Zzuzsa!
Sajnálom, hogy ilyen sok a huza-vona a ciszta körül
. Gondolj arra, hogy hamarosan véget ér. Már csak egy hónap és Áron a kezedben lesz!!! A császár miatt szerintem ne keseredj el. Nekem már volt egy hasi (méh)műtétem -ami felért egy császárral-, túl lehetett élni. Igaz, előtte nem voltam terhes, ez biztosan jobban kimeríti a szervezetet. Az első 3-4 nap kegyetlen volt, de csak azért, mert nem tudtam meddig fog tartani. Ahogy kivették a varratot és hazamehettem, semmi bajom nem volt. A fájdalmaim elszálltak. Ami rossz volt, az az, hogy a seb minden minden egyes köhögésnél, tüsszentésnél, nevetésnél nagyon fájt, de csak 3-4 napig. Ráadásul a műtét altatásban zajlott. Szerintem rosszabb nem lehet a császárszülés. Na és akkor nem volt ott a Manó utána, aki mindenre vigaszt nyújt majd
. Egyébként nekem is császárra áll a szénám... Ha császár lesz és lesz mód rá, Apuci bent lesz velem a kórházban. Azzal vígasztalom magam, hogy így a Kicsi szülés közben nem sérülhet meg. Éjszaka lényeges lesz, hogy ne kelljen sokat leszállni az ágyról, hanem mindig odahozza majd a Babát. Remélem sikerül. Így annyira kiszolgáltatottnak sem fogom érzni magam. Ha ez megoldható abban a kóházban is, ahol te fogsz szülni, szerintem érdemes megfontolni.
Ha kijön a baba, nincs rá esély, hogy nem telítődik újra a ciszta?
Ha szülés után 1-2 hónappal műtik a cisztát, az hogyan fogja befolyásolni a szoptatást?
Remélem gyorsan rendeződik majd a dolog. Addig is csak így tovább és kitartás!!!
Na, abbahagyom az okoskodásaimat... De azért szorítok nagyon!!!
Hát nekem nincs gondom az alvással. A Manó egész éjszaka hagy aludni, még pisilni sem kell kimennem
. Sőt akkor is hagy, ha délután is alszom 1-2 órát. Rendes gyerek. Ami furcsa, az az, hogy élesbbek az álomképek és hirtelen ébredek fel, nem fokozatosan. Éjszaka is többször, de mindig visszaalszom. Remélem most nem kiabáltam el
!
Nektek nem vizesedik a lábatok? Az enyém sajna karácsony óta el kezdett, de nem látom vészesnek.
Babus!
Én bálnának érzem magam már egy ideje
. Így a Fiam, most egy Kisbálna
. Így is hívjuk néha a kis Nevenincset. De mostanában már nem érzékelem annyira, ha nő a pocak. Még két napig nem lesz elem a fényképezőgépbe
. Pedig gondolom már mindenki izgatottan várja a pocakos képeimet
!
Köszi a Brumi-Macis tapasztalatokat! Azt hiszem így nem bumlizok ki oda. A Mini-Manó úgyis csak 3 percnyire van tőlünk autóval
. Lassan már kezd fárasztani a vezetés. A Belvárost hétköznap igyekszem elkerülni.
A dokim a jövő héten nem rendel, így csak a 33. héten láthatom a Manót. Pedig már beleéltem magam
.
Eveka