Nyuszi,
Tényleg szép dolog az örökbefogadás, és hát igaza van a párodnak az első a te egészséged
!
Nálunk egyenlőre úgy néz ki, hogy nem lesz harmadik, mert nagyon sok dolog van még előttünk. No meg azt mondta a párom, hogy most hogy tökéletes a nemek aránya, nem kockáztat, hogy ez megboruljon
. Persze csak viccel
, de így tényleg olyan csodás, hogy van egy kislányunk és egy kisfiúnk is. Egyenlőre örülök, ha nekik meg tudok felelni
. Néha filózok, hogy anyu hogy tudott olyan kötél idegekkel felnevelni minket, persze néha nála is borult a bili, de nagyon ritkán és csak nagy rosszaságokért. A francba, néha úgy megkérdezném, na de ebbe nem merülök most bele.
Zsuzsa,
Nagyon jók a képek
! Lili is mindenre azt mondja mostanában, hogy nagyon fájni fog, pedig úgy vigyázunk rá, de a fürdésnél totál bele tudja magát lovalni.
Forti,
De jó, hogy minden oké a sógornőddel
.
Magdi,
A cumizásra visszatérve: Lili sohasem cumizott, ő sem fogadta el sohasem a cumisüveget, így mi egyből csőrös pohárral kezdtünk. Mivel ő sohasem kapott tápszert, nálunk valahogy nem alakult ki ez a reggeli és esti cumisüvegezés. Ő nem is szokott inni se reggel, se este tejet. Igazából nem tudom, hogy mennyire kellene-e, mert a dokink szerint, ha eszik elég tejterméket, akkor nem szükséges. Mivel én elég sok biotejet használok a főzéshez és nincs nap sajt, vagy túró, vagy joghurt nélkül, így nagyon nem aggódok. No meg mi arra neveljük Lilit, hogy az esti fogmosás után már csak vizet szabad inni, és ezt simán be is tartja. Nekem kiskoromba elég rosszak voltak a fogaim, szeretném ha ő nem szenvedne ettől.
Együtt érzek veled, néha tényleg nem könnyű két ilyen aprósággal. Nálunk is úgy van, hogy ahogy lerakom Bálintot, Lili már kéreckedik is fel az ölembe. Ja és ha éneklek, mindig mondja, hogy rá nézzek, neki énekeljek
.
Ovin én is gondolkozom jövő szeptembertől. Szerintem még ebben a hónapban felhívom a környékbeli ovikat, mert azt hallottam, hogy sok helyen ahol kicsi tesó van otthon, ott nem veszik be a nagyobb gyerkőcöt. Amit részben meg is értek, de Lilin már most kezdem látni, hogy érdekelné a gyerektársaság (esténként mindig ovis filmet diavetítőznek apával az ő kérésére, és egyre szebben játszik más gyerekekkel), jövő akkora, pedig szerintem ez még inkább változni fog. Szóval én tényleg csak miatta íratnám be.
Szilcsike,
Akkor nektek is jó évetek lesz
.
Függő
, én is így vagyok vele.
Nem lehet, hogy a kakaó mivel édes telíti és azért nem kíván semmit? Én egynapot kipróbálnék, hogy nem azt kap, hanem gyümilevet (cukrozatlant), vagy vizet, ebédre biztosan megéhezne szerintem, de ez csak az én véleményem. Épp múltkoriban olvastam egy könyvet: Na még egy falatot a címe, érdekes dolgok vannak benne.
Most olvasom, hogy sima tejet kap, hát nem tudom, nem szokott nasizni? Azért a tej is telít valamennyire.
Judy
Szerintem egy alap mosogatógép is teljesen elég (nekünk is az van). Egy jó tanács: 12 terítékest vegyetek, hogy a nagy edényeket is be tudd rakni. Nekem még így is van hogy naponta 2x megy. Egy kicsivel állandóan csak ki-be pakolásznék, így meg egyszer bepakolok és akkor nem marad ki semmi
.
Egy farsangot összehozhatnánk!
De jó, hogy felhoztad a beszédet, Lili meg sokszor úgy beszél, hogy azt mondja, ahogy mi szólunk hozzá. Pl. kérdem, hogy kérsz vizet, erre ő: Kérsz. Pedig mindig mondom, neki, hogy hogy kell jól mondani, néha használja, néha nem.
Beszti,
Köszi-köszi
!
Nekem szerencsém van, mert van egy külön szobám, amit mosókonyhának hívok, így ott mosok, szárítok (2 szárítóval), így nem kell kerülgetni, de ha átépítünk ez valszeg változni fog. A szárítógép után egyáltalán nem kell már szárítani, már úgy értem teljesen megszárítja a rucikat?
Csics,
Boldog szülinapot!
Halacska,
Lilinek is olyan ágya van, amelyiken rajta volt a leesésgátló, felteszek egy képet róla, neki ez nagyon bevált.
Na elirogattam a vasalásra szánt időmet, annyi baj legyen
.
Pusz,
Ilke