koszonjuk az enerdzsit, hanna jobban van, penteken meg hol lazas volt, hol nem, de szombattol mar nem volt laza. a gyogyszerbevetel az katasztrofalis viszont, pedig regebben semmi baja nem volt azzal hogy lenyelje, de most, ugy kell trukkoznunk, hogy a szajaba nyomott antibigyot lenyelje az orditas kozepette. na mindegy, ma este kapja az utolso adagot. ami viszont aggaszt, hogy az allitolagos csunya orrnyalkahartya ellenere, egyaltalan nem jott/jon semmi az orrabol a csepptol sem, de meg csak nem is szipog, meg nem is szorcsog, ugyhogy most nem tudom mi van, szivni igy meg meg se probalom, mert szarazon szivni szerintem kinzas (mondjuk amugy is). szerintetek??? hivjam fel a dokit, vagy az antibigyo ezt is helyrerakta? mert mondjuk szeritem a torka volt a fo gond, lehet, hogy az orrnyalkahartyat is azert latta csunyabbnak. kicsit aggodok, nehogy par nap mulva megint baj legyen. na mindegy, nem is gondolok erre, etvagya is szerensere 2 lazas nap utan visszaert, mondjuk ha nem igy lett volna, hat van rajta tartalek rendesen
Szegeny Vili, aterzem a helyzeteteket, Hannanak is az volt a szokasa, hogy 4 fogat noveszt egyszerre. most legutobb mar csak kettot, es meg ketto van hatra, de ot mar kevesbe viseli meg, de mikor kisebb volt, hajjj, borzalmas ejszakak voltak. mostmar elkenyeztet, de megszenvedtunk erte. ugyhogy kitartast nektek is.
tenyleg akartam kerdezni, csipet, szilvi, ti most hogy a gyerekek betoltottek/lassan toltik a 2 evet, hogyan tovabb? maradtok otthon 3 eves korig, vagy mentek vissza dolgozni? nalunk sajna nagyon nem akar jonni a kovetkezo baba, ugyhogy egyre tobbet gondolkozom rajta mi lenne a legjobb. nem halnank ehen, ha maradnek itthon, de ha kozben leszel terhes, joval kevesebb a tgyas, meg a gyed, mintha dolgoztam volna, plusz, idaig legalabb az en penzembol, szinte az osszes szamlat kifizettuk, a ferjem fizetese mehetett minden masra (+ lakashitel), de az a 26ezer ft, hat enyhen szolva semmire se eleg.
azt se tudom, hogy februartol, marciustol felvennek e hannat bolcsibe. utalom magam, hogy erre kell gondolnom, de kozben meg tudom, hogy nekem lenne rosszabb, mert o imadna. amugy se ilyen bujos, vagy csungos, de ahol gyerek van meg jatek, ott en fel se tudom venni a versenyt, nalunk inkabb az lenne a baj, hogy nem akar hazajonni.
szoval ezek a dolgok aggasztanak mostanaban.