Új privát üzeneted érkezett!

:)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

valaki nem hívta ma az intézetet??? már 4szer hívtam őket, végigcsörgetem, de senki nem veszi fel :(((((((((((((((((

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Gratula a megszületett picikhez :) Dévai Doktor Úr elfogadja a laparoszkópiás átjárhatósági vizsgálatot HSG helyett?
mbetty2
Aszód

kedves anyukák, vagy leendő anyukák!

csatlakozzatok hozzánk, ha vásárolni szeretnétek gyermekeiteknek ruhákat, játékokat, stb megbízható anyukáktól vagy ha ti is szeretnétek eladni a már nem használt tárgyaitokat. ingyenes csoport! keressetek a fb-on, megbízható anyukák csoportja néven vagyunk fent
http://www.facebook.com/groups/330548417034089/

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Lányok!
Megírnátok h az utrogesztan Rátok hogyan hatott???köszi
mirrmurrka

mirrmurrka: mit érzel?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

szia Zsuzsi! Nagyon jó az étvágyam es a melleim nagyonagyon fajnak! En nem kaptam csak utrot meg folsavat. Rád milyen hatással volt?
mirrmurrka

mirrmurka: sztem ez nem az utro mellékhatása! ;) szerintem az utronak ilyen mellékhatásai nem lehetnek, az utro a progeszteront pótolja helyileg. attól biztos, hogy nem lesz jó étvágyat, és a melled sem kezdhet el fájni. De van valami amitől ez lehetséges! ;)
Drukkolok nagyon! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mirrmurrka: Nekem voltak ilyen tüneteim, de csak az utolsó transzfer után. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

én mondtam, én mondtam! :D
jajj de izgi! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, Zafír: jaj nagyon jól hangzik amit írtatok, tegnap egész nap a netet bújtam es kerestem az utrós infókat. Találtam ezt azt de bizonytalan dolgokat írtak. Szóval azt mondjatok ez nem az utro?! Így legyen! Köszönöm szépen!
mirrmurrka

mirrmurrka: ne bújd a netet!!!!! az nem tesz jót! Ha van odabent valaki, akkor inkább vele foglalkozz!
Nincs két ugyanolyan terhesség! Mindenkinek mások a tünetek! Van akinek semmilyen tünete nincs!
Pihenj inkább továbbra is, és beszélgess a babáiddal! :)
Hányadik napon vagy ET után??

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: tudom tudom be is fejeztem
8.napon vagyok, de ezek a tünetek elég hamar jelentkeztek, szerintem csütörtökön elmegyek egy vérvételre. Nem mernék tesztet csinálni a vér a biztosabb. Bár Kisdoki azt mondta hogy csak 3 ht múlva teszteljek...kibírta már valaki odáig????
mirrmurrka

mirrmurrka: én kibírtam mindkétszer, hogy ne teszteljek csak a 19-20. nap környékén
de volt itt olyan lány, aki ET után 8 nappal már tesztelt, pozítivat, és azóta már 6 hónaposak a fiai! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: le a kalappal előtted h kibírtad. Ikrekkel nem csodálom hogy a 8 .napon pozitív a teszt:DDDDD
Remélem ma sikerül elérned az Intézetet!
mirrmurrka

Mirrmurrka: Én az ET+19. napon teszteltem. Nekem is korán jelentkeztek a tüneteim. Jól teszed, hogy inkább vérvételre mész, mert nekem az ET+19-es teszt erős lett, míg az ET+21-es alig látszódott. Pedig az egy 1500 Ft-os teszt volt. A vérvétel biztosabb.

Zsuzsi: Azt hiszen tudom kire gondolsz. :lol:

Zafír
zafir100

Dévai Doktor Úr elfogadja a laparoszkópiás átjárhatósági vizsgálatot HSG helyett?
mbetty2
Aszód

Sziasztok
Mbetty
Igen elfogadja!Nekem is ilyen volt, és többet ér mint a másik. :)
Mirrmurrka
Most,hogy meg van a diagnózis, és terhes vagy, szépen simogasd a hasad én ne az internetet bújjad. Az utro nem csinál ilyen tüneteket,legfeljebb viszketést,vérzést okozhat.
:) Láthatod mindenkinek más és más tünete van,volt.Ezért várjál türelemmel, és láthatod a csajok már meg mondták sikerült!Nincs vita, babás lettél! :wink: :D
Kriszto,npgy
képek?képek? :( npgy, és GRATULÁLOK!!!!!
Zsuzsi
Mikor kezdesz?
Zafir
Hogy vagy?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zafír: köszi az infót és h megerősítetted a vérvételes tervemet!
mirrmurrka

Kagyló: a próféta szóljon belőletek!!!!!!! Már nem nézem a netet csak Titeket:D imádkozom érte(ük) hogy legyenek s maradjanak!!!!!
sikerült Intézetet választani? Egy barátnőm most meg a Cirisbe Vas dokihoz, képzeljétek megnéztem az árakat oké hogy a lombikért is fietni kell de az inszem egy 10 000 olcsóbb mint D-nel...édekes persze a lombik rengeteg penz és nincs Tb re szóval h választani kellene nem kérdés D.I.....szeptemberben kezd kiváncsi vagyok hogy ott kell e várakozni?! Majd megírom.

Zsuzsi: mikor mész D.hez?utolérted már Őket?
mirrmurrka

Kagyló, köszönöm a megerősítést :) Mirrmurrka, annnyira szorítok Érted, olyan izgi :) :) :) Mi még csak az első konzin vagyunk túl, a vizsgálatok megvannak, minden leletem stimmel, elvileg semmi bajom. Mi már hormonlabor- eredménnyel mentünk az első konzultációra, a prolaktin-szint kicsit magas volt de Dévai Doki azt mondta hogy rendben a lelet, hát nem értem, eddig más doki azt mondta, hogy a magas prolaktin-szint akadályozza meg a peteérést, tényleg nem értem... De nem én vagyok a Doki, én csak babát szeretnék... Ha minden lelet rendben, valószínű, inszemre fog küldeni? Erről nem beszéltünk... Más is járt már így?
mbetty2
Aszód

Kagyló: Köszönöm, jól vagyunk. Növögetünk rendesen. Eddig szerencsére még csak 4 kiló plusz van rajtam. :D A lányok nagyon sokat mozognak, mútkor igazi boxmérkőzést játszottak odabent. :lol: Igen látványos volt. Haladunk a babaszobával és a babacuccok beszerzésével is, de azért van még mit venni.
Te hogy vagy? Mikor indultok legközelebb? Voltatok már nyaralni?

Zafír
zafir100

Mbetty
Szívesen! :D
Mirrmurrka
Mi már tudjuk amit te nem! :wink: Infód nincs a BMC-ről és a forgács intézetről? Sok intézetet nézegettem,és mindenki másra mondja,hogy jó. :roll:
Zafir
Olyan jó érzés lehet amikor a pocakodba mozgolódnak!Neked is szokott a pocakodon látszani amikor bokszolnak?Csak 4 kiló?Nagyon csini lehetsz, én lennék vagy 20 kg-mal több. :D Baba szoba képek lesznek? :oops: Voltunk nyaralni,még tart a szabi 21.-én megyünk dolgozni.Voltunk abádszalókon,balatonon stb.
Még nem tudom mikor kezdünk,egyenlőre körzeti által szeretnék pár vizsgálatot elintézni.

Mikor jön kriszto meg npgy? Nagyon várom őket! :D

kagyló

kagyló: tudod, hogy hol láthatod őket!!! Én meg nap mint nap várom, hogy bejelölj!!! :wink: :D
Már kezdhetnék, mert végül 20 napra szombaton megjött. De nagy dilemma volt, hogy akkor most mi legyen??? Végül abban maradtunk a férjemmel, hogy elmegyünk inkább nyaralni, ha már úgyis ki van fizetve, és majd a következővel kezdünk!

mirrmurrka: elértem végül Paragit pénteken, azért nem vette fel senki a vonalas telefont, mert hazamentek már addigra! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi
Annyit szenvedek vele és még mindig nem tudtam meg csinálni. :( Minden félét állítottam rajta, és még mindig nem jó.
Pihenjél,utána úgy sem lesz időd még nyaralni sem menni. :wink: Addig a pároddal érezzétek jól magatokat. :wink: :lol:

kagyló

Mbetty: aranyos vagy de majd ha túl vagyok a vérvizsgálaton majd akkor....de köszönöm a drukkot.
Elősör is ne lepődj meg ha kiderül hogy kell még valami vizsgálat.
Szerintem Devo ha nem vagy 35 akkor ovuláció indukciót fog javasolni erre Te meg fogod neki említeni (ha Ő nem hozná szóba)hogy halottál egy PCT (post coitalis teszt)ami azt mutatja h a méhszájadon át tudnak e jutni a katonák mert ugye ha elpusztítod őket akkor semmi rtelme az ov ind.-nek és akkor azonnal inszem. Úgy emlékszem ovuláció környkn 6-8 órávala házasélet után kell menni olyan mint egy rákszűrés és másnapra megvn aaz eredmény. Inszemből 35 év alatt 6, fölött 3 kötelező kivve ha nagyon rossz a spermakép.

Zafír: nagyon szépen tartod a súlyodat nem semmi!!!gratulálok, hogy fogják hívni a lányokat? Ha meg szabad kérdezni:D

Kagyló: BMC ről csak azt hallottam rengetegen vannak a Forgácsról meg annyit h TB alapon 1 év múlva tudnak csak időpontot adni de ha Te finanszírozod akkor azonnal ezt én kb fél ve halottam(Devisznél beszlgettünk pár lánnyal és ott mesélte valaki aki így ját de ez fél éve volt lehet h azóta más a helyzet).

Zsuzsi: most pihenni kell kicsit koktélozgatni meg jókat enni:D(nem húst:DDDD)

Meg ha vársz egy ciklus akkor találkozol a kipihent D-vel gondolom jobb kedvű lesz így egy hónap szabi után:DDDDDDránk fér
mirrmurrka

Kagyló: Lesznek majd képek, de csak ha már itt lesz a bútor. :D

Mirrmurrka: Köszönöm, bár nem túl nehéz a cukros diéta mellett. :lol: Az egyikük Rita a másik Réka lesz. Holnap mész vérvételre?

Zafír
zafir100

Zafír: nagyon szép nevek, csütörtökön tervezem mert akkor leszek az ET utáni 11 napon. Már meg is néztem 4000 Ft a János laborjában az árakat.
Igen jó ez a dieta, Paragi is nagyon komolyan veszi a súlygyarapodást?!!! De fontos is!
mirrmurrka

Sziasztok!

Ismét itt vagyok én is! :)

Olvastalak benneteket folyamatosan, csak az itteni netet most kötötték be, és a mobil internettel nagyon kellett figyelni, hogy merre járok a neten, mert iszonyat gyorsan merült. :)

Üdvözlöm én is az újonnan csatlakozókat!

Kagyló: Ha esetleg fészen jársz,akkor bejelölnél majd engem is. :)

Mirrmurrka: Nagyon drukkolok neked! Esetleg ha javasolhatom, akkor nézd meg a Centrumlabot is. Ott csak 1620 forint + vérvételi díj a HCG, és sok helyen van laborjuk. http://www.centrumlab.hu/

Zsuzsi: Örülök, hogy így döntöttetek! Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok nektek!

Cicamica: Hogy állsz a leletbeszerzéssel?

Tud valaki esetleg valamit Nyuszicicáról, vagy Baboláról valamit? Nagyon eltűntek! :( Olyan jó lenne hallani róluk.
Esetleg Emerencről tud valaki valamit? Kérlek, ha olvasol minket, akkor gyere egy pár szóra! Nagyon hiányzol nekem!

Mi sikeresen kiköltöztünk, berendezkedtünk, és most már több, mint 1 hónapja éljük a megszokott életünket Nekem ugyan még szokni kell a helyet, lakást. Egyenlőre nem igazán érzem jól magam idekint, mert iszonyatosan hiányzik a család, de talán idővel jobb lesz. Most nagyon várom, hogy szeptemberben haza mennjünk egy pár napra.
Zsepi élvezi a sok zöldet, a férjem sokat dolgozik, én pedig itthon teszek-veszek, és egyenlőre élem a háziasszonyok mindennapi életét. :)

Sok puszi

Mné
mné

Szia Mné: felhívtam őket és 2800 a a HCG tényleg olcsóbb:D
mirrmurrka

Mirrmurrka: Nem tudom, hogy merre laksz, de ha esetleg Pesti vagy, akkor lehet, hogy a Hercegprímás utcai intézetbe is el tudnál jutni, ott csak 1620+700 a vérvétel. :) Tudom ez a pár száz forint nem számít, de mikor az ember két naponta megy, akkor igen. :) Én már visszajáró vendég voltam náluk. Ha gondolod, akkor leírom, hogy hogyan mennek ott a dolgok. :)

Mné
mné

Lányok két éjszaka egymás után görcsöltem de miért görcsölök és miért csak éjszaka felhívtam a Déli Patikát (02.30kor és ott azt mondta meleg tejet igyak gyógyszert nem vehetek be(egyértelmű) nektek volt már ilyen?????
mirrmurrka

Mirrmurrka: Nem tudom, hogy merre laksz, de ha esetleg Pesti vagy, akkor lehet, hogy a Hercegprímás utcai intézetbe is el tudnál jutni, ott csak 1620+700 a vérvétel. :) Tudom ez a pár száz forint nem számít, de mikor az ember két naponta megy, akkor igen. :) Én már visszajáró vendég voltam náluk. Ha gondolod, akkor leírom, hogy hogyan mennek ott a dolgok. :)

Mné: minden érdekel!!!!! 2 naponta nztétek a HCG-t?
mirrmurrka

Mirrmurrka: Sajnos a görcsölésre nem tudok neked választ adni.
2 naponta azért nézettem, hogy rendben fejlődik-e a baba. Sajnos egyikőjüket sem sikerült kihordanom. Mindegyiküket elveszítettem.

Mné
mné

Mné: nagyon sajnálom:(
ma este be fogok venni magneb6 talán akkor nem lesz semmi és imádkozom!
mirrmurrka

Mirrmurrka: Nekem voltak görcseim, de akkor már a 7. hétben voltam. Mindkét görcsöm hajnaban volt. Én magnéziumot kaptam (magnerot). Fontos az is, hogy igyál sokat.

Zafír
zafir100

Mirrmurrka: A vérvételre visszatérve. Ha fizetős vérvételre mész a Hercegprímás utcába, akkor esetleg javaslom, hogy hívd fel őket, és szólj oda, hogy mikor mehetsz, mert nagyon sokan járnak.
Ha bemész a rendelőintézetbe, akkor a portánál rögtön jobbra kell menni át az ajtón. Nem számít, hogy ki van írva, hogy csak ottani dolgozóknak. Ha a portás kérdezi, hogy hova mész, nyugodtan mondd meg, hogy fizetős vérvételre, és akkor tovább enged.
Fel kell menni a 2. emeletre, ahol a labor van. Ott megint be az üvegajtón, és ott lesznek székek. Ott le lehet huppanni, és várni, hogy valaki kijöjjön. Marica fogja levenni a vért. Magas feketés hajú, szemüveges, és nagyon szimpatikus Hölgy. Nagyon ügyes is. Szinte nem is lehet érzeni az egészből semmit.
Viszont ne felejts el vinni magaddal vérvételes papírt, amit az előbb átküldött linket találsz vizsgálatkérő lap néven. Ezt ki kell töltened. Marica majd erre ráírja az email címedet, és akkor levélben kapod meg az eredményt. 24 órára vállalják, de nekem általában még aznap délután megvolt az eredmény. De ha szólsz Maricának, hogy sürgős lenne, akkor ír rá varázsszót a papírodra, és talán úgy gyorsabban megy. :)
Ha van esetleg kérdésed még, írj nyugodtan!

Mné
mné

http://www.blesz.hu/rendelesek/labor.html Itt vannak a labor telefonszámai. Ezt az előbb elfelejtettem elküldeni.

Mné
mné

Sziasztok

Mirrmurrka

Most már aztán,kész vagyok tőled! :shock: Azt hittem ennyire magas a HCG-d,közben az árát írtad. :lol: Ezek után már nagyon várom, és sikerült!!! :wink:

kagyló

Mné: köszi az infót és a gondoskodást, már be is jelentkeztem remélem addig nem történik semmi baj:D 9re megyek

Zafír: hát én már semmit nem értek víz magnetron megjegyeztem

Kagyló: hahahahah jaj de vicces vagy ez nagyon aranyos hogy így megtévesztettelek:D csütörtökön megyek! Mert akkor leszek ET utáni 11. napon:D jelentkezem
mirrmurrka

Mirrmurrka

Pedig nekem nem volt vicces. :( Már kezdtem örülni,erre jól elnézem.De csütörtökön igen is,magas HCG vel fogsz jönni.Szorítok! :wink:

kagyló

Mirrmurrka: Magnerot, nem magnetron. :D

Zafír
zafir100

Zafír: tegnap du elmentem a patikába és kértem Magnetront erre a patikusno kozolte velem hogy az valami szuperhős :D es amit keresek az MAGNEROT HATHA így jártam, de bevettem egyet es nem volt éjszaka semmi hála ISTENNEK! Neked mennyit kellett szedned egy nap? Kagyló: a Győri Kaáliban Körösit dícsérik nagyon! Több 2 lányt is ismerek akit akinek elsőre sikerult Nála.
mirrmurrka

Mirrmurrka: Hogy érzed magad? Ezek szerint az éjszakai görcsölés ma elmaradt! Ez szuper! Hányinger, cicifájás meg van még?

Mné
mné

Mirrmurrka: Jót nevettem a gyógyszertáras sztoridon. :lol: Szerintem, ha 1-2 darabot veszel, az egyenlőre elég és majd a doki megmondja mennyi legyen utána. Egy MagneB6-ban 250 mg van, még ebben 500 mg. Nekem most 3x2 az adagom. Holnap akkor vérvétel?

Zafír
zafir100

Mné: igen érzékeny eléggé, remélem minden rendben hányingerem nincs de nem is volt. Hálai Istennek nem voltak fájdalmaim éjszaka csak a fejem fájt de az nagyon.

Zafír: utána megkérdezte mire kell akkor meg csak hímeztem hámoztam szerintem azt hitte megőrültem. Először nem tudom a gyógyszer nevét utána meg még azt sem hogy mi a bajom....hahaha
holnap megyek vérvételre
1 db vettem be késő du. Te hogy vagy?

Lányok jövő héttől van D. képzelem mi lesz az Itézetben!!!!
mirrmurrka

Sziasztok.

mirrmurka:én is görcsöltem+még véreztem is,ennek ellenére a kisfiam a másik szobába aluszkál.SZORITOK NAGYON hogy sikerüljön.Bocsi,hogy csak így beírtam neked,én is DDévais voltam és sokat írtam ide anno.

Mindenkinek minden jót és sok szerencsét továbbra is.

Kép
Kép
melánia

Melánia: nagyon köszi az emiledet. Holnap minden kiderül....
mirrmurrka

Mirrmurrka, megy a drukk holnapra.

Zafír, betöltött 26.hét......... Hihetetlen. Nem?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mirrmurrka: Köszönöm szépen, én jól vagyok. Ez az idő nagyon feltöltött energiával, de sajnos jön megint a nagy meleg. Gyere holnap, amint megvan az eredmény.

Melánia: A második baba is Dévais? Vagy ő spontán baba?

Era: El sem hiszem. Annyira megy az idő. :D Már csak 11 hetem van hátra, de remélem mégsem a 37. hétre jönnek a csajok. Szeretném, ha a 39. hétig bent maradnának. Nálad minden rendben?

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?