Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Mazsom! A Suttogó titkai I. könyvet (ha még nem tetted) nézd meg az Alexandria könyvesboltban. Itt Pécsen az Árkádban van ilyen könyvesbolt, én is ott vettem a könyvet, ma pedig megvettem a II. részét is. Legalább olyan jó mint az első!

Eszter2004! Nekem úgylátszik szerencsém volt az uh-val kapcsolatban! Pécsről felmentünk Pestre, először a Mamutba 4D-re, itt sorozatgyártás folyik sajnos, a nő alig mondott valamit, 10 percet vettek videóra és 12000 Ft-ot fizettünk. Másodjára is Pestre mentünk a "4D ultrahang" rendelőbe. A Kleopátra házban van. Itt végtelenül kedvesek az emberrel, kávéval, üdítővel, olvasnivalóval látják el az embert. Megérkezés után (ha még várni kell) kényelmes fotelokba ülve nézegethetjük az albumokba rendezett, ott készült fotókat. Nagyon kedvesek.
A vizsgálóban a doktornő hozzáértő, alapos, mindent elmagyaráz. A feje búbjától a sarka hegyéig végigmutogatja a babát, leméricskéli, megnézi a szívhangot, a köldökzsinór áramlást, megvizsgálja a szivet, a gyomrot, a veséket a hólyagot, a gerincet, egyszóval hogy rendben van e a gyerek. Eztán jöhetnek a kérdések (pl. hány kiló vagy mi a neme). A pofikájáról is nagyon jó képeket tudott csinálni. Ezután az ember kap egy bérletet, amivel ha visszamegy, a következő alkalom már olcsóbb. Videókazettát vinni kell, a felvétel ára benne van a szolgáltatásban. (10.000.-Ft/első alk.). Mi cd-re is rakattunk képeket (34-et csinált, és nagyon jókat!), ezért plusz 2000 Ft-ot fizettünk, de megérte!

Szóval azóta is oda járunk (még kétszer voltunk). Ma mérték a babát, 1860 gr. Pont jó. Kép
Csak ajánlani tudom!

Jó babázást mindenkinek, gratulálok a kis jövevényekhez.

Minden jót!

Timi
32+6
ttimi78

KÖszönöm a további biztatásokat, nagoyn jól esik, tényleg! És én is azt néztem itt a neten, hogy a 30-32. héten az uh egyértelműen megmutatja, ha van vízfejűség, és nem volt, minden rendben volt mindig. A téraránytalanság különben is jobban hangzik Kép
De azért megnéztem azt is, hogy műtáttel tök jól gyógyítható, mert amíg még puhák a csontok, nem tesz komoly kárt az agyban a víz...
És különben is, holnap kiderül. Azér jobb lenne, ha ma...

kikocska

Sziasztok,
nem tűntem ám el, itt vagyok csak írni néha nem jut időm, mert valamikor aludni is kell. Hana baba úgy döntött, hogy rendszeresíti az éjféltől 3-4-ig tartó bulit. A szülei még nem álltak át de dolgoznak rajta.Kép Szinte kizárom, hogy a hasa fáj ilyenkor, nem úgy viselkedik. Egyszerűen csak igényli, hogy karban legyen, beszéljenek hozzá és ringassák. De nem ám álomba, neeem, csak a buli kedvéért. Hiába, éjszaka született, mi lesz itt későbbKép. Karácsonykor a Házibuli 1-2-őt néztük dvd-n és hát nem tudtunk nem arra gondolni, hogy bizony ezt a részt se ússzuk meg. Furcsa volt így évekkel később, hogy már nem a tizenéves főhős szerepébe képzeltem magam, hanem a szüleiébe.Kép

Kikocs! és akit még érdekel, tettem fel pár új képet az albumomba.
Örülök, hogy kicsit megnyugodtál. Minél nagyobb a baba annál életképesebb, és tuti nem vízfejű. Szerintem csak nagyon ragaszkodó és a szíved közelében szeret lenni. Meg kéne vele beszélned, hogy lassan itt a testi elszakadás ideje és ettől neki nem lesz rosszabb csak jobb. Másszon már lejjebb egy kicsit, mert így anyának kényelmetlen. Hallgatni fog rád, meglásd! Kép
Ja, és igen a császárosoknak is kell a tena szett.
Kép nagyon jót mulattam az álmodonKép Bagzer nyomába léptél!

Nagy a baba: nekem 4 kilót jósolt a doki. 3 lett belőle, ahogy anyukája gondolta. Még mindig nagyok rá az 56-os cuccok, úgyhogy nagyon örülök, hogy nem vettem 68-as overallt. Kép Hallgassatok az anyai megérzéseitekre, leginkább az jön be.

Aura,
teljesen átérzem a babakocsi problémát. Az én tapasztalatom az, hogy azért nincs ideális babakocsi, hogy kettőt kelljen venned. (legalább) De nem szabad bedőlni, nem annyira fontos kérdés. Én olyat akartam, ami esernyőre csukható, rászerelhető az autós ülés és vízszintesig dönthető a sportkocsi rész. Na az utolsó feltételről le kellett mondanom. Viszont itthon kitömtem úgy, hogy vízszintes legyen, beleraktam a kókuszbetétes pólyát, így napközben ez a baba guruló birodalma. Krumplit is nyugodtabban pucolok ha mellettem alszik.Kép

Katy, ha jól emlékszem az én szülésem előtt pár nappal ketten is álmodtátok, hogy megszültem. (csak a jóslásról Kép)

Szóval 17-től 22:30-ig kötelező fekvés a baloldalon. Kép vicces. Még jó hogy engem senki nem paráztatott ezzel, bár az utolsó időkben a napi 10 mocorgás ha jól emlékszem meg volt .

Noémi,
mi nagyon kiszáradt bőrrel hoztuk haza Hanát, ezért én minden fürdés után olajozom (50 ml mandulaolaj + egy csepp rózsa keverékkel) jut a hajlatokba is. Ezzel meg van a babamasszázs is. Kép Nagyon szereti, kivéve ha éhes. Akkor csak a cici van.
Levi baba nagyon, nagyon drága! Látom ő is hozza a hógolyó formát olykor. Zabálni való!
Én nem is gondoltam, hogy ilyen édesek lesznek már az elején. Teljesen oda vagyok!
Azt a filozófikus nézést ismerem, Hana a félórás csuklás közben szokta. Elképesztő!

Orbis, neked is csak azt írhatom, pocak kérdésben is csak a saját megérzéseidben bízz. Például a jan. 12-ben. Kép

Esztyxet, puszilom, ha erre néz még valaki tali előtt!

csók Lili (még mindig a legboldogabb!!!)

KépKép
savitri

Ó, képet meg elfelejtettem mutatni
Kép
Hát itt van őkelme. Többi kép az albumban.
(Savitri/Hana)

KépKép
savitri

sziasztok!
juhéj, még délelött írok...ritkaság... bár a héten eddig csak délelött keltem...kedd van...hehehe.
tegnapelött elvitték a szárítót, azt má írtam, tegnap használt mosógép/fridzsider/stb boltban megvettem egy számomra szimpi, régi, olcsó, de jónak tűnő gépet. kifizettem, és a cseles kis eladóval még tárgyaltam hogy vigyék el a másikat, meg ilyenek, ja meg hogy kifizettem a szállítást, mondtam hogy nincs lift, dehát ez az ő dolguk, ezé fizetek, erre vagy 6szor különböző helyekre beszúrva megkérdi hogy akkor egy ember elég-e, mart ő egyet küld!!! mondom mindahányszor hogy nem, marci ne emiatt szakadjon meg.... ma, 9kor csöngetnek, szerencsére most megmondtam marcinak, hogy ezt ő intézi, keljen majd ő fel. ez jó is hogy így lett, mert én kiakadtam volna... a világ legbunkóbb kis párosa volt!! közölték hogy ha fizetünk akkor sem viszik el a másik gépet! folyamatosan bunkóságokat szóltak be, annak is örülhetek hogy most a régink az itt áll mellettem a szobában, hogy egyáltalán hajlandók voltak helyet csinálni a másiknak!! szóval én is felkeltem, hogy rendet tegyek, de hamar beláttam hogy ezeknek jobb , ha nem szólok!! húúúú

szóval, Kikocs és Orbis, köszi a szólást, de ma ez lesz a programom! mosok mint állat, meg próbálom a csöveket lecserélni, mert a mieink jók, ezek meg nem illeszkednek rendesen! így csupa víz a füdrő, folyamatosan fel kell mosni, ami nem is akkora baj, csak már kétszer is megvolt hogy jól felmostam, és az utsó kifacsarásnál az egész vödör felborult...áááááááá

délután meg megyek ctg/nst(?)re várom, mert múlt héten nem produkált szinte semmit a méhecském, hátha most beindul egy kicsit! tapasztaltak, nektek mikortól volt a lenti sávban valami szémottevő mozgás?????????????????????

no, ébresztem a marcit, aki visszafeküdt még, hogy csavarja ő át a csöveket én sokat próbáltam és a sok guggolástól már most lerobbannak a lábfejeim, szörnyű!

ja, Kikocs, nagyon tetszett az álmod...már megbocsáss....Kép

Savitri nagyon édes az album, illetve aki benne van!!Kép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

jaj, egy kérdés, neketek nem szokott fájni a talpatok?? nekem igeeen..... olyan izomláz-szerűen... valaki, tanács??

köszi,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Szerintem front lehet,mert totál kész vagyok!Este óta feszül alul méhszájamnál minden,meg a hasam alja is!Meg gyorsan elkezdtem megnézni, hogy mi nem a vajúdás tünete és jól megnyugtattam magam!Mert a has alsó részének fájása nem az, tudtátok???Az tipikusan joslófájás tünet!

Ja és 11-kor ébredtem, totál nincs kedvem semiihez. pedig még a boltba is le kellene mennem, hogy vegyek valami ebléd jellegűt,de folymatosan beszélem le magamat róla!És persze ilyenkor van csak a kártyámon pénz, hogy még rendelni se tudjakKép!Na nem nyivákolok tovább!

És én is holnap megyek dokihoz, és nagyon várom, mert ugye ott mindig van uh!És nagyon kíváncsi vagyok!

De jó, akkor megnézem az albumokat!Kép

Kikocs!Te meg ne aggódj, én már nem tudok többet írni a témáról, Rékaccsal egyet kell értenem!Biztos, hogy nincs semmi baj!

Ne tudom, hogy még mit akartam írni, de majd még úgyis jövök!

Puszi:Katy
35+6 juhéjjj!már csak egy nap és 36!
Katy

Nagyon-nagyon cukik a babák!Kép
Katy

Rékacs
Már úgy-ahogy túltettem magam ezen a témán.
10-kor keltem, de már mostanra megvan a 10 mozgás, csak éppen megint nem fekve, hanem kutyaséta, meg reggelizés, meg ülés és internetezés közben. Hát ez van. Az én Kristófomnak aztán senki se mondja meg, hogy mikor mozogjonKép

Kikocska
Jót nevettem az álmodomKép

Babus(34+3)

Kép
babus2005

SziasztokKép
Még mindig egyben.... Kép Kép úgy látszik én leszek az első ember akinek nem akar kibújni a babájaKép
Mindennap vizsgálnak, tegnap a méhszájat is nézték, teljesen zárt, sőt még egészen hátul van vagy mi, meg nincs felpuhulva. Ez a gyerek soha nem fog kijönni....... Indítás nincsen majd maximum a jövőhét hétfőn (42 hétben), mert akkor eltelik a 2 hét túlhordás. A sok riogatás ellenére a babának még mindig semmi baja, nem tudom mit riogattak. Természetesen bent akartak tartani a kórházban, mert hát ott csak biztonságosabb, de erre megkérdeztem, hogy mindennap jövök vizsgálatra, minden rendben akkor mi baj lehet.... erre csak azt mondták, hogy semmi, de mégis biztonságosabb. Hát mjad szerda csütörtök fele befekszem. Egészen idáig alig vártam, hogy babázzak, még Savitrinek sem volt meg a babája, mikor nekem mondták, hogy óóóóóóó még xy héten meglesz..........aztán tessék mindenki babázik már csak én nem.... azt én fiam nagyon ráérős....

Esztyxnek sok puszi, képeket rakjon fel, ha tud a kis manóról, mert régen nem rakott fel.

SavitriKép
Hana gyönyörüséges, és milyen szép haja vanKép formás és nagyon látszik, hogy jó kisbabaKép Biztosan nagyon boldog vagyKép

NoémiKép
Levente is nagyon szép kisfiúKép Épp most néztem meg a képeit, sokat változott a kis csomagos kép meg a mérleges csúcsszuperKép

KikocsKép
Szerintem ne ijedj meg, semmi baj nincs indúlj ki belőlem engem halálra riogattak az orvosok mindennel, aztán kiderült, hogy semmi komoly baj nincsen. Azért szoritok neked nagyonKép

RékacsKép
Jó neked, legalább a te méhszájad már nyitva van. Én már úgy vagyok vele, hogy ez a gyerek nem akar kijönni.... pedig takarítok, tornázom, gugolok, lépcsőzöm de akkor sem semmiKép Ctg-n fájások vagy keményedések???? áááááááááááá nekem semmi

puszi mindenkinek
edwig a szontyoli 41+2
Vendég

Edwig drága!!
megértem a rossz kedved!! azért próbálj meg arra gondolni, hogy valamikor ki kell hogy jöjjön! addig meg élvezd hogy még kaptál egy kis plusz időt, használd ki..biztos lenne mire, gondolom!? találkozz barátnéiddal, meg ilyesmi! lehet hogy ez is olyan, ha görcsösen akarod,m akkor azértsem, hátha egy kicsit eltereled a figyelmed valamivel akkor magától is menni fog! ja, meg azt tanácsolták nemkem nagyokosok, hogy hiába akarod siettetni lépcsőzéssel, túrákkal, stb, ilyenkor már jobb, ha kipihened magad, mert kelleni fog ám minden erőd!!!!! szóval lazícccs! aztán majd kijön, ha úgy gondolja! addig is, élvezd a szabadságot!!KépKépKép

bgz, a mosógépszerelő (ja, mert beüzemeltem mégis! hehe látod, Katy, azé van amit én sem hagyok másra! mosógép pakolgatás innen oda, meg hasonlók...)

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, nem semmi, amit csinálnak ezek a népek mindig! Nekem többnyire szerencsém volt ezekkel a szállítókkal, mindig meg is sikerült egyezni, hogy mit hol merre meddig. Egy buta volt, a csempehozó ember, aki 10e-t akart kérni azért, hogy felhordjon egy raklap cuccot. 4 embernek negyed óra volt, és mind programozók, ami azért jelent valamit Kép Kaptak sört meg vacsorát cserébe Kép van egy őrült a házban, aki azzal egészíti ki a rokkantnyugdíját, hogy ilyen cuccokat hord el mindenhonnan, de nem merem rátok uszítani, mert félek, hogy utána is menne esetleg hozzátok, hogy van-e valami. De nagyon őrült. Egy ezresért felhordott 800 kiló vakolatot 40 kilónként a másodikra. Asszem ingyen elvinné a mosógépeteket... Kép Néha még én is csodálkozom rajta, hogy mindenre van egy történetem... egyébként én is mosok, pont most főzöm a pelusokat, meg a fürdőlepedőket Kép Igaz a magyar, de szerintem a Leonell nagyon jó minőségű cuccokat csinál, és ez is biztos az. Még sose csalódtam benne eddig. ( az a mottójuk, hogy "Textiláru: Leonell, mit a szél majd felemel" Kép)

Katy, szerintem most már akkor se aggódj, ha igazi vajúdás jön, nem? Kép Egy nap ide vagy oda a 36. hét betöltése előtt... Kép

Edwig, akkor te most melyik kórház? és hülyebuták, hogy szivatnak... Kép

kikocska

Szegény EdwigKép!Én meg a 36.hetemmel kripliskedek, közben Te meg itt senyvedsz!Nagyon sajnállak!De akkor Kikocsnak igaza volt, és vissza kerültél a dokidhoz, vagy mi van?Az legalább jó hír lenne!
Ezt csak Neked, hogy jobb kedved legyen!
Kép

Bagzer!Hős vagy!Én ezt már nagyon régen tudom, nem kell bizonygatnodKép!

Katy a mai nap legnagyobb kriplije, aki várja haza férjeurát, mert szerencsére ma csak fél napos!
Kép
Katy

ja, és azt elfelejtettem, hogy Hanáról azt mondta a Gergő, hogy filmsztárbaba, de a szülei se semmik a képcímekkel Kép Leventét már dicsértem tegnap, nem? Arra gondoltam, lehet, hogy nekem is meg kellene csinálnom az albumomat. Legfeljebb majd a Brútuszt teszem bele Kép Csak mindig úgy elkeseredek a fényképeimtől. Pont akkora a fenekem, mintha abban is lenne egy gyerek Kép sose volt kicsi, de mostaztán egészen elburjánzott... Kép

Ja, és az álmomat azért írtam le, hogy jól mulassatok, mert szerintem is vicces Kép Szóval semmi harag Kép És remélem jó nektek Esztyxnél!

kikocska

Szia Kikocs!

Úgy látszik együtt írtunk!
Jót röhögtem ezen a reklámszövegen, közel sem félreérthető szövegével!Kép
És a kérdésedre a válaszom őszintén szólva most nem bánnám, ha igazi vajúdás lenne,de nem az!És azért mert rendi vagyok inkább átadom a jogot Edwignek, Rékacsnak, és Gabinak!
Kép

És Dávid fiam is sorozatokkal értesít arról, hogy így kell gondolkoznom!Kép
Katy

Kikocs!

Ja én is javasolni akartam, hogy jó lenne, ha Te is csinálnál albumot, de tudom, hogy utálod viszont látni magadat a fotókon!

Mégis, mi nem bánnánk, sőt!!!
Katy

gondoltam megnézem, hogy is kell, meg minden, de aszondja, hogynincs ilyen nick. akkor most én nem létezem, vagy újat kell csinálni????

kikocska

Kikocs!
köszi az ember-tippedet, ha nem jön össze semmi más, lehet hogy kérem majd! és igenis csinálj albumot!!! mi sem azért tesszük fel magunkat mert annyira szépnek gondoljuk a kinézetünket...legalábbis én már rég nem gondolom ezt magamról...KépKép

el sem hiszem hogy mosooook!!!!!!!!!!!!!! juhuuu, hetek óta nem tudtam, csak nagyon ritkán egy pár zoknit kézzel meg ilyenek, de imádom kivenni a tiszta ruhákat hogy úgy teregethessek ki hogy jól beillatosítsa, párásítsa a levegőnket... remek!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Na,csináltam albumot én is, legyetek vele boldogok Kép és kibírtam, hogy csak 3 brútusz legyen benne Képésmég arra is rávettem magam, hogy látszódjon az arcom. De azért a combos képet nem raktam fel Kép Az a kár, hogy van egy-két tök jó pocak-kép, csak kompromittálóak, mert bugyiban vagyok meg ilyenek... Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=4378 egyébként meg hogy könnyű legyen, Kikocska a neve... Kép Még arra nem jöttem rá, hogy tudom a sorrendet módosítani, mert pont összevissza vannak a képek, de majd megoldom.

Bagzer, jó teregetést és párásítást Kép

kikocska

Sziasztok,

Úgy látom mindenki új erőre kapott itt a 9. hónap táján. Mosás, mosógép szerelés, tuszkolás, stb...

Kikocs! Ne hagyd, hogy hülyeségekkel beszéljék tele a fejed... A tesómnál egyébként azért nem szállt le a baba, mert rövid volt a köldökzsinór és az nem engedte. De így is természetes úton szült, bár az orvosa a végén már nagyon mondogatta, hogy jobb lenne a császár... Reméljük nálad is minden rendben lesz, miért is ne lenne így ? És különben is, nem kell, hogy már a 34. héten leszálljon a baba, elég a 36-37. héten is, vagy nem jól tudom ?
Nekem is tetszett az álmod.

Hana továbbra is zseniális és persze Levente is. Megesz a sárga írigység.

Edwig, neked meg kitartást. Tényleg próbáld meg valamivel lekötni magad. Amint nem erre fogsz koncentrálni, biztos megindul majd a szülés. Én mindenesetre drukkolok...

Én ma túlestem a vérvételeken, ami a köldökzsinórvér levételéhez kell. Az AIDs szűrés kész őrület. Ha anonim vizsgálatot akar az ember, akkor azt pik-pak megcsinálják, de ha név szerinti igazolás kell, akkor bonyolódik a dolog. Csak 2 helyen csinálnak hivatalosan ilyet Pesten, és hiába visz az ember beutalót, fizetni kell érte (2.000 Ft).
Na és persze így a 9. hónap elején senkinek nem jutott eszébe, hogy a vérvételnél előre engedjenek, sőt volt egy csaj, aki még elém is akart furakodni. 45 percig álltam sorba, majd leszakadt a hátam...Erről ennyit..

A sok aktív kismama küldhetne egy kis energiát nekünk, lusta semmittevőknek...

Zsuzsi

U.i.: bennem mindig félsz van, ha egyedül el kell mennem valahova. Félek, hogy rosszul leszek és mi lesz, ha nem tudok hazajönni, meg ilyesmi. Ti hogy vagytok ezzel ? Vagy ne legyek ennyire beszari...
vzsuzsi

Bagz,
ha megszülsz elmúlik (nekem mindig minden panaszomra ezt mondta a doki) szerintem a plusz kilóktól van, egyszerűen lázad a terhelés ellen.

Hááát.. Katy
nekem bizony alul fájt, végig. És jósló fájásaim egyáltalán nem voltak.

Zsuzsi, legyen nálad mindig pénz taxira, elkülönítve a pénztárcádban, az nyugalmat ad. Ha bármi történne és nincs a közelben segítség, egyszerűen betaxizol a kórházba.

Kikocs, tök jó az album! Látod megy ez neked. A kölyök Brútusz annyira de annyira…
A feneked miatt ne aggódj, majd leszopizza a kismanó a zsírpárnákat (valamitől neki is gyarapodnia kell ) addig meg ellensúlyozza a pocakod, legalább nem borulsz fel. Kép

Jaj, Edwig, szurkolok neked! Kitartás! Pár napja írtam neked szülésindító trükköket, nem próbáltad ki?

Ha jól hallom szopi következik…

pusz
Lili

KépKép
savitri

Zsuzsi, köszi a biztatást. Egyébként magamon kívül senki nem paráztat, a dokim egy angyal, ebből a szempontból legalábbis. Azért szeppentem meg, mert sose szokott semmi miatt, meg most is mondta, hogy alapvetően minden rendben, csak ez a sürgősség, hogy azonnal menjek uh-ra, és azonnal vigyem az eredményt, ez valahogy... Mindegy, a dolgok úgyis úgy lesznek, ahogy lesznek, egyébként meg jó kezekben vagyok. Most már egész nyugodt is vagyok, talán még az alvás is menni fog... Egyébként meg nem kellett volna leszállnia, csak annyira, amennyire egy ekkorának kinéző gyereknek kellene lejjebb mennie. Nem ott van, ahol kellene neki, és ez nekem nagyon fáj Kép Egyébként meg hős vagy a mászkálásoddal! Kép És én is szoktam néha aggódni, inkább a tömegközlekedésen, de olyan nincs, hogy az ember nem tud hazamenni, legrosszabb esetben hív egy taxit, és hazaviteti magát. Lehet, hogy drága, de még mindig jobb, mint nem hazamenni, nem? Kép Egyébként én voltam úgy, hogy felhívtam a Gergőt, hogy jöjjön értem, mert nem vagyok jól. És messzebbre én sem megyek nélküle. így van, aki hallgatta a sirámaimat Kép mert közben rájöttem, hogy múlt idő, és én már nem is megyek messzire többet Kép

Nagyon szenvedek ezzel az albummal. Akarok feltenni még egy képet, és mindig, mikor belépek, azt mondja, hogy üres az album. eléggé elegem van. Na, mindegy. Majd kitalálom

ooo, most jutott eszembe, hogy G. ma túlórázik, egyedül leszek egy darabig még. Akkor inkább mégsem állok neki főzni még Kép Nyertem egy kis időt. Úgyis annyimindent csináltam már ma.

kikocska

Sziasztok!
Szokásomhoz híven ismét csak egy gyors bejelentkezésra van időm.
2004 december 28-án megszületett kisfiunk. 3150 g és 51 cm. A 38+0. napon született császárral, mert hirtelen bevizesedtem és nagyon felszökött a vérnyomásom, de már jól vagyunk és végre itthon.
Edwignek kitartást! Az új babáknak gratulálok, a pocakosok pedig élvezzék ki a hátralévő kis időt és pihenjenek sokat.
Kire
kire

Sziasztok!

Már jöttem volna, de Péter manipulál a gépenKép Kicsi nekünk ez a házKép...
Levente megint 4-ig aludt, aztán kapott kajcsit, és 9-ig, mint a bunda aludt. Olyan jó gyerek!!! És rájöttem, miért nyüszög kaja után. Mert eddig ugye úgy volt, hogy szopi után beájult, mostanában meg még ébren van, és nézelődni akar egy kb. 30 percet. Fordítva rakom a kiságyba, hogy lásson ki, meg más legyen, mint mikor alszik, és így tök jól elnézeget. Aztán mikor kezd aludni, megforgatom, és nyugodtan elszenderül. Ez volt a mai nap egyik legnagyobb öröme!

A másik meg, hogy Péter megkapta az 1 órás etetést. Merthogy majd kell mennem gyakorlótanítani, és valószínűleg szükség lesz a cumiüvegre egy étkezés erejéig, és azt írja a Tracy Hugg, hogy 3 hetes korig semmilyen traumát nem okoz a gyerkőcnek átállni, sőt a szopásban se zavarja. Én úgy izgultam, hogy nem igaz, nem tudom, miért, jó, hogy nem nekem kellett csinálnom, biztos érezte volna, hogy ez nem jó. De Péter fantasztikusan megoldotta, és Levente boldog baba volt utána, és Péter meg boldog papa, mert valami igazán interaktívat csinálhatottKép Én is örülök neki, bár nehezen adom át ezt a fantasztikus dolgot... Én naggggggggyon szeretek szoptatni!!

Ja, és félreértés ne essék, azért nem olyan nehéz boldognak lennem, Levente tényleg nagyon jó baba. Ilyen a személyisége, nem tehetünk róla, és nem sok érdemünk van benne. Úgyhogy én teljesen megértek mindenkit, aki kiborul, mert azért nehéz nézni a folyton síró babócákat... Úgyhogy Orbis, tényleg fantasztikus ez az egész, de azt hiszem, így nem nehéz.

Most viszont megyek, mert nyűgösek vagyunk, 5-kor eszünk, és most felébredt a drágaKép

Puszi, és Kikocs, tök tetszik az album! Meg az álom, meg a szumós sztoriKép Rékacs, én ilyen méhszájjal szültem négy napon belül úgy, hogy össze volt varrva!!Kép DE izgi!!!

Noémi
vghnoémi

Sziasztok!!!

Megjöttünk Esztyxtől. Végül Orbis és én mentünk, és nagyon jó volt. Esztyx drága jól van, és a baba GYÖNYÖRÜ!!!! Hihetetlenül milyen kis pindurka, és nagyon jó gyereknek mutatkozott be, amit Esztyx tagad. Kép Volt közben a doktor néni is, ugy hogy láthattunk testközelben egy doktor nénis látogatást.

Esztyx, jó volt beszélgetni veled, és ha bármikor szeretnéd hogy menjük csak szólj. A férjed nagyon szimpatikus volt, látszott rajta hogy olyan kiegyensulyozott. Nyugodtan támaszkodj rá. Kép Szépek vagytok, aranyosak, minden rendben lesz majd meglátod. Tervezd meg az életed, legyenek céljaid, és azokat kezd el megvalositani. Nem vagy egyedül és az nagyon jo. Legfontosabb hogy ilyen szépen szeretetben éltek. Kép

Kikocs, hangosan nevettem az álmodom! Kép Ja, és az albumod tök jo, tetszenek a beállitások. Nagyon egyedi.

Rékacs, látom szövetkeztél Kikoccsal. Kép Annyit engedek hogy abban van igazság, hogy tök jo itthon, és tényleg többet figyelem a kis Petrát. Kép

Edwig, én csak ámulok - bámulok, hogy időnként megjelensz és még mindig egyben. De a 42 hétben szülni teljesen normális dolog, tegnap olvastam. Szóval a baby nagyon jol érzi magát hál istennek.

Timi, az 4D UH okozta sokkot azota már kihevertem, és már arra készülök hogy élőben tekintem meg. Kép

Bagz, nem vagy semmi a mosogéppel. Azért csak ovatosan. Ja a talp dologrol Rékacs jutott eszembe, amikor irta hogy kilapult a talpa. Szerintem dugd oda Marcinak hogy masszirozza meg. Kép

Katy, nekem is fáj néha alul. Akkor ez most joslo vagy nem joslo? Kép

Zsuzsi, én nem félek kimenni az utcára söt. Mi történhet? Legfeljebb hivok egy taxit. No para! Kép

Na puszi nektek, most megyek mosni, meg rendet rakni meg ilyenek.

Eszter2004
36+0
eszter2004

Zsuzsa, ez a várakoztatás ennyi időn át nagggyon durva!!!!!!
eszter2004

Sziasztok!
Kire!Nagyon nagyon gratulálunk!És fel is teszem a táblázatot mindjá!
Kép

Na sikerült kikecmeregnem ebből a hülye állapotból!Most már sokkal jobb, noha ehhez el kellett vágnom mosogatás közben a kezemet valami teljesen érthetetlen módon!
Remélem múló állpotról van szó, mert mondtam Lacinak, amikor kérdezte, hogy mi van velem, hogy valami olyasmi, hogy nem bírom magam elviselni!Nem tudom értitek-e!De most sokkal,de sokkal jobb!

Kikocs!Nagyon tetszenek a fotók!Főleg, hogy olyan jó beállítások vannak benne!Nagyon kitaláltátok!És Brútusz meg tökéletes, sajnálom, hogy felnőttként nem szereti a cicákat!Kép
Ja és Gergőn teljesen meglepődtem, mert azt hittem, hogy egy igazi mackós pasid van, közben nem is!És kellemsen csalódtam!

Savitri!Hát akkor a könyvem hülyeségeket ír!

Különben lehet, hogy a málnalevél tea indított be így, mert most az anyagcserém is újra felgyorsult, mint régen!Nektek mi a tapsztalatotok?

Eszter!Az biztos, hogy joslófájások, mert a dokit megkérdeztem, amikor nekem először jelentkeztek!

És örülök, hogy Esztyxnél voltatok!Én nem akartam átadni az influenzámat!Még az orrom mindig tiszta seb!
Kriszta és Andris is csak jövő héten mernek átjönni emiatt!

És még babákat!!!!

Puszi:Katy
35+6Kép
Katy

<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
12. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
13. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
42. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála</pre>
Katy

jaj Kire, de bolond vagyok, nem is gratuláltam!!! Bocsi! Szóval majd tegyél fel képet hogy ugy csodálhassuk meg a kis Eriket! Kép

Katy, te már iszod a málnalevél teát?? Tényleg a 36 héttől kéne. Én még a magnéziumot szedem. Na majd csütörtökön megkérdezem dokit erről, irom is fel a kérdések listájára. Kép

Ugy nyomja a hüvelyemet belülröl a baba feje. Nem a szeméremcsontomat hanem konkrétan a nyilást. Nem fáj, csak hülye érzés.

Na megyek vasalni, eddig honfoglaloztam. Teljesen netfüggö leszek igy: babanet + honfoglalo

Eszter2004
eszter2004

És Savitri!

Már rég írni akartam,hogy valamelyik fotón nagyon látszik ám,hogy rengetet fogytál, már most!
Gondoltam ennek biztos örülsz, hogy észrevettem!Kép

És Noémi!Engem is nagyon érdekel, hogy szokjátok a cumit, mert nálunk is hetente egyszer majd csoportoznom kell!Úgyhogy mindenképpen írd le erről a tapasztalataidat!Köszi!!!

Jimbone!Nagyon szar lehet!Nagyon sajnállak!Igen az a legrosszabb, amikor 100 orvos fölötted tanácskozik, és az jön le, hogy mindenki tanácstalan!Kép

Eszter, ha ketten voltatok, akkor Aura hová tűnt?

Katy
Katy

jaj istenem, a kék vigyorik közelednek a nevem felé! Segitség!!!!!!!! Kép
eszter2004

Aura azért nem jött mert megfájdult a torka.
Egyébként Esztyx-nek is tök lapos a hasa!! Kép
eszter2004

Eszter!

Csak két napja iszom a teát!És én úgy tudom, hogy a 35.héttől lehet!
Katy

Ez a cicám!Bence!

Remélem most sikerül!

Kép

Sikerült!!!!
Katy

Sziasztok!

Kire! Gratulálok Erikhez és rakj fel légyszi képet, meg születéssztorit, ha időd engedi!!!

Kikocs! Szuper kis albumot csináltál!!!!

Eszter! Úgy tűnik Edwingtől meg tőlem már távolodnak a kék fejecskékKép!
Én mondjuk egyenlőre még nem bánom, kivéve éjjel amikor nem tudok aludni, akkor már jól esne, ha nem lennék bálnatestben!

Bagz! Szerintem is a talpaddal az van mint az enyémmel, mert nekem is naygon tud fájni. Hát az én esetmben nem olyan furacs. Hisz azért 22 kiló az annyi!!!!De jelentem egyenlőre eélbír a lábam és rendes dolog a talpamtol, hogy a legnagyobb felületre szélesedik, mert így kissebb az esélye, hoyg felboruljakKép Bár ezt a magam részéről a seggem hátranövelésével is biztosítom!Kép

na én is vasalok, meg baekpcsolom a dobozt!

rékacs 39+6

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Gondolom nem mi néztük egyedül a szilveszteri tv-műsort, de azoknak is szórakoztatól lehet, akik értelmesebben töltötték az utolsó napoját az évnek. Szóval én most röhögtem magam betegre ezen a cikken. Ajánlom mindenkinek!
http://index.hu/kultur/media/szilv2004/

kikocska

sziaaasztoook!
csak futólagosan olvastam át a mait.... annyira a azt érzem hoga a testem ezt nem bííírja má! a hátam, a derekam, és főőleg a lábaim, térdem is fáj, lábfej, talp, ja meg a kezeim is...

no, rohanok főzni...már elfelejtettem miket akartam még...majd jöbök,
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Kire!Kép
Gratulálok neked és jó egészséget!

Katy!Kép
Nagyon szép cicusod van!
És,hogy iszod a málnalevél teát? Mármint milyenek az arányok?

Kik!Kép
Neked is jó nagy pocid van!Láttam az egyiken ahogy éppen dudorodik a bébi!Kép És drága a kutyusod!

És Babusnak is hatalmas pocija van és nem értem miért nem dicsekszik itt is vele!?Kép

Bagz!
Azt hiszem eleget dogoztá máma, tessék pihenni és jobb lesz, szerintem!Kép
Nem ma voltál CTG-n?

Szép estét!

Ilona(34+2)
Vendég

Hello!

Katy!Bence csúcs....Kép
A cumisüveg szuperül működött, azt ajánlják, hogy a délutáni étkezésnél kezdjük adni, és mindig ugyanabban az időpontban. Azt hiszem, nagyon függ a babától, hogy fogadja, Leventénél tényleg nem okozott gondot egyelőre. Az Avent újszülöttcumiját tettük rá, lehet, hogy az is segít, meg hogy úgy kell bekapni, mint a cicit. És Péter azt mondta, a nyelvével tök jól lefogja, hogy pihenhessen közben.

Megírtam a születéssztorit, bőgtem rajtaKép Én. ViccesKép
Péter még elolvassa, mert egy mondatot háromszor átfogalmazott, mire beleírhattam, aztán a pocaktalis címre küldöm. Majd szólok, mikor.

Jimbone, tök sajnálom azt a cisztát. Kitartás, és ne félj, rendeződni fog valahogy a végére, túl lesztek rajta.

Eszter, jó, hogy te vagy itt most Kikoccsal az ügyeletes! Jókat mosolygok a "csatározásokon", és azért nagyon örülök, hogy pihensz! Én isKép

Eszti, sejtettem, hogy tök jó fej a pasidKép És olyan jó olvasni, hogy jól vagytok! Sok puszi! Liliről nincs kép valahol?

Lili, akkor mi ezután se fogunk olajosan fürdetni, mert nem száraz a bőre. Viszont tegnaptól úgy tűnik, élvezi a fürdést, teljesen ellazulKép Péter nagyon ügyesen fogja.

KIRE? NAGY GRATULA!!!!!!!!! És képet kérünk!!!

Puszi mindenkinek:

Noémi és Levente, aki nem bírt elaludni az 5-ös evés után és nyüszögött sokat. Aztán sikerült. Van egy olyan éneklős, magas hangú sírása, azzal altatja magát állítólag.Tényleg elaludt utána.
vghnoémi

Bagz!!!
Csodálkozol??????? Tényleg csodálkozol????
Ahogy leírtad, miket csináltál ma, én azon csodálkozom, hogy még nem csuklottál össze. És erre beírod, hogy ez meg ez a bajod, és most rohansz tovább robotolni!! Csak ámulok!!! Szerintem így a kilencedik hónap elején nem csoda, hogy úgy érzed, a tested nem bírja!!! Hallgass rá, nem véletlenül küld jelzéseket!!!
Kép
orbis

Igen, Bagzer, most már lassan Eszter lesz a példakép a pihenésben és rádszállunk, ejnyebejnye! Pihengess, mert nagyon kimerült leszel, az meg nem hiányzik senkinek, nem igaz?

Megnéztem egy csomó képet, tök jók!!!! Puszika!

Noémi
vghnoémi

Nahát, ez úgy meglepett, hogy azt is elfelejtettem, hogy megosztani jöttem veletek a dilemmámat!
Ültem békésen az ágyon, ahova újra kipakoltam az összes babarucit és nézegettem őket. (nem bírtam ellenállni, a kedvenceket lefényképeztem és szerintem este felteszem az albumba is Kép) Aztán megpróbáltam kiválasztani, hogy mibe hozzuk majd haza a babát. Illetve nagyjából tudjuk, mert anyutól kaptunk egy "babakelengye csomagot" amibe mindenféle volt, és azt mondta, szeretné ha abban jönne haza az unoka. És most itt ülök, és fél órája bámulom, és dilemmázom, hogy mennyi mindent kell ráadni, nem túl sok-e vagy túl kevés.
Szerintem beviszek egy csomó mindent, aztán ott megmondják, mennyit adjak belőle rá.

Amúgy Esztyxnél tényleg jó volt, a baba gyönyörű, és tök nyugodt volt, állítólag csak a mi kedvünkért Kép
Eszti férje tényleg nagyon szimpi, kedves meg vidám meg minden! És nagyon szép kis család!!!

Na még szerintem este jövök, puszi
Orbis
orbis

jójóóóóóó....
köszi az aggódást! különben meg nem volt ma mégsem ctg, csütörtökön lesz, de holnap ultrahang!!!!!!!!!!!!! alig vááárom! ja, és lehet hogy holnapra bekészítem magam vérvételre is, végül is úgy könnyebben túlélem ha délután lesz valami szuperjó is!!!
no, megyek a csirkémhez........
szassztok, hol vannak új képek??
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Bencét csak próba képpen tettem fel, mert eddig nem sikerült semmit feltennem, de most aztán...
(Na jó, meg mi is annyira szeretjük, mint Kikocsék Brútuszt)

Orbis!Én ugyanezt csináltam ma!Összepakoltam 100%-osra a kórházi motyót, és külön összepakoltam, mit vigyen majd be Laci amikor hazahozzuk!Én éppenséggel keveseltem!Egy body, egy rugi, meg az overall!Meg talán egy pléd!Úgyis kocsival jöüvünk majd haza!Szóval nem tudom mit lehetne még ráadni pluszba!

Málnalevél teáből egy litert iszom egy nap, amit reggel megfőzök egy csapott evőkanál fűből.Ezt kell beosztani egy napra!De azt hiszem Aura más kombinációt ismer!Én a barátnőmtől haééottam, hogyígy kell!

Ja és Bagzer mondja, hogy nincs rajta a fészekrakó ösztön jó mi???
Kép

Ma má nem jövök!
Csók mindenkinek!
Katy
Katy
Katy

Sziasztok!

Kire!
Gratula a babához!!!

Kikocs!
A szumós sztorin én is keifeküdtem Kép és az albumod csúcsszuper, főleg az a rejtőzködős kép tetszik, ahol kilóg a pocak az ajtó mögül Kép !!!

Bagzerka!
vigyázz magadra tényleg, de gratula a mosáshoz, én abszolút mosásperverz vagyok, úgyhogy tökéletesen átérzem az örömöd!!!

Rékacs!
Ahogy olvastam mit írtál, amellett, hogy jót röhögtem, rájöttem, hogy miért akarok én folyton felborulni Kép majd kitalálok valami fenékre köthető nehezéket, hogy stabilabb legyek Kép Kép Kép

Örülök, hogy Esztyx jól van! Sajnálom, hogy nem mentem, de gondoltam jobb, ha nem bacizom össze őket.
Szerencsére nem romlott a szitu, csak fájogat a torkom, meg nyomi vagyok.

DE!!! Anyuval azért elmentünk babakocsit nézni és képzeljétek, jól kitoltam a hülye gyártókkal, ha nem csinálnak egy normálisat, én vettem kettőt, de nagyjából egy áráért!
Az egyiket a Baby Bee-ben, és Kikocs ez neked köszönhető, mert én azt se tudtam, hogy van, puszihegyek érte!!! Kép
Ez egy tök jó sportkocsi, bolygókerekes, vízszintesbe dönthető, átfordítós tolókaros, fel tudom emelni és a kerekei is viszonylag nagyok, ráadásul tök olcsó volt, mert a kiállításon tolták, és picit látszott a kerekén, egyébként vadi új! A másik egy istenien ringatózó mélykocsi, óriás mózeskosárral és kerékkel ami szintén szuperjó áron volt, mert utolsó darabok egyike, és még kaptam rá kedvezményt, mert a sportrészén valami törött (ezt úgyse használom, arra ott a másik) és még a vázat is elcserélték egy másikra ami nekem jobban tetszett, viszont ronda volt a kocsi huzata. Na lényeg, hogy a kettő együtt nem volt 50 e, és az ajándék esővédő mindkettőre pont jó! bocsi, hogy ezt ilyen részletesen, de a fellegekben járok a boldogságtól!!!

Puszilok mindenkit!!!
Aura 32+5
aura

Ilona
Azért mert ma este még csináltunk vadiúj pocisképeket és majd ha azok is fent lesznek az albumban, akkor akartamKép
Meg délutánra még csak a karácsonyi képek voltak albumrakészenKép

Babus

Kép
babus2005

Jimbone, csak azt tudom mondani, hogy kitartás. Elég rossz lehet neked, nem irigyellek. De most már nemsokára vége a télnek, és véget érnek a szenvedéseid neked is. Elég hülye közhely, de én is ezzel biztatom magam Kép és szerintem ne aggódj, hogy szülés után mikor, azt majd megoldják hipp hopp. Meg akkor gondolom nem is akkora kunszt már, most azért vigyáznak mindennel, mert ott a baba, és nem akarják, hogy bármi baj legyen...

Kire, nagyon nagyon nagyon gratulálok, pont gondoltam rátok, hogy miújság lehet, de nem is gondoltam, hogy még tavaly beújítottad a babát. Feltétlen írj majd a családi életről, meg tegyél fel képet, és még kívánok nektek minden jót!
Gabiiival vajon mi lehet?

Katy, nagyon ismerem ezt a nem tudom magam elviselni érzést! Átérzem a bánatod! És remélhetőleg annyira jobb lesz, hogy el is múlik holnapra. egyébként nekem van olyan érzésem, hogy ti február elejeiek lassan puhultok meg nyilogattok Kép Az a jóhírem van, hogy az előrejelzés szerint egész januárban frontok várhatóak Kép (ezzel jött haza Gergő, aki szegény fejfájós ilyenkor Kép)
Ja, és cica aranyos, és Brútusz nem bántja azokat a cicákat, akikkel megbarátkoztatják, és meg se próbálja azokat bántani, sőt fél azoktól, akik nem futnak el előle!!!

Noémi, tök jó, hogy műkszik a cumizás! Kép Meg hogy Péter is tud interaktívkodni. MOndta annak idején, hogy az is jó volt neki, hogy elmoshatta a fejőgépet, mert úgyérezte, tett valamit Kép

Orbis, én még ott sem tartok,hogy meglennének a rucik, nemhogy mibe hozzuk haza Kép Egyébként két méretet érdemes bepakolni, nem? Már ha az ember előre becsomagolja, és nem akarja a férjére bízni. MErt lehet, hgoy 58 centis lesz a kölyök, azt akkor mivan? egyébként ma én is babaruháztam, kifordítgattam őket, hogy lassan majd kimossam Kép

Bagzer, hajrá egy kis pihi most már neked is Kép mert tényleg piszkálni foglak Kép

És megállapítottam, hogy holnap orvosos nap lesz a topicban Kép én is megyek uh, ctg, doki... Kép még a védőnénit lehet, hogy valahogy bepaszírozom (oda majd pénteken vagy jövő héten kell menni Kép )

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket albumügyben Kép Tök jól esik. És Ilonana, tényleg az a lényeg, hogy dudorodik éppen. Kép

És olyan rossz, megint nem vagyok álmos, pedig kellene aludnom, mert egyébknt meg fáradt vagyok napközben... Kép Lehet, hogy még jövök, de azért előbb megprógálok aludni...

Kikocs
34+5

kikocska

Megnéztem még egyszer Hanát és Leventét, annyira szépek!!!
Anyunak is megmutiztam, ő is odavan. Képnézegetés közben felváltva tologatta a babakocsikat, és közölte, hogy most gyakorol a nagymamaszerepre, de úgy érzi fog ez menni, úgyhogy legyek szíves szüljem már meg az unokáját Kép cumisüveget is olyan szempont szerint nézeget, hogy milyen lesz majd etetni vele az unokáját, meg kifejtette, hogy neki az állandó szopi nem jó, mert akkor hogyan fogja a bébit bárhová is elvinni nélkülem?! Ezeket szerencsére azért csak viccből mondja, ettől függetlenül...miért is érzem magam hordozórakétának???!!! Kép Kép Kép

Aura
aura

héé, csajok, a szumós sztori nem az enyém, hanem Rékacsé!!! mi utáljuk a japánokat. Vagyis én Kép

És, Aura nagyon örülök, hogy lett végre babakocsid!!! Kép és tök jó, hogy neked elfér kettő is. ÉS hadd találgassak, a kiállításon tologatottat vetted a baby bee-ben Kép ugye? Legalábbis nekünk nagyon el voltak keveredve a kiállítással, mikor ott voltunk Kép És persze gyógyulj meg!!!

kikocska

Bagzerkám nem kellett volna mosogépet tili-tolizni, és akkor most nem fájna semmid. Mi lenne ha szépen lefeküdnél és felpolcolnád a lábad? Én mondom ezt neked Eszter2004 a munkamániás. Kép

Lányok, ez a furi érzés hogy a gyerek nyomogatja a hüvelyemet belülről ez nektek nincs? Esztyx azt mondta hogy ez neki nagyjábol a szülés előtt 2 héttel volt. Szoval nektek az érzés ismeretlen?

Ja Savitri, a MÁV-ban tettek a hasadra valami nehezéket szülés után?

Rékacs, távolodnak... ez jó Kép

na holnap mégsem megyek dolgozni, inkább majd csütörtökön, és holnap most már tényleg összeállitom a korházi csomit.

Aura, gratula a babakocsikhoz. Én is boldog voltam amikor nekünk meglett.

Puszi,
Eszter2004
36+0
eszter2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?