Sziasztok!
csak kíváncsiságból kérdem, miért kellhet a mellszívó?
mert nekem van egy Isti márkájú, és nála jobbat aligha lehet elképzelni
addíg szottyasztja a cicimet, míg az utolsó cseppig ki nem szívja a tejcsit
aztán vár 1 picit (addig áhitatosan csukva tartja a szemét, a kezével pedig megszorítja az ujjamat), és újra kiszívja azt a pár cseppet, ami közben termelődött
Bcickány! Én nagyon hálás lennék a hasfájás elleni tanácsért (malatzka@hotmail.com)! Isti nem az a "tipikus hasfájós" gyerek, sokkal inkább nehezen böfizik (van, hogy 1 órába is beletelik, mire kinyög valami jó kis öblöset
) és még nehezebben pukizik (vagy ez a tipikus hasfájósság?)
próbálom kideríteni, hátha az én táplálkozásom is ludas a dologban
nem tudod véletlenül, mennyi idő, mire átmegy valami kaja a tejbe? valahogy meg kéne állapítanom, hogy mit ne egyek/igyak
tejeskávét pl. csak szopi után szoktam, mert azzal áltatom magam, hogy a köv. szopiig kimegy a koffein
Clau, mi a helyzet csipaügyben?
a pelenkázással pedig szerintem várjatok tovább
egy kaki nem kaki alapon (ha Isti 1x elkezd nyomni, legalább 3-4 részletben rendezi le a dolgot, szóval nm érdemes már az elsőnél tisztába tenni
)
Ildi, én kb 9 órát voltam a szülőszobán, és végig rajtam volt az nst
utána még én is hallani véltem, ahogy Neet
a legsúlyosabban a papát érintette
ő teljesen zavarban volt ettől, hogy folyamatosan a pici szíve dübörög a fejében
és eléggé hipnotikusan hatott rá a dolog
mint vmi törzsi dobolás
Vollard, ha már tényleg annyira előrehaladott az állapotod, akkor nem fognak holmi papírokkal buzerálni, hanem szépen betessékelnek a szülőszobába
olyankor eleve nem az elsülső bejárathoz érdemes menni (ahol a babákat mutogatják)
hanem hátulra, a szülőszobához
és ott beszólni az ügyeletesnek, hogy helyzet van
aztán majd ők szólnak a dokidnak
de először tuti a vizsgálóba kell menned,
utána még lehet, hogy a vajúdóba is, és csak aztán jön a szülőszoba
de ne aggódj, nem megy ez olyan gyorsan, hogy ne lenne mindenre idő - tényeg órákról van szó
ha pedig olyan mázlista vagy, hogy percek alatt tágul ki a méhszájad, akkor megér egy kis izgalmat a dolog, nem?
mindjárt jövök, nyüszizik a Kicsién