Sziasztok!
Vége a Karácsonyi habzsi-dőzsinek, holnaptól (majdnem)minden Apa dolgozni megy, ugye?
Humi irigylünk benneteket, hogy még egy hétig Apázhattok egész nap
Nálunk nagyon sok változást hozott, hogy Apa itthon volt 10 napig! Mármint Petinél
Ugyanis mára elértük, hogy Petike nemcsak Anyamajma, hanem Apamajma is. Ez hatalmas lépés előre, végre Apa felé is nyújtja két kezét, ha ölbe akar menni, még akkor is, amikor az ÉN ÖLEMBEN VAN!!
Ehhez az kellett, hogy reggelente párom volt az első, akit meglátott, ugyanis minden reggel Ő hozta az ágyunkba a dajdajozó Petit, ahol egy bő félórát még dögönyöztük, mielőtt reggelit kapott. Ezt rettenetesen élvezte! Szétvetett lábakkal feküdt és hatalmasakat kacagott és gurult össze-vissza, mikor csiklandoztuk. Ha abbahagyta valamelyikőnk, akkor felült és hangos "hééőő?"-vel reklamálta.
A másik nagy változás, hogy egyre tudatosabban kommunikál velünk. Pl. ha valami "nemszabad" dolog közelébe vetődik, akkor leül elé, megkeresi a tekintetemet (vagy Apáét) majd a "Jujjujj"-ra felsikkant, röhög és odamutat. A következő "Jujjnemszabad"-ra sajnos már jól megtépázza a zsinórt, majd ismét rámnéz és hangosan kiabál egyet. Itt tartunk, egyenlőre nincs további ötletem, elfordulok és röhögök.
Ja és rájöttünk: a vadszamár üvöltések minden esetben azt jelentik: "bekakáltam, hé, vegyétek má' észre!!"
A tapsi-tapsi, a pápá mellett a pacsi-pacsi a legújabb,a felfordított tenyerünkre. Sajnos az arcunkra is, ha jó közel hajolunk
Fog-ügyben is előrelépés történt! Végre az eddigi manuális vizsgálgatások után vizuálisan is betekintést nyerhettem Kisfiam szájába (ez kevésbé volt fájdalmas
)és kiderült, hogy ennek az angyali gyermeknek négy azaz 4!!! db foga jön egyszerre! Nemcsak a felső-középső 2 db, hanem a mellette lévők is. Tehát pár nap és 6-fogú lesz, a Süsü csak jelenthet nekünk
Naszóval összegezve, a karácsonyi ünnepek alatt Petipötty a mozgás-továbbfejlesztés helyett az elméjét csiszolgatta.
Jó volt olvasni, milyen sokan kimozdultatok otthonról és jót buliztatok! Ilyen tünemény gyermekek mellett bátran meg is lehet tenni, nemigaz?
Már alig várom a februárt, amikor a céges farsangi bál lesz, mehetek BÁL-anyának - és nem BÁL-nának mint tavaly
Kitty
Jó ötlet a Dentinox-termék, megkérdezem a Patikában. Köszi!
Humi
Megint ugyanaz jutott az eszedbe
Pont arra gondoltam az ünnepek alatt, hogy sokan akkor voltunk a 3D-s UH-kon és hoztuk a termést mutogatni
Krizsónak pedig (Indián Kistestvérünk Nagy Duma) azt üzenjük, hogy "GÉÉÉÉÉ!" (= KIRÁÁÁLY! by Peti)!!
Tényleg, többen panaszkodtok a derekatokra, ugye vigyáztok rá? Egyre nehezebben ezek a Csibészek
Már nem lehet "felelőtlenül" órákig ölben zötyögtetni Őket.
Késő este van, irány az Ágy! Jó éjt Mindenkinek!
Szilvusék