Sziasztok!
Ismét itt vagyok én is!
Olvastalak benneteket folyamatosan, csak az itteni netet most kötötték be, és a mobil internettel nagyon kellett figyelni, hogy merre járok a neten, mert iszonyat gyorsan merült.
Üdvözlöm én is az újonnan csatlakozókat!
Kagyló: Ha esetleg fészen jársz,akkor bejelölnél majd engem is.
Mirrmurrka: Nagyon drukkolok neked! Esetleg ha javasolhatom, akkor nézd meg a Centrumlabot is. Ott csak 1620 forint + vérvételi díj a HCG, és sok helyen van laborjuk.
http://www.centrumlab.hu/
Zsuzsi: Örülök, hogy így döntöttetek! Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok nektek!
Cicamica: Hogy állsz a leletbeszerzéssel?
Tud valaki esetleg valamit Nyuszicicáról, vagy Baboláról valamit? Nagyon eltűntek!
Olyan jó lenne hallani róluk.
Esetleg Emerencről tud valaki valamit? Kérlek, ha olvasol minket, akkor gyere egy pár szóra! Nagyon hiányzol nekem!
Mi sikeresen kiköltöztünk, berendezkedtünk, és most már több, mint 1 hónapja éljük a megszokott életünket Nekem ugyan még szokni kell a helyet, lakást. Egyenlőre nem igazán érzem jól magam idekint, mert iszonyatosan hiányzik a család, de talán idővel jobb lesz. Most nagyon várom, hogy szeptemberben haza mennjünk egy pár napra.
Zsepi élvezi a sok zöldet, a férjem sokat dolgozik, én pedig itthon teszek-veszek, és egyenlőre élem a háziasszonyok mindennapi életét.
Sok puszi