Hát sziasztok!
Uhh:) jó rég írtam én is..Hogy vagytok? mi újság?
Jajj nálunk annyi minden történik
Nincs megállás,0-24 óra!Még az elején azt hittem, hogy szopi,alvás, kis játék...stb..de nem
Hétfőn kell menni a dokinénihez, mert keveset alszik nagyon, van, hogy 7 órát is fent van egyhuzamban,pedig még csak 6 hetes..meg egyfolytában csak enne..ha 1 óra 20 perceket szopizik az sok? a bimbimnek igen, az egyik már megint sebes, és nagyon fáj, mikor bekapja és tépi..olyan kis követelőző lett,úgy szeretem!!!
Szonja ezzel én is így vagyok,már csak azért sem...és azt utálom a legjobban én is, mikor erőszakosak..
De mondjuk ott a másik véglet is, mint az anyám, : akármit mondok neki, hogy ez meg ez történt, csak annyit válaszol: ti is ilyenek voltatok,veletek is ez történt, én is így csináltam...ha van valami tapasztalatom akkor meg : nekem mondod, hát tudom én..
komolyan a falra tudok mászni tőle...nincs saját véleménye, élménye...csak helyesel...
Sajnos egyedül vagyok, a párom egyfolytában dolgozik, és anyu nem akar jönni soha...jó lenne néha egy-egy órára rábízni a picit,amíg mondjuk picit magammal is törődhetnék..de bezzeg a nagyikám törött lábbal is jönne
(szegény cseresznyét szedett, és leesett..)
Hát engem ez borít ki még nagyon!
Ha pl. elmegyünk sétálni, akkor anyatejet cumisüvegben nem lehet vinni, nem?megromlana?mer a vizet kiköpi,az utcán meg nem akarom kikapni a cickót..