Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg segítséget! Komolyan! Hívtam is a barátnőmet: nem csak a gyk orvos, de a gasztroente....gus vagy micsoda - vagyis SZAKORVOS is javasolta a hőmérőzést ill. szélcsövezést, és igen, az 5 - 6. hónapig, amíg elkezd hozzátápizni. Hát megdöbbentem, bevallom.
Tegnap nem tudtam elmondani a MÁSODIK hírt
Igen, igen, a 2. fogacska is előkandikált
Tegnap ezért - vagy nem ezért - Andris extra szuper 'anyába kapaszkodom és el nem engedem egy pillanatra sem' műsort adott elő egész nap.
Humi, már megbocsáss, tényleg nem lett volna fair, ha a fiad is beelőz fogakban, akinek ráadásul még haja is van
De ha duzzad, az jó jel, (bevallom, én nem vettem észre
- ahogy a jóslófájásokat sem
- de ha már reszelget, meg szúrkod
, az az igazi.
Ugye mindenki a fogacskára gondolt
No, félre a tréfával!
Barbi, igen, tulajdonképpen mi is erősen gondolkodunk, hogy nyírni kéne Andris haját. csak azt nem tudjuk, hol kezdjük
Bennem is egy kis féltékenység jött először, mikor kikérezkjedett a kezemből a gyerkőc. Hú, és mi lesz még ezután - fiús mamák főleg - , 'anya, ne fogd a kezem, ne puszilgass, olyan ciki!!'
Sajna nálunk is kicsit szipog néha Andris, tuti a járólap az oka. Pedig jól beöltöztetem. szerintem ennek akkor lesz vége, ha már többet fog lábon tölteni.
Timi, mi is szívesen mennénk! (ugye Humi?
) Habtapit viszek, csak még szólj előtte, el ne felejtsem!
Szilvus, nagyon szomorúan olvastam, hogy anyóspajti is a SzörnyRt tagja lett
Az ember lenyeli, ha a másik néa számító, de saját családjával, unokájával szemben! Ez nagyon fájhat! Nálunk is meglehetősen elmérgesedett a helyzet a rokonyságban, szerencsére nem szülő, nagyszülő esetében. Néha tényleg nem lenne rossz, ha az ember megválogathatná a rokonait!
Ed, jó mozizást!!!! Mit néztek? Tündéri Kincsi, ahogy szemezget a tányérról nagy szakértelemmel.
Hú, erről jut eszembe, megvettük az etetőszéket tegnap. Nem állítható sehol, nem dönthető, de ÉDES! És a bojtos párnájával ennivaló. Amennyit nézelődtünk, hogy ezt is, azt is tudja, végül ennél kötöttünk ki. IKEA darab, és nem volt vészes - a párna is féláron volt bele (de bevallom, ahogy kinéztük a netről, 4 ezerért is megvettük volna - lökött szülők
).
Moncsi, remélem ma sem produkál semmi rosszat az oltás! Ez már egy klassz korszak, mikor jobban elvannak a skacok, nem kell egész nap szórakoztatni őket, léphet is az ember tőlük
No megyek, kicsit összerakodok, fut a lakás - mit fut, rohan villámsebességgel - műa.dobozok, játékok, fakanalak, zacsik mindenhol. reggeli játék utórezgései
Pusza,
Móki