Jimbone, csak azt tudom mondani, hogy kitartás. Elég rossz lehet neked, nem irigyellek. De most már nemsokára vége a télnek, és véget érnek a szenvedéseid neked is. Elég hülye közhely, de én is ezzel biztatom magam
és szerintem ne aggódj, hogy szülés után mikor, azt majd megoldják hipp hopp. Meg akkor gondolom nem is akkora kunszt már, most azért vigyáznak mindennel, mert ott a baba, és nem akarják, hogy bármi baj legyen...
Kire, nagyon nagyon nagyon gratulálok, pont gondoltam rátok, hogy miújság lehet, de nem is gondoltam, hogy még tavaly beújítottad a babát. Feltétlen írj majd a családi életről, meg tegyél fel képet, és még kívánok nektek minden jót!
Gabiiival vajon mi lehet?
Katy, nagyon ismerem ezt a nem tudom magam elviselni érzést! Átérzem a bánatod! És remélhetőleg annyira jobb lesz, hogy el is múlik holnapra. egyébként nekem van olyan érzésem, hogy ti február elejeiek lassan puhultok meg nyilogattok
Az a jóhírem van, hogy az előrejelzés szerint egész januárban frontok várhatóak
(ezzel jött haza Gergő, aki szegény fejfájós ilyenkor
)
Ja, és cica aranyos, és Brútusz nem bántja azokat a cicákat, akikkel megbarátkoztatják, és meg se próbálja azokat bántani, sőt fél azoktól, akik nem futnak el előle!!!
Noémi, tök jó, hogy műkszik a cumizás!
Meg hogy Péter is tud interaktívkodni. MOndta annak idején, hogy az is jó volt neki, hogy elmoshatta a fejőgépet, mert úgyérezte, tett valamit
Orbis, én még ott sem tartok,hogy meglennének a rucik, nemhogy mibe hozzuk haza
Egyébként két méretet érdemes bepakolni, nem? Már ha az ember előre becsomagolja, és nem akarja a férjére bízni. MErt lehet, hgoy 58 centis lesz a kölyök, azt akkor mivan? egyébként ma én is babaruháztam, kifordítgattam őket, hogy lassan majd kimossam
Bagzer, hajrá egy kis pihi most már neked is
mert tényleg piszkálni foglak
És megállapítottam, hogy holnap orvosos nap lesz a topicban
én is megyek uh, ctg, doki...
még a védőnénit lehet, hogy valahogy bepaszírozom (oda majd pénteken vagy jövő héten kell menni
)
Köszönöm mindenkinek a dicséreteket albumügyben
Tök jól esik. És Ilonana, tényleg az a lényeg, hogy dudorodik éppen.
És olyan rossz, megint nem vagyok álmos, pedig kellene aludnom, mert egyébknt meg fáradt vagyok napközben...
Lehet, hogy még jövök, de azért előbb megprógálok aludni...
Kikocs
34+5