Sziasztok! Most nézem, hogy milyen későn írok
Pedig fenn vagyok jó ideje már,mert elkezdődtek a hétköznapok
Gergő dolgozik, el messengerezgetünk néha, de főleg dolgozik. Én meg délelőtt erőt vettem magamon, és kitörtem a városba. Persze nem messze, csak a Király utcában, mert tegnap éjjel rendes jóslófájásaim is voltak, vagy két órán keresztül, és kicsit (nem is kicsit) beparáztam, főleg, hogy ugye napközben meg rengeteget keményedtem a fekvés ellenére. Szóval úgy döntöttem, hogy legalább a kórházi csomag legyen meg nekem is, és villámgyorsan összeszedtem a hozzávalókat. Persze maradt ki egy-két dolog még, de a legfontosabbak megvannak. 50 perc alatt túl voltam rajta, és lehet, hgoy a nagy lelkesedéstől, amit a véletlen vett babacuccok okoztak
, de addig egész elviselhető volt. Aztán mikor kitartásomtól nagy büszkén úgy döntöttem, hogy még a kajaboltba is bemegyek, egész összeomlottam, de azért valahogy hazajöttem
úgy tűnik, a kaja nem inspirál
Jaj, az egyik boltban olyan aranyos volt az eladó, kibomlott a cipőfűzőm, én észre se vettem, mert nem látom a lábam, és bekötötte. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam, de ragaszkodott hozzá
És elvették a listámat is, hogy mik kellenek manapság a kórházba, ha szülni akar az ember
Szóval egy kupacban a hozzávalók azon része, ami még nem volt meg. Innentől talán egy fél óra, míg összedobom a cuccot, azt talán még akkor is, ha indulni kell esetleg. Mit mondjak, sokkal jobban érzem magam! Ráadésul szereztem egy csudajó boszis kis bodyt, szóval remélem kislány lesz tényleg!
Ha mégsem, Aura asszem rádruházom majd
Zsuzsi, köszönöm az érdeklődést, megvagyok, csak nem volt ihletem. Egyébként én is szkeptikus vagyok azt illetően, hogy tényleg kislány lesz, nem vettünk nagyon rózsaszín cuccokat, egy-két otthagyhatatlant csak. Minden sárga, fehér és halványzöld
Ennek ellenére fiúnevünk még nincs, csak egy fél
A kétely is csak onnan, hogy mindig, mikor álmodom, hogy megszületik, mindig kisfiú, meg én annak éreztem az elejétől, persze lehet, hogy az egyik gerjeszti a másikat
elég biztosan meg tudják mondani ezt már azért... Dokihoz csak este merek menni, mert du rendel, 8-ig, és ha fél nyolckor odamegyek, tuti végez velem 8-ig, mert haza akar menni, és annyit talán kibírok...
Ez a nagy tervem. De nem fűzök vérmes reményeket azzal kapcsolatban, hogy van megoldás, de jobb lenne, ha megnézne. Meg most már anyukám is aggódik értem, és meg akarom nyugtatni. Szóval ezek vannak velem.
Ja, még azt akartam írni, hogy az éjjel lehetett valami, mert én sem tudtam aludni, pedig fél 10-kor lefeküdtünk, és egyig fenn voltam, és babáskönyvet olvastam, meg járattam az agyam, és a Gergő se tudott aludni, mindig volt valami kínja, és a barátnőm is mondta, hogy nem tudott aludni... szóval ki tudja.
Márti, sikerült a képet kicsinyíteni? Mikor megnyitod a sajátgépben a képnézegetőben, rákattintasz jobb gombbal, szerkesztés, és akkor a kép menüpontban a nyújtás döntés paranccsal tudod változtatni a méretet. Tudom, hogy Orbis is leírta, de ki tudja, hogy elég részletesen-e
nekem ennyi kevés lenne, ha nem tudnám, hogy kell.
Egyébként szopismelltartó az én párocskámat mindig elbűvöli
igaz, nem túl szexi, lehet, hogy az újdonság varázsa miatt
Vagy olyan vicces, hogy az már izgató
ki tudja.
Nullácska, kösz az infókért
és légy üdvözölve! Rékacs még nem szül? nem láttam még ma, bár lehet, hogy pont most előz be
Magzatmozgást meg nem kell számolnom... Mondjuk én figyelem nagyon, hogy mennyit, meg hogy mocorog. Vannak napok, mikor hiába, hogy mozog, úgy érzem, hogy nem érzi jól magát. Olyankor nem mozgolódik, hanem vergődik inkább. Tegnap is ilyen volt. Sajnáltam szegényt nagyon. Aztán estére jobban lett
Eszter, én azt csináltam, mikor nagyon közel volt a reggel már, és pisilnem kellett, hogy mind a kettőt begyűjtöttem, és a kettőből vittem egy kevés mintát
Így sikerült megoldani
És én egy szopis melltartót vettem egyenlőre, arra gondoltam, hogy a másikat majd csak akkor, ha már tudom, mekkorák lesznek a melleim. És kettővel a terhesség alatt eddig is elvoltam, talán nem kell több. Ha mégis, akkor meg majd veszek.
Vica, attól, hogy nem említünk meg, még gondolunk ám rád. Csak nem szoktál olyan gyakran jönni, és így lassabban tűnik fel, hogy már régóta nem adtál hírt magadról... De attól még szeretünk, és hiányzol ám! Ugye tudod?!
Bagzer, örülök, hogy elvitték a szárítót! és tényleg vicces, hogy babaruhát cserélsz szárítóra
No, most ennyire futotta. Bocs, ha valakit kihagytam, most nem jegyzeteltem.
SZép napocskát mindenkinek
KIkocs
34+4