem kell enni valamit!!!!

Eveka
Brumi-maciban egyszer voltunk, de nem angyon tetszett, a mini-manó sokkal jobb, és szerintem nagyon barátiak az árai atöbbihez képest!

Nyetus
nekünk is már csak a NUK altatóscumi maradt a listán, de sehol sem kaptam, lehet, hogy most hiánycikk, remélem mire megjön a pöttöm még lehet majd kapni, és azt apa is meg tudja venni egyedül talán!!!:-))
tamesz+ubulka 34+1

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Babus,

Azt hiszem te vagy a legnagyobb Praxis szakértő Kép Kép
Januárban szeretnék elmenni 4D UH-ra, és persze szombatra bejelentkezni. Szerinted ha a napokban felhívom, akkor még belefér? Bár gondolom inkább karácsony előtt lehetett nagyobb dömping Kép Kép

A másik kérdésem az, hogy mennyibe kerül (bár már biztos volt szó erről) és azért az árért pontosan mi jár. És aztán további felárakért mi igényelhető?

Előre is köszi, téged "dolgoztatlak" az írással, mert én luta vagyok visszakereni Kép Kép nem baj?

Akiren
(20+3)
akiren

Tamesz
Hát manapság már elég kistehénnek érzem magamKép De valószínűleg ez azért van így, mert a 157cm-es magasságomhoz társul a 103cm-es haskörfogatKép Így az arányok már kicsit furcsának tűnnekKép

Főleg az a muris, ahogy kikelek az ágybólKép Meg szilveszterkor volt nagyon jóKép Apucival lassúztunk, és nem fért hozzám közel a pocim miatt, így neki kellett behúznia a hasát és behomorítania Kép Nagyon viccesen nézhettünk kiKép

Mostanság amúgy elég jókat alszomKép Csak az örökös kézzsibbadásra ébredek fel.

Én valahol láttam ilyen NUK-os cumit, de nem emlékszem már pontosan, hogy hol. A Brendonban vagy a Megatoys-ban néztétek már? szerintem ott láttuk valamelyikbenKép

Babus

Kép
babus2005

Akiren
Talán még belefér januárban, de nem tudom, mert mi általában (pontosabban 2-szer)hétköznapokon mentünk, akkor meg ugye nem volt olyan nagy forgalom. Egyszer voltunk szombaton, decemberben, hát akkor kb. 1 hónappal előbb kellett bejelentkeznünk.

Az alapvizsgálat 8000Ft, ha itt a Babaneten regisztráltatod magad (a Praxis oldalán lehet), akkor 1000Ft-tal kevesebb. Ebben benne van a vizsgálat, videókazira is veszik nektek a műsort, de kazit nektek kell vinni és kaptok még egy pár fekete-fehér képet is.
Ha szeretnétek még CD-re képeket íratni, az plussz 1000F.(CD-t viszont már ők adnak)
Ha DVD-re szeretnétek vetetni a műsort, az pedig plussz 3000FT(talán?!Kép). De szerintem ez nem éri meg, mert egy programmal a videókazin lévő anyagot is át lehet írni DVD-re, ráadásul zenét, menüt is tehettek alá. Legalábbis mi így csináltuk.
Színes fotók nem tudom pontosan mennyibe kerülnek, talán 1000Ft, de nem biztos. Szerintem ez sem igazán éri meg, mert ennyi pénzért akkor már ráíratjátok CD-re a színes képeket és utólag kinyomtatjátok.

És egy jó tanács: előtte csokizzál be rendesen, mert attól nagy valószínűséggel felpörögnek a Manók és produkálják magukat!

Babus

Kép
babus2005

Babus,

köszi az infót, a Megatoysban voltunk vasárnap, de ott nem volt, de ma beszéltem a Minimanósokkal állítóal a jövőheti szállítmányukban jön! Hát majd kiderül, de az még viszonyleg közel van nekem!
Irígykedem, hogy Te ilyen jókat alszol, a zsibbadást leszámítva!!!

Én ma olyan frontos vagyok, és állandóan pisilni járok, borzalmas, mintha még sokkal jobban a hólyagomat nyomná, mint eddig, lehet elindult lefelé??? Bár az még kissé korai lenne!!!

Na várom haza a páromat, de még mindig nem sms-ezett, hogy elindult addig pedig nem rakom a kaját a sütőbe, mert 1 óra mire hazaér!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Szia Zsuzsa,

Ma gondotlam Rád, hogy mi lehet Veled, mit mondtak a kórházban, sajnálom, hogy megint telítődik a ciszta.
De tök jó, hogy ilyen nagyot nőtt Áron, én pénteken megyek a dokihoz és kb ekkorának kell lennie a mi Marcellünknek is, ha tartotta a növekedési tempóját!!

Akkor elvileg nagyon hasonló időpontra lettél Te is kiírva, bár szerintem én sem húzom ki addig. A császár miatt ne aggódj, nekem ügye azt mondták, hogy elvileg nem feltétlenül kell a cukrom miatt, de azért számítsak rá, hogy ne érjen váratlanul, de már nem is idegesítem vele magam, egy a lényeg, a gyereknek ne legyen semmi baja!! Nekem ez a legfontosabb!!!

Szerintem is menj vissza minél hamarabb a dokidhoz és faggasd ki, sőt a két dokit nem lehetne összeereszteni, hogy kicsit konzultáljanak, mégis mnit mikor lenne jó megcsinálni és milyen módon??? Bár ez cska az én naiv kérdésem!

Na apjuk szólt hogy indul, megyek beteszem a vacsit a sütőbe!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus!

Köszi az infókat Kép
A csokit mikor egyem? Közvetlenül az előtt hogy bemennék, vagy már jóval 1/2-1 órával előtte?

Akiren
akiren

Hogy nektek mekkora babáitok vannak? Én, ha jól számolom, 16.-ra,(akkor megyünk dokihoz)és mikorra már betöltött 36 hetes lesz Kristóf, akkorra lesz 2500gr körüli. Mégis minden doki szerint átlagos méretű leszKép Hát már nagyon kíváncsi vagyok ráKép

Zsuzsa
Az a fránya ciszta!!! De így, hogy fennáll az elfertőződés veszélye, tényleg jobb a császár. És a lényeg, hogy Áron jól vanKép Tényleg, újra Áron lett??? Mert a múltkor felvetődött, hogy mégis kislány, nem??

Én sem mindig alszom jól. Nekem jó alvós és rossz alvós korszakaim vannak, most épp a jó alvósban járok, de semmi garancia sincs arra, hogy mondjuk holnaptól megint ne tudjak aludniKép

Babus

Kép
babus2005

Akiren
Ne közvetlenül előtte, hanem hagyj időt felszívódni nekiKép Szerintem 20-30 perccel előtte jó leszKép

Babus

Kép
babus2005

Zzuzsa!

Sajnálom, hogy ilyen sok a huza-vona a ciszta körül Kép. Gondolj arra, hogy hamarosan véget ér. Már csak egy hónap és Áron a kezedben lesz!!! A császár miatt szerintem ne keseredj el. Nekem már volt egy hasi (méh)műtétem -ami felért egy császárral-, túl lehetett élni. Igaz, előtte nem voltam terhes, ez biztosan jobban kimeríti a szervezetet. Az első 3-4 nap kegyetlen volt, de csak azért, mert nem tudtam meddig fog tartani. Ahogy kivették a varratot és hazamehettem, semmi bajom nem volt. A fájdalmaim elszálltak. Ami rossz volt, az az, hogy a seb minden minden egyes köhögésnél, tüsszentésnél, nevetésnél nagyon fájt, de csak 3-4 napig. Ráadásul a műtét altatásban zajlott. Szerintem rosszabb nem lehet a császárszülés. Na és akkor nem volt ott a Manó utána, aki mindenre vigaszt nyújt majdKép. Egyébként nekem is császárra áll a szénám... Ha császár lesz és lesz mód rá, Apuci bent lesz velem a kórházban. Azzal vígasztalom magam, hogy így a Kicsi szülés közben nem sérülhet meg. Éjszaka lényeges lesz, hogy ne kelljen sokat leszállni az ágyról, hanem mindig odahozza majd a Babát. Remélem sikerül. Így annyira kiszolgáltatottnak sem fogom érzni magam. Ha ez megoldható abban a kóházban is, ahol te fogsz szülni, szerintem érdemes megfontolni.
Ha kijön a baba, nincs rá esély, hogy nem telítődik újra a ciszta?
Ha szülés után 1-2 hónappal műtik a cisztát, az hogyan fogja befolyásolni a szoptatást?
Remélem gyorsan rendeződik majd a dolog. Addig is csak így tovább és kitartás!!!

Na, abbahagyom az okoskodásaimat... De azért szorítok nagyon!!!

Hát nekem nincs gondom az alvással. A Manó egész éjszaka hagy aludni, még pisilni sem kell kimennem Kép. Sőt akkor is hagy, ha délután is alszom 1-2 órát. Rendes gyerek. Ami furcsa, az az, hogy élesbbek az álomképek és hirtelen ébredek fel, nem fokozatosan. Éjszaka is többször, de mindig visszaalszom. Remélem most nem kiabáltam elKép!

Nektek nem vizesedik a lábatok? Az enyém sajna karácsony óta el kezdett, de nem látom vészesnek.

Babus!

Én bálnának érzem magam már egy idejeKép. Így a Fiam, most egy Kisbálna Kép. Így is hívjuk néha a kis Nevenincset. De mostanában már nem érzékelem annyira, ha nő a pocak. Még két napig nem lesz elem a fényképezőgépbe Kép. Pedig gondolom már mindenki izgatottan várja a pocakos képeimet Kép!

Köszi a Brumi-Macis tapasztalatokat! Azt hiszem így nem bumlizok ki oda. A Mini-Manó úgyis csak 3 percnyire van tőlünk autóvalKép. Lassan már kezd fárasztani a vezetés. A Belvárost hétköznap igyekszem elkerülni.

A dokim a jövő héten nem rendel, így csak a 33. héten láthatom a Manót. Pedig már beleéltem magam Kép.

Eveka

Kép
eveka

Babus,

szerintem lehet, hogy a gépek nem is jól saccolják a súlyt, majd akkor lesz tutti, ha kibújtak, de engem minden esetre megnyugtat, hogy ha minden igaz már most nagyobb súlya van, mint nekem mikor megszülettem. (én 35-36. hétre érkeztem 2,10Kg-val)
Szóval szerintem kár ezen aggódni, hogy kicsi vagy nagy, a lényeg, hogy egészségesek legyenek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Akiren!

Én sok csokit ettem a 4D-s ultrahang előtt és a Manó végig aludt Kép. Örültem, hogy nem zavartuk. Rendesen beterpesztett, így elárulta végre, hogy fiú. Viszont nagyon szépek voltak a kis vonásai a képeken, éppen amiatt, hogy nem mozgolódott, na és persze azért mert az én Fiam!!!

Babus!
Nekem is azt mondták, hogy átlagos méretű a Manó, pedig a 28+0. napon volt 1220 gr-os. Kíváncsi vagyok, azóta mennyit hízott/nőtt.

Eveka

Kép
eveka

Tamesz!

Az én Fiam is Marcell lesz vagy Gergely!!!

Eveka

Kép
eveka

Eveka

Nekünk eddig Marcell Kristóf volt, de most lehet, hogy az apja után Marcell Szilárd lesz, majd még eldől, de a Marcell tutti. Gergely már van a családban így az nálunk kiesett bár nekem tetszik!

Ubulnak meg csak a pocakban hívjuk poénból, bár lassan le kéne szoknunk róla, mert úgy járunk mint a kutyánkkal, akin rajta maradt a Röfi név!:-)))
tamesz (kicsit flúgósak vagyunk???:-))))

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz

Nekem apukám Gergely. De emiatt különösen szeretném. Mindig szerettem, hogy így hívják és nem András/József/Bertalan... De neki más vezetékneve Kép. Sajna a férjem inkább a Marcell felé hajlik. Bár nekem a Marcell is tetszik (főleg úgy, hogy Marci), így nem fogunk összeveszni. A Gergely egyedül azért problémás, mert 03.12-én lenne a névnapja és 03.15-én fog elvileg megszületni. Majd meglátjuk. Ha már a kezemben lesz a Manó, majd döntök a két név közül Kép. Apucinak hosszú németes vezetékneve van, így az a variáció nem lehetséges, hogy mindkét nevet megkapjaKép.

Én azt hittem tényleg Ubulka lesz a Fiatok Kép!!!

Eveka

Kép
eveka

Hú, hogy eltűnt mindenki!!! Gondolom hazaértek az Apukák! Az én férjecském sajna még dolgozik Kép.

Nyetus!
Most olvastam bele a Zuglói anyukák topikba. Te is zuglói vagy? Én is. Melyik részén laktok? Mi a Pénzügyi is SZámviteli Főiskola közelében.

Eveka

Kép
eveka

Sziasztok!

Segítségek szeretnék kérni milyen méret szabványok vannak matrac ügyileg?Kép

Timurr
Vendég

Timurr!
En ket legismertebb merete tudok ez kisagytol fugg letezik a 60x120-as, es a 70x140 -es ez utobbi altalaban atalakithato kesobb gyerek heverove.
Remelem tudtam segiteni
neszi

Tamesz, Eveka
Ha nekem fiam lenne Gergely Marcellnak hívnák, ugyanis a férjem vezetékneve Gergely.
Most egy Gergely Fannink lesz.

Szerintetek ha nem vagyok megelégedve a védőnővel akkor választhatok a kicsinek gyerekorvost és mondhatom azt a védőnőnek, hogy ha megszületik a baba nem kérek belőle (mármint a védőnőből)?
A háziorvosom azt mondta, mivel szabad orvos választás van, a gyereknek is választhatok dokit majd.
Asszem ezen a csütörtökön vagy jövő héten tiszteletem teszem 4. alkalommal a védőnőnél és búcsút intek majd neki. Nekem nagyon nem szimpi az a nő. Ráadásul ha meglesz a Manó és be kell majd oltani én nem fogok olyan messzire elbumlizni vele, mikor itt van tőlünk kb. 200 méterre a VI. kerületi kórház, ahol van gyerekorvos is. Csak az a gond, hogy én már a VII. kerületben lakom és amikor EKG-ra oda küldött a háziorvos el akartak hajtani, de nem hagytam magam.

Timka
timka

Timka!
Szabad orvosvalasztas van, a gyerekorvos mellett van vedono is altalaban de az orvos lehet barhonnan viszont a vedono korzet szerinti es nem lehet valasztani masikat.Sajnos nem mondhatod neki hogy nem kersz belole a korhaz hivatalbol ertesiti a kicsi szuleteserol is.Es mikor hazamehetsz par nap mulva mar jon is nezelodni meg osztani az eszt.Ezt sajna en sem ertem miert igy van de allitolag mar osidok ota ez van. Ugyhogy nekunk ugymond ket vedononk volt mert a dokinal is volt akihez jarunk es hat volt egy korzetszerinti aki kijart havonta.
neszi

Neszi

Köszi!KépAsszem a 60*120-as kell nekünk,csak ami bent volt az örökölt kiságyba meg van ollózva,-4 cm,de szerintem az lesz az.

Timka
Nálunk úgy van,hogy körzetek vannak,és attól függ ki a védőnő,szerintem én nem tudnék váltani (mondjuk én nagyon meg vagyok az enyémmel elégedveKép).De nálunk mindenképp kell gyerekorvost választani,a védőnő az csak tanácsokat ad nem?

Timurr
Vendég

Neszi
Köszi. MIndenképpen választok gyerekorvost, a védőnőt pedig ha értesíti a kórház jöjjön, de én tutira nem szólok neki. Észt nekem ne osszon egy olyan ember akitől ha kérdezek valamit a babáról egy ősi könyvet vesz elő és abból olvas fel.
Nem tudod, hogy az oltásokat ki adja majd be? A körzeti védőnő vagy a gyerekorvos?

Jó azoknak akik meg vannak elégedve a védőnőjükkel!

Timka
timka

Timka!
Az oltast a gyerekorvos adja be es oda kell vinned tanacsadasra is ahol meg merik stb. A vedono csak tanacsol es ennyi.Sokszor beszelnek a vakvilagba se gyereke se unokaja semmi csak amit a konyvbol tanult.
neszi

Timka, én is utálom a védônôm, és már le akartam cserélni, és egy másik védônô azt mondta, amíg kismama vagyok, addig lehetetlen. De ha megszületett a baba, akkor választhatok gyerekorvost, és akkor már a hozzá tartozó védônô lesz a mi védônônk is! Hát, úgy tudom, így lehet kijátszani a rendszert. Kép

Zsuzsa, nagyon sajnálom! Csak annak örülök, hogy milyen jól tartod magad! Én tuti depis lennék már régen... Szorítok neked!!

Babus, HATALMAS a pocid!!! Télleg, hogy bírod? Illetve hát gondolom, jól, mert olyan vidám vagy mindig! Kép Minden elismerésem...!

Képzeljétek, milyen buta voltam tegnap. Délután beültem egy teázóba, és kivételesen feketeteát rendeltem. Elôtte megnéztem, egy kanna 3 dl, annyi azért nem okozhat gondot, meg direkt megkértem a felszolgálót, hogy ne erôsre fôzzék. Hát, alaposan felébredtem tôle, de ami rosszabb volt, még éjfélkor is úgy pörögtem, mint aki akkor kelt fel! Kép És ami még durvább volt, szegény pici Manó is olyan aktív volt, mint tán még soha. Majd kirúgta az oldalamat! Úgy hogy éjszaka együtt forgolódtunk... Kép Én jobbra, ô balra, én balra, ô jobbra. Azt hiszem, jobban fogok vigyázni ezután...

Borbolya
28+0 KépKépKép

KépKép

Kép
borbolya

Ssziasztok

Gyors leszek mert 2 napja meg sem álltam, majd holnap mesélek nektek jó kis Apeh-es sztorit

Timka
A védőnő sajnos adott, körzetes és neki hivatalból 1* ki kell jönni a baba megszületése után. DE ha nem kérsz belőle akkor ezt írásban megteheted egy lemondónyilatkozattal a vezetővédőnőnél. Az oltásokat a gyerekorvos adja be, általában akkor ott a rendelőben meg is mérik a babát.

Na megyek kidőlök

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Ne nézzetek hülyének, de egy kicsit belejöttünk a fotózásbaKép
Csináltunk ma este is pocisképeket, mert amit délután felraktam az albumomba, az ugye karácsonykor készült, másfél héttel ezelőttKép
Szóval akit érdekel, friss, 35 hetes pocisképek továbbra is a szokott helyen: http://babanet.hu/album/main.php?album=4156

Ja, a fürdőrucis képet nem ér kinevetniKép

És Kristófka szobájáról is frissítettük a képeket. Nem nagy a változás, de egy pár aprósággal még kiegészült a szobája, meg a legvagányabb ruhácskáit is lefotóztam hozzáKép
Ezek pedig itt találhatók: http://babanet.hu/album/main.php?album=4196

Babus

Kép
babus2005

Jóreggelt!

Hú Babus, hatalmas, megmutattam a páromnak, azt mondta, hogy az enyém kicsi a tiedhez képest, de akkor hová férhet a babónk, ha nekünk meg mindig nagyobbat mondanak? Na mindegy, ügyesen helyezkednek.

A szoba is nagyon aranyos, látom Ti is már minden apróságot beszereztetek, mi is!!!

A védőnőt én is úgy tudom, hogy írásbna le lehet mondani, de egyébként jönnie kell. A gyerekorvos választás nálunk is most aktuális!

Na emgyek lassan a kórházba cukor ellenőrzésre, remélem m sütni fog a nap!
Szép napot!
tamesz+ubul 34+2

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz

Drukk,hogy jó legyen a cukrodKép.

Babus

Olyan jó neked pár hét és babázolKép,szupi a pocakod,kíváncsi vagyok az enyém lesz-e ekkora.Nagyon csini vagy a képeken,a fürdőruháson is.KépA szoba is nagyon jó,bárcsak már mi is itt tartanánk,hétvégén lambériázzuk,úgyhogy készülget majd a mi szobácskánk is.KépCucc már van egy csomó.Csak nincs hova tenni.A másik szobánk,mint egy bomba látogatta terület.Nálam a kiscipő viszi a prímet.

Timurr
Vendég

Helló!

Babus, nagyon jók a képeid! A szoba fotók meg olyanok, hogy az jutott eszembe róluk, hogy ha valaki nem tudja, hogy miket kell beszerezni, akkor ezeket a képeket kellene megmutatni, hogy tessék így kell várni egy kisbabát! Kép

Ezzel ezerszer többet érne a tudatlan kismama, mint a védőnő kelengyelistájával. Kép Kép

Hát én le vagyok maradva vásárlás terén, lassan bele kéne húzni, eddig ezeket szereztük be: egy 56-os body, egy pulcsi, vízhőmérő, 3 db gumikacsa és 3 db gumihal Kép Kép

Mondjuk az is igaz, hogy kiságyat elvileg ígértek és emiatt nem akartam venni, aztán ruhákat és mellszívót is ígért a sógornőm és gondoltam ha már ezek itthon lesznek akkor érdemes ruhákat is venni, hogy csak olyat vegyünk, ami hiányzik. Viszont eddig egyiket sem kaptuk meg még, pedig az ágy miatt már egyszer szóltam a kollégámnak, hogy akkor most van-e vagy nincs, mert ugye ha azt még meg kell rendelni, és hetekig tart míg ideér... Szóval elég kellemetlen, mert nem akarok senkit sürgetni, viszont így nem tudom miket kell megvenni, az idő meg halad, holnap már 30. hét.

Ja tényleg Babus, az a falra szerelhető polc, abba a pelust kell rakni?

r
ruzicsky

Ruzicsky
Igen, az egy pelenkaadagolós polcKép Megláttuk a Mini-Manóban és egyből beleszerettünkKép Meg nálunk főleg praktikus, mert a pelenkázó felülete elég kicsi, így nem foglalja ott a helyet a popsitörlő, pelenka meg egyéb kenceficék. Viszont mégis minden kéznél vanKép

A gumikacsa és a gumihal igenis fontos kellékKép Akárcsak a mi távirányítós kisautónkKép Sőt, a tietekre sokkal hamarabb lesz szükségeKép

A fürdőrucis képen pedig sokat filóztam, hogy feltegyem-e vagy sem, mert azon azért látszódik rajtam rendesen a felesleg, a combjaimat megpróbáltam úgy-ahogy le is vágni a képekről, mert az már eléggé durva, de ez csak most tűnt fel. De aztán gondoltam, most a pocim a lényegKép, az meg ezen látszódik a legjobbanKép a többi csúfságot meg nem kell nézni rajtamKép A legszebb úgyis bennem van!!!KépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Nagyon csinos a pocakodKép Remelem konnyen boldogulsz vele.Kép Megneztem a kepeket Kristof szobajaol is nagyon-nagyon szep ugyesek vagytok es jo izlesetek van.
egy kerdesem lenne:a Mini Mano hol van helyileg? Neten lattam de ott nincs cim. Ja es a pelenkadagolos polc mennyibe kerul?Nagyon tetszik nekem es vennek egy ilyet en is. Koszi.

Neszi
neszi

Neszi

A Nagy Lajos Király úton vanKép De ha a honlapján rákattintasz bal oldalt az 'Üzleteink' címszóra, akkor bejön a bolt és a címe isKép Sőt, a képre kattintva, belülről is megnézheted, hogy néz ki a boltKép

A pelenkaadagolós polc 6000Ft körül voltKép

Ja, és köszönjük a dicséretetKép

Babus

Kép
babus2005

Hát nagyon praktikus ez a pelenkázós polc. Mondjuk nekem nem tetszik, hogy műanyag, de elég jól néz ki a képen, úgyhogy lehet, hogy elcsábulok és veszek én is egyet. Kép

szerintetek jók a Pierre Cardin babakocsik, meg hordozók?

Én eddig még csak az Interneten nézegettem a babakocsikat, de nekem úgy tűnik, hogy elég jók és még az áruk sem olyan szörnyű, egy hordozó 14-15 ezer körül van és nem 30 ezer. A kocsik is 30 körül vannak és nem 60, mint ahogy sok más márka, ami hasonlóan jól néz ki és hasonló dolgokat tud.
Szerintetek is így van, vagy ezek a drágábbak tényleg jobbak is?

r
ruzicsky

Babus,
Koszi az infot, eppen csak a szememet nem szurta ki a honlapon a cimszoKép)

Ruzicsky,
Sztem nem attol jo egy babakocsi,mert draga.a Pierre Cardin kocsik nem rosszak bar en csak hallomasbol tudom. Sokal fontosabb szempont pl,hgoy vizszintesig fektetheto legyen, mert sok kocsinal hirdetik,hogy ujszulott kortol de nem fektetheto el teljesen. vagy ami nalam meg szempont volt,hogy alul a bevasarlo halohoz akkor is hozza lehesenn ferni ha a baba fekszik a legtobbnel nem lehet es akkor nem tudsz se berakni se kivenni semmit csak ugy ha megemeled az alvo gyereket.Nem utolso szmepont a tolasi iarny valtoztatasa sokszor pl szembe fuj a szel vagy sut a nap ilyenkor jol johet. Vagy ha valaki alacsony akkor lenyeegs a tolokar magassaga is ill,hogy alltihato legyen. A kerek meret sem elhanyagolhato a nagyobb kerekuvel konnyebben lehet kozlekedn nem akad el minden ki buckaba,viszont ha autoba kell tenned akkor nagyobb helyet foglal el.Nekem ezek a legfontosabb szempontok. Ja es en utalom a forgo kerekut de ez csak en vagyokKép)
Bocsi hogy itt okoskodom.Azert remelem tudtam segiteni.

Neszi
neszi

Ruzicsky
Nekünk Pierre Cardin babakocsink van. 25oooFt körül árulják mindenholKépKönnyű, 3 funkciós, állítható tolókarral, esővédővel van, vízszintesig dönthető.
Így néz ki a miénk:

Kép

13oooFt-ért vettünk hozzá dettó ugyanilyen bébihordozót, 5000Ft-ért pedig szintén ugyanilyen pelenkázótáskátKép

Az, hogy mennyire jók hosszútávon, az majd idővel kiderülKép Nekem mindenesetre szimpikKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Babus!
Gratula a babaszobához, és persze a pocidhoz is. Teljesen másképp fest a szoba úgy, hogy Ti is ott vagytok Kristóffal. ÉLETtel telik meg a kép! Azért már olyan jó neked!!! Hozzávetőlegesen 5 hét! Szerintem ez semmi az elmúlt 35 héthez képest!

Neszi!
Babakocsit illetően teljesen egyetértek veled!!! Nem minden arany, ami fénylik... Szerintem sokkal fontosabb, hogy az egyéni igényeket kielégítse, mintsem, hogy azzal lehessen vageszkodni, hogy mennyibe került. Persze én sem a legolcsóbbat szeretném megvenni, mert nem egy gyerkőcöt tervezünk, és szeretném, ha a többi babyt is kiszolgálná, de azért nem fogok egy kocsira százezreket kiadni csak azért, mert xy a márkája!

Véleményeket kérnék:
ti milyen lázmérőt fogtok használni? (remélem nem lesz rá senkinek sem szüksége, de ha mégis...)
Asszongyák, hogy a fülhőmérő a pici babáknál nem jó, mert nehéz használni a kicsi fül miatt. Az a hőmérő, aminek nem jut eszembe most a neve (tudjátok, a homlokra lehet tenni, egy "csík"), nem ad pontos eredményt. Az az Isten viszont nincs, hogy én a kicsi fenekébe dugjam a normál hőmérőt!!! Szerintetek???

Brigó

Kép

Kép
brigó

Köszi Lányok!

Igen, szerintem egy ilyen kocsi nekem tökéletes lenne, állítható a karja, fektethető benne a baba stb. Szóval nekem úgy tűnik, hogy ezek a Pierre Cardinok tudják azt amit kell és sok színben kaphatóak, ezért is érthetetlen számomra, hogy akkor mit tudnak a 60 meg 100 ezres babakocsik?? Szóval mire ez a nagy árkülönbség?

r
ruzicsky

Babus!!!

Azt meg elfelejtettem tőled megkérdezni, hogy ha jól tudom te gyöngyösi (vagy legalábbis Gyöngyös környéki) vagy, és 3-4D-re Pestre jártok. Te, vagy valamelyik ismerősöd nincs megelégedve azzal a 3-4D-vel, amit a Bugáth Pálban csinálnak??? Ugyanis az első alkalommal én is Pesten voltam, de legközelebb lehet, hogy csak Gyöngyösre mennénk.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok! Kicsit betolakszom ide hozzátok a téli topicból, hogy megkérjelek titeket valamire.

Megkeresett Bodnár Eszter, aki a pszichológia szakdolgozatához végez egy kísérletet, és ehhez keres 8-9 hónapos kismamákat,akik szívesen részt vennének benne. Arról van szó, hogy naponta meg kell hallgatni egy Mozart darabot (Hárfa-fuvola verseny, kb. 25 perces) a szülésig. Közben figyelni a magzatmozgásokat, Aztán szülés után valamivel egyszer meg kell hallgatni majd együtt az Eszterrel, és jól megkutatja közben, hogy hogy reagál a kismanó Kép Szóval ennyi lenne az egész. Szerintem nagyon érdekes, én is részt veszek rajta.

Szóval, ha érdekel valakit, akkor hívja fel Bodnár Esztert a 06-30-274-6541-es telefonszámon.

Mindenkinek jó babavárást és pocaknövesztést kívánok!

Kikocska
34+6

kikocska

Brigó

Igen, én gyöngyösi vagyokKép

Méghogy csak az UH-gal??? Ez az egész gyöngyösi kórház egy gyötrelem. Hosszú lenne részleteznem, én életemben kétszer feküdtem itt bent, de az biztos, hogy felejthetetlen élmény maradt mindkettő számomra. Én, akit csak ismerek, be nem teszi a lábát ebbe a kórházba. Majdhogynem szó szerints értsd, hogy ebbe a kórházba csak meghalni jön az ember, olyan orvosok meg nővérek vannak itt. Még a legelején, amíg nem volt dokim, kényszerűségből én is idejártam UH-ra, és mikor hosszú hónapok után végre sikerült a baba, mit kérdezett rögtön az UH-os kis liba(mert másnak nem tudom nevezni, két 25 év körüli kiscsaj van ott, egy mukkot nem szólnak hozzád egyébként), hogy megtartom-e???? Hát majd lefordultam az ágyról! Kezdjük ott, hogy neki mi köze van hozzá??? Amúgy, akkor jártam náluk utoljára UH-on.
Meg akikkel már régebb óta dumcsizunk itt, azok tudják, hogy a novemberi hasraesésemkor milyen "kedves" ellátásban volt részem náluk. 4 napig élveztem a vendégszeretetüket, amikoris saját felelősségemre inkább hazajöttem.
Én oda többet be nem tenném a lábam.

Babus

Kép
babus2005

Babus,

nyilván teljesen igazad van a gy-i kórház dolgozóit illetően.
De a nyomorult kis UH-s 'liba' csak a dolgát végezte akkor is, amikor megkérdezték, hogy megtartod-e a babát. Ők nyilván nem tudhatták, hogy hónapok óta vársz a babára, viszont úgy tudom, hogy regisztrálniuk kell, hogy mi a mama szándéka a terhességgel.

Lirian
lirian

Itt megnezhetitek a kislyanyomat,
http://babanet.hu/album/main.php?album=849

Babus: Szep a babakocsid es praktikus is.Biztos szeretni fogod.

Nekem egy no name kocsim van kepem nincs rola ez a 3.babakocsim de ez az amit igazan szeretekKépA kikaba vettuk 30-ert jo nagy terep kerekei vannak es az elvarasaimnak megfelel. Ugyanilyet vett a sogornom is es O is nagyon szereti. Majd lefotozom es rakok fel kepet is rola.Volt egy sherpa vazas peregom bizomanyiba vettuk szep volt de nem a legpraktikusabb es fel autot elfoglalt a csomagtartoba a mozes az ulesen a kereke igy az auto 3 szemelyes lett. Na el is adtam gyorsan. Parom mar rohog ha babakocsikat nezekKép

Ruzicsky: semmivel nem tudnak tobbet sot ugyanugy kinaba gyartjak oket.Vagy felesleges funkcionak beleteszik pl a szelloztetest minek??Vagy azt mondjak antiallergen anyagbol keszul,vagy konnyu mosni es konnyen szarad szoval felesleges dolgokat dicsernek rajta.Persze ez csak az en velemenyem.
En oda voltam a peg perego kocsiert az ara 120000Ft korul van aztan mikor taliztam egy ismerosommel es neki ugyanolyan volt es lebeszelt rola na nagyon nem kellett mert enyit nem adtam volna erte!! De pl a sport resze tok huztos volt es rozoga az egesz.
neszi

Lirian

De ez csak egy húzásuk volt a sok közül.
Egyébként természetesen az megy ebbe a kórházba, aki csak akar, én biztos, hogy nem, sőt Kristófkát se fogom majd semmiképp ide vinni, max. egy vérvételre vagy hasonló.
Én is eü.-ben dolgozom és azért nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi várható el egy kórházban. Na ők aztán távolról sem közelítik meg ezt.

Amúgy meg a 'libákról' annyit, hogy előtte hónapokon keresztül havi 3 alkalommal jártam hozzájuk, hogy megnézzük, lett-e peteérésem a Closty-tól. De bizonyára rossz a memóriájuk. Tudom, tudom, biztos sok ember megfordul ott, mindenkit csak nem jegyezhetnek meg. Érdekes módon én a mai napig emlékszem Bence babára, meg Boldikára, na meg a pici Fannira meg Klaudiára, stb. Sőt, névről a többségük beugrana a mai napig. De persze minden ember másKépVan, aki szívvel- lélekkel csinálja és van aki nem.

Babus

Kép
babus2005

Neszi

Patrícia egyszerűen gyönyörű!!!Kép
Látom, ti is nagy Micimackó-rajongók vagytokKép
Meg a sünis-torta is haláliKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,
Na hiperaktív kismama voltam ma, és végre hazaértem!

Jelentem a cukrom jó lett, tökéletes, köszönöm a a szorítást!!!

Pampers-ös polc tényleg praktikus, én is vágytam rá, de a ferde tetőn nem nagyon áll meg, túl alacsonyra meg nem jó rakni, mert ahogy mászni fog a gyerkőc szétrámolja állandóan, így lemondtam róla!!

Brigó,
mi füllbedugós digitális lázmérőt vettünk már évekkel ezelőtt, sőt öcséméknek annak idején én vettem, és nagyon bevállt nekik, nincs vele herce-hurca, két éves korától már magának is mérte a kiscsaj, remélem nekünk is jó lesz!

Ma kaptam az auchanban altatós NUK szilikonos cumit! Már nem emlékszem ki kérdezte tegnap!
Ja és vettem málnalevél teát és édesköményt is, meg kamillát is, szóval beszabadultam a gyógynövényboltba!
Elintéztem a táppénzes papíromat, be is vittem az egyetem munkaügyére, ott teljesen elájultak a pocakomon, meg a 4D-s fotójána gyereknek, megiígértettem a csajokkal, hogy majd segítenek az én ügyintézésben "nagy" gyakorlattal rendelkező férjecskémnek a gyás meg gyed meg egyéb ügyekben!
Ja és át is jelentkeztem pesti lakosnak végre, mert mint a kórházban megtudtam az én állandó lakhelyemre írják a babát és a területileg illetékes hivatalokban kell minden papírt és támogatást intézni, és nem akartam a páromat azzal szívatni, hogy Egerbe rohangáljon! Egyébként kellemes meglepetés volt, hogy két perc alatt kész volt az új kártyám és előrevett a nő a pocakom miatt!!!

Na persze a NYugdíjfolyósító Intézetben ott 24 ember volt előttem amikor odaértem, de a saját cégem bevallását legalább már leadtam, már cska a nagybátyámékét kell ma éjjel megcsinálnom és megbeszéltem az ügyintézővel, hgoy akkor holnap majd előre vesz, hogy ne álljak annyit sorba! Szóval vannak még csodák????

Na uzsizok valamit, majd még olvasok tovább!!!
tamesz+ubul

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Babus!

Köszi az infót! Akkor lehet, hogy mégis csak Pestre megyek vissza. Ott legalább kedvezményt is kapok most már.
Egyébként az egri kórházzal kapcsolatosan nekem is hasonló a véleményem, de mivel a dokim rendes, és a szülésznőt is ismerem, így inkább maradok itt. Az első terhességemnél (ugyanis ez már a 3., de a baba csak az első lesz)spontán vetélés volt műszeres befejezéssel. Nagyon ki voltam bukva, mert bár a párommal még nem voltunk összeházadosva, de szerettük volna a babát. Amikor jött a műszakváltás, véletlenül meghallottam, hogy a nappalos nővér a következő infót adta rólam az éjszakásnak: ...aki elvetette a babát. Azt hittem odamegyek, és széttépem, persze hagytam az egészet a francba. És volt már más afférom is, de remélem most minden más lesz. Ha más okból nem is, csak azért, mert Junior ott lesz velem.

Szétnéztem az interneten. A következőt találtam:
Kép
8.990Ft

Kép
24.290Ft

Elérhetőség:
www.bebibolt.hu

Neszi!
Gratulálok mégegyszer a kislányodhoz!!! Egyévesen az a "nagyestélyi"!!! Valami szuper!!! Persze a sörös kép sem rossz!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?