Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Leraktam a csajt, szabad vagyok picit Kép

Hetek/honapok: Az az igazsag,hogy mikor benne van az ember olyan egyertelmu!! De most,hogy Greenolive irta a 25 hetet, elegge el kellett gondolkodnom,hogy mennyi is az honapokban...pedig 20 hetes vagyok Kép

Pipocska
Pocakosan sajna jonnek ilyen hulye almok/gondolatok.Majd meglatod, fox meg cifrabbakat is almodni Kép Remelem azert lassan elmulik a depi!!! Fel a fejjel!

Ancsi
En lassan betoltom a 21 hetet es oldalt meg siman tudok aludni! Arra meg ugy is felebredsz ha kenyelmetlen vagy hasra fordulsz! Kép Vegig ne aggodd nekem ezt az idoszakot!!!!! Kép

Juji
Avent mellszivo. Nagyon sokan dicserik, de alkat kerdese.Nekem is pesztonka volt es en pl. honapokig hasznaltam sikerrel....baratnom kiprobalta az enyemet es neki nem szivott semmit.Szoval mielott megveszed, nem tudnad kiprobalni valakinel? Baratno??

Votiv
Nagy gratula a sulyhoz!!!!Ez a nemsemmi!!!! Kép
Jo olvasni,mennyire igazan orulsz a babadnak!!! Kép

Csipa
Meg annyi,hogy a csajszimat el akartak kuldeni konnycsatorna atmosasra....Kép Mondtam,hogy kerek par nap haladekot, anyatejet csepegttetunk szemcsepp helyett es bejott!!!!! Kép Nem kellett elmenni!

Neet
Nektek is gratula a sulyhoz!
NST Kép

Moosejaw
Kép Kép Kép Jaja, mar mindig igy lesz....egy evig meg biztosan! En rendszeresen egy szal pelusban+gagyi poloban+elokeben etettem a csajt! De az a lenyeg,hogy izlett neki!!! Kép

Csutortokon megyek UHra a Bartfaiba, remelem kiderul a titok! Kép

Jo ejt nektek!
Norka
norkini

Neet, rovarirtasban is asz vagy, vagy csak ragcsalokra utazol? Mert en most rovaritanek itthon es nem tudom, hogy a babolnasokat vagy az antsz-t hivjam ki, Vagy van naluk is profibb csapat?

Norka, kosz az infot, akkor beszerzek valami szkafandert meg par tekercs lemoshato tapetat (meg kicsit kop meg dob, de nem varom meg, amig meglesz neki a harom meter)...
moosejaw

Lanyok
Meg 1 kerdes. Mar napok ota filozom,hogy valasszak-e szulesznot vagy sem?! Mindenkitol azt hallom,hogy a Szt.Imreben minden szuleszno normalis....irnatok nekem tapasztalatokat? Es priviben arakat?Mert kozben atgondoltam,hogy ha van ugye fogadott dokim,akkor egyaltalan belefer-e a budzsébe a szuleszno?! Kép

Jar valaki mostanaban eloadasokra?? Milyen temak vannak?Lenne kedvem bekukkantani!

MegintNorka
norkini

Moosejaw
Kozben az is eszmbe jutott,hogy en regen kiteritettem az etetoszek ala par ujsagot es akkor nem kellett minden kajcsi utan felmosni... Kép Mondjuk ez akkor er valamit,ha mar legalabb napi 3x uszik a konyhad!!
Mikor latunk majd kajcsis (vagy egyeb) kepet??? Kép
N
norkini

Jucus, Na igen, de ha a kakaót éjjel itta, akkor a vérvétel idejére le kellett volna bontania a cukrot, nem? Hisz a terheléses is arról szól, hogy 2-3 óra alatt eltűnik-e a cukor a vérből. 14 nem maradhat reggelre! A tejben nem hagyományos szóhasználatban vett szénhidrát (glükóz), hanem laktóz van (persze ez is szénhidrát, de a hasnyálmirigy az ehhez szükséges lebontó anyagot könnyebben termeli), amit ismereteim szerint a cukorbetegek is jobban tudnak bontani, mert ehhez laktáz kell. (pl. a fruktóz is könnyebben megy nekik, mert ehhez fruktáz kell) A házi kakajónál inkább a sima cukor a gond, ami helyett lehet nem szintetikus édesítőszert használni. Tiszta vizet (kakaót) önthetne Jui a pohárba, ha most pár napig nem inna éjjel cukrosat, és este 7 után nem enne, majd reggel elmenne vérvételre, és úgy nézetné meg a cukrát.

Az éjjeli 2x-i pisilés soknak tűnik!!!!!! Meg is őrülök!!! Ez komoly?? Eddig még nem kellett 1x se kimennem, igaz, még ugyebár Kép))...

ancsipancsi

Jaj, bocsánat, most olvastam utána, hogy a vékonybélben a laktáz a laktóz nagyrészét úgy bontja le, hogy glükóz lesz belőle. Francba! Akkor a tejjel is vigyázni. Kép

ancsipancsi

Ancsi!
Én minimum 6X megyek ki éjjel pisilni! Tök rossz félálomban kóvályogni, viszont, talán-e miatt nem vízesedem!

Olyan kíváncsi vagyok, hogy mi lehet Fibivel és Zanzával!
ildi76

nekem 1x ketszer kellett kimennem ejszaka...
lehet, hogy nem iszom eleget?

Kép
babarozsa

de nektek előtte is ki kellett menni? mert nekem soha.

ancsipancsi

Sziasztok !
Norkiri !
Én sem választottam még szülésznőt , pedig szeretnék , csak az a gond , hogy még nem sikerült megismernem őket . Amikor volt a szülésznős előadás sajnos külföldön voltam . Szóval én is szívesen látnám a véleményeket ! Kép
Az új tematika meg még nincs fent a neten .
Ancsi ! Én is min. 2X megyek ki éjszaka, nekem nem okoz gondot , simán visszaalszom utána .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

csak kíváncsiságból kérdem, miért kellhet a mellszívó?
mert nekem van egy Isti márkájú, és nála jobbat aligha lehet elképzelni Kép
addíg szottyasztja a cicimet, míg az utolsó cseppig ki nem szívja a tejcsit
aztán vár 1 picit (addig áhitatosan csukva tartja a szemét, a kezével pedig megszorítja az ujjamat), és újra kiszívja azt a pár cseppet, ami közben termelődött Kép

Bcickány! Én nagyon hálás lennék a hasfájás elleni tanácsért (malatzka@hotmail.com)! Isti nem az a "tipikus hasfájós" gyerek, sokkal inkább nehezen böfizik (van, hogy 1 órába is beletelik, mire kinyög valami jó kis öblöset Kép) és még nehezebben pukizik (vagy ez a tipikus hasfájósság?)
próbálom kideríteni, hátha az én táplálkozásom is ludas a dologban

nem tudod véletlenül, mennyi idő, mire átmegy valami kaja a tejbe? valahogy meg kéne állapítanom, hogy mit ne egyek/igyak
tejeskávét pl. csak szopi után szoktam, mert azzal áltatom magam, hogy a köv. szopiig kimegy a koffein

Clau, mi a helyzet csipaügyben?
a pelenkázással pedig szerintem várjatok tovább
egy kaki nem kaki alapon (ha Isti 1x elkezd nyomni, legalább 3-4 részletben rendezi le a dolgot, szóval nm érdemes már az elsőnél tisztába tenni Kép)

Ildi, én kb 9 órát voltam a szülőszobán, és végig rajtam volt az nst
utána még én is hallani véltem, ahogy Neet Kép
a legsúlyosabban a papát érintette
ő teljesen zavarban volt ettől, hogy folyamatosan a pici szíve dübörög a fejében
és eléggé hipnotikusan hatott rá a dolog
mint vmi törzsi dobolás Kép

Vollard, ha már tényleg annyira előrehaladott az állapotod, akkor nem fognak holmi papírokkal buzerálni, hanem szépen betessékelnek a szülőszobába

olyankor eleve nem az elsülső bejárathoz érdemes menni (ahol a babákat mutogatják)
hanem hátulra, a szülőszobához
és ott beszólni az ügyeletesnek, hogy helyzet van
aztán majd ők szólnak a dokidnak
de először tuti a vizsgálóba kell menned,
utána még lehet, hogy a vajúdóba is, és csak aztán jön a szülőszoba

de ne aggódj, nem megy ez olyan gyorsan, hogy ne lenne mindenre idő - tényeg órákról van szó
ha pedig olyan mázlista vagy, hogy percek alatt tágul ki a méhszájad, akkor megér egy kis izgalmat a dolog, nem? Kép

mindjárt jövök, nyüszizik a Kicsién Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Mellszívó:az pl.akkor jó ha serkenteni akarod a tejtermelést.Nekem szükségem volt rá Sománál mert nem volt elég tejcsi.Tudom,hogy azt mondják,hogy ilyen nincs meg LLL...stb._(LLL nem tudott egyébként semmi olyat mondani amit ne próbáltam volna már ki.még a négykézláb szoptatást is!ez komoly) de aki nem járt ebben a cipőben az el sem hiszi,hogy de lehetséges ilyen is.Szóval én fejtem minden szopi után és avval pótoltam.És akkor is hasznos a ha el kell menned valahová(pl.dokihoz) és nem tudsz szoptatni.Akkor a bébicsőszöd,apuka,nagyi is oda tudja adni cumisüvegből.Nálunk ilyen az elején nem volt de később bizony jól jött néha a lefagyasztott tejcsi.Arról nem is beszélve ,hogy a főzelékeket is tök jó anyatejjel készíteni először!

Jucus
20170114224602

Votiv!
Hát nekem is van anvent isisem, párszor használtam már, a fájósra szottyasztott ciciknek nagyon jót tesz (mert hogy nem fáj azzal csinálni) de nem akarom sűrűn, mert halálosan hosszú macera az egész (kifőzni, utána kimosni, gyerek meg bekapja 2 perc alatt a 100at, aztán vagy kihányja a felét (bocs, BUKIK) aztán kérek még gyermelyi... Kép ) Szóval sokkal emberközelibb és édesebb ha nem csapolva kapja. Szerintem.
Vagy, ha nagyon tele van, és Eszti alszik, akkor is jobb könnyíteni magamon. Kép Egyébként még arra is jó, amit Jucus írt, h ha egyszer majd kimozdulsz nélküle, és valaki bébiszittingel, na, az is tudja megetetni. Asszem ennyi. + serkentés. Kép

Moosejaw!
Nem, a rovarírtás nem az én asztalom. Az a pár, ami betéved, az megmenekül párom által, elkapja őket és kidobja. (Télen ez megmenekülés? Hát, nem tudom.) Kép

Norkini!
Fanta Zsuzsa szuper és aranyos és rendes és jó.

Ancsi!
2 pisi az sok? Hát majd még visszasírod azokat az időket, amikor csak 2x kellett. Ildihz csatlakozom véleményben. Kép
Ja, és előtte nem kellett kimenni, csak ha buli volt, és folyt a sör. Kép Kép Kép
neet
neet

Ja, kimaradt az én kérdésem. Most leszünk 1 hónaposak (vasárnap!!!) és nem tudom, mikor vihetem emberek közé (tesco, stb). Oké, a légkondi nem tesz neki jót, meg a köd, stb, de mikor? Olyan jó volna már hármasban villogni valahol a TV előtt ülés helyett. Kép MAjd biztos mindenki bemosolyog a kosárba/ kiskocsiba, h de szép baba és de okos és de tökéletes és.....
Upsz, felébredt a királykisasszony, kaja van!
neet
neet

Kép((((((((((((((((( ááááááááá, én alig tudok visszaaludni, ha ki kell mennem. klassz éjjeleknek nézek elébe Kép

ancsipancsi

Jo reggelt!

Kicsi lanyom belazasodott Kép Alszik. Pedig ilyenkor meg boooven virgonckodni szokott....

Pisitura : hat ahogy egyre nagyonn a meg es a baba, bizony egyre tobbszor kell kivandorolni.Bar en mar most is ki szoktam menni 1x, pedig hol van meg a vege?? Kép

Votiv
Egyetertek Jucussal, nekem is kellett a mellszivo, igaz csak az elso felevben!
En ugy emlexem 6-7 orat mondtak annak idejen a kajcsira(marmint hogy atkerul a tejbe)
Szerintem a hasfajas pont attol alakul ki amiket irsz! Eleg sok szert kitalaltak mar erre.Nekunk a Gripe Water nevu gyogynovenyekbol allo lotyi jott be annak idejen (4 hetes kortol adhato).

Neet
Hat szerintem menjetek inkabb setalni...most annyi a beteg felnott/gyerek, hogy szerintem nektek sem hianyzik,hogy a pici osszeszedjen valami rondasagot Kép Teljesen megertem,hogy mar nagyon vagysz egy kis "normalis eletre", de szerintem nem eri meg a kockazatot...
Irsz priviben egy arat, hogy Ti mennyit fizettetek a szulesznonek?

Megyek ebedet gyartani.
Norka (20+5)
norkini

Sziasztok!

Köszi az adminisztrációs infókat. Valószínűleg tényleg lesz bőven idő aláírni a papírokat, és szerintem kisebb gondom is nagyobb lesz akkora már...:-)) A cuccaim meg lehajítom valahová. :-)

Ildi, én jan.6-ra vagyok kiírva, de még nem sok jele van, hogy lesz-e akkor valami...bár lehet, hogy tévedek. :-)

Ancsi, 2x kimenni pisilni, az még egy elfogadható dolog, az nem is sok. :-)) Annyi kell is megmozgatni az elgémberedett izmokat. Izmok?? Picit lejjebb ugrottak az izmok is, főleg hasban...:-)

Zanza és Fibi nagyon eltűntek...

Vollard
vollard

Neet!
Szerintem 6 hetes kor után lehet kivinni a babát emberek közé, ha nagyon szükséges! A dokim szerint akkortól alakul ki az immunrendszere!
Votiv!
Én is írtam egy szert valahol fentebb, elvileg pont arra van, hogy a bélben, gyomorban képződő kis buborékokat nagyokká alakítja és így a baba könnyebben tud büfizni, plusz nem fáj a hasa! A sok levegőt nyelő babáknak van! Ha nem múlik a sok hasfájás, szerintem lehet, hogy érdemes kipróbálni!

Ildi(37+1)
ildi76

Ildi!
Annyira nem szükséges, bár a 6 hetes kontrollra beígértünk egy bababemutatót. Kép Csak már jó lenne vinni ide-oda, de akkor inkább várunk még. (Nem is úgy gondoltam, h most vinnénk, 4 hetesen, meg az idő is gagyi, csak már előre gondolkodva.)

VAN BABA, AKI NEM NYEL SOK LEVEGŐT????

Ancsi!
Ha nem bírsz visszaaludni, vegyél tennát és engedd el magad... Kép

Norkini!
Mail megy.

neet
neet

--------------------------------------------------------------------------------

Befolyásolhatjuk-e a gyermek nemét?

A gyermek nemét a férfi ondósejtje határozza meg, ami lehet hím- vagy nőnemű. A kutatások szerint a hím spermium gyorsabban mozog, de rövidebb életű, mint a nőnemű, tehát a fiú születésének valószínűsége nő, ha a legtermékenyebb időben (kb. 14 nappal a következő menstruáció ideje előtt) élnek házaséletet; míg 3 nappal a várható termékeny időszak előtti nemzésnél lány fogamzása valószínűbb.

Kínai fogamzásnaptár

Táblázatunk adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges.

Például: Ha az anya 22 éves, szeptemberben csakis lány gyermeke foganhat.

A táblázat találati arányát 67 és 99% közé tehetjük.

A fogamzás Az anya életkora
hónapja
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Január L F L F L F F L F L F L F F F L F F L F L F L F L F F L
Február F L F L F F L F L F L F L L L F L F F L F L F L F L F F
Március L F L L F L F F F L F L L F F F F L F F L F L F L F L F
Április F L F L L F F L L F L L L L L F L F L F F F F L F L F L
Május F L F L F F L L L L L F L L L L L L F L F F L F L F F L
Június F F F L L L F F F L L F L L L L L L L F L L F L F L F L
Július F F F L L F F L L F F F L L L L L L L L F L F F L F L F
Augusztus F F F L F L L F F F F F L L L F L F L F L F L F F L F L
Szeptember F F F L L F L F L F F F L L L L L L F L F L F L F F L F
Október F F L L L F L F L F F L L L L L L L F F L F L F L F F L
November F L F L L F L F L L L L F L L L F F F L F L F L F F L F
December F L F L L L L F L L L L F F F F F F F F L L L F L F L F

Sziasztok!

Ezt egy másik topikról újítottam.
Légyszi próbáljátok ki magatokon, hogy mennyire biztos. Állítólag tök jó eredmények jönnek ki.
Az ne zavarjon meg senkit, hogy nem pont az életkorok alatt vannak a beűk.

Köszönöm az "idegenérzéses" megnyugtatásokat. Már azt hittem, hogy kezdek becsavarodni, hogy attól viszolyogtam amit mindennél jobban akartam.Kép
Hál istennek, hogy csak 1-2 órán keresztül tartott.

Kép
Kép
pipocska

én is sok levegőt nyelek, azt nem is vagyok baba!!! Kép Kép Kép holt komoly! ráadásul nem tudok büfizni!!! remélem a gyerkőcöm nálam ügyesebb lesz!

Neet! irgumburgum, jót röhögtem ezen Kép . nekem egy tortúra kimászni az ágyrészemről, sztem a párom azt várja, hogy mikor cserélek vele, de most megmondom, hogy soha! Kép

ancsipancsi

kedves Pipocska! ez a naptár azért sántít ugyebár, mert én 30 múltam, tehát ha 30-at nézek fiam lesz, ha 31-et lányom. úgyhogy biztos bejön Kép valamelyik.

ancsipancsi

Votiv!
A hugomnak annak idején az édeskömény tea jött be. Ami babáknak való. Igaz ő itta, nem a Domika.

Kép
Kép
pipocska

Neet !
Én is kérhetnék mailt ? ( csatlosa@freemail.hu ) Köszi !
Pipocska ! Tábla nekem úgy néz ki bejön , de azért nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget ! Kép
Ancsi ! Úgy kell nézni , hogy hány éves leszel , mikor megszületik a baba .

Kép
Kép
greenolive

Szia Ancsika!
31 akkor vagy amikor betöltötted.Kép
Egyébként nem gondoltam, hogy egyidősek vagyunk. Azt hittem fiatalabb vagy.
Nekem nem túl bonyolult, mert szeptemberben estem teherbe, és augusztusban voltam 30. Kép

Greenolive!

Köszi, hogy megnézted. Igazából azért érdekel, mert a másik topikban kb. 50 emberke jelezte, hogy neki stimmel. 1 valakinél nem jött be.
Én pedig már kétszer álmodtam, hogy kisfiam lesz, az UH kép is olyan kiskrapekosnak néz ki. A táblázat viszont lányt jósol.
Eddig nem foglalkoztatott ez a kérdés, de ez most nagyon izgalmas számomra.

Kép
Kép
pipocska

bocs, de most nem tudom pontosan (ez a tábla nem túl jó, csak az eredeti), hogy mit mond a tábla melyik korra, de ha 31-nél novemberi teherbeeséssel lányt mond, akkor téved, mert nekem fiam lesz Kép Kép Kép

Pipocska! én meg téged gondoltalak fiatalabbnak. itt bevallom (máshol tagadom), szinte tök egyidős vagyok veled Kép

ancsipancsi

Pipocska !
Nekem minden ilyesmi bejött , plusz a savanyú kivánása is ( édességet nem kivánom ) , csak a megérzésem nem Kép teljesen lányra voltam beállva Kép

Kép
Kép
greenolive

Ancsika!

Tök aranyos vagy. Szétröhögtem magam. Hol szoktad letagadni?
Nekem ez eszembe sem jutott eddig.
De akkor te is még csak 30 vagy!
És az novemberi teherbe esésnél fiú.
Egyébként én is fiúra voltam beállva. A hugomnak is fia van, és imádom.
Laci szeretne inkább lányt.
De végül is mindegyKépKépKép
Csak gyerek legyen, és minél elöbb leteljen még a maradék idő.
Egyébként már most teljesen tavaszi hangulatom van.
Nálunk az ablak elött van a gép, tehát pont kilátok. Hétágra süt a nap.Lesz még ennek böjtje!!

Kép
Kép
pipocska

Pipocska,
a táblázat nekem nem jó, lányt mutat.
Erik szeme szép, hiányzott már, hogy rám nézzen, olyan csipás volt, hogy alig tudta kinyitni, majdnem megszakadt a szivem érte, mint egy kis beteg cica olyan volt.Kép
De most már szép.
Már 3750 gr. A kis keze is dundiKép
claudia

Pipocska,
a táblázat nekem nem jó, lányt mutat.
Erik szeme szép, hiányzott már, hogy rám nézzen, olyan csipás volt, hogy alig tudta kinyitni, majdnem megszakadt a szivem érte, mint egy kis beteg cica olyan volt.Kép
De most már szép.
Már 3750 gr. A kis keze is dundiKép
claudia

Ez 2x sikerült..
claudia

szerintem biztos inkább egy évvel fiatalabb vagy, csak elszámoltad magad :]

én látom szinte az egész várost (melóhelyem egyik előnye) a székemből ülve, és mikor az előbb sütött a nap, igen szép volt.

örülök Pipocska, hogy egyidősek vagyunk, és ha nekem is összejön, akkor a gyerkőceink is egyidősek lennének. valljuk be, jobb helyzetben vagyok, mert Te majd mindent időben tudatsz velem Kép

ancsipancsi

Votív, Neet
Szülés után a vérzés meddig tartott nektek?
claudia

Ancsi, a pisi-ihlet úgy tudom attól függ, kinek hogy bírja a hólyagja a megterhelést
szerintem attól is, mennyire nyomja a mekkora baba azt a hólyagot
én a végefelé már 3x is ki kellett menjek éjjel, mert úgy éreztem magam mint a hidroglóbusz
de majd megszokod, hidd el, úgy fogsz éjjel kimenni, hogy szinte fel se ébredsz
ez jó tréning lesz arra is, hogy ha majd éjjel 3-4x kell felkelned szoptatni Kép

Jucus, Neet, elgondolkodtattatok a mellszívóval kapcs.
mert eléggé ingadozó a tejem
van, hogy majd szétdurranok
máskor meg 2 szopi közt alig termel valamit
de talán ettől még nem kéne beparáznom, és beleavatkoznom a dologba
szerencsére fejni kézzel is megy

jelenleg a köv. serkentő módszereket alkalmazom: kenegetem a cicim weleda szoptatós olajjal - szerintem ennek köszönhető, hogy az első "belövellést" (vagy belövést? Kép) alig éreztem meg
és masszírozgatom, tornáztatom a karom/vállam/mellizmom + iszom rendesen stb.

de már gondolkozom ezen a szívó dolgon is...

Neet, gát megvan, érzem még ha sokáig ülök/állok
de ez természetes, nem?
a csontjaim/izületeim fájnak még a csípőmben - talán most megy össze? jó lenne
hány kilót adtál le eddig? én túl vagyok a 15.-en, és tök büszke vagyok magamra
de attól tartok, ez volta a bébi+a víz
és most jön csak a fókazsíííír Kép ez már nem lesz ilyen könnyű

de a vérzés már a múlté, Clau, pedig alig múltunk 3 hetesek! Kép lécci tegyél képet a profilodba Erikről!
és Esztiről is kérek, meg minden kis lurkóról! aztán majd én is iparkodom fotózni.

Pipocs, nálam stimmelt a tábla! Kép
az édesköményt én is iszom, de nem nagy hatásfokkal Kép azért köszi
Ildi, Norka nektek is!
ma is volt némi hasfájás, de masszírozásra elmúlt! Kép viszont gyanítom, hogy a tehéntej a ludas
reggelente iszom
és mindig délelőtt van hasfájás
vagy ennyi idő alatt nem megy át a tejembe?

búcsúzom, mindjárt szopitájm van Kép

votiv 8)
votiv

Votív
Tettem fel képet a profilomba.
Nekünk most volt szopi. 80gr-ot megettünk, hihetetlen, nem is érzem, hogy ennyi van a mellembe, az elején 30gr-nál kő kemény volt a mellem, most meg teljesen puhák és nem is fájnak.Kép
nekünk nincs hasfájás Kép, de én nem eszek tejes dolgokat, allergiás vagyok a tejre, lehet, hogy ezért nem fáj a baba hasa?
claudia

Ancsi, én speciell csak egyszer/éjszaka mentem vécére a terhesség vége felé, de az elején annál gyakrabban Kép ez is hormonháztartásunk változásának egyik csodálatos mellékhatása, lehet, hogy te is megtapasztalod! De a környezetemben végzett közvéleménykutatás alapján ez is egyénenként változó.

Claudia, nekem 6 hétig tartott a gyermekágyi vérzés, de a dokim szerint ez teljesen normális, sőt: még a 8 hét is belefér.

Neet, szerintem a baba, aki nem nyel sok levegőt, népmesehős! Kép Dóri is rengeteg levegőt nyelt az elején, szerencsére vasgyomorral és acélbelekkel volt megáldva, mert kisebb nyavalygásokon kívül mást nem okozott neki, de a büfiztetés HOSSZÚ program volt nálunk is.
kisün

Claudia, most látom a képet, Erik csodaszép még mindig Kép

És nagyon köszönöm mindenkinek a kakaeltávolító tippeket, Vanish-szappannal próbálkozom, eddig sikeresen!
kisün

Nem bírom ki, hogy ne tegyem fel ezeket a képeket...
Kép
Kép
claudia

Claudia!

Csodaszép és milyen jól fésült ez a kislegény!

Jucus
20170114224602

Clau!
Édes! De amikor én így fésülöm Esztit, férjem összeborzlja, vagy felpunkozza. Kép

Votiv!
Én kb 15öt szedtem fel és 12t adtam le, de a beiglik miatt most ez stagnál, sőt... Kép Szóval elvileg 3-4 kiló van rajtam (a ciciken tuti legalább fél-fél, szóval egyéb részeimen még annyi se), de valahogy szörnyen nézek ki, hurkák a derekamon, meg ilyenek. Hátsó félről már ne is beszéljünk. Lassan elfogy a beigli, de attól tartok, nem ő a ludas. Szóval, alakulni kéne inkább, de sokan óva intenek a megerőltető tornától, cic kifogyhat tőle. Na, majd akkor ha nincs tej, lesz torna, addig ilyen vagyok és kész. Na, ezt most leírtam, de sajna nem így gondolom.

Clau!
Még tart. Kép De nem komoly, csak maszatolás. De ez már a 4. hét. A durva rész kb 3 napig tartott, ebből is az első volt brutál.

Pipocs!
Eszter hiába forgatom, nincs micsodája, szóval a táblázat nálam is gagyi. Kép

Greenolive!
Mit írjak mélbe?? Nem volt senki választottam, se doki, se szülésznő. De ha valami érdekel, írd meg és szívesen válaszolok. (neet@freemail.hu)

Ancsi!
Kép Kép Kép

neet
neet

Jaaaj de imádom ezeket a képeket! Pont erre vágytam! Erik csodaszép! Pusziljuk!

votiv 8)
votiv

Jó reggelt !

Olyan jó ilyen képeket nézegetni Kép Csodaszép gyerekek ! Tegnap én is megvettem az első bodykat a babának , de rögtön el is bizonytalanodtam , mert rájöttem fogalmam sincs miből mennyi kell...
Tegnap vettem 3 db 56-os bodyt , erre csak szükségünk lesz Kép Erre jön a rugdalozó 8 gondolom ) , de abból nem is tudom milyen meleg kell , áprilisi baba lesz ...Majd csak belejövök még addig Kép
Neet ! Bocsánat azt hittem a szülésznőkről irsz !
26+0

Kép
Kép
greenolive

Erik most is édi!! Kép

Pisitéma: mikor 6 hetesen kocsival utaztam, akkor úgy kellett pisilnem, hogy komolyan majdnem... nem akartam bemenni kútra, így mire hazaértem a köldökömtől kezdve minden fájt Kép
a szopiban az a más, hogy másnap nem kell menned melózni, a többszöri pisifelkelés után meg igen. belőlem a meló elég sokat kivesz. tegnap is este 7-re értem haza, ma meg 8-ra fogok. Kép

ancsipancsi

ja! tegnap kerestem telón a védőnénit. erre nagy trükkösen azt mondták, hogy leghamarabb kettő után keressem (biztos tudták, hogy addigra már nem lesz ott). 2-kor persze mondták, hogy ezer éve elment már. félő, hogy ez így fog menni. sajnos úgy érzem, hogy egy púp a hátamra, pedig nem annak kéne lennie.

ancsipancsi

Ancsi, visszaolvastam, Somlyainé Durázi Tünde a helyettes? Mert neki is megvan a telefonszáma, mivel amikor kezdő terhes voltam, az én védőnőmet ő helyettesítette. Ha kell a szám, adj emilcímet, küldöm, és akkor nem menekülhet Kép
kisün

már írtam is méltet!

ancsipancsi

Ancsi, válasz ment, hajrá!
kisün

köszipuszi

ancsipancsi

Pipocs, en nem tudom pontosan, hogy mikor sikerult a lurkom, igy ket honapot is megneztem es mindkettonel stimmel hogy lanyka. Mindenesetre butasagnak tartom. (Szerintem az eletkornal a fogamzaskor betoltottet kell figyelembe venni.)

Norka, en Ujvari Borinal szultem, szuper volt. Nem sikerult felkernem, de szerencsere pont o volt benn. Majd probalok fotozni a mindent elonto sargarepapurerol, dehat olyankor eleg nehez...

Ancsi, en is azt hittem, hogy kb, 25 ha lehetsz. Biztos tul gyorsan es tul sokat irsz Kép Kép Ja, a vedonot marha nehez behalozni, eshat valamiert csak o adhat kiskonyvet. Micsoda hulyeseg. Legalabb ha barmelyik vedonohoz lehetne menni.

Ildi, nem hathetes, hanem hathonapos korra alakul ki immunrendszer! Talan. Milyen lodoktorral kommunikalsz?

Neet, egyelore ne menj sehova szerintem. Emberek koze veszelyes a korsagok miatt, setalni meg ilyen idoben nem lehet.

Clau, nekem is sokaig volt a folyas. Persze egyre kevesbe veszes. Bocs, hogy beleszovegelek (csak elneztem a kepeket, nagyon helyes a ded), de gondoltal mar ra, hogy negy honapos koratol hol fogod pelenkazni a sracot? A jelenlegi pelenkazo allvany ugyanis mar nem lesz jo. Nemcsak mert megno a lurko, hanem mert ha mar at tud fordulni a hasara, egyfolytaban at is fog. Amint leteszed pelenkazni azonnal. Itt meg nem tud hova fordulni, csak leesni. A mienk vagy ketszer ekkora, de mar azon toprengek, hogy lassan szetszerelem es a franciaagyon pelenkazom, mert nem eleg, hogy hasra fordul, es ragja a pelankazo szelet, de lazan at is lenditi rajta mar a labat es persze mindent szetpakol rajta, tiszta birkozomeccs egy-egy pelankacsere.

Votiv, olyan jol megy nektek a szopizas, miert akarsz mellszivot? (Na jo, en felek tole, mert szerintem azzal sikerult az elso mellgyulladast osszeszednem.) Elmeletileg par nap alatt alkalmazkodik a szervezet az igenyekhez, tehat ha tobbet ker majd Isti, tobb lesz.

Greenolive, aprlilisban, majusban jo lesz a pluss rugi, csak a dogmelegben nem, szoval julius-augusztusra vegyel vekonyabb pamut rugikat. En minden meretbol hat body-t vettem, az eleg volt, mert egyszerre mindig ket meretet hasznaltunk, azaz egy tucat valtas volt.
moosejaw

Moos, azért gondoltál 25-nek, mert infantilis marha vagyok Kép ---> ilyennek gyerek Kép

Sajnos dög éhes vagyok ahhoz képest, mint amiket szabi előtt fogyasztottam a cégnél. Csak most jöttem rá, mert szabi alatt más volt a helyzet.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?