Új privát üzeneted érkezett!

Nem mutatja jelét, hogy fájna, mikor jött ki belőle, akkor sem reagált sehogy. Igazából semmit nem tudunk mitől lehet. Holnap megmondják a kórházban, lehet nem rendesen megmosott gyümitől, vagy ha a körmei alól nem jól lett kisuvickolva a mocsok, vagy tyúkszartól, (voltunk vidéken, mint írtam) egész sok mindentől lehet, meg sokféle féreg van, ez egy óriás fehér. Még él, pedig sós oldatos vízben van. Boldogan úszkál ez a rohadék! Na, holnap megírom mit mondtam. Aggódom, mert mindenki elkaphatta a családban még Viola is... Ááááááá, bele sem gondolok...De az tuti, hogy mindent le fogok fertőtleníteni hetente!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

jajj, szegenykem, mindenkepp ird meg mi lett.
ja, ami az elobb kimaradt, hat hogy minket se kerult am el a betegseg, hanna delre belazasodott, delutan doki, pisi negativ, viszont a torkat pirosnak latta, meg a fulere nagyon erzekeny volt nyomasra, ugyhogy irany a fuleszet, diagnozis: heveny mandulagyurka, gennyes orrnyalkahartya (nem is ertem, nem is folyik az orra, de kaptunk cseppet, amitol fog), a fulevel egyelore nincsen gond, de idoben elkaptuk a nyavalyat, ugyhogy a dokino szerint nem is fog fulre menni. ugyhogy jol benyeltuk, ja es a legfrisseb info, miutan letetten aludni 5 percre ra elkezdett erolkodni, azt hittem kakil, mert ma szerintem eleteben eloszor nem kakilt, megyek be hogy megnezzem, hat szegeny fekszik mint a vert kutya, szagolgatom, tapogatom, hat egy hatalmas hanyastocsa kozepen probalt elaludni szegeny, ugyhogy ujabb gyors zuhany, gyerek ordit, kozben uram agynemut cserelt, ugyhogy jo kis ejszakara szamitunk. remelem holnapra jobban lesz egy kicsit. kuldjetek ide is gyogyenerdzsit. jajj, barcsak lenne mar akkora hogy el tudja mondani mi a baja, mit szeretne. a legrosszabb, hogy nem tudok rajta segiteni, meg annyit se tudok tenni, hogy magam melle teszem aludni, hogy erezze hogy ott vagyok vele, mert egyszeruen nem hajlando velem/velunk aludni.

Lilypie Third Birthday tickers

JESSZUS ATYA ÚR ISTEN!!!! Hát hogy? Mi lesz még szegény Hubával?! De nagyon-nagyon sajnálom szegény gyermeket! Vigyázz rá anyuci!

Titinek nem katonásra vágtam a sérót, csak a loknikat kaptam le. Megfogtam és levágtam egyesével :-) Kb. most össze-vissza lehet levágva a haja, de most is göndi :-) Olyan 6-8 centis és csavarodik.

Mennyi idős Hanna? Megy a gyógyenerdzsi! +++++++++++++++++++++++++++
szilvi35

tenyleg nem latszik a vonalzom??? en pedig latom, na mindegy, ha raerek megnezem mi a problem. Amugy 13-an lesz 20 honapos. (hubanal pont egy honappal es egy nappal fiatalabb :) )

hudedurvákat írtok...

Hubamami!
uhhhhhhh...:?
remélem nem lesz több féreg és megnyugtatnak a kórházban és nem kapta el senki és ő is hamar kilábal belőle!
ámen

Hannának is +++++++++++++++++++

én látom a vonalzóját

Kattkat

Kép
kattkat

basszus...hát csak nem bírtam ki és utánaolvastam...
uram atyám de sajnállak téged is, de főleg azt a kisembert :(
hát nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Pár napig nem jövök, erre miket látok...! :shock:
Szegény-szegény Huba! Ez tényleg durva lehetett! Tudtok már valamit?
Gyógyenerdzsi megy Hubának meg Hannának is!
(Bejja, én látom a vonalzód.)

wf

Kép
wf

szilvi35

Jesszus atya úristen!
Hát mi van itt!
Szegény Huba! Bele gondolni is rossz! Írj, hogy mi volt!

Hannának mennek a +++++++++++++++++

Mi ez a rengeteg betegség!
Gyors gyógyulást minden manónak!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Bejja !
Én sem látom a vonalzódat.

Orsi!

Veletek mizu?

Dorka mami!

Merre vagy?

Kata35!

Te merre vagy?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Mizu Hubával???
szilvi35

Orsóféreg. Durva. A legdurvább, hogy a doktornő mondta (aki egyébként 20 éve praktizál és sose találkozott hasonlóval), hogy körbekérdezett és volt egy felnőttorvos barátjának egy páciense, akinek az orrából jött ki a villamoson. A nő 5 évig járt pszichológushoz, mert nem tudta kiheverni. De a lényeg, hogy csak tipp van honnan kaphatta el, pl homokozó, evett frissen kihúzott répát, de megmosva, és az én tippem, hogy akkoriban volt a kiskutya anyuméknál beoltatva férgek ellen, és kenelbe is tartottuk 48 óráig a széklete meg el lett ásva a kert hátsó részébe, de valószínű onnan maradhatott a földön valami és Huba a szájába tette a kezét...
Ami engem kiakasztott, hogy a végén a gyerekdokihoz kellett menni, ott adott beutalót, amit nem is kellett felhasználni (nem kellett kórházba menni), de elvittük az ANTSZ-be a háziállatunkat (a férget), és leadtuk bevizsgálni, mert ettől függően kell elkezdeni a kezelést. De! Ők pénteken délig vannak, és nem elég a férget leadni, kell friss széklet Hubától, mert úgy tudjuk meg van-e még benne féreg, ha a széklete tartalmaz petéket. Egy nőstény kb 200e petét tesz le 1 nap alatt. Szerintetek mennyi az esélye, hogy nincs több a gyerekben??? Na persze Huba nem produkált délig, csak 12.10-kor. Szóval hétfőn kell székletet vinni ANTSZ-be kb 1 hét míg megvan az eredmény. Hát totál kiborultam, főleg annak a tudatában, hogy halt már bele egy két év körüli kislány, és kb fél kilónyi férget vettek ki belőle.
Szóval gondoltam nem várom a sült galambot, és mivel a dokinő felírta előre a gyógyszert (két félét is írt fel), kiváltottuk 5600ft, és egyet beadtunk neki. Inkább beadok neki egy bogyót feleslegesen, mint később komolyabb baja legyen.
Totál ki vagyok akadva, a férjemmel 20000x összevesztünk, ő hibáztatja a szüleimet, folyton mondja a magáét, meg hát hipohonder a drága, úgy hogy szerinte mindenki elkapta és jajjj és karanténba kell vonulni meg Isten tudja még mi baja van...
Most meg várom, lesz-e a székletében férgecske, vagy nem.
Soha-soha senkinek de még az ellenségemnek sem kívánok hasonló élményt. :-S :-S

Hannának jobbulást. Jobban van már?

Többiek? Meséljetek valami vidámat! :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Bajja! Én sem látom ám a vonalzód. De én ezt mintha mondtam volna már régebben. :-) :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Hajrá Huba!!! Pusztuljanak a férgek! Nyugi, biztos nem lesz semmi komolyabb baj. Gondolom, ha kapja a gyógyszert gyorsan elpusztulnak a peték.
Ez az orrból kijövős sztori giga brutál! :?
szilvi35

Húúúúú!
Huba-ninja,nem semmi a férges sztori!
Jobbulást és nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jól vagyunk!
Bogi Dac királynő...de most két napja:isteni nő!
Remélem így marad!

Kép
kata35

Atyaég, szegény Huba!!!! Nem csoda, h kivagytok, én is kilennék m a liba!!!! Másnak az orrán jön ki, meg fél kiló féreg, JÉZUSATYAÚRISTEN!! Remélem a gyogyók kiírtják az összeset, pusztuljanak!! :evil: Huba-mami: sok-sok erőt nektek, gyere majd a fejleményekkel!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Jajjj, micsoda betegségek. Hanna, Huba gyóguljatok gyorsan.

Kata 35 , milyen szépen írtad. Dacc királynő. Szonja is az, de nekem csúnyább dolgok jutnak eszembe, mikor bevágja a hisztit. Folyton dúzzog, csak annyit mondok neki, hogy picit később, már akkor megsértődik és vágja a "pofákat". Jobb esetben csak ennyi, de álltalában komolyabb cirkusz van belőle. Hogy kezelitek ezeket dolgokat, mert az én ötlettáram kimerült és lassan én is.

Tlindi

Kép
tlindi

HV-mami! Drukkolok, hogy mielőbb túl legyetek rajta!

Hanna és Titi jól vannak már? Remélem, ők már meggyógyultak!

Képzeljétek, Vili meg 4 fogat növesztett 1.5 hét alatt. Nem aludtunk túl jól...

wf

Kép
wf

Tivadarnak már "rég" kutya baja :-) KÖszi a kérdést!

Dac kezelésben rám is fér némi jó tanács... Titi is kezd belejönni. Kb. semmi sem úgy jó neki, ahogy van. NEMNEMNEMNEMNEMNEMNEM...
Még álmában is :-( Kb. egész nap veszekszünk, én már délre kivagyok. Persze nem minden nap ilyen, de ez a meleg sokat lendít a dolgon negatívba.
Ti is veszekedtek a gyerekekkel?
szilvi35

koszonjuk az enerdzsit, hanna jobban van, penteken meg hol lazas volt, hol nem, de szombattol mar nem volt laza. a gyogyszerbevetel az katasztrofalis viszont, pedig regebben semmi baja nem volt azzal hogy lenyelje, de most, ugy kell trukkoznunk, hogy a szajaba nyomott antibigyot lenyelje az orditas kozepette. na mindegy, ma este kapja az utolso adagot. ami viszont aggaszt, hogy az allitolagos csunya orrnyalkahartya ellenere, egyaltalan nem jott/jon semmi az orrabol a csepptol sem, de meg csak nem is szipog, meg nem is szorcsog, ugyhogy most nem tudom mi van, szivni igy meg meg se probalom, mert szarazon szivni szerintem kinzas (mondjuk amugy is). szerintetek??? hivjam fel a dokit, vagy az antibigyo ezt is helyrerakta? mert mondjuk szeritem a torka volt a fo gond, lehet, hogy az orrnyalkahartyat is azert latta csunyabbnak. kicsit aggodok, nehogy par nap mulva megint baj legyen. na mindegy, nem is gondolok erre, etvagya is szerensere 2 lazas nap utan visszaert, mondjuk ha nem igy lett volna, hat van rajta tartalek rendesen :)
Szegeny Vili, aterzem a helyzeteteket, Hannanak is az volt a szokasa, hogy 4 fogat noveszt egyszerre. most legutobb mar csak kettot, es meg ketto van hatra, de ot mar kevesbe viseli meg, de mikor kisebb volt, hajjj, borzalmas ejszakak voltak. mostmar elkenyeztet, de megszenvedtunk erte. ugyhogy kitartast nektek is.
tenyleg akartam kerdezni, csipet, szilvi, ti most hogy a gyerekek betoltottek/lassan toltik a 2 evet, hogyan tovabb? maradtok otthon 3 eves korig, vagy mentek vissza dolgozni? nalunk sajna nagyon nem akar jonni a kovetkezo baba, ugyhogy egyre tobbet gondolkozom rajta mi lenne a legjobb. nem halnank ehen, ha maradnek itthon, de ha kozben leszel terhes, joval kevesebb a tgyas, meg a gyed, mintha dolgoztam volna, plusz, idaig legalabb az en penzembol, szinte az osszes szamlat kifizettuk, a ferjem fizetese mehetett minden masra (+ lakashitel), de az a 26ezer ft, hat enyhen szolva semmire se eleg.
azt se tudom, hogy februartol, marciustol felvennek e hannat bolcsibe. utalom magam, hogy erre kell gondolnom, de kozben meg tudom, hogy nekem lenne rosszabb, mert o imadna. amugy se ilyen bujos, vagy csungos, de ahol gyerek van meg jatek, ott en fel se tudom venni a versenyt, nalunk inkabb az lenne a baj, hogy nem akar hazajonni.
szoval ezek a dolgok aggasztanak mostanaban.

Jah, dac: Hanna a földhöz segget csapkodós hisztit nyomatja ha nem tetszik neki valami, vagy nem ugy van ahogy ő akarja, nem állok le vele veszekedni, hadd csinálja, olyankor átlépek rajta, arréb megyek, aztán fél perc mulva rájön, hogy tojok rá, abbahagyja. Nálunk csak ez vált be, beszelgetés, nyugtatgatás, hasztalan. Veszekedni, hát szoktam, de inkább csak megkérem egyszer, kétszer, háromszor, nyilván olyankor már kicsit khm.. erélyesebben, de nem kiabálva, mert nálunk ez se ér semmit, ha nem hallgat rám mehet a szobájába, ott lehet hisztizni is akár. Na és persze rettenetesen alkalmi süket. Példa: áll a gyerek a tv előt, nyitogatja az üveges részét. mondom neki, Hanna csukd be, 1x, 2x, 3x (jó itt semmi borzalmasat nem követ el, tehát büntetésre nincs okom), semmi, a füle botját se mozgatja, apjával bevallom kicsit röhögtünk már a végén, mondom neki, figyeld, odaszólok a gyereknek, Hanna megyünk ki játszani, gyerek hátrafordul, mondja "ki" és már spurizik is a bejárati ajtó felé. Na ennyit a süketségéről :)
Ja, ami nálunk még nagyon bevált, az a háromig számolás. Ha már nagyon sokadjára kérem, hogy csináld ezt, csináld azt, és megunom, akkor mondom neki, hogy mire háromig számolok.... és ha nem, mehetsz a szobádba, vagy kiviszem a motorod, stb. először még azt hiszi poénkodok, de amikor a szobájában köt ki rájön, hogy mégse. Mostanában pedig ritkán jutok el a háromig. Úgyhogy haladunk :)

Remélem Huba hamar rendbe jön!
Mennek a drukkok neki!

Na Vili belehúzott rendesen!
Csaninak még csak két foga van kint! :oops:
De mst úgy néz ki mintha 3-at növesztene egyszere.
Kincsőnek meg 12 foga van még mindíg! :roll:
Hát mi nem kapkodjuk el a fogzást!

Dac. Na az van itt is.
Én ugyanazt alkalmazom mint Bejja!
Otthagyom és kihisztizi magát. Minnél jobban odafigyel az ember a hisztire annál inkább csinálja. Ha már képtelen befejezni akkor alkalmazom a hideg vizet. Bár ez Kincsőnél nem jön be mert annál inkább ordít. Viszont mostanában Csani meg anyán lógós és ha nem veszem fel és elmegyek emllette képes úgy behisztizni, hogy jajajaj....
És hiába mondom neki, hogy anyának dolga van, hát ez nem igen érdekli csak zotyog utánam és ordít. Na olyankor ő kis kap egy spriccelésnyi vizet és nála bejönn mert abban a pillanatban csen lesz és semmi baja.

Na én is alkalmazom Kincsőnél, hogy pl: hogy 3-ig számolok és álljfel, hogy kitudjalak venni a fürdővízből, erre ő: oké
Én elkezdek számolni egy, kettő Kincső folytatja három, négy, öt és lehasal a vízbe. Na olyankor megfogom a kezét és tudja, hogy fel kell állnia mert feldühít és olyankor kiabál az anya.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Bejja, örülök, h Hanna jobban van!!! Szárazon szívni szerintem sincs értelme.. :( Kérdésedre válaszolva nagyon nehezen, de meghoztam a döntést, miszerint maradok itthon Ákossal 3 éves koráig, aztán meglátjuk jön-e közben tesó (mivel ciklusom sincs, így elég kevés az esély, de ha vissza kell mennem dolgozni, akkor sem dőlök kardomba, mert nagyon szeretem a munkám, na majd ember tervez Isten végez).

Dac nemigen, inkább hiszti van, Ákosnál az jött/jön be jelenleg, ha még a belemelegedés előtt elkapom a pillanatot (amíg még beszámítható), és megbeszéljük hogyan kéne viselkedni, mit lehet tenni amellett, h elfogadom az érzéseit, h dühös, rosszkedvű stb. Ha ez nem sikerül, akkor sem hagyom magára, hanem szorosan megölelem, míg vége (ezt főleg azért, m ha hisztizik, saját magát püföli, kvázi le kell fogni, és ha biztonságban érzi magát, akkor könnyebben megnyugszik). A magára hagyás nála nem jött be, m egyáltalán nem hagyta abba, csak még jobban és még jobban felpörgött, sőt kétségbe esett. Fontos szabály továbbá, h tettei következményeit mindig viselnie kell (3x rászólás, elvétel), ezek működnek.

Kép
Kép
csipetnyusza

csipet, koszi a valaszod, nekem meg merlegelnem kell, mi legyen, mert en is azert jobban szeretem a gyerekem mint a munkam.
na, nalunk meg a pont az odamegyek es megolelem dolog nem jott be, mert ha egybol odamegyek o engem kezd pufolni, viszont ha beken hagyom fel perc alatt abbahagyja, es aztan o jon oda olelesert es vigyasztalasert, ugyhogy en higgadtan kivarom.

Az ordibálás olyanokért van (mert kimondottan dac, hiszti -földhöz verés, magát püfölés..stb.- nincs) pl. reggel 9-től 12 óráig csak: a gáztűzhelyt tekergetné, a hűtőt nyitogatná, a számára tiltott fedőkkel/edényekkel játszana, kiönti a vizet...stb. Kb. délig nyomja ezeket. Az első 2 órában kb. milliószor elmondom, hogy nem szabad...stb. Ahogy azt megírták, leguggolok...stb. Aztán CSAK CSINÁLJA A KIS MOCSOK! A végére teljesen kikészít, én is magamat és ordítok. Azt megérti és abbahagyja. Lehet, hogy elsírja magát, mert nem tetszik neki, vagy megijed... De valamikor csak simán abbahagyja, mintha addig süket lett volna és nem hallotta volna, hogy szépen kérem.
Na nálunk ilyenek vannak. A hiszti és dac nagyon gyenge jelei, de nem foglalkozom vele. Valamikor elkezd könnyek nélkül "sírni", úgy csinál mintha. Olyankor a hangja is másabb és az arca is másabb, semmi fájdalom rajta :-) Szerintem nagyon cuki... na olyankor, ha ezt ráhagyom 1-2 perc alatt be is fejezi, hiszen nincs foganatja.

Nekem ez a "határfeszegetés" megy totál az agyamra!!! Na ezzel mit kezdenétek????
szilvi35

Boldog szülinapot Titinek!!!!!!

Boldog születésnapot Titinek!

wf

Kép
wf

Törölve
salsera
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Boldog születésnapot Titinek!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Titinek nagyon boldog szülinapot!! :)

Hú Vili baba is belehúzott a fognövesztésbe!!!

Ja, Ákos is szokta gyakorolni a könnyek nélküli hisztizést: tükör előtt :) itt egy kis finomítás, most ott is, kész produkció :)

Nálunk úgy van, h azzal semmit sem érek el, ha azt mondom "nem szabad", inkább tényeket közlök: ha odanyúlsz, megfájdulhat az ujjad, vagy Anya szomorú lesz, ha kiszórod a babokat, ez veszélyes stb.. Persze van, h megcsinálja (és hagyom is, ha nincs veszélyben a testi épsége), azonban minden esetben neki kell helyre tenni mindent, és megvígasztalni a sértettet. Persze nem jön elsőre és dalolva összeszedni amit szétszórt, komoly tárgyalást folytatunk, ami igen kimerítő, de a végén csak megcsinálja. Néhány (3-4-5) ilyen eset után már észreveszem, h először mérlegel, kicsit hezitál, mert tudja mi vár rá, ha kiszór, kiszed vmit stb. Szóval megy a határfeszegetés keményen. Egyedül a "veszélyes" szóra torpan meg, bízom benne, h ez így is marad.

Bejja, nekem is éppen ezért volt nehéz dönteni, plussz ugye az anyagiak is, éppen, h ki fogunk jönni, de úgy voltam vele, h inkább legyen így, Ákos még nem érett arra, h napi 8 órát másokkal legyen. Persze nagyon szereti a kisbarátait, a játszót, de a legfontosabb neki, h biztonságban érezze magát. A másik ami mérvadó volt éppen ez a téma, amiről most beszélünk: az "én" kialakulása, az indulatkezelés, úgy érzem neki sokkal több figyelem kell ahhoz, h jó irányba terelődjön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2012.08.07 22:45-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Sok Boldog Szülinapot Titinek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Lányok! Nálatok is volt alvási sztrájk? Ez már nem a fogak miatt van, ugye? Amint vízszintesbe kerül, kitör a balhé, akármilyen álmos is... :(
Mit lehet ezzel kezdeni?
Hubával mizu?

wf

Kép
wf

Titi köszöni a köszöntéseket!!! Nagyon boldog és minden okéka. A szülinapi zsúrt nem részletezem, az apja apja csinálta a feszkót, de minden rendben volt. Sok lufi, diégos torta, gyetyi fújás bő nyállal, könyvek, betonkeverő és távirányítós autó :-)

Titi giga alvászatot rendezett tegnap. Reggel 8:40-ig és délután 2,5-3 órát. Akkor nem akar lefeküdni, ah túl van pörögve vagy nem elég álmos. A túlpörgés elég ritkán van már (koppkoppkopp).

A "nem" nálunk is felkérés a keringőre, nem pedig tiltás sajna. Az én taktikám, hogy igyekszem azt mondani, hogy mit lehet, nem azt amit nem. Jellemzően ez az első, aztán jön a többi... órák múlva a halk, ezt követően a határozott NEM!!! . Na olyankor szakad el a cérni (Titi szavaival).

09. 17-től bölcsike :-)
szilvi35

Túlpörgés ismerős... :( De olyan nehéz elcsípni, mikor kéne letenni. Mert hiába figyelem, mikor ásítozik, dörzsöli a szemét, piszkálja a fülét. Akkor is balhézik. :(

Közben kijött az ötödik foga. Vagyis nem tudom, mert nem engedi megnézni... :roll:

wf

Kép
wf

H-V mami!

Mi újság Hubával?

Orsi! Veletek mi újság?

Kattkat! Te merre?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

És veletek Ildóca?!
Vagy mindenkit meg kell szólítani?
Mi van itt!?
szilvi35

Mi megvagyunk ! Csani mostmár önnálóan egyedül közlekedik és inkább kétlábon mit négykézláb! :D
Nagyon ügyi és kezdi mondani a szavakat. Mond már olyat, hgy mama, papa, apa, anna=anya, ada=labda, aba=Csaba, meg van vava és koko=kot-kot azaz a pipi. És megtudja mutogatni milye hlvan, mármint nem mindent de gyakoroljuk a dolgokat. :D
Kincső, meg úgy néz ki, hogy megérett a szobatisztaságra
Két napja már, hogy bugyiban közlekedik és ügyesen szól. de annyira aranyos mert nem azt mondja, hogy pisilni kell, hanem pisilni kéne. :D
Hát imádom őket és nagyon büszke vagyok rájuk.

A nagyok meg még élvezik a szünetet. Bár már nincsen sok idejük.
Csengének bedurrant a foga csütörtökön éjjel és pénteken mentünk a fogászatra, gyökérkezelik az egyik hátsó fogát. :( Aztán meg fogszabályzás.
Enikő, Csaba ölik egymást folyamatossan. Voltunk is az ügyeleten mert úgy összeverekedtek, hogy Enikő keze feldagadt rendesen. De nem lett vele semmi csak borogatni kellett meg kenegetni.

Szóval zajlik az élet nálunk.
Ja és jövőhéten meg már megint munka. Vége a szabinak. :( Ráadásul alkalmazott is felmondott. :( Úgyhogy kell valami gyors megoldás.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Jessssza!

Titi,szilvi!
Bocsessssz!
Boldog szülinapot!!!!

Agyam elhagytam...pedig a naptárba ia felírtam!!!!

Kép
kata35

Sziasztok!

Tivadar! Boldog szülinapot utólag is! Bocsának, hogy csak ilyen későn, de nem jártam erre... :-(

Huba férgéről nincs semmi eredmény. Kellett küldeni székletet, aztán várni, aztán még mindig várni, hogy kiderüljön nem volt elég a székletminta. :-( Újra kell küldeni, ahhoz házidokihoz kell menni beutalóért, aztán elküldeni és még 1 hét várakozás. Elmennek a k anyjukba. Csak azért vagyok nyugodt mert beadtuk a gyógyszert neki és nem jött több ki se élve se holtan a székletéből... Pénteken megismételjük mert meg kell, aztán ennyi. Székletmintát meg visz ma be anyós. De komolyan, ennyit kell szarakodni ezen? Tök kétségbeejtő... Kapják be! :-S

Remélem mindenki jól van. Ja Vionak most jön a negyedik fog, ügyesen kúszik és mászással próbálkozik. Olyan kis cuki. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

Egyszerűen felháborító ez az egész! Nem is értem mit szarakodnak ennyit.
De azért az jó, hogy nem volt több!
Azért ha már tudtok valamit írj!
Csaninak is áttört a 3-dik fogacska!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

ez t jól írtad, tényleg kétségbeejtő....
bahhhhhhhhhh
abszurdisztánban élünk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Hahó mindenki?
Nagy a csend erre felé!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Megvan az eredmény. Negatív. Mondjuk nem csoda, beadtuk neki a féregölő bogyót.
Egyébként mi megvagyunk.
Lányok, az normális, hogy Viola még mindig 2 óránként eszik? Napi 3-4x eszik pépeset, a többi cici. De éjjel is kelünk ám két óránként, meg most a legújabb h 8x is felkel éjjel, cicizik 2 percet aztán heló, alszik tovább, csak én virrasztok ezerrel a harmadik kelés után mert nem tudok visszaaludni. :-( :-(
Szeparációsan nem szoronghat velünk alszik. Arra gondoltam h talán mert elkezdett kúszni-mászni...

Hogy vagytok anyucik? Tényleg csend van erre... Ja birjátok ezt a meleget... Megint van vagy 30 fok...
Én már a karácsonyt várom. Jó kis hó, meg hideg, forralt bor és fenyőillat... :-) Meggajdultam. :-D

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

NA! Hajrá HUba! Úgy tűnik alakul :-) Végre!

Amióta ez történt veletek, tiszta para vagyok :-( Eddig is oda-oda pislantottam a produktumra, most már igazi turkásszá nőttem ki magam. Lesem, mozog vagy sem.

Violka lehet ugrik fejlődésileg és azért nyüsztet. Nekem elegem lenne a 2 órás szopikból. Te tudod. Lehet, csak szórakoztatja magát... Te ismered. Ha ugrik, akkor meg csak átmeneti állapot.
Azért mert veletek alszik szep.szoronghat. Pl. félhet a sötéttől.
De! Tivadar rossz alvása a pl. a mozgásfejlődés megindulásával kezdődött. Vándorolt, felébredt ...stb.

Már nincs is meleg, a mostani idő kedvemre való. Nincs 40 csak 30 fok. Ez nekem éppen megfelel.
szilvi35

Örülök, hogy Hubával minden rendben! Utólag is boldog névnapot neki!

Vili meg pépeset nem akar enni... :( Kb egy hete nem fogad el semmit, ami nem cici. Vagyis majdnem semmit, mert a miénkből kér, csak kis apró falatkákkal nem tud jól lakni.
Mondjuk nem csodálom, mert 2,5 hét alatt növesztett 5 fogat, majd 1,5 hét szünet után még egyet. Talán most már fogunk aludni is. Meg enni... :)

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Jaj de jó, hgy Huba jól van!
Azóta én is egyflytában minden vacak után megmosom a kezüket. Már szerintema hócipője tele van mindenkinek velem!
Jaj én egyáltalán nem várom a hideget! De a sulit már igen!

De, hogy felpörgessem itt a dolgokat! Nálunk zajlik az élet.
Kórházban voltunk Csanival két napig! :( Egy örökké valóságnak tűnt!
Ugyanis az történt, hogy a mama éppen vitte fel a kertbe és megboltlott valamiben a mama és ráesett Csanira ! Mindenhol vérvolt. De szerencsére semmi baja a kis gengszernek. Nem tört semmilye és nem volt semmi baja! Jól ki van párnázva a dugó Dani! Az ilyedtségen kívül egyiknek sem lett baja!
De ez a kórházasdi. Mondjuk enm szólhatok semmit mert nagyon aranyosak voltak a nővérkék, csak az utolsó éjszás nővérke volt nem egyszerű eset és a ma reggeli kettő meg egyszerűen egy tapló barom volt. Reggel bejön a nővérke, hogy anyuka ide dobta a kukába a kakis pelust? Mondtam igen. Erre kibaszta az ajtót sarkig és elment beköpni a másik nővérkének. Erre bejön belenéz a kukába és megkérdezi, hogy nem volt a takarítő nő? Erre mondtuk, hogy de volt! Hát nem ide kell rakni a kakis pelus! Na felment rendesen az agyvizem és már éppen meg akartam kérdezni, hogy neharagudjon az asztalra kellett volna rakjam? De megelőzött és közölte, hogy az udvari kukába kell dobni!
Két napig nem szól senki, hogy ott mi a szokás és boccs de nem néztem körül az udvaron, hogy van-e kuka!
Viszont a doki a ki felvett minket az egy nagyon aranyos és rendes doki volt. Még akkor este bejött kétszer is és ma reggel meg vizitkor oda ugrott hozzánk a sor végéről és senkit nem engedett szóhoz jutni velünk kapcsolatban és haza engedett minket záró jelentés nélkül mert, hogy sokat kellett volna várni a záróra. És apa vissza ment este hozzá a záróért. De külön kérte, hogy soron kívül kopgojon be és ne várjon egy percet sem és már adja is majd. És így is volt.
Rendes volt nagyon!
Na lelőttem magam! :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Többektől hallom, hogy nem akar enni a gyereke. Gondolom a meleg.... meg hát Isten tudja :-)

De mitől lett tiszta vér minden? Ráestek a vörös festékpatronra?
Melyik kórházban taplóskodtak? Érdekes, hogy pont ott, ahol megértésre és türelemre lenne szükség, ott a legnagyobb parasztok.

Meleg van nagyon. Mondjuk itt egyelőre még nem ment 30 fok fölé. Bent teregetek és redőny mértékletesen leengedve.

Szonja! Olyan ritkán olvaslak!!! Hiányzol!
szilvi35

Titi új bandája
Kép
szilvi35

,áléúp
szilvi35

Hú!
Eltűnt Titi Vonalzója akkor most volt a Szülinapja!
Basszus! Bocsánat, hogy nem figyeltem!

Sok Boldogat Titi hercegnek! Kép

Nagyon szépséges Titi! Klassz az új csapat látom!

Madarász kórház volt!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?