na végre egy kicsit tudok pötyögni
npgy: magad csinálntattad? nekem ő adott beutalót. Honnan tudtad, hogy miket kell csináltatni? vagy ez is fönn van a honlapon? nem néztem sajnos. Az itteni kórházban intézem a vérvételt, a beutalón a címzett laboratórium a Podmaniczky u.-i van feltüntetve. De most néztem, hogy nincsenek feltüntetve az adataim, gondolom ezt nekem kell kitöltenem, csak a betegforgalmi napló sorszámom. Az eredményről mit tudtok, hogy hova megy, mikor elkészül? D Intézetbe? Ez fizetős vizsgálat? Nagyon sok kérdésem van... bocsi
Annak nagyon örülök, hogy gyorsan megvannak az eredmények! csak még nem biztos ez az egész..
mbetty: elég sok vizsgálatot kért, de külön lapot adott, nem azt ami a honlapon van.
Tvérkép, vércukor, SGOT, SGPT, t. vizelet, prothr., PTI, Alk. phosphatase, karbamid, kreatinin, összfehérje, bilirubin, gamma GT, vércukor TSH
HIV, HCV, RPR, HBSAG (Férjnél is)
Toxoplasma, rubeola
Vércsoport+ellenanyag, EKG, ultrahangos mammographia, MRTG, Vércukor terheléses teszt,
Belgyógyász vélemény az ált. egészségi állapotról.
Ezeket már megcsináltattam.
Kriszto: köszi a drukkot
! ma kezdődött a mensim, úgyhogy hétfőn, vagy kedden már megyek is. Sajnos vagy nem, biztos, hogy lombik lesz.
még amit kért, az egy 4D-s méhürvizsgálat.
Ma fejeztük be a papírok átolvasását... Már kezdek kételkedni benne, hogy tényleg akarom ezt az egészet. Még egy gyerkőcöt nagyon szeretnék, de ez a rengeteg mellékhatás, meg minden olyan félelmetes.. Ismertek valakit, akinek kijöttek a mellékhatások? Azt sajnálom, hogy adatokat nem közöltek, hogy milyen mellékhatás az esetek hány %-ában fordul elő. Csütörtökön lesz a szóbeli tájékoztató, majd ott is rákérdezek..
Már azon is gondolkodtam, hogy csináltatok egy petevezeték átjárhatóságit, apának veszek fer14 bogyót (ezt ajánlotta D) és hátha természetes úton... Van valaki, aki férjének ez már bevált?
A stimuláció alatt milyen gyakran vizsgálnak?
Annyira nem tudom még mit csináljak...