Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elbattyogtunk a dokihoz ebben a nagy szélben, szó szerint arrébblökött babakocsistul, pedig nem a soványságomról vagyok híres. Megkaptuk az oltást, Levi igazán hősiesen viselte. Szeretném, ha a folytatás is ilyen lenne. A mázsáláson meg kiderült, hogy pici fiam egy hét alatt 240 gr-ot fogyott. Most 8060 gr-ot mértek és 71 cm-t. Azt a múlt heti 8300 gr-os mérést kicsit soknak találtam, gondolom a nagy kapkodásba valamit rosszul állítottak be a mérlegen.

Szilvus,
meg vagy áldva az anyósoddal te is. Nem is tudok mit mondani. Remélem mi nem felejtünk és eszményi anyósok leszünk.

Humi,
nem semmi Krizsó fejlődése! Még a végén mindenkit lehagy. Csak így tovább!

Karmen,
Gratula Orsinak is, szuper a csaj! Együtt tudok veled örülni, mert hát Levi sem az a túlsúlyos fajta.

Zsuzska,
az tényleg ritka, hogy az apák maradjanak otthon a bébivel. Bírni fogja Apa? Én még nem kiabáltam Levivel, de már én is elvesztettem a türelmemet, csak sziszegtem a fogaim között. Nagyon utáltam magam érte. Petya nem semmi mennyiséget eszik! Én már a 290gr-ra is azt mondtam, hogy hűha.

NNNa megyek, pá, Moncsi
monyó

Nem semmik ezek a babak! ...hogy mennyit esznek, es mennyit nonek! ...csak igy tovabb! Kép Kép Kép

Zsuzska, Szilvus!
Nagyon ritkan, de en is ra szoktam kiabalni Biara. Mindig hisztizik, mikor aludni kene, pedig hulla faradt. Mostanaban raadasul lefekveskor es ebredeskor ugy visit, mintha olnek. A szomszedok szerintem azt hiszik, kinzom a gyereket. Kép
Nalatok is ez megy vagy csak nalunk ez a slager?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Most csak röviden, Szilvus, kérdezzétek meg tQle, hogy Q mit ad azért, mert vigyázhat PetireKép

Puszka

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Nálunk annyiban módosul, hogy mivel Dédinél szinte folyamatosan kézben van, így én - a szőrös szívű anya - lerakom és hagynám játszani, ha tenné. Ehelyett általában iszonyatos üvöltést kapok... miközben kapaszkodik a lábamba, mert ilyenkor szoktam a cumisüvegeket elmosogatni...
Ja és ilyenkor a pelenkázást is mindíg végigüvölti. A kiabálás azért "kell" - rossz szó -, mert ha normális hangnemben szólok-beszélek hozzá, akkor azt meg se hallja...

Monyó, gratula a kitartásodért. Én se szeretem magam így, de sajna pont a hirtelen haragom miatt vagyok ilyen... Ha elszámolok előtte 10ig, akkor lehet, hogy csak még idegesebb leszek annyi idő alatt. Kép

Ennyi zabáláshoz az kellett, hogy ebédre alig pár kanálka kaját evett, uzsira meg kb 170 tejpépet, a szokásos 250es adagokhoz képest...
bzsuzska

Sziasztok!

A talira mi is mennénk, de NE 21én legyen, ha lehet kérni. ugyanis akkor megpróbálok megírni egy zht. Addig több mint 2 hét van, csak sikerül valamit összehozni.
Amúgy sikerült halasztani ill összekutyulni az órarendet. össze-vissza fogom felvenni a tárgyakat, de a lényeg, hogy nem adom fel, egyetemista maradok.

Evés: kincső ma nem volt hajlandó a főzit megenni (sütőtök, répa, pulykamell, krumpli). A tányérjába tettem falatokat (banán, mandarin, krumpli, pulykamell, sajtos párizsi), így egyedül evett belőle. A párizsi elfogyott, a krumpli a földre került.
Csak tudnám, mitől 9,5kg a lányom.Kép
Kép

sajna lejárt az időm, vége a fürdésnek.Kép
Apa pedig linuxot fog telepíteni én meg reménykedek, hogy holnap elindul a masina.

Ja, holnap megint moziba megyünk!!!Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

LÁnyok,

szerintem legyen 19-e ha az egyenlőre jónak tűnik, akkorra Humi is megjön, még nem megy fodrászhoz, Szilvus se akkor megy dokihoz, Ednek is talán ez jó, várom a további hozzászólásokat, ki várható és kinek lenne jó akkor pl 19-e ?

Aki tud hozzon már habtapit, mert lehet hogy én vagyok aggályos de nekem hideg a járólap. Egy illetve kettő csomag van nekünk is.

Karmen, gratula Orsinak a szép gyarapodásért ! Kép

Szilvus, részvétem saját szörny ügyben Kép

Bence ma frankfurti levest evett, velünk. Ízlett.

sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Szilvus, tegnap már olvastam, hogy átkéredzkedett az öledből Peticica és ma nálunk is ez volt. Egyrészt én is örültem neki, másréstKépKépCsak nem nem szeret már. Átvette az apja én meg hiába nyúltam érte MOSOLYOGVA elfordult.
Az anyósodKép tényleg szörnyKép.

Edina, nagyon helyes Bálint a mosógépben, csak nem szerelőnek készül?Kép

Timi, én sem nézem jó szemmel a követ. Nálunk csak ott meleg a kő, ahol a fűtőcsövek mennek alatta. A dokinő szerint nem fázik fel a pelus miatt, de mindig adok rá 1.harisnyát rá melegítőt, hosszú bodyt+ hosszúpoló/pulcsit. Te, hogy öltözteted Bencédet?
Talira mi is szívesen mennénkKép

Ed, a ház nagyon jól hangzik! A kutyától Kincső nem ijedt meg? A vizsgához majd drukkolunk!

Karmen, ez szép kis hízás, gratula!Kép

Mely, Edináról nagyon szép a kari fotó!Kép Tényleg olyan ,mit egy ajándék.

Sly, tudja Bianca mi a finom!Kép Bence a csokit találja meg folyton. Nagyon vicces lehetett ahogy focizott is.Kép

Humi, de a duzzadás után mindjárt kinn a fogacskaKép És a súlya is nagyon szép KrizsónakKép

Móki, a hőmérőzés szerintem se jó ötlet. Szegény barátnődKép

Ági, mekkora a haja Matyusnak? Bencének is hosszú lassan megkopasztom.Kép Ti mikor fogjátok lenyírni?

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg segítséget! Komolyan! Hívtam is a barátnőmet: nem csak a gyk orvos, de a gasztroente....gus vagy micsoda - vagyis SZAKORVOS is javasolta a hőmérőzést ill. szélcsövezést, és igen, az 5 - 6. hónapig, amíg elkezd hozzátápizni. Hát megdöbbentem, bevallom.

Tegnap nem tudtam elmondani a MÁSODIK hírtKép Igen, igen, a 2. fogacska is előkandikáltKép Tegnap ezért - vagy nem ezért - Andris extra szuper 'anyába kapaszkodom és el nem engedem egy pillanatra sem' műsort adott elő egész nap.

Humi, már megbocsáss, tényleg nem lett volna fair, ha a fiad is beelőz fogakban, akinek ráadásul még haja is vanKép De ha duzzad, az jó jel, (bevallom, én nem vettem észre Kép - ahogy a jóslófájásokat semKép - de ha már reszelget, meg szúrkodKép, az az igazi. Kép Ugye mindenki a fogacskára gondoltKép

No, félre a tréfával!

Barbi, igen, tulajdonképpen mi is erősen gondolkodunk, hogy nyírni kéne Andris haját. csak azt nem tudjuk, hol kezdjükKép
Bennem is egy kis féltékenység jött először, mikor kikérezkjedett a kezemből a gyerkőc. Hú, és mi lesz még ezután - fiús mamák főleg - , 'anya, ne fogd a kezem, ne puszilgass, olyan ciki!!'

Sajna nálunk is kicsit szipog néha Andris, tuti a járólap az oka. Pedig jól beöltöztetem. szerintem ennek akkor lesz vége, ha már többet fog lábon tölteni.

Timi, mi is szívesen mennénk! (ugye Humi?Kép) Habtapit viszek, csak még szólj előtte, el ne felejtsem!

Szilvus, nagyon szomorúan olvastam, hogy anyóspajti is a SzörnyRt tagja lettKép Az ember lenyeli, ha a másik néa számító, de saját családjával, unokájával szemben! Ez nagyon fájhat! Nálunk is meglehetősen elmérgesedett a helyzet a rokonyságban, szerencsére nem szülő, nagyszülő esetében. Néha tényleg nem lenne rossz, ha az ember megválogathatná a rokonait!

Ed, jó mozizást!!!! Mit néztek? Tündéri Kincsi, ahogy szemezget a tányérról nagy szakértelemmel.

Hú, erről jut eszembe, megvettük az etetőszéket tegnap. Nem állítható sehol, nem dönthető, de ÉDES! És a bojtos párnájával ennivaló. Amennyit nézelődtünk, hogy ezt is, azt is tudja, végül ennél kötöttünk ki. IKEA darab, és nem volt vészes - a párna is féláron volt bele (de bevallom, ahogy kinéztük a netről, 4 ezerért is megvettük volna - lökött szülőkKép).

Moncsi, remélem ma sem produkál semmi rosszat az oltás! Ez már egy klassz korszak, mikor jobban elvannak a skacok, nem kell egész nap szórakoztatni őket, léphet is az ember tőlükKép

No megyek, kicsit összerakodok, fut a lakás - mit fut, rohan villámsebességgel - műa.dobozok, játékok, fakanalak, zacsik mindenhol. reggeli játék utórezgéseiKép

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Most csak gyorsan jöttem újságolni a legfrisebb tudományokat.
Szóval, most már el lehet mondani, hogy Nádja mászik, vasárnap megtett 2 métert mászva. Igaz, néha még kissé bizonytalanul megy a dolog, de a kiszemelt célhoz odamászik. Gondolom még néhány nap, és győzzem utolérni.
A másik nagy hír, hogy ma reggel bizony felállt a kiságyában.
Szóval 2 hónapnyi gurulás után karácsonykor felült, és azóta szinte hetente produkál valami újdonságot.
Ja, el is felejtettem a 8 hós adatokat, szóval dec.20-án kereken 9 kg volt, és mindehhez 74 cm. Igazat megvallva, nem számítottam rá, hogy még 80-as méretben is kellhetnek téli ruhák. Mindegy, már talán elkezdődött a téli leárazás.

No, most dolgozgatnom kéne, de majd még jövök.

Ja, még annyit, talira mi is szívesen benevezünk.

Mariann
tmarianna

Móki! Nekem itthon nem állitható az etetöszék, nem is volt rá szükség. kaptunk olyat is anyuékhoz átvittük. Az asztal amihez odatolom fix magas, soha nem kellett hogy a babát lejjebb tegyem. Aludni meg kiveszem. Gratula a foghoz!

köszönjük a gratuláciokat, hát hizott is a májam ennyit gyarapodni!

Mariann! de ügyes már Nádja is. Na akkor szaladgálahtsz utánaKép

Ed! ilyen nagy falatokbol bir harapni és nem fullad? Orsinak egész aprora kell vágni mindent, majdnem pépes. 4 foggal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

itt tudja mindenki hogy a VIgantol hiánycikk? Ne várjátok meg amig elfogy az üveg, elöre vegyetek tarcsit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nézem a képeket és mindegyik babónak akkora haja van, Levinek meg éppen csak valami. Úgyhogy Barbi, nálunk a nyirbálás szóba sem kerülhet, alig várom, hogy kinőjjön már egy kicsit. Levit nem riasztotta el mégsem a múltkori edénycsörömpölés, mert már megint kipakolt a szekrényből. És imád csípni, meg harapdálni engem. Akkor mindig olyan jó nagyokat nevet. Tegnap imitáltam neki az ugrókötelezést, szó szerint hanyatt döntötte a nevetés. Képzelhetitek milyen látvány voltam.

Móki,
hőmérőzés ügyében nem tudok mondani semmit, mert nálunk épp az ellenkező volt a helyzet. Ijesztően hangzik, de több ismerősöm is ezt alkalmazta még vagy 5-10 évvel ezelőtt. Hát nem könnyű.

Zsuzska,
ha hirtelen felszökik a pumpa és kiadod a gőzt, majd megnyugszol, semmi gond. Inkább akkor ne számolj 10-ig. Néha nekem is jól jönne.

Sly,
nálunk az alvás mindig ordítással járt. Most már egyre rosszabb a helyzet, mert egyszerűen nem akar aludni, pedig kidörzsöli a szemét a helyéről. Ha közeledek vele az ágyához, már akkor elkezd sírni, kapaszkodik belém, hogy alig tudom letenni. Aztán min. 5 perc üvöltés, feláll, végigmássza a kiságyat és rendszerint keresztben, popsit felemelve, a takaróján hason alszik el. Bemennem nem szabad, mert rögtön felébred. Fél óra, aztán sírva jelzi, hogy ébren van. Fél perc múlva meg már mosolyog. A drágák nem akarnak lemaradni semmiről. Bezzeg, ha kamaszodnak majd, azért fogunk panaszkodni, hogy ki sem lehet őket robbantani az ágyból.

Na meg a pelusozásról és öltözésről már nem is beszélek! A fiam olyan mint a keljfeljancsi, képtelen a hátán 5 mp-ig is megmaradni. Rögtön hasra, aztán mászás, meg ácsingózás. Én meg megyek utána a pelussal és reménykedek, hogy nem most történik baleset...A körömvágás meg 1 napig tart, merthogy nem engei és mindig csak egy icipicit sikerül vágni. És ezek a körmök olyan gyorsan nőnek, nem úgy mint a haja.á

Ed,
jól csinálod, hajrá suli! És szupi, hogy megint mentek moziba!

Timi,
talit még nem tudom.

Lányok, adtok már valamilyen tejterméket a 8,5-9 hónapos babóknak? Én még nem adtam.

Valaki használ BEBA HA-t? Mit kell vele tenni, hogy rendesen feloldódjon, mert nekem mindig csomós marad, úgy kell szétnyomkodnom.

Megyek, mert Levi rögtön felébred. Nem baj, ma jó idő van (legalábbis innen bentről)úgyhogy nagy séta lesz, nagy alvással.

Pusza, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Sajna a mai mozi elmarad, mert már nem lehet a filmre jegyet kapniKép Két hegymászóról szól a film, a könyv tuti volt. Címe: Zuhanás a csöndbe.

Karmen, nem fullad meg a daraboktól, addig nyammog rajta, amíg olyan pici lesz, hogy le tudja nyelni. Neki 5 foga van, talán készülőben a többi, mert mostanában igen szörnyűek az éjszakák.

Moncsi, én danoninot, túrórudit, sajtot, túrót szoktam adni. Persze sokszor az sem kell neki.

Barbi, először félt a kutyiktól, ha azok közelebb mentek hozzá, de a 3. nap teljesen megbarátkozott velük. Mazsi, a puli még puszit is adott nekiKép

Timi, nekünk jó a 19.!

Nálunk rendszeres, hogy Kincső átvándorol az ölemből valaki máshoz. Bárkihez odamegy, aki szimpi neki. Én csak akkor kellek neki, ha valami baja van. De engem ez nem zavar, sőt! Így legalább esélyem lesz arra, hogy 1 nap tudja jegezni apával sappadában.

Móki, ha gondolod, adunk egy kis hajat AndrisnakKép Mit izélsz? Olyan édi a fiad! Örülj neki, hogy Kincső nem húzta meg a fiad a haját, megmenekültetek egy sírástól!

Másfél órája alszik az erkélyen. Rájöttem, hogy itt ki tudom tenni és levegőn van.

Köszi mindenkinek a biztatást a sulihoz!

Mariann, mostantól vége a jóvilágnak! Ma Kincső tiltott területre tévedt és a virágföldet kezdte a földre szórni. Asszem gáz van, mert felfedezné a tiltott zónát.

szombaton megyünk apóssal pázmándra megnézni a házat. most én bizonytalanodtam el, hogy ki akarok-e olyan messzire költözni. Csomó + kiadás lenne.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok,

képzeljétek, Bence fogyott. Utolsó mázsálása Humiéknál volt november 10-én, 7800 grammal, ma voltunk dokinéninél, eltelt azóta 2 hónap, és most csak 7700 gramm. Azt mondja, adjak neki többet enni. Dehát pl este alig eszik meg 100 ml tápot, hogy adjak neki többet ha még amit készítek (130 ml) se eszi meg ?

Puszi

Timi
kismaszat

Timi!
Van étvágya aprajának, kiegyensúlyozott?
Szerintem ne keseredj el! Elkezdett mászkálni őkelme, esteleg kevesebb az étvágya mert most nem nő annyira súlyra. Amikor Matyika beteg lett a tápit megette, a főzeléket nem tudtam bele tuszkolni, csak napi 0,5-1 adagot. Egyébként ezen kívül mást nem javasolt a doki? Étvágytalanságra jó a vitacolan szirup is. Matyika (Orsival, Petivel) is elég kis súlyú a többiekhez kéepst. 10 hónaposan alig 8 kiló.
Lehet hogy az miatt is van mert ugye nem egy mérlegen lett mérve. Nem tudom, szerintem ha betegség miatt esne a súlya az a 2 hónap alatt kiderült volna. Egyszerűen most lemozogja. (szerintem)

Felébredt.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Szilvus,
Latom gyulnek a Szorny Rt. tagjai. Reszvetem. S mit var cserebe?

Timi,
Nekunk jo a 19-e.

Barbi,
En is gondolkoztam azon, hogy le kene vagni Bia hajat, de nem tudom, hogyan, mert nem tud megulni a feneken 1 percet sem.
Tapasztalt anyukak Ti hogyan csinaljatok?

Moki!
Gratula Andris 2. fogacskajahoz. Ha mar haja nincs, legalabb foga legyen. Kép

Mariann!
Gratula Nadjanak a maszashoz. Jol belejott a kiscsaj. Csak igy tovabb! Kép

Ed!
Kincso nagyon ugyesen falatozik. Mi is probalkoztunk ezzel regebben, de nem sok sikerrel. Bianka tudta, hogy ennivalot kap, de csak a szajaval kozelitett hozza, a kezevel nem. Eleg mokas volt. Talan ismet megprobaljuk, hatha most tobb sikerrel jarunk. Kép

Szerintetek meddig kell meg passzirozni a zoldborsot? Nagyon utalom, mert nekem nehez passzirozni, viszont a Torpe nagyon szereti.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Petya 8 kiló!!!! Meg 70 cm-nek lett mérve, ami igen furcsa, mert már egy hónapja volt 72... No, mind1.
Lecserélik a védőnéninket Kép Az új mérte meg Petyát, lehet, ezért lett rövidebb Kép

Monyó
Én valamikor adtam Petyának, nekem is mindíg csomós maradt, én semmit nem tudtam vele kezdeni... Inkább váltottam, mondjuk azóta már 2es HA tápit eszik, mert az 1es már nem elég tápláló...

Tegnap du almát ettünk egy tálkából. Petya nagy ügyesen lelökte a tálat az meg összetörött, nagyon sajnálom, mert a Déditől kaptuk (Remélem nem fogja visszakérni...), ráadásul még takaríthattam is, mikor kb egy órával azelőtt porszívóztam végig mindent... Kép

A fürdetésnél meg elkezdett csapkodni, majd bejött apa uncsihuga, Petya odafordult, csapott és belemerült fél fejjel a vízbe, jól megijedt szegényke KépKép Utána visszatettem a vízbe, kb 1 perc alatt megnyugodott és pancsizott tovább.
Készült a pancsiról videó is...
Nem tudjátok hova lehetne a filmeket feltölteni, úgy hogy azokat esetleg ti is megtudjátok nézni?

Szaloncuki evészet után:
Kép

Rendet rakok anyunak Kép:
Kép

Fürcsi után:
Kép

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Végre egy kis nyugi! Levi elaludt (!!), Dorkát pedig elvitte anyósom.
Moncsi, de ismerős a helyzet!! Úgy látszik, ezek a Levik nagyon hasonlítanak. Egyre nehezebben akar elaludni, amint meglátja az ágyat, üvölt és olyan erősen kapaszkodik, hogy alig tudom letenni. Persze hulla fáradt, dörzsöli a szemét, majd óriási ordítás közepette elalszik. Vagy nem...És akkor hiába is erőltetem, vehetem ki az ágyikóból és cipelhetem magammal, ugyanis semmi sem jó, csak ölben lenni. Na de nálunk az éjszakák sem túl fényesek. A Te Levid átalussza az éjszakát?
Egyébként mindennap produkál ő is valamit. 2 napja felült magától, a tegnap pedig egy dobozba kapaszkodva felállt, majd ugyanazzal a lendülettel hanyattesett. Leszenk itt még gondok. Azóta is gyakorolja új tudományát, frászom van, nehogy összetörje magát.

Timi, mi is mennénk a talira. Feltéve, ha áll még Humi ajánlata, és elvisz bennünket. Köszönöm Humi, hogy gondoltál ránk!! Nagyon jó érzés.

Megyek, főzök egy kávécskát és olvasgatok. Hihetetlen ez a nyugi.

puszi

Era
pera

Moncsi, Era!
Alvasugyileg nalunk is teljesen ez a helyzet. Kép Kép Kép

Zsuzska!
Edes a "rendetrako" Petya. Kép ...milyen ismeros a szitu. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Lányok, vki vmikor említett vmi vonalkód-keresőt. Nem emlékeztek esetleg a címére?
bzsuzska

Zsuzska! mármint mi érdekel? hogy mik az országkódok? Petika nagyon szép baba!!

Tévedtem. Dec. végén sehol sem volt Vigantol. Most meg tele van a patikaKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Uzenem a fogatlan manoknak (Krizso, Dominik), hogy huzzank bele, mert Bianka lassacskan kinoveszti elso fagacskajat! Kép Ha jol lattam, meg van dagadva az inye es egy pontban nagyon feheredik, de meg nem tort at. ...persze, meg napokig eltarthat, mig kibujik. Humi! Talan lehetne fogadast kotni, hogy Krizsonak vagy Biankanak bujik ki elobb. Kép Kép Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Moncsi, elég meleg a víz amibe teszed?Mert nekem soha nem voltak vele gondok.

Mariann, éljen-éljen NádjaKép

ÉS persze Andris is.Azt hiszem mi is fogasodunk újra, egész nap hiszti megy és alig evett.Azt hittem egyebként, hogy teljesen más lesz a másik hír

Nem hiszitek el, meglátja a cicát, és azt mondja neki tsitsitsiKépKépKép

Megyek is, megnézem hol rendezkedik.

Puszi

nuska

ez egy szemét rendszerKépMóki a neked szóló üzi után van egy ilyen:Kép

nuska

Nem, a régiókódok nem érdekelnek..., vannak Nestlés kódjaim, és nem tudom mennyi pontot érnek... De mindjárt megnézem a Nestlé oldalán...
bzsuzska

Kerdes: Altalaban nagyobb adagban szoktam elkesziteni a foziket es eddig a bebikajas uvegekben fagyasztottam le, de 1 uveg mostanra mar keves 2 meg tul sok. Es helyem sem nagyon van. Ti hogyan es miben szoktatok lefagyasztani a foziket?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

No, szörnyű hisztis napunk volt ma.Kép Bármit csináltam ma Edinával, ha letettem, üvöltött. Sly, szerintem rólam is azt gondolják a szomszédok, hogy Isten tudja mit művelek vele. Ráadásul a felső szomszédok most készülnek beköltözni, már 3 hete fúrnak-faragnak, érdekes mindig pont akkor, amikor elaltatom nagy nehezen Edinát.

Most nemrég hazaért apa, hát a kisasszonynak fülig ér a szája, épp azzal szórakoznak, hogy Edina felemeli a földről egy szék tetejét, majd földhöz vágja.Kép Nem tudom, hogy bírja fel.

Na és gondoltam megtapizom az ínyét felül, hát bizony-bizony vagy kibújt ott is a fogacska, vagy már sok nincs hátra, mert hű de éles! Viszont nem akarja megmutatni. Hát akkor gondolom ezért volt ma ilyen hisztis.

Végre felszereltük mi is a hintát, Edina nagyokat röhög benne, és hagyja hogy pl. elmosogassak.

Móki, gratula ismét Andrisnak!Kép

Mariann, jól beindult Nádja! Majd csakugyan rohangálhatsz utána!

Léna, gratula Sárának a tsitsitsizéshez! Nemsokára kellemes kis beszélgetőtársad lesz!Kép

Ed, aranyos a falatozó Kincsi. Sok sikert a vizsgáidhoz!

Szilvus, ennivaló anyósod van. Gondolom, a párodat is rendszeresen kiborítja a viselkedése.KépHááát, nem tudom mit lehet ezekkel az enyósokkal kezdeni..

Timi, használd ki az alkalmat, hogy anyós nélkül tölthetsz pár napot! És ne aggódj Bence miatt, ha amúgy jókedélyű, mozgékony baba, nem lehet baj. Vajon nem mérték rosszul? Edinának pl. én midig többet vagy kevesebbet mérek pucéran, mint a védőnéni a rendelőben. A hosszáról nem is beszélve...

Zsu, az új védőnéni talán orrol a régire, és azért csípett le Petya hosszából? Látom neked is nagy segítséged van a konyhában!

Moncsi, a peluscsata nálunk is mindennapos, Edina mérgesen tiltakozva lefordul a pelusról, valósággal kimászik belőle. Ügyi volt Levi az oltáson!

Era, jól jön neked is egy kis nyugi! Úgy látszik a te anyósod nem szörnyella.Kép Ügyesednek ezek a Levik!

Karmen, jól bekapcsolt Orsi is! Micsoda étvágy! Micsoda újévi meglepetés! Amúgy én is elég pépeste gyömködök mindent, félek, nehogy ne tudja lenyelni Edina a nagyobb daradokat. Pedig többen intettek, hogy később majd meggyűlik a bajom emiatt, nehezen fogja megszokni, hogy a darabosabb ételt megrágja.Kép

Ági,Matyus igazán macskapárti! Tényleg mintha kunyerálna, hogy engedd be!Kép

Humi, de jó nektek, hogy mentek telelni! Kellemes kikapcsolódást!

Na szóval így hintázunk:

Kép

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Köszi a hajas hsz-t tovább készülök a nagy akcióra.Kép
Nem is írtam, hogy én is kaptam kari ajándékot 23-n végre előre is elkezdett kúszni.Kép Mostanra már mindent megtalált amit nem szabadKép
Képzeljétek, Bece nagyon jól elvan nélkülem??!
Kimentem a házból, hogy mit csinál és csak mosolygott.? Nem értem.

Móki, gartalula a 2. hoz. Jól belehúzott Andris!Kép
Ma se akart eljönni apától hozzám. Megnyugtatott, hogy nem csak én vagyok féltékeny.Kép

Mariann, graula NÁdjának. Kép

Moncsi, a tányérokat Bence is szeretné. DE egyenlőre gyorsabb vagyok nála. A pelenkázás nálunk is agyrém. Én ráadásul nem tudom ráadni csak ha hanyatt fekszik. Kész közelharc.
Tej: úgy láttam a málnás Mildipépjében amit este kap az van.

Timi,lehet, hogy csak tartotta a súlyát ami a sok mozgástól van.

Zsu, nagyon huncut Petya.Kép

Sly, hajrá azzal a foggalKép

Mely, nagyon szupi a hintátok!Kép És persze nagyon helyes Edina.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Ma a net nem hozott szerencsét. Délelőtt a netezés közben kis híján odaégettem Levi ebédjét, most meg feléredt és rettentő keservesen sírt. Nem tudom mi lehetett a baj, mert már nagyon-nagyon régen produkált ilyet, de a cici segített.

Era,
nem véletlenül Levik a Levik! Nálunk az éjszakák általában nyugisak. Jó esetben 3/4 8-8 körül elalvás, ami tart kb. 5-ig, akkor szopi, majd alvás fél 8-ig. Rosszabb esetben kelés fél 6-kor.
Ma de. véletlenül aludt 1 és 3/4-ed órát, persze de. szinte semmit, pedig tök fáradt volt.

Zsu,
persze mi is Beba HA 2-t használunk, de a lényeg, hogy csomós. A kaja között már gyorsan rendet tesz Petya! Hajaj, de ismerős ez...

Léna,
elég meleg a víz. Te beleszórod az összes port és utána rázod fel vagy van valami más módszered?

Mely,
Levinek pont ugyanilyen a hintája, csak sárga. Felszerelve persze még nincs. Gratula a fogacskához!

Sly,
én nem fagyasztok, mert Levi nem ette meg a felolvasztottat, pedig amúgy jó evő.

Mariann,
gyors iramot diktál Nádja a fejlődésben és nagyon ügyi!

Karmen,Mely
szoktam adni a bébinek egy hosszú darab kenyérhéjat, tök jól elszopogatja. Meg darabosabb kaját is, pl, nem turmixolom a puhább kajákat mint krumplit, répát stb.csak villával össztöröm. Eddig nem volt gond.

Ed,
sajnálom a mozit, majd máskor bepótoljátok. A virágokat én elbarikádoztam az egyik szobában, mert abszolut sláger a virág is, meg a föld is. De lehet, hogy így is annyi szegényeknek, mert a radiátor mellett nincs túl jó helyük, de hát csak itt fértek el. A ház ügyben jól dönteni nem könnyű. Mi - kisebb-nagyobb pihenőkkel - két éve tipródunk, mert mindig hibádzik valami. Ti legyetek ügyesebbek és merészebbek.

Timi,
biztos olvastad, hogy mi is hogy jártunk a mázsálással. Ha jókedvű Bence és mindig keveset evett, akkor szerintem ne aggódj.

Móki,
gratulíren a fogacskához! Hamarosan a hajacskához is, pedig Andris így olyan édi!

Ja, és rendeltünk végre egy "semmi extra" etetőszéket, remélem a héten megérkezik. Már várom, emélem hogy egy icipicit Levi ellesz benne. Csak egy rántás erejéig.

Megyek hunyni. Pusz: Moncsi
monyó

Üdv! annyit írtatok, még végig olvasni sem bírtam, de hát a napokban foglalt volt a gép, de befogom, mert a párom az én doktorim táblázatait is csinálta! Claire
claire

Sziasztok!

Nagyon késő van, úgyhogy bővebben majd holnap jövök. Most csak egy hír és egy kérdés.

Muszáj elújságolnom, hogy Krizsót is kiíratjuk a fogatlanok táborából, mivel kibújt az első fogacskája.Kép Móki, azért olyan sokkal nem maradtunk le.KépKépKép

Kaptam szupi jó kis kenyérrecept gyűjteményt. Akinek kell írja meg és küldöm.

Megyek aludni.
Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

HumiKép
Gratula a fogacskához!!!

MoncsiKép
Mostanában nálunk is volt üvöltés, már mikor a kiságyához közelítünk. Meg persze bömbi délutáni alvás előtt/helyett, akár 1 órán át is, pedig hulla fáradt volt. De ma mintha történt volna valami. Délután 3 perc csendes vernyákolás után elaludt magától, és este ugyanez. Remélem ez így lesz ezentúl is Kép
Még azt nem találtam ki mi legyen a hajnali szopival. Ti mit csináltok?

Nem tudom miért nem tudok elmenni korábban aludni. Míg nem voltunk itthon, lergkésőbb 11-kor aludtam. Most meg...

Mariann
tmarianna

Humi-Humi-Krizsó-Krizsó!
Hipp-Hipp Hurrá! Nagy nagy kézfogás Krizsónak a fogacskához! Hol jött ki? A receptet én nagyon kérném: rozsagi@freemail.hu. Köszike!

Moncsi!
Matyikának szoktam adni joghurtot, túró-rudit (csoki nélkül) ma éppen 1,5 tejből tejbegrízt fog kapni+ha magunknak készítek főzeléket az ugye habarással készül és abból eszik ő is mindíg. Eddig nem volt baj a tejjel. No így soknak tűnik, de nem tömöm vele, csak próbálgatjuk. Kép

Karmen!
Már én sem pépesítem mindíg a kaját Matyusnak (8 foggal meg is köveznének érte Kép)Ha olyan van benne ami nehezen törhető (pl. cékla) a turmixba beleteszem és csak 1 kicsit megforgatom hogy darabos maradjon, egyébként villával törögetem. Van hogy nem kell neki és akkor leturmixolom rendesen, de átlag meg eszi, és nincs vele gond.

Alvás. Matyika kezdettől fogva velem aludt el, eleinte szopi közben, mostmeg ülünk a fotelban iszik egy kis teát, és általában elalszik 5 percem belül, max 15 perc. Ha nem álmos akkor még hagyom játszani. Ha elaludt beleteszem a kiságyba fel sem ébred. Nem fárasztó, Apának is elalszik. Beállt már neki nagyon az alvása. Éjjel alszik 8-10 órát, felébredt és 2 óra múlva megint megy aludni (ő akarja) ált.-ban 9-10 között. Ilyenkor is alszik 1-1,5 órát, majd 13ó körül megint 1,5-2 órát, és ennyi egy napra. Estére jól elfárad. Persze 18ó körül is menne aludni, de akkor már nem engedem, mert akkor este 8-kor nem alszik el. Szerintem nagyon fontos a rendszer! Igaz Szilvus?

Pera!
Ma itt lesznek a sógornőmék. Marcika náluk is sajnos nagyon Annán lóg, éjjel alig alszik. 1/2-1óránként felébred, cumi kell meg iszik teát. Szegény Anna nem sokat alszik. Kép

Hú még valami, éjjel azon gondolkodtam, hogy olyan kíváncsi vagyok mennyit változtak a babók (főleg hogy én később csatlakoztam és nem láttam újszülött képeket) Szal tehetnétek fel 1 újszülött és egy mostani képet egymás után. Ha van kedvetek! Meg is kezdem.Kép
1 hetesenKép
Kép

Mostanság 10 hónaposanKép
Kép

Léptem.
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Micsoda termékeny 2 nap volt, még csak átfutottam, még ma ígérem részletesen is elolvasom.
Eltüntem egy kicsit, uis a múltkor suliról, vizsgáról volt szó, és ráeszméltem,hogy jövő pénteken vizsgázom. Ha belehúzok, talán 1x el tudom olvasni az egészet. Egy könyvvel végeztem, a végét már 3 oldalanként olvastam, és tegnap arra aludtam el.

Mariann!
Ha esetleg nem tudsz időben elaludni, szívesen elküldöm a jegyzeteimet. Kép

Humi!
Hatalmas gratula a fogas Krizsónak. Nem is nyüglődött, csak egyszerűen kinn volt és kész?
Én szívesen venném a recepteket. A múltkor a Te kenyeredet szerintem ott rontottam el,hogy nem jól mértem a ml-ket. Mivel tudsz ilyen pici ml-ket mérni?

Karmen!
Jól belehúzott Orsi! Meglepődtél, ugye? Bár talán érezted is, ahogy emelgeted,nem?
Erre fele is nov-dec-ben volt hiánycikk a Vigantol olaj, december végétől van.

Ági!
Jó ötlet a 2 kép egymás után. Nagyot változott Matyika. A 2. képen olyan szelid kislányos.(Jaj, nem akartam ám megsérteni a fiatalurat!)

Barbi!
Gratulálok Bencének a kúszáshoz. Na, mostantól vége a nyugalomnak.

Mely!
Édes Edina a hintában. Élvezi nagyon ugye?

Zsu!
Lehet,hogy túl meleg vízben fürdeted Petyát, és összement Kép
Nálunk is volt,hogy Réka rövidebb lett 2 cm-rel egyik hónapról a másikra. Utána meg 2 hónapig uannyi. Biztos nem jól mérték.
Hú, de elmélyülten dolgozik a szekrényben. Olyan édi, úgy néz a szaloncukis képen, mindha rajtakaptad volna, hogy nem szabad, de Ő már megette.

Szilvus!
Szóval már a Te anyósod is.... Kép

Rólunk:
Tegnap Réka is mázsáláson volt. 8500g és 72 cm. 25 dekát bírt hízni, de amennyit mozog, még ez is csoda. Most már én is elég sokmindent adok Neki. Tegnap már a tökfőzijébe kefírt is tettem. Evett már krémtúrót és tegnap egy kis túró rudit is a csokijával. Kb. egy centis darabot, de lehet,hogy betolta volna az egészet is.
A darabos főziket Ő nem eszi, úgy, hogy turmixolok. A kiflit elrágcsája, sőt már egyszer a sajtot is majszolta.

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok!

Olyan gazdag a termés, hogy még nem tudtam teljesen visszaolvasni, de azért igyekszem!

A talira mi sajnos nem tudunk menni, pedig ahogy most olvasgatom, mindenkit megismerhetnénk személyesen is.
A jövő csütörtökön utazunk Ausztráliába, és 31-én jövünk haza. Anyósom lakik ott, és a férje, még nem látták a Bálit, és legalább nyaralunk egy kicsit. Ott most kb 35 fok van. Már nagyon várom. Bár a hosszú utazástól nagyon tartok, de biztos, hogy átvészeljük valahogy. Szóval ez az ok, hogy mostanában nem nagyon tudtam jönni.

Viszont történt valami, ami miatt elég ideges vagyok. Kedden voltunk fogorvosnál, sikeresen megszabadított a bölcsesség fogamtól(már csak 2 van)de előtte csinált röntgent. Megkérdezte, hogy lehet-e, és, hogy bizti nem vagyok-e terhes. Mondtam, persze, nyugodtan. Erre tegnap vettem tesztet, és természetesen azonnal kirajzolódott a 2 csík. Szóval nagyon úgy fest, hogy beköltözött valaki a pocimba. Ma hívom a dokim, hogy sos nézzen meg még a repülés előtt. Na ez a nagy hír, nem igazán mostanra terveztük, de nem sokat tettünk ellene, hogy ne legyenKép
Ideges vagyok, hogy ne legyen baja, meg a repüléstől is tertok mostmár nagyon. Remélem az orvos megnyugtat egy kicsit.

Móki, Humi,
Hatalma gratula a fogacskákhoz!

Barbi,
Ez nagy hír! Szerintem Bence egyre többet el fog tudni játszani egyedül, ha nem lát. Kép

Ági,
Nagyon édi Matyi, mennyire szalad az idő! Kép

Moncsi,
Nekem a Beba2+ volt mindig csomós,bárhogy próbáltam mindig az volt, és a végén a cumiba tapadt, és nem jött a tápi, ennek eredménye a hangos sírás. Én lecseréltem Humana-ra, de pérsze a HA-ban nem vagyok jártas.

Mely,
Létom Edina élvezi a hintázást, nagyon aranyos. Mi is vettünk hintát, karácsonykor lett felszerelve, és azóta nagy sláger.

Timi,
Nálunk is kő van, de szerencsések vagyunk, mivel tetőtérben lakunk, és így nem olyan hideg. Viszont lent anyuéknál nem szokott nagyon mászkálni rajta, mert ott sokkal hidegebb. Ilyenkor 2 nadrág van rajta, vagy 1+ harisnya.

Most rohannom kell, mert Báli a pelustartó vödörbe kotor éppen.
Humi,
nem tudod véletlenül, hogy ilyen betétet a pelustartóba csak a Brendonban lehet kapni?

Méh jövök!

Puszi
Edina

nedinabp

Ismét én. Képzeljétek már csak a 2 képet akartam feltenni, amikor a Program szabálytalan műveletet hajtott végre. Na, azt hittem most elszállt az egész irományom. Minden eltünt alóla csak a net maradt fent így még el tudtam küldeni. Át nem olvastam amit küldtem,de legalább nem kell előről írnom az egészet.

Itt a két kép. Az ujszi és a nagylány Réka.
Kép

Kép
Kitty
kitty123

Sziasztok!

Gyorsan-gyorsan írom Edinának, hogy duplán örülök Nektek: 1: lehagytátok a társaságot tesó ügyben. NNNagy-nagy gratula, jaj de jó Neked! 2: Ausztrália. Biztos semmi gond nem lesz, csak nagyon hosszú az út. Tuti napfürdő, pihi - SZUPI! Azt hiszem nekem ez csak dédelgetett álom marad, de szívből örülök, hogy mentek.

Humi,
végre megérkezett a fogacska! Nem járt nagy nyügivel? Recepteket nagyon várom: m.suveg@mailbox.hu címre. Köszike.

Mariann,
azt mondod van még miben reménykednem az alvás terén? Úgy legyen. Bár ma éjjel még egyszer riasztott Levi és alig tudtam megnyugtatni. Nem tudom mi volt.

Kitty,
nem olyan rossza az a 25 dkg. Annyit mozognak már, hogy elfogy az összes kajcsi.

Ági,
jó ötlet ez az összehasonlítás! Most látszik, hogy milyen csöppök is voltak. És ahogy megláttam az ici-pici képeket, rögtön elfogott a nosztalgia és vágy, hogy megint egy ilyen pici babát tartsak a kezemben. De most Apának nem merem előhozni a tesó ügyet. Elég baja van e nélkül is. De ami késik, az nem múlik.

Köszi a tejcsis ötleteket.

És itt vannak a képek. Már ezer éve ígértem a céklaevőset, most azt is felteszem.

Pussz, Moncsi

KépKépKép
monyó

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés csak...

Humi
Mégeccer itt is hipp-hipp hurrá Krizsónak a fogacskához!!!! És elhencegek a lányoknak, hogy én szemtanúja is voltam a kibújásnakKép Délben még semmi csak a fehér dudor, délutánra pedig Krizsó megkrokodilusodottKép

Lányok
Mivel nekünk most már nagyonis aktuális a bébiszityó, ha esetleg tudtok olyat, aki megbizható, gyakorlattal rendelkező, lehetőleg XVI. kerületben vagy a közelében lakik és érdekelné akkor:

Babysittert keresünk márciustól, hosszú távra, bölcsit kezdő 1 éves kisfiunk (azaz PetikénkKép ) mellé. Hétfőtől péntekig du. 4-6-ig (bölcsiből elhozni s vele lenni mig haza nem érünk), valamint betegség esetén egész napra. Fizetésben megegyezünk. Ja és fontos: házimunkát NEM KÉRÜNK, kizárólag Peti felügyeletétKép

Megyek, temérdek a dolgom, Peti itt lábatlankodik...

Bébifotót holnap teszek fel, meg adós vagyok az én kisbabakori képemmel is, hogy lássátok mennyire nagyon anyjafia ez az ÖrdögfiókaKép

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
szilvus

Most látom csak!!!

Edina
Ez aztán a HirKép Kép Én babonából még nem gratulálok, viszont tiszta szivemből kivánom, hogy minden rendben legyen, a doki megnyugtasson és hozd mihamarabb az első UH képet!!!!!!!!!

Azta, micsoda hir, micsoda nap!!!!!!Kép Kép

Sz.
szilvus

Sziasztok, megint én.
Miért ilyen idétlenül tette ide a gép a képeket, hogy a vízszintes gördítősávot kelljen húzogatni? A nézetben egymás alatt volt kettő. Én csesztem el valamit? Ha igen, bocsi.

Moncsi
monyó

Sziasztok!

Hétfő reggelre katam időpontot. Izgulok, de majdcsak eltelik ez a pár nap! Azért még nem élem bele magam, mert még nagyon korai, de muszály volt megosztanom, mert nem bírtam magamban tartani. Még csak Apa tudja, de mások előtt még titkoljuk, amig tuti nem lesz. Az anyu amúgy is egy nagyon aggódós típus, hátmég ha megtudná, hogy mi is a helyzet......
Moncsi, Szilvus, azért köszönöm az örömöt! Kép

Lépek, mert Báli rámol!

Edina

nedinabp

Edina
Tökéletesen megértelek én mindenkinek csak a 12. hét után szóltam. Egyedül anyunak nem, mert Ő látott fürdőruciban és azonnal levette már a 9. héten.
Minden rendben lesz tuti, ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted, jó?

Petibe ma belebújt a kisördög, állandóan a lábam alatt van, és állva akar tapsolni, 2x leborította a sz.gép házat, egyszer az abroszt az összes rajtalévővel együtt, számtalanszor a telefont a kisasztalról. Most a szék alá bújt, de mivel a széken ülök nem tudja arrébb lökdösni, beszorult és onnan kajabál kifelé. jajj!!!!!Kép

Puszi,
Szilvus
szilvus

Edina!

Én is gratulálok! És irigykedek, olyan jó lesz Neked,megint babavárás, és újra pici baba.
Ne izgulj a fogröntgen miatt, az annyira messze van a pocaktól.

Szilvus!
Valami van a levegőben. Réka is a terítőt vadássza lefelé, ha nem, akkor a porszívót húzza magára. Így aztán bekerült a rácsok közé, én meg nyugisan felmostam. Most aluszik, én meg itt lopom a napot, pedig most tudnék tanulni.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Kitty, "Most aluszik, én meg itt lopom a napot, pedig most tudnék tanulni." Nem rossz hozzászólás, én is mondhattam volna. Ebéd kész, a takarítás még várhat.

Edina, gratulálunk! De jó, hogy utaztok. Én is mennék már, messze van még a február.

Az összehasonlítós kép:
Születése után:
Kép

2naposan:
Kép

10 hónaposan:
Kép

Végre ma megyünk moziba!

Nálunk sem megy valami fényesen az elalvás. Ma 2 óra késéssel aludt el, persze cicin. No erről akarom leszoktatni.

Megyek wordözni, após megkért valamire.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Edina, éljen-éljenKépBevallom én már tovább is adtam anyunakKépBiztos minden rendben lesz.

Jó ötlet volt a gyerkőcökről a fotó.Csuda édesekKép

Én is beszállok.

Íme Sáráról egy kórházi pár órás:
Kép
És egy mostanában készült:
Kép

Puszi

nuska

Mely! Ugyanilyen szinü hintát vettem én isKép

Barbi! Gratula Bencének is a mászáshoz!!

Monyó! Répát már én is villával töröm össze és a többi zöldséget is de egész kicsire, szoval rágnia nem kell. Turmixolni nem szoktam csak ritkán de kis darabosra kell csinálni amugy.

Zsuzska! ja van ilyen vonalkódok! Nem tudom mert én nem vettem ilyeneket még. Neten biztos fent van. Én meg mérges vagyok mert Milupa tejpépeket vettem, gondoltam megnézem mire lehet beváltani, erre kell egy csomo olyan is hozzá ami nem tejpép, gondolom tápszer szoval a fene öket mit gondolnak aki anyatejet az is vegye meg. Miért nem lehet csak a tejpépet is beváltani? megvan a véleményem róluk.

Kitty! Igen, éreztem nehezebb Orsi de akkor sem hittem hogy tényleg igy van.
Szép nagy baba Réka is. Képzeld láttam olyan sapit valakin, megkérdeztem erre hogy Kecskeméten az Auchanban vette és csak ez az 1 db volt azota sincs. Jo lenne jövöre ilyet találni.

Edina! de jo lesz nektek oda utazni!! jo meleg lehet! hü de izgi, lehet kisteso lesz??

nagyon szépek ezek a babák!! megyek én is keresek képet.

Jaj ezt elmesélem. Már joideje az üres poharat a szájához veszi és ugy csinál mintha inna. Igy ma adtam neki kis vizet is benne és egy csepp sem ment mellé pedig egyedül fogta és öntötte magába! Büszke voltam rá nagyonKép 2x is ivott igy.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

én majd Orsi
KépKép

11 hosan
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
It vagyok megint! Visszaolvastam.
Tegnap voltunk tanácsadáson: Tomika 76 cm, és 9650 gramm. De a 80-as bodykat kezdi kinőni.Most nem sokat tudok írni, mert itt ül az ölemben, és egy cd-tokot eszik.
Türelem: én nagyon türelmes vagyok,de most épp elkiabáltam magam, mert Tomika épp fellökte az állólámpát. Ő meg alatta volt. Épphogy el bírtam kapni. Na, ő nem ijedt meg, már mászott volna újra oda.
Nálunk az overáll felvételekor van üvöltés. Olyankor beindul a családi dalárda, és igyekszünk túlharsogni Tomikát.
Nem semmi, mennyit változtak a kisbébik. Én is keresek képet.

Kitty!
Én is kipróbáltam a sziszegést. Jót röhögött rajta. Kép
Remélem, már jobban vagy!

Mariann!
Gratula az első fogacskához! És a mászáshoz is! És a felálláshoz is Kép
Nálunk éjszaka sokszor van szopi, főleg az utóbbi időben, mert rosszul alszik Tomika. Én nem akarom egyelőre leszoktatni, főleg, hogy megyek vissza dolgozni. Még munka előtt kap majd szopit.

Móki!
Nagyon aranyos a kis szilveszterező! Kép
Gratula a fogacskákhoz!
Én is azt hallottam, hogy vigyázni kell a lázmérőzéssel. Én egyszer csináltam csak.

Zsú!
Jópofa lehet Petya, mikor huncutkodik! És nagyon nagy fiú a képeken.
Gratula a 8 kilóhoz! Látom, ízlik a szaloncuki.

Szilvus!
Megmondom őszintén, én még szívesen maradnék Tomikával itthon. Még nem nagyon tudom elképzelni, milyen lesz nélküle. De ezt a helyzetet is utálom, hogy nem elég a pénz. Még jó, hogy a pénz nem boldogít...
Én is örülök, hogy nem vagyok egyedül, aki a munka mezejére lép.
Nem tudom, mit lehetne csinálni Petivel, hogy e rágja a fát?! Szerencsére Tomika nem csinált ilyet. Lehet, nem jutott eszébe. Remélem, hamar leszokik róla.
Nem semmi, hogy 4 foga jön egyszerre. A fejbeverés nálunk is kedvenc elfoglaltsága a csemetének. Tegnap apát verte fajba egy jó kemény csörgővel.
Látom, nagyon álmos Peti! Kép
Hát tényleg teljes jógú tagja anyósod a Szörny Rt-nek.

Humi!
76 centi Tomika és 9650 gramm.hatalmas gyerkőc lett.
ptünde

itt vannak a fotók:
Tomika 1 napos:

Kép

Tomika 1 hetes:
Kép

Tomika 10 hónapos:
Kép

Sziasztok!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Humi!
Gratula a fogacskahoz! Hat megis beelozott Krizso. Kép ...pedig nalunk is tenyleg csak 1-2 nap vagy ora es meglesz az elso. Kép
En kernem szepen a kenyerrecept gyujtemenyt. Koszi!

Agi!
Ugyes Matyus, hogy ilyen sokat alszik es ilyen konnyeden. Irigykedek. Kép

Barbi!
Bencenek is nagy gratula a kuszashoz. ...mindjart jobban elvan anya nelkul a fiatalur. Kép

Edina!
Gratula a pocaklakohoz! Jo, hogy konnyen osszejott. Kép ...irigykedek egy kicsit. Kép Jo utat nektek, vigyazzatok magatokra es majd kerjuk a beszamolot. Kép

Karmen!
Nagyon ugyes Orsi, hogy egyedul iszik a poharbol. Kép

Tetszik ez az osszehasonlitosdi! Kép Mennyit nottek ezek a gyerekek! ...nemreg szulettek. S gyonyoruek mind!
En is tennek fel kepet Biankarol, de sajnos nalam valamiert mar december ota nem megy. Kép Kép Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?