2012.07.04 13:18
Szerző: bejja0829
Ildoca, nagyon cukik a kolkok, feszbuuukon is mindig nezegetem ha kirakod oket, zabalnivalok.
Hubamami, ti hogy vagytok, reg irtal, hogy vannak a csoppek, es te hogy birod? viola is nagylany mar, gondolom megy mar a hozzatapi, miket eszik? foga van mar? kuszik, maszik? ez a kerdes egyarant szol wf-nek is, hiszen Vilibaba is elmult mar fel eves. es Huba, vele mi van?
Orsi, nekem meg mindig nem sikerult megnezni a lanykadat, nem jutok fel g-re, illetve igen, de sajna telorol nem tudom megnezni a kepeket. majd szolom mar apanak hogy hagyja itthon a netet egy napra.
Hat, Hanna boszen fogzik, eddig egyaltalan nem viselte meg, a bal hatso nagyorlo mar majdnem teljesen kinn is van, a jobbnak most kezd artorni a kozepe is, de mar vagy 2 napja tiszta nyug meg hiszti, jo, biztos hogy ez a nagy meleg se tesz jot neki, de mostmar a masodik ejszaka, hogy megebred egyszer. semmi gond, mert nem sir, nem uvolt, csak szenved, vinnyog, atmegyek, ki se kell vennem, megsimizem a hatat, es alszik tovabb, es nem is kel tobbszor. ami jobban zavar, hogy tegnap 6kor kelt, ma ugyan hetkor, de amugy fel8- 8 kozott szokott. remelem hogy csak a meleg meg a foga. meg azt is remelem, hogy ez mar csak max egy hetig tart, ahogy elneztem. na mindegy ezen is tul kell lenni, lehetne rosszabb is, de a 2 felso akkor meg hatra van, es azok ezerszer rosszabbak. kivancsi vagyok azok mikor indulnak be, de ha az eddigieket nezem, 1-2 honap. ma direkt meg is szamoltam, hogy hany foga van kint eddig, mert mar azon is gondolkoztam, lehet, csak elszamoltam korabban, es lehet hogy most nem is hatsok jonnek, de nem tortent hiba, 18-nal tartunk. nem tudom hogy lehetseges ez, hiszen meg emlekszem, mikor szonja vagy tlindi irta, hogy a gyerekeknek jon a foguk, meg csak nemreg volt, de mar boven voltak 2 evesek. en is ezzel szamoltam. na mindegy.
nem is meseltem, hogy Hanna a 18 hos oltas utan ugy belazasodott, hutofurdoztetni kellett, meg vizes cuccot a tarkojara. nagyon durva volt. azert nem ertettem ezt a heves reakciot, mert hetfon kapta, es egeszen kedd delutanig semmi baja nem volt, majd felkelt a delutani alvasabol, es olyan forro volt, mint a kalyha. alig tudtuk kuppal, meg szuszpenzioval levinni a lazat, fosott (bocsi a kifejezesert) aznap ejszaka 3 szor is fenn volt, mindharomszor kellett a lazcsillapitas. szo szerint 3 orankent felvaltva kapta a kupot, meg a szuszpenziot egy napig. aztan szerda delutan szinten alvasbol felkelt, akkor meg volt egy kis laza, de akkor adtam neki az utolso lazcsillapitot, majd mintha meg se tortent volna, onnantol nem volt lazas, de meg hoemelkedese se, holott alig par oraval azelott meg 39,8 is volt. nem is ertettem, dokinal is voltunk vele, mert nagyon megijedtunk, igaz mar szerda delutan, akkor ugye mar semmi baja nem volt, dehat tudta fene, hogy igy lesz. A 15 hos oltastol meg erdekes modon semmi baja nem volt. ki erti ezt?