Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Azt nem tudom legközelebb mikor jövök hozzátok,írni.De most kell egy kis idő mire egyáltalán magamra találok.
Ma elköszöntem apánktól,mert egy másik intézetet is szeretnénk meg próbálni.Ő is pont ezt akarta mondani amikor mondtam neki.Nem tudja miért nem tapad meg,ha jól osztódik és velem is minden rendben van.Szerettem volna erős lenni,de sajnos el is sírtam magam.Olyan aranyos volt amikor oda adta a papír zsebkendőt.Jól meg ölelgettem adtam neki puszit is.Mondta ha kell vizsgálat vagy segíteni tudd hívjam fel,és ha máshol babás lennék akkor is hívjam. :cry: Basszus,úgy sírtam mint egy kis tini lány,és nem mint egy felnőtt nő. :oops: Nem haragszom apánkra,amit csak tudott meg tett azért,hogy sikerüljön,de sajnos nem jött össze.
Jövő héten megyek a leletekért addigra meg tudják csinálni.

Nem adom fel,csak egy másik helyen megyünk tovább.Egyenlőre még nem döntöttük el melyik helyre,de már telefonon érdeklődtem.

Nem igazán szeretném itt hagyni a régieket sem,de ha netán nem írok,vagy egy darabig nem jövök,attól még olvasom és majd nézem a képeket.Gondoljatok rám amikor majd fel teszitek.Mindenkinek szorítok aki majd indulni fog!Kis mamikák,nektek is és várni fogom a gyönyörű baba képeket.
Puszi

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, te most ebben nem hiszel, tudom, de biztos vagyok benne, hogy ezután a sok-sok kudarc és szenvedés után nagy ajándékot fogsz kapni az élettől, valami olyan boldogságot, amit most el sem tudsz képzelni, de be fog követkeni, be kell következzen, mert ez törvény, és így kell legyen.
plonsk
Budapest

Kagyló, Nóra, Almendra: Nagyon sajnálom, de soha ne adjátok fel!

Amaryllis: De jó! Akkor már nincsen sok hátra a kezdésig. :D Spontánt szeretnék, de minden UH-nál változott eddig a helyzet. Azt hiszem nem én, hanem a csajok fogják eldönteni mi is legyen.
Igen, a laptető szerencsét hoz. :wink:

Zsuzsi: Jól emlékeszem, hogy talán már csak 1 hét van hátra? Tudom, hogy már többször kérdeztem, de nézd el nekem, amióta pocakos vagyok nagyon feledékeny lettem. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Köszönöm mindenkinek a vígasztaló szavakat. Nagyon jól esik.

Azt hittem erős vagyok, és nem fog földhöz vágni a mostani kudarc, de ez nem így működik. Egyik vacsinál evés közben kapott el a sírógörcs, pedig akkor már két napja tudtam, hogy nem sikerült. Megállíthatatlanul zokogtam. :cry:

De aztán vettem egy nagy levegőt, és megyünk tovább. Ami rossz, hogy már a 4. jön, és egyre fogynak a TB-s lehetőségek, meg az évek is csak úgy repülnek, cirka két év, és 40 éves leszek. :?

Kagyló!
Kíváncsi leszek, hogy merre fogjátok folytatni.

Puszi mindenkinek.
almendra
Budapest XIX. kerület

Kagyló,
jó, hogy jöttél, köszi, hogy leírtad, mi történt.
Bújj el egy kicsit, sajnálgasd is kicsit magadat, ez ilyenkor teljesen jogos. Aztán majd később, ha már újra erőre kaptál, gyere és mesélj, hogy merre tovább, jó?
tttnora001

Kagyló nagyon sajnálom, pedig direkt állandóan lestem mi van veled. :-( DE SOHA NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Nagyon sajnálom Kagyló, de továbbra is sokat gondolok rád. Remélem az új intézetben megkapod, amire annyira vágytok. Én drukkolok nektek nagyon. Nagyon várom majd a jelentkezésed. Ha képeket rakok fel, akkor gondolj arra, hogy neked küldöm.

KépKép
momelcsi

Jaj Kagyló, végigsírtam a leveled. Nagyon szoríritok, hogy mindegy melyik másik helyen de összejöjjön a baba ! Nagyon rendes Apánktól hogy így bánt Veled, ebből is látszik hogy az érdekli hogy Nektek sikerüljön és összejöjjön a baba és nem az hogy nála, teljesen meghatódtam ezen. Kérlek jelentkezz, akár csak 1 sorra is, hogy tudjuk hogy álltok, mi van Veletek. Adok a laptetőmből neked :)

Zafír, próbáld megbeszélni a lánykákkal hogy már most forduljanak be lefelé és maradjanak is úgy. Egy barátnőm (spontán ikerterhes szintén lánykákkal) ezt csinálta minden nap és bejött, meg azt is mondani kell hogy ne nyomják egymást. Többeknél láttam, nem csak ikreseknél, hogy ez bejött mostanában. te vagy a mama, rád kell hogy hallgassanak
:D
A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm most váltana intézetet, jön Apánkhoz. A vizsgálatokat előre megcsináltatná. A honlapon találtam egy listát, az jó vagy még kér valami mást is most? Hallottam hogy már kér terheléses vizsgálatot is.....az viszont nincs a listán.

Légyszi nézzetek meg, hogy a honlapon szereplő lista ok vagy kér még valami mást is!

Köszönöm szépen segítségetek!

npgy
Budapest I. kerület

Átnéztem a listát:
ami nálunk nem kellett, az a férjhez tartozó belgyógy. szakvélemény, és az a családorvos vélemény, hogy nálam a beavatkozások járhatnak-e kockázattal. Csak a belgyógy (háziorvosunk) véleménye, hogy jól vagyok, a leletek alapján.

Amit nem látok a listán (de lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem), az az átjárhatósági vizsgálat és az előző beavatkozások (nálam az 5 inszem) dokumentációja.
Tőlem októberben még nem kért (és azóta sem) terheléses vizsgálatot, és mikor én most említettem neki, hogy talán meg kéne ismételnem a másfél évvel ezelőtti vizsgálatot, mondta, hogy ha megnyugtat, akkor csakis szigorúan diabetológushoz menjek, de látszott, hogy csak rám hagyja, nem érdekelte a dolog.

És úgy tudom, hogy EKG, spermavizsg. fél éven belüli kell, hogy legyen, a többi 1 évig érvényes.
tttnora001

Köszönöm szépen Nóra!

npgy
Budapest I. kerület

Kagyló, annyira örülök,h Dévisz ilyen volt!!! Biztos vagyok benne,h babával a pocakodban fog ide írni legközelebb :wink: Puszillak és ölellek!

bari6

Kagyló:(

Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Remélem megtalálod a számításaidat máshol és hamarosan kismama lehetsz .Továbbra is drukkolok és vigyázz magadra:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Még új vagyok. Még soha nem volt lombikom, sem inszemem, most készülök az elsőre, de folyamatosan csúszik a vizsgálatok miatt... Talán szeptember elején várható. Szimpatikusnak találom D-t. Itt is mindenki olyan kedvesen ír róla.
Már csak a hormonvizsgálatok vannak hátra, csak meg kell várnom a mensimet (sajnos nagyon hosszúak a ciklusaim, minden ettől függ). Azt mondta nekem, hogy ezt a vizsgálatot csak akkor írhatja ki, ha megjön a férjem eredménye. Ez tényleg így van? Bárcsak hamarabb ki lett volna írva!! Tudtok nekem mondani arról vmit, hogy mennyi idő alatt jön meg az eredmény? remélem jó gyorsan (mensi 2-3-4. nap és mensi 19-20-21 nap)
Gratula a babásoknak, pocakosoknak :)
Sajnálom akinek nem sikerült :(
miltus
Budapest I. kerület

Kedves Miltus!

Üdv köztünk! A hormonvizsgálatot saját magam csináltattam meg, két nap alatt készen lett. Az nem időigényes, ezért nem kell aggódnod! D listát ad arról, hogy milyen vizsgálatok szükségesek számára a kezdéshez. Ő nem határozza meg, hogy mit, hol csináltass meg. Szerintem, ha megjön a mensi, akkor menj el és csináltasd meg a hormont!

npgy
Budapest I. kerület

Szia Miltus, Üdv közöttünk :) Tőled milyen vizsgálatokat kért első körben Dévai Doktor Úr?
mbetty2
Aszód

Sziasztok!

Miltus! Megvannak a hormoneredmények hamar, meglátod. Apánk a Podmaniczky laborba küldött, vagy magadnak kell elintézni máshol? A hosszú ciklus szívás, tudom én is, sajna, de küldünk neked pirimeghozó drukkot és akkor pikk-pakk eltelik ez a ciklus... és szeptemberben kezdhettek is... biztos, hogy lombik lesz? vagy még nem lehet tudni?

Mbetty! Veled most mi a helyzet???

Lassan lesznek akik kezdenek, nem??? vagy most augusztusig nincs indulónk?

Kagyló! ha olvasol minket! puszillak és remélem picit jobban van a lelked és gyere face-ra! rakok fel babaszoba képeket.... vagy küldj email címet és akkor picasa-n megosztom veled és láthatod, ha szeretnéd.... tudom, hogy igen!

nálunk erőteljes visszaszámlálás van.... holnap betöltjük a 37. hetet! hihetetlen, de igaznak tűnik! :wink: :wink: :wink:

Puszi mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Egy kicsit jövök én is.

Kagyló,annyira sajnálom.......

Kriszto,már a 37.hét? Dejódejó!!!
:D :D :D :D

üdv az újonnan érkezetteknek is

Nálunk minden ok, bár pénteken volt egy kis izgalom. Délelőtt elég erősen szúrt a hasam, nem bírtam felegyenesedni. Fekvésre,ülésre, semmire sem javult. Mikor délután kicsit jobb lett,hívtam a dokimat, aki jól leszúrt hogy miért nem szóltam azonnal! Mondtam neki, hogy úgysem tudtam volna kocsiba ülni és bemenni hozzá. Így a délutánt a SOTE II.-n töltöttem, de végülis elengedtek. Magnézium+kímélő életmód. Eddig is kíméltem magunkat (március óta). De azért beparáztam, úgyhogy nyugton maradok.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

na végre egy kicsit tudok pötyögni :)

npgy: magad csinálntattad? nekem ő adott beutalót. Honnan tudtad, hogy miket kell csináltatni? vagy ez is fönn van a honlapon? nem néztem sajnos. Az itteni kórházban intézem a vérvételt, a beutalón a címzett laboratórium a Podmaniczky u.-i van feltüntetve. De most néztem, hogy nincsenek feltüntetve az adataim, gondolom ezt nekem kell kitöltenem, csak a betegforgalmi napló sorszámom. Az eredményről mit tudtok, hogy hova megy, mikor elkészül? D Intézetbe? Ez fizetős vizsgálat? Nagyon sok kérdésem van... bocsi :) Annak nagyon örülök, hogy gyorsan megvannak az eredmények! csak még nem biztos ez az egész..

mbetty: elég sok vizsgálatot kért, de külön lapot adott, nem azt ami a honlapon van.
Tvérkép, vércukor, SGOT, SGPT, t. vizelet, prothr., PTI, Alk. phosphatase, karbamid, kreatinin, összfehérje, bilirubin, gamma GT, vércukor TSH
HIV, HCV, RPR, HBSAG (Férjnél is)
Toxoplasma, rubeola
Vércsoport+ellenanyag, EKG, ultrahangos mammographia, MRTG, Vércukor terheléses teszt,
Belgyógyász vélemény az ált. egészségi állapotról.
Ezeket már megcsináltattam.

Kriszto: köszi a drukkot :)! ma kezdődött a mensim, úgyhogy hétfőn, vagy kedden már megyek is. Sajnos vagy nem, biztos, hogy lombik lesz.

még amit kért, az egy 4D-s méhürvizsgálat.

Ma fejeztük be a papírok átolvasását... Már kezdek kételkedni benne, hogy tényleg akarom ezt az egészet. Még egy gyerkőcöt nagyon szeretnék, de ez a rengeteg mellékhatás, meg minden olyan félelmetes.. Ismertek valakit, akinek kijöttek a mellékhatások? Azt sajnálom, hogy adatokat nem közöltek, hogy milyen mellékhatás az esetek hány %-ában fordul elő. Csütörtökön lesz a szóbeli tájékoztató, majd ott is rákérdezek..
Már azon is gondolkodtam, hogy csináltatok egy petevezeték átjárhatóságit, apának veszek fer14 bogyót (ezt ajánlotta D) és hátha természetes úton... Van valaki, aki férjének ez már bevált?
A stimuláció alatt milyen gyakran vizsgálnak?

Annyira nem tudom még mit csináljak...
miltus
Budapest I. kerület

Ha nincs nagy gond, használ a FER14, én javaslom, bár drága, és szintetikus, de használ. Mondjuk az én férjem természetes vitamint is szedett mellé, szóval nem tudni, melyik használt, vagy a kettő együtt... :)
plonsk
Budapest

ennek örülök! nincs semmi baj egyikünkkel sem, a kevés spermaszámot leszámítva, ezért írtak ki minket ICSI-re egyből. Milyen vitaminra gondolsz (temészetes)? Gyümölcsök, stb? kb mennyit javított mindez?
miltus
Budapest I. kerület

Miltus: nem Pesten lakom, így magam csináltattam mindent. Ő csak felírta egy darabka papírra mi kell neki. De az biztos, hogy a leletek pár napon belül megvannak. Az egészet anno kb 2 hét alatt beszereztem, mondjuk egész nap azon kattogtam :lol: :lol: :lol: :lol: Ha szeptemberben kezdesz, addig meg tuti, hogy minden meglesz! Nyugodj meg, nagyon jóóóóó kezekben vagy, D egy csoda!!!!!! :lol:

Era: vigyázz magatokra! Puszillak!

npgy
Budapest I. kerület

Én rendeltem vitamint, ezt Magyarországon nem lehet kapni, New Chapter a neve, de nagyon jó, hatásos és természetes.
plonsk
Budapest

Köszi! megnéztem, mindenből min 3 hónapra elegendőt kell rendelni, hogy a jelentkezzen a hatás. A vitamint egy biobolton keresztül is meg lehet rendelni, ennek örülök. Hát tényleg nem olcsó.. És nektek mennyit javított? így összejött természetes úton is a baba?

npgy: köszi a biztatást!! én is messze lakok pesttől, az itteni kórházban csináltattam a vizsgálatokat, nekem is aránylag gyorsan ment, csak az eredményekre kellett várni. Van már egy gyerkőcünk, aki természetes úton fogant, és aránylag gyorsan. Akkor nem is gyanítottuk, hogy gond lehet. Most ezért vannak kétségeim, és ezért próbálok nézni valamilyen alternatív megoldást. De jó, most nézem, 35 hetes vagy!!!! ez szuper!
miltus
Budapest I. kerület

Era: A SOTE II. fogsz szülni? Pihenj sokat.

Zafír
zafir100

Miltus, nem jött össze egyelőre a baba, de még nem adjuk fel.
Elég sokat javított rajta, mondjuk amúgy sem a legkatasztrófálisabb eredménye volt, de most már a majdnem teljesen normális tartományba került. :) De nálunk velem is van gond.

Én úgy vagyok vele, hogy amíg látok bármi másra egy kicsi esélyt is, hogy segíthet, addig nem lombikozunk. Aztán egyszer, ha nem jön össze továbbra sem, úgyis eljut az ember lánya egy olyan szintre, hogy mostmár mindegy, hogy ki, és milyen módszerrel, csak csináljon nekem gyereket! :D
plonsk
Budapest

Szia Zafírom!

Hogy vagytok?
Igen, a SOTE II-n van betervezve. Ott dolgozik az orvosom, akit tavaly találtam, és nagyon meg vagyok vele elégedve.Mondjuk magánba járok hozzá, de nagyon lelkiismeretes.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Köszönöm jól vagyunk, éppen nyaralunk. :D Ki az orvosod? Én is a SOTE II.-n fogok szülni, Paragi ott dolgozik. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok, nekem is ugyanazokat a vizsgálatokat kérte Dévai Doki mint Miltusnak, már megvan az összes, ráadásként megcsináltatom aug. 7-én a laparoszkópiás vizsgálatot, remélem elfogadja ezt petevezeték-átjárhatósági vizsgálat helyett, úgy is szabin van és csak aug. 31-ére adtak időpontot az intézetbe, addig belefér ez a műtét is. Eddig minden lelet stimmel, elvileg semmi bajom :) Mi már hormonlabor- eredménnyel mentünk az első konzultációra, a prolaktin-szint kicsit magas volt de Dévai Doki azt mondta hogy rendben a lelet, hát nem értem, eddig más doki azt mondta, hogy a magas prolaktin-szint akadályozza meg a peteérést, tényleg nem értem... De nem én vagyok a Doki, én csak babát szeretnék... Ha minden lelet rendben, valószínű, inszemre fog küldeni? Erről nem beszéltünk... A lapar eredmény is jó kell, hogy legyen, ugyanis a harmadik Closty-s hónap terhességet hozott, de sajna elment a baba 5 hetesen :( Mikor említettem Dévai Dokinak, annyit mondott, hogy mivel orvosi igazolásom nincs a terhességről, neki ez olyan mintha nem is lett volna. De sebaj, bármit bevállalok :)
mbetty2
Aszód

Zafír,
Nekem Sobel Gábor a dokim.
Igen, azt tudtam hogy a Parragi ott is dolgozik, a múltkor összefutottam vele. Meg a munkahelyemen is szoktam találkozni vele, mert hozzánk jár a cicáival.

jó nyaralást

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Először is Kagyló! nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! De bízom benne, hogy meghozza Neked a sikert az intézet váltás. Örülök, hogy D ilyen rendes volt Veled! :)

Nóra: neked is csak azt tudom mondani, hogy nagyon sajnálom! De bízom benne, hogy a következő sikerül! Addigra D is kipiheni magát! Te is pihenj, és töltődj föl! :)

amaryllis, almendra: :( kitartás Nektek, töltődjetek fel, itt a nyár!!!

kisbuddha: megvolt a tájékoztató? mikor indulsz?

Nekem vasárnap megjött, így tegnap hívtam az intézetet! Mivel D már szabin van, így Paragi doki vette fel a telefont, és ő fogadott!
Megkukucsolt, és beállította a szurikat! :)
Ma már meg is szúrtam magam! Pénteken megyek UHU-ra! :)

Mindenkinek további szép napot!
:lol: a Nap süssön Rátok

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Drukkolok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

npgy: köszi szépen! Akartam Neked is írni, hogy csudaszép a pocid. És hogy már mindjárt eljön a Ti időtök! :D :D :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Igen, nemsokára itt lesz velünk az én kis Virágszálam! :lol: :lol: :lol: :lol: De előtte még Kriszto mamit megvárjuk..... :lol:

npgy
Budapest I. kerület

persze-persze
mindent csak sorjában! :)))

már alig várom, hogy lássam a kis Lilit, meg a Kis Virágszálat is! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Köszönöm az érdeklődést. csütörtökön megyünk a tájékoztatóra, aug.4-re várom a pirit és indulunk. Dévai nekem is mondta, hogy szabin lesz, úgyhog engem is Paragi indít majd útnak.
Mi van akkor ha szombaton jön meg? hányadik nap után kell szúrni?
Hogy bírjátok magatokat hasba szúrni? én még ilyet nem csináltam.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Nem tudjátok véletlenül hogy TB nélkül mennyibe kerül a lombik? Én tuti nem bírok 3 hónapot várni. A cirisben az alap 285e Ft a fullos pedig 395eFt.
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha: és ki fogja tartani a tájékoztatót?? már azt is kisdoki?
ha szombaton jön meg, akkor hétfőn azzal kezdesz, hogy telefonálsz az intézetbe, és elvileg rögtön behívnak és megcsinálják a gyógyszerek beállítását!
az első szuri nekem is borzasztó volt, eléggé ráparáztam, nekem még az is szar volt, hogy a férjem sem bírja az ilyet, szóval nem volt segítség! :( de most már simán megy. az a lényege, hogy ezek nagyon vékony tűk, tulajdonképpen nem is érezni semmit!!
A másik, először is, most még nem gondolunk olyanra, hogy nem fog sikerülni, mert igenis fog!!! Másodszor, hidd el, hogy kibírod a 3 hónapot. Nem véletlenül van ez így kitalálva. A lelkednek is és a fizikumodnak is szüksége van erre az időre, hogy helyreálljon. Egy sikertelen lombik nagyon nagy kudarcélmény. Hidd el nekem, hogy itt mindenki simán kibírta a 3 hónapot. Meg ez a 3 hónap nem onnantól számít, hogy mikor nem sikerült, hanem a mostani lombik kezdés dátumától, tehát ha neked aug. 4-én fog megjönni, akkor a következőre már mehetsz november 4-e után. DE NEM FOGSZ!!!! Punkt tum! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

zsuzsi: Igen, már a tájékoztatót is kisdoki fogja tartani. Mondta Dévai, hogy Ő már szabin lesz de a kollégája majd megtartja helyette. Rögtön fel is hívta és egyeztettek.
Tehát nem gáz ha szombaton jön meg, csak akkor már úgy kell készülni,hogy hétfőn megyek is. Ok.
Én hadi lábon állok a tű szúrásokkal, még a vérvételnél se nézek oda amikor belémszúrják. De azt hiszem a muszáj nagy úr, majd erőt veszek magamon, csak azt nem tudom még,hogy hogyan:)
Természetesen én is azt szeretném ha az első sikerülne. Képes vagyok teherbeesni. A múltkor amikor elhatároztuk hogy jöhet a baba elsőre sikerült, csak 11 hetesen sajnos elment. Így utólag lehet az IR miatt. Viszont olvastam a statisztikákat. 38 év felett nem túl bíztatóak 3-5 beültetés szokott e szerint sikerülni, tehát ezért nem merem magam beleélni az első tuti sikerességébe.
Hányadikán lesz a punkciód kb? Remélem kisdoki is ügyes okos és tehetséges és jó sok petesejtet "csinál"
kisbuddha
Budapest III. kerület

kisbuddha: ha nagyon hadi lábon állsz, akkor elmész a körzetidhez, és majd ott beadják neked. Elsőre az intézetben Ágikáék úgyis megmutatják, hogy hogy kell összerakni, hova kell szúrni stb...
Ha jól számolok, akkor 3-án lesz a punkcióm, és mivel az péntek, így hétfőn lesz a transzfer.
De ez úgyis csak jövő héten derül ki:))

Mennek neked is a drukkok! :))

Majd mesélj, hogy milyen volt a tájékoztató! Ha Dévai tartaná mondanám, hogy ne rémülj meg nagyon! :wink: De Kisdokit ilyen téren még nem ismerem! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi!

Mi volt az uh-n?

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok

Itt vagyok, nincsenek jó hírek. Kettő tűszöm van baloldalt, jobb oldalon semmi! És már 1 elpukkant a 6.napon!! Kérdezte Paragi mi legyen? Mondtam megyünk tovább! Így előrébb hozta a punkciót is, szerintem szerdán lesz!
Remélem szerdáig legalább ez a kettő megmarad. most már nagyon vigyázok magamra! :)
Szép napot Nektek!

Zs

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Egy picit be ugrottam! :D
Zsuzsi
Hát nem a legjobb,de lehet ebből még baba,ikrek is. :wink: Drukkolok!!!!!!!!!!!Ügyes legyél,szerdáig még elő bújhat pár darab.Akármit is csinál a kis doki,de a vége baba legyen! :wink:
Barikám
Hogy vagytok?Már nem írsz nekem,remélem nincsen hari. :shock:
Köszönön szépen a képet!Még...még...
Kriszto,npgy
Várom Lilike és Virágszál képeit! :wink: Sokat gondolok rátok,ebben a fura időben.Remélem jól vagytok!Ölellek mind a kettőtöket!
Zafir
Nagyon el tűntél. :( Hogy vagytok?Sokat pihensz?
Almendra
Gyere azért néha mond meséljél.Tudom várakozni kell,de azért hallani szeretnék rólad is.
Nóra
Mentek nyaralni?Szeptemberben újra kezdtek?
Ági
Hogy nem vettem észre,hogy itt voltál.Köszönöm szépen,aranyos tőled,hogy miattam jöttél.
:oops: Hogy vagytok!Ha tudnád hányszor nézek rád is az iwiw-en.Szép nagyok lettek a gyerekek!De mesélj....jól vagytok,minden rendben?

Nem találom ki kérdezte a támogatás nélküli lombik árakat. :oops:

Szóval ez lenne az:
80 000- ovuláció indukció
80 000- punkció
60 000 tenyésztés
54 000 beültetés
42 000 AHA
92 000 ICSI

200 000 - PGD /db
A gyógyszer árak az mindenkinél változó.
Minden beavatkozás után kell fizetni ott,kapsz papírt is róla,3 részletben.
Mi most 421 000-ből úsztuk meg.
:(
Jók legyetek!

Gyertek egy picit szorítani Zsuzsinak,most rajta a világ szeme.

:wink:

kagyló

Zsuzsi: drukkolok neked, hogy legyen mindenből épp annyi hogy összejöjjön egy babára való:)
Nekem is Parragi fogja beállítani a gyogyóimat, remélem sikerül elsőre eltalálni.
Kagyló: köszi szépen az árakat. Én kérdeztem. Ha esetleg nem jönne össze az első én szeretném egy hónap szünet után újra megpróbálni. Idős vagyok én már ahhoz, hogy a TB ossza be az időmet no meg türelmetlen:)
A 421-ben akkor már a gyógyszerek is benne voltak?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Lenne még kérdésem: a fél kiló hús és 2-3 liter vizes menüt mikortól kell kezdeni? a stimulációtól?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha

Onnantól,hogy kezdi a stimulálást.A gyógyszerrel együtt volt annyi.126 000-ra jött ki a gyógyszerezés.De elsőre sikerülni fog! :wink:

kagyló

kisbuddha: csak arra figyelj, hogy a fék kiló nyersen értendő!!! Mert volt itt aki már félre értette! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: köszi szépen az infót. Természetesen én is remélek, csak lélekben egy kicsit igyekszem a rosszabb verzióra is felkészülni.
Volt már itt valaki akinek az első lombik sikerült 38 felett???
Döntöttél már melyik intézménybe mész tovább? Én mostanában járok a cirisbe a Szakács dokihoz is. Ő csinálta az átjárhatóságit meg a keneteket, mert különben dévainál az időpontok miatt csúszott volna minden. Nekem a hely is és a doki is szimpi nagyon. Ha véletlenül úgy alakulna, hogy nekem váltani kéne én biztosan a Szakács dokihoz mennék át.
Egy hátrányuk van, nincs semmi TBre, viszont helyben intéznek mindent és mindenki nagyon kedves recepióstől a nővéreken át a dokiig.

Zsuzsi: nyersen gondoltam én is a fél kilót:) akkor a stimus héten már nem rendelem a norbis szénhidrát mentes menüt, hanem átállok a húst-hússal verzióra.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Zsuzsi: nagyon örülök, hogy pozitívan áll a dologhoz, és nem azon görcsölsz, hogy hány tüsző lett. Gondolj arra, egy is elég a boldogsághoz :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szorítok!!!!!!!!!

Kagyló: jó,hogy jöttél! Igen, már közeleg az idő, lassan, szépen megérkezik Lili és Virág! :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd augusztusban is gyakran gyere, mert biztos vagyok benne, hogy Krisztoval egyből értesítünk benneteket, ha valami fejlemény van.... :lol:
Júúúúúj, kezd izgi lenni a dolog..... :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kisbudhha
Még nem tudom merre megyek tovább,elvileg kettő is van amin gondolkozok.Az egyikről most van egy ismerősöm aki jókat mond.A másikról nem lehet sokat hallani,de a meg érzésem azt mondja az lesz a jó. :roll: Szakács dokiról még nem hallottam.Még fel adni nem akarom,majd ha már bele mentem a 4. X-be akkor leállok.
Valamelyik nap eset rosszul,amikor be szóltak,hogy hány intézetet akarok még el fogyasztani? :shock: Már észre kellene vennem,hogy nálam meg állt a tudomány.Hiába viccnek szánta az illető,de nekem nem volt az.Nem hobbi miatt járok ilyen helyekre. :( Majd utána nézek annak az intézetnek is.Köszi a tanácsot!
Npgy
Nem minden nap,de néha kukkolok. :oops: Itt leszek augusztusban is,csak ritkán jövök,írni meg majd meg látjuk mennyire leszek depis. :( Kérjük a képeket,és szorítok!!! :wink:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?