Sziasztok!
Nene
Olyan jó képű Bálint!
Ne lennék ilyen öreg banya.
Köszönöm!
Zafir
Nagyon szép pocid van!Ezek a lábacskák rajta olyan aranyosak!
Momelcsi
Várni fogom a képeket!
Majd megyek a fészre is,csak még elégé depis vagyok,nem vagyok jó társaság.
Szil81
Volt olyan aki 2 sejteset kapott vissza és azok maradtak meg.Szóval ez is változó kinek melyik marad meg!De simi a pocinak, és sok húsi stb,és már jössz a jó hírekkel!Drukkolok!
Amaryllis,Kisbuddha
Nekem is van egy ismerősöm akinek sajnos nem sikerült átfújatni a petevezetékét,és most mind a kettő el van záródva.Sajnos csak lombikkal lehet babája az új párjától.Neki is van már két spontán fia.
Az biztos teljesen más ágyban párnák közt teherbe esni,mint elmenni az intézetbe és szét tenni a lábakat és kész na bumm ennyi,vagy sikerül vagy nem.
Pedig ennek a legcsodálatosabb dolognak kellene lenni,szeretni egymást.
Na,de ez nem mindenkinek adatik meg.Ettől nem kell senkivel össze veszni,vagy éppen rosszul érezni mert a másik meg mondja a véleményét.Igaz,két különböző dologról beszélünk.Itt testileg lelkileg nagyon nagy meg próbáltatáson megyünk át.Itt is változó kinek hányadikra sikerül,vagy éppen itt vagyok én példának 2005 óta,egyszer nem sikerült teherbe esnem.Ki lehet számolni milyen régóta csinálom,ha valaki hát én aztán tudom milyen az amikor már egy pici szikrát nem látok arra,hogy sikerülni fog.Még is megyek,mert érzem,hogy egyszer csak össze fog jönni!Vagy ki tudja nekem mi a sorsom.Azt tudom én nem haragszom és nem is érzem azt,hogy akinek előbb vagy éppen spontán jött össze rossz érzéseim lennének felé.Örülök a sikereinek,és várom a képeket,érdekel kivel mi történik stb.
Volt itt már vita,mint előttem már le is írták,akkor éppen az volt a gond,kis mamák is vannak itt.A régiek és az újak is ugyan úgy ide tartoznak mint azok akik most lombikolnak.Én pl nem tartozom már a Dévai intézethez,de egyáltalán nem érdekelne ha valaki ezért szólna,8 évig jártam oda.
Mint régen segíteni kell egymásnak, mert nem egy egyszerű dolog végig csinálni.Sok fájdalommal jár,sajnos a minden napi életedre rá teszi a pecsétet,ha nem sikerül.Legyünk itt egymásnak,és amennyire csak tőlünk telik adjunk tanácsot,minél könnyebb legyen mindenkinek.
Nem akartam senkit meg bántani,de én így látom a dolgokat.
Zafir,Nene
Mivel érdemeltem ki a sok képet?