Új privát üzeneted érkezett!

Évi: Teljesen egyetértek, nem tudom hány bőrt kell még lehúzni rólunk.

Thimmy: Én is várom már, hogy kezdhessünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi: én nem vezettem könyvelést arról, hogy mennyit költöttem 8 év alatt, orvosokra, gyógyszerekre, vitaminokra, és egyéb folyóiratokra.
Szerintem abból a pénzből körbe utazhattam volna a földet.
csupacsupsz
Budapest

Ma voltunk az Istenhegyi géndiagnosztikánál. Hát nem lettünk sokkal okosabbak! Még levettek tőlem vért, hogy megnézzék van e esetleg trombózisra hajlamom, két hét múlva lesz eredménye, de aztán ennyi.
Most kutakodhatunk tovább, hogy a következő próbálkozásig még mit lenne érdemes tennünk.

Évi : Teljes mértékben egyetértünk veled, ha kell tüntetni is megyünk! (pedig ilyet még nem csináltunk!) :D
Mi pontosan írjuk a költségeinket, de összeadni még nem mertük a tételeket!!!!!!
sziszozozo
Székesfehérvár

évi!
még csak az elején tartok, de világosan látom, h ez a botos család, simán szaporodott. sajnos a cigány szót nem fogja sem a tv2 sem az rtl leadni, úgyhogy írj az echonak is :D
én azért az álnevű éva leírásában találok egy kis túlzást is. az árlista alapján kaáliba járt, ott vannak ilyen árak. de miért nem váltott? kineziólógus 10 ezerért a legdrágábbak egyike, látó 5000-ért, stb. szegény, ha ez igaz, akkor életében nem volt fent egy fórumon sem. én végigjártam kineziológust, látót, természetgyógyászt, de nem ilyen árakon. sajnálom szegény csajt, ha tényleg létezik, de szerintem kicsit hülyén csinálja. nem ennyi + kiadás kéne, hanem keresnie kéne egy másik intézményt, ez az én heppem :D
a legdurvább, h mindenki tisztában van vele, h nekünk mennyi + kiadásunk van és simán hagyják. miért nem lehet megtiltani, h magánrendelésre hívjanak az orvosok. nekem is ilyen a dokim. én még eddig mindig csak a magánjába jártam. mindenért fizetnem kell, de miért??? afp ért is el akart kérni 4500 ft-ot, mondom, h na ne, ezt már ne, teljes vér vizelet 8000, na arra is beintettem. hát könyörgöm, mennyibe kerül ma egy gyerek????? én még életemben nem volt genetikai vizsgálaton tb alapon!!!! most is potom 14 ezer lesz hajdú krisztinánál.
arról nem beszélve, h a kórházban a szobatársak közül senkivel nem csináltatták meg a kombi tesztet, mondjuk én amúgy is megcsináltattam volna, de hogy van ez, h az egyik orvos folyamatosan "kötelezi" terhesgondozás"címen több 10 ezrek kiadására a másik meg lazán tb alapon küldi a betegeket vizsgálatra. én miértnem tudok ilyen dokit kifogni? :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Ma a TV"-ön a reggeli műsorban beszéltek a problémáról, nem annyit, mint amennyit jó lenne, de ez is valami. a Kaáli alapítóját hívták be, és kérdezgették, hogy mennyi az annyi....persze a saját tarifáikról nem beszéltek.
Már tegnap reggel is volt téma, akkor egy nő volt bent (sajnos, nemtom, ki, mert a másik szobából hallgattam készülődés közben), aki azzal jött, hogy azért nem kell sajnálni a meddőket, a TB a költségek jelentős részét állja...hát csak nem szakadt le a pofája...

Sajnos egyikről sem találtam videót vagy cikket, ha valaki megleli, linkelje be, pls.
minekaza
Budapest

Na, most olvastam végig a cikket, Kaáli a Mokkában is kb. azt mondta el, amit itt nyilatkozott, kiegészítve azzal, hogy akinek nagyon nincs pénze alapítványi támogatást nyújtanak...vajon ez tényleg van? Amúgy valaki vett már igénybe valamilyen alapítványi támogatást? Mik a tapasztalatok?
minekaza
Budapest

Sziasztok!

Szerintem itt nem is az a lényeg, hogy mennyibe kerül a lombik vagy az inszem. (Persze mindenki tudja, hogy mocskos drága) Engem maga az elv bosszantott fel marhára, hogy a gyerekek számától függ majd a nyugdíjam... Nem azért nem volt eddig gyerekem, mert emancipált ribi vagyok, aki a munkájának él és teljesen kielégíti az az életmód. Azt gondolom, hogy aki önszántából választja a gyermektelen életmódot, azt nem is bosszantja ez a tervezett változás.
De mi akarjuk a babát, csak eddig nem jött össze...

Na, mindegy. Ma már nem hergelem ezen magam :)

Mert süt a nap és boldogság van és jön haza Appa :)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

évikém, neked rögtön 2 lesz, úgyhogy nem kell idegeskedni :D jók lesznek nyugdíjalapnak :D (bocsi, ha rosszalkodnak majd gondolj erre :D) amúgy benne van, h csak annak számolják így, aki fizetett járulékot és mögötte munkaviszony, tehát a c népcsoport nem fog nyugdíjat kapni, mert munkaviszonyuk nincs :D úgyhogy ez a része már ne bosszantson, kivételesen nem nekik lesz elsősorban jó.
kicsit engem ez a ratkó korszakra emlékeztet, az egyik doki az abortusz tabletta mellett kampányol, a másik része meg kötelezne szülésre. én inkább azon agyalok, h miért nincs béranyaság. én tuti bevállalnék 3. gyerkőcöt, de én többet nem hordok ki az tuti. ha épségben megszületik tesó, többet nőgyógyászt sem fogok látni, csak tv-ben. :D

ma voltam dokinál, lepény nincs már a méhszájon!!!! felkelhetek!!!!! híztam 2 kg-ot, ezalatt a 3 hét alatt, amíg feküdtem :( remélem most kicsit megállok, mert én nagy súlyról kezdtem a terhességet, nem hízhatok csak max 9 kilót. eddig ez a két kiló + van!!! de én még mindig émelygek egy kicsit. így vacsizni szerencsére nem tudok. de reggel viszont megeszem a lovat futtában :D
a mi drága gyermekünk most nem a köldökzsinórt gyűrte a lábaközé, hanem mindkét lábát és 15 percig jóga ülésben ült, semmit nem mutatva magából. így még 17 hetesen sem tudjuk, h mink lesz :D de ez még semmi, állandóan a gerincét mutatta. még az arcát sem láttuk, viszont szép gerince van :D

júli 6-án megyek hajdú krisztinához ha ő sem mondja meg a nemét, akkor szülésig titok marad :D bár erős a gyanúm, h fiam lesz, mert nagyon fiús a kiskölök. de hát tök mindegy tényleg, csak nem lepénykedjen nekem többet, mert becaratott rendesen. meg ez a 3 hét fekvés, nem az én életvitelemhez tartozik. még nyaralni is mehetünk. igaz pénzünk nincs rá, csak nem akartam mondani a dokinak, h idén szülünk, nem nyaralunk. igaz csak novemberben szülünk, de addig gyűjtünk rá.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, hát ez nagyon jó hír!!!! Gondolom mázsás súlyok gurultak le rólad/rólatok. Biztosan jó lesz kicsit kimozdulni végre, igaz, most meg szép kánikulát ígérnek! Úgyhogy csak óvatosan! :)
Hát nyaralásra nekünk sem lesz gondunk, (pszichoterapeuta szerint pedig jót tenne), de hát a nyaralás árának többszörösét hagytuk már ott a Déli Gyógyszertárban, és mi meg a következő akcióra gyűjtünk.
Hiába nekünk ez jutott! És még lehetne rosszabb is! :D
sziszozozo
Székesfehérvár

Lányok!

Éppen most pakolom vissza a telómra a zenéket, amiket a drága Uram hétvégén letörölt. Így eszembe jutott, hogy sógornőmnek annó rengeteg gyerekzenét gyűjtöttem be, amit ő ugyan nem értékelt és hallgatott/hallgat a gyerekekkel, nekem viszont nagyon jól esett hallgatni őket a beültik után.
Ha valakit érdekelnek, nagyon szívesen küldöm őket e-mail-ben, szóljatok nyugodtan! :D
sziszozozo
Székesfehérvár

Sziasztok!!
Remélem jól bírjátok ezt a nagy meleget!!! Főleg a kismamáknak nehéz most... Kitartás mindenkinek!
Etna: örülök,hogy lement a lepeny a méhszájról. Legalább egy kicsit kimozulhatsz!
Niki: hogy vagytok?? Remélem már összekapta magát az urad!

Puszi mindenkinek!!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

én is csak villámlátogatáson vagyok, pár mondatban leírom mi történt eddig:
múlt hétfőn volt a petesejt keszívás, 12 sejt lett belőle.
másnapra mind a 12 beindult, szombaton katunk vissza 2 blasztót, 4 ment sítáborba, a többi sajnos lemaradt.
Hétfőn lesz az eredmény hírdetés...majd jelentkezem :)

pusza
dodo

Daisypath Anniversary tickers

cicmarekdodo
Vác

Cicmarekdodo:hétfőre++++++++tesztet! :D
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!
Nem tûntem el, folyamatosan olvaslak benneteket, csak annyi vizsgálatra kell mennem, hogy az idõmet ez köti le.
Röviden leírom az én sztorimat. Tudom, lesz akinek ismerõs, de biztos van, akinek új lesz és szívesen osztom meg.
Szóval az elsõ inszem nem sikerült, a 2. lombik lett, 3 babót visszaültettek, de egyik sem maradt meg. Valójában sem nekem sem a páromnak semmi bajunk nincs, így nem tudom miért voltak ezek a beavatkozások sikertelenek, ill. miért nem jött a bébi.
A 2. beavatkozás után dokibácsi mondta, hogy 1 hónap pihi, aztán folytatjuk. Nem vagyok egy könnyen feladós típus, de megfogadtam, hogy tovább nem akarom csinálni, sem lelkileg, sem anyagilag nem bírnám. Az 1 hónapos szünetben nem jött meg. Csináltam egy tesztet negatív lett, a kukában landolt. Nem hagyott nyugodni, ezért x óra múlva kihalásztam a kukából és ott volt a halvány 2. csík :lol: :lol: Én olyan boldog voltam!!! Összesen 5db tesztet és egy digitális tesztet is csináltam, mert hihetetlen volt számomra, hogy sikerült.

2 hete voltam 2-szor dokinál, akkor 17.4mm-es volt babóka. Most 10 hetes vagyok és nagyon-nagyon boldog. 2 hét múlva Down szûrés+kombinált teszt, amitõl egy kicsit parázok, de biztos nem lesz semmi.
Mindenkinek üzenem, hogy soha ne adja fel, mert mindenki anya lesz egyszer!!!!

Andi
Mikor lesz az eredményhirdetés??

Ezer drukk és kitartás azoknak, akik még elõtte állnak :!: :!:
tanita74
Szigetszentmiklós

Szorítok:)

"Sziasztok!

én is csak villámlátogatáson vagyok, pár mondatban leírom mi történt eddig:
múlt hétfőn volt a petesejt keszívás, 12 sejt lett belőle.
másnapra mind a 12 beindult, szombaton katunk vissza 2 blasztót, 4 ment sítáborba, a többi sajnos lemaradt.
Hétfőn lesz az eredmény hírdetés...majd jelentkezem :)

pusza
dodo"
minekaza
Budapest

Olyan jó ilyen sztorikat olvasni:) Én is mindig reménykedek a csodában, de eddig sajnos nem jött össze.

Új, más téma: ti hogy tudjátok összeegyeztetni a munkahelyetekkel ezt az egészet? Leírtam itt, én hogy...: http://reprodukalas.blogspot.hu/2012/06 ... jaras.html
Örülnék ezzel kapcsolatban tippeknek, tanácsoknak...

"Sziasztok!
Nem tűntem el, folyamatosan olvaslak benneteket, csak annyi vizsgálatra kell mennem, hogy az időmet ez köti le.
Röviden leírom az én sztorimat. Tudom, lesz akinek ismerős, de biztos van, akinek új lesz és szívesen osztom meg.
Szóval az első inszem nem sikerült, a 2. lombik lett, 3 babót visszaültettek, de egyik sem maradt meg. Valójában sem nekem sem a páromnak semmi bajunk nincs, így nem tudom miért voltak ezek a beavatkozások sikertelenek, ill. miért nem jött a bébi.
A 2. beavatkozás után dokibácsi mondta, hogy 1 hónap pihi, aztán folytatjuk. Nem vagyok egy könnyen feladós típus, de megfogadtam, hogy tovább nem akarom csinálni, sem lelkileg, sem anyagilag nem bírnám. Az 1 hónapos szünetben nem jött meg. Csináltam egy tesztet negatív lett, a kukában landolt. Nem hagyott nyugodni, ezért x óra múlva kihalásztam a kukából és ott volt a halvány 2. csík :lol: :lol: Én olyan boldog voltam!!! Összesen 5db tesztet és egy digitális tesztet is csináltam, mert hihetetlen volt számomra, hogy sikerült.

2 hete voltam 2-szor dokinál, akkor 17.4mm-es volt babóka. Most 10 hetes vagyok és nagyon-nagyon boldog. 2 hét múlva Down szűrés+kombinált teszt, amitől egy kicsit parázok, de biztos nem lesz semmi.
Mindenkinek üzenem, hogy soha ne adja fel, mert mindenki anya lesz egyszer!!!!

Andi
Mikor lesz az eredményhirdetés??

Ezer drukk és kitartás azoknak, akik még előtte állnak :!: :!:"
minekaza
Budapest

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!!!!!!! Nekünk kb. 2 hét kellett még a beültetésig (hosszú protokoll), amikor pozitívat teszteltünk :) Mi 11 hetesek vagyunk és jövő héten megyünk a kombinált szűrésre. én is parázok kicsit... :D

Szóval kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
loren
Budapest XIII. kerület

Húúú gyerekek, ezek fantasztikus hírek!!! És ezt csak így mondjátok? Hatapmas gratula az első trimeszteres babucikhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok! Látom beindult a babaeső. Nagyon szeretnék ehhez most csatlakozni. Eltűntem mert nem volt kedvem energiám írogatni a szokásos fejleményeket. 23 napos fagyibabát engedtek fel és ültettek vissza 11én, azaz pont egy hete. Ez az 5. beültetésem, 2 stimus volt eddig ez a 3. fagyis. Gonapeptyles előkészítés volt, több mint 4 hétig szúrtam magam, aztán közben jött az estrofem, max dózissal de így is csak 7,5 mm-t tudtunk elérni a méhnyálkahártya vastagságán. Bár azt mondta Sz doki hogy a crinone és agolutin injekció még növeli. Gondolom ha nem látta volna értelmét, akkor nem csinál beültetést. Ez alkalommal kapok végig, már a szuri kezdete óta immungyengítést és vérhigítót is.
Annyi a helyzet, hogy most az ég világon semmit nem érzek, semmi de semmi tünet, emiatt kicsit kétségbe vagyok esve. Igaz, az eddigieknél, kivéve a legelsőt mindig voltak kis görcsölgetések, de biokémiai terhességnél nem jutottam tovább. Pontosabban akik régóta olvassák a fórumot tudják hogy volt itt mindenhogyan növekvő hcg csak nem rendes ütemben.
Úgyhogy csajok kérek millió millió drukkot, szorítsatok nagyon, beszéljétek a gyerekeket a hasamba, küldjetek nagy kalappal, taligával, szóval ... nekem nid1 csak mostmár végre sikerüljön.

Az újonnan babásodóknak gratula, jó kis meglepik!!!

Cicmarekdodó!!! Legyünk együtt kismamák!!!!!
ann74

Ann: Mennek a drukkok, ennek most sikerülnie KELL!!! Érzem. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, aranyos vagy! Én hiszek Neked :)
ann74

Sziszo, engem érdekelnek a gyerek dalok. Épp neki akartam állni keresgélni de ha te ilyen cuki vagy nagyon örülnék neki. birli.zsuzsanna@gmail.com

Dodo, micsoda hírekre jövök!!! Nagyon szorítunk hétfőre. A két blasztó nagyon ígéretes.

Tanita..... szavakat nem találok... te vagy az élő példája az újboli csodának. Gratulálok. Tiszta libabőr lettem ahogy olvatam a történeted. Meg is könnyeztelek. Mindenkinek kívánom hogy része legyen ilyen csodában.

Jézusom!!! LOREN, ez elképesztő. Tátva maradt a szám. Micsoda hírek!!! Hatalmas gratuláció!!! Gyertek még ilyen hírekkel csajok!

Ann, én küldök neked kalappal és taligával is. Nagyon megérdemled már. Én tudom miken mentél keresztül és nem tudom hogy lehet bírni lelkileg. Most viszont tuti sikerült úgyhogy ne aggódj.

Húúú, most kell egy kis idő hogy magamhoz térjek ezektől a fantasztikus hírektől. Babadömping van és nem is akárhogyan.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

köszi mindenkinek a drukkokat! :)

Ann, én is 4 hétig gonapeptyleztem, aztán Estrofem és beülti előtt 1 héttel indult a crinon +agolutin és már beültetés előt pár nappal "mindjárt megjön" érzésem volt elég gyakran, ami igazából hétfőre (tegnapra) múlt el.
Vasárnap még nyomtam magamba a magnerotot.
Szóval igazán nagyon jó lenne, ha most végre utolérne Mindkettőnket a babaváró boldogság !!! :))

pusza
dodo

cicmarekdodo
Vác

Sziasztok!!!!

Azt a mindenit mi van itt kérem szépen :lol:
TANTINA és LOREN Hatalamas gratuláció!!!

Én holnap után megyek a 12 heti uh -ra :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Bébibumm... :D Jujj, de jóó!!! Mindenkinek lesz nyugdíja!!! :D:D:D

Etna, Örülök a lepényednek :) Azért legalább kipihented magad :) És most, hogy mocoroghatsz, a kilók sem mennek majd fel ilyen gyorsan. Én eddig 10 kilót szedtem fel, de nemtom hová, mert az összes régi ruhám feljön rám, csak a sliccemet nem tudom felhúzni. De a seggem és a combom nem hízott. Talán a könyökömre mehetett :D

Cicmarek, nagyon nagyon drukkolunk!!!! :)

Tanita, Loren!!!! Basszus, ezt tényleg csak így? Ez hihetetlenül csodálatos fantasztikus!!!! Gratulálunk! :)

Ann, nagyon szorítunk :) Sikerülni fog, mert sikerülnie kell. Ez ennyire egyszerű :) Érzed magad nagyon jól, pihenj :)

Mi jól vagyunk. tegnap voltunk dokikámnál, minden rendben. Az elmúlt 5 hétben folyamatosan feküdtem, ennek eredményeképpen a méhszáj nem nyílt, a méhnyak nem rövidült, szóval megengedte, hogy felkeljek, de csak ésszel... Főzőcskézhetek :) Takarítani továbbra sem szabad, de nem is lehet mindent egyszerre.
Augusztus végén befekszünk a kórházba, aztán, ahogy a dokikám mondta: szeptember közepén egy kellemes délelőtti órában szülünk :) Máté jelenleg faros, de amúgy is a császárt célozta meg a doki. Ha minden ideális lesz és jól forgolódnak a férfiaim, akkor lehet szó a normál szülésről.

Ja, és ma megyünk 4d re, majd küldöm a képeket :)

Puszi mindenkinek!

szaboevi27
Biatorbágy

Dodo, az agolutint is előbb kezdtétek szúrni? Nekem beültetés napján kellett az elsőt.
Nekem beulti után 2 nappal volt egyszer görcsölésem, aztán még aznap este és másnap este enyhe, de ennél több nem. Kezd fogyni a türelmem, már ezért is írtam ide, mert nem bírtam. És még mindig 3at kell aludni....jó lenne valami egyértelmű jel, kicsit megnyugodnék, de ez a nagy semmi rémisztő.
ann74

Ann:
Nyugi! Lehet, hogy nálad pont ez a "nagy semmi" jelzi, hogy most az egyszer végre minden tökéletesen halad a maga útján.
(Tudod, ezek könnyedén babásító szurkák voltak, én is meg voltam győződve még a visszarendelés reggelén is arról, hogy hát ez nem sikerült. Különben meg annyi minden mesterséges anyagot kapott már a szervezeted, simán lehet, hogy emiatt a rengeteg ráhatás miatt nem küld annyi és olyan visszajelzést, mint szeretnéd.)

Bízz a testedben, és a picurkákban! Próbáld valahogy lekötni mással az agyadat, és csak pozitív gondolatok! Nagyon-nagyon drukkolok!

Tanita, Loren: nektek meg szívből gratulálok! :)

Etna, Évi:
Örülök, hogy végre nem vagytok már ágyhoz kötve. Azért csak óvatosan!

Cicmarekdodo:

Neked is nagyon szurkolok!

Minekaza:
Olvastam a munkahelyes bejegyzésedet - hát elég gázos helyzet tényleg... Sajnos semmi épkézláb ötletet nem tudok adni, csak együttérezni veled, és szurkolni, hogy októberig összejöjjön a baba, és ezzel megoldódjon a problémád.

rilka
Vác

Ann: millió drukk!!!! Pozitív tesztet kívánok!:D

Tanita szívből gratulálok! :D

Lányok tegnap lehidaltam.
Egy 9 éves kislányra vigyáztam, aki megkérdezte, hogy nekem miért nincs saját gyerekem. Nem tudtam, hogy mit válaszoljak neki.Csak hebegtem-habogtam. :shock:
csupacsupsz
Budapest

Minekaza: Nekem nagyon rendes főnökeim voltak. Eddig határozott idős szerződéssel voltam, de pénteken megkaptam a határozatlant. :) Igaz, bedolgoztam magam, ismernek, ismerik a munkám és úgy látszik annak ellenére, hogy most gyeden vagyok a pici 2 éves kora után számítanak rám. Persze nekem sem volt egyszerű, mert már 2 éve ígérik a helyet, és eddig mindig közbejött valami, hol egy létszám-stop, hol egy csókos ember... Amikor ide kerültem nem tudtam még, hogy mi előtt állok, de akkor már a kivizsgálások folytak. Aztán amikor megtudtam, hogy meddőségi központ nélkül nem megy én közöltem a főnökömmel, hogy mi a helyzet aki férfi, nagypapa, és talán ennek köszönhetően nagyon megértő.
Nem kell neked tanácsot adni! Addig összejön a Babóca!!!! :) Drukkolunk érte!

Ann: de jó, hogy jöttél!!! Nyugi, hátha most pont azért lesz minden jó, mert nem érzed!!!!! Csuriban érted mindenem!!!!!!!!!! :)))
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Gratulálok a "csodakismamiknak"!

Ann, én is az 5. (utolsó) beültetéskor kaptam a vérhígítót. S lám, sikerült :wink: Ne keresd a tüneteket! Azzal az őrületbe kergeti magát az ember. Nem vagyunk egyformák. Van akinek már eredményhirdetés előtt hányingere van. Nekem pl. az ég világon semmi jelem nem volt. A terhesség alatt 1x sem hánytam.

Drukk mindenkinek!

KépKép
süni76

Ann: Én sem sok mindent éreztem eredményhirdetéskor. A mellem nem feszült, hányingerem nem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Süni, köszi hogy jöttél még ennyi év után is, és hogy megírtad a tapasztalatod, nagyon aranyos vagy.

Vicky, neked is köszi!

NNa, már csak 3at kell aludni...ÁÁÁÁÁÁ desok
ann74

Ann: Jaj, de jó! Nagyon szorítok neked! Pénteken lesz az eredményhirdetés? Én akkor megyek a második inszemre.

Loren: neked is hatalmas gratula.

Tanita: örülök, hogy jöttél végre és hogy minden rendben van!

Mindenkinek nagyon örülök! Holnap jövök én is, most az évzárás miatt egy szabad percem sem volt.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

nagyon jó érzés olvasni, hogy ennyien szorítotok az éppen induló, féluton levő vagy már boldogságban úszó kismamáknak :)

Ann, igen előbb kezdtem a progeszteron pótlást amellett, hogy már akkor 14mm volt a mnyh. és mivel eddig nem kaptam ilyet, nem is kérdeztem rá :)
jó Neked, pár nap múlva megtudod mi a helyzet :) jól számolom, pénteken eredményhírdetés? kívánom, hogy csupa jó híreket kapj!

pusza
dodo

cicmarekdodo
Vác

Kép

Azt hiszem ilyen esetben legális a bigámia :)
A kicsike Máté, aki amúgy 930 gramm. A nagyobbik pedig Olivér, 870 gramm. Máté utálta az egészet, kezét lábát az arca elé tette :) Olivér pedig belefúrta a fejét a lepénybe. A kukijukat persze boldogan lóbálták... :D

Puszi mindenkinek!

Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Évi, ez szupi!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben. Nem egy szégyenlős banda :))

Andi, akkor akár össze is tudunk futni, mert szerintem eleget fogunk várni mindannyian. Bár sok értelmes mondatot ne várj majd tőlem majd...:)

Dodó, neked ki az ügynököd? Milyen furi, hogy nekem nem kellett előbb kezdeni szúrni az ago-t a 7,5ös mellett.
ann74

Évi édesek!
Nagy élményben lehetett részed.
Én egyszer voltam 4D-s uh, nagy élmény volt számomra.
A húgom hívott el.
A keresztlányomról készült uh képét, azóta is őrzöm a fotóalbumomban. :D
csupacsupsz
Budapest

Lehet, ez a gond, az én főnököm elmúlt 30, de még a barátnőjét se vette el...távol állnak tőle ezek a dolgok nagyon.

"Minekaza: Nekem nagyon rendes főnökeim voltak. Eddig határozott idős szerződéssel voltam, de pénteken megkaptam a határozatlant. :) Igaz, bedolgoztam magam, ismernek, ismerik a munkám és úgy látszik annak ellenére, hogy most gyeden vagyok a pici 2 éves kora után számítanak rám. Persze nekem sem volt egyszerű, mert már 2 éve ígérik a helyet, és eddig mindig közbejött valami, hol egy létszám-stop, hol egy csókos ember... Amikor ide kerültem nem tudtam még, hogy mi előtt állok, de akkor már a kivizsgálások folytak. Aztán amikor megtudtam, hogy meddőségi központ nélkül nem megy én közöltem a főnökömmel, hogy mi a helyzet aki férfi, nagypapa, és talán ennek köszönhetően nagyon megértő.
Nem kell neked tanácsot adni! Addig összejön a Babóca!!!! :) Drukkolunk érte!"

Ann: de jó, hogy jöttél!!! Nyugi, hátha most pont azért lesz minden jó, mert nem érzed!!!!! Csuriban érted mindenem!!!!!!!!!! :)))
minekaza
Budapest

Lányok!

Nagy-nagy gratula mindenkinek, nagyon jó ilyen nagyszerű híreket olvasni! Növeli a bizakodásomat! Reméljük hamarosan mi is követünk titeket!

Zsuzsa : Küldtem privit, hogy milyen zenékkel szolgálhatok!
sziszozozo
Székesfehérvár

Ma sincs időm visszaolvasni, még mindig nem végeztem a sok munkával.

Most adtuk be a tűszőrepesztőt :P Remélem ok-s lesz minden tüszőm péntekre. Hétfőn voltam uh-n. Volt egy 15 mm-esem és kettő kicsi, egyik talán 9-es. Első körben csütörtököt mondott K, de mondtam neki, hogy bizonyítványt kell aznap osztanom. Mondta, hogy akkor legyen péntek, mert lehet jobb is lesz addig a helyzet. Szerintetek?

Ann: jó lenne összefutni pénteken. Te hányra mész? Én olyan 11 körül fogok odaérni, nincs értelme hamarabb. Férj reggel egyedül megy mintát adni. Azóta érzel valami tünetet?

Évi: tündérek a bébik!

Dodo: olyan messze van az a hétfő! Vannak tüneteid?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, mi kb 8ra megyünk, így elképzelhető, hogy 11kor még ott fogunk dekkolni. Tünet azota semmi. Ma reggel ahogy felkeltem, volt az a "mindjárt megjön" érzés.
Amugy képzeljétek tegnap reggelre vmi állat, nyest, borz vagy nem tudjuk mi lehetett, a bejárati ajtónk elé csinált. Hát elég durva volt, ilyet még egyikünk sem élt. Csak arra tudtam gondolni, hogy valami bazi nagy szerencsénk kell mostmár hogy legyen..
ann74

Évi: nagyon szép kis formásak a srácok :)

Andi! péntekre esélyes, hogy beérnek a tüszőid :), kiványcsi leszek hány napos embriket kapsz majd vissza

Ann: a kupac kaka jót jelent! :)
egyébként nem akarnál tesztelni? ;) most hogy mindjárt itt a péntek?

pusza
dodo

cicmarekdodo
Vác

fhúúú, tényleg hányra érdemes menni egy ilyen eredményhírdetős napon?
mert eddig azt láttam, hogy a legtöbb esetben a legvégére maradtak az ilyen páciensek, 12 után még ott ücsörögtek...

cicmarekdodo
Vác

Lehet, hogy felesleges, hogy olyan korán megyünk, de ki tudja. Barátnőméknek multkor fél 10re már pl. kihirdették. Mondjuk a holnapi nap húzós lesz, mert úgy tudom csak K és Z ügynök lesz. Még ha meg is van az eredmény, kérdés mennyi időt töltenek majd a műtőben.
Dodó, nem csinálok tesztet, ezt már eldöntöttem, ne kísérts kérlek :DD Nincs is itthon szerencsére. Ráadásul pl. multkor mutatott csíkot, 37 lett a hcg aztán nem lett belőle semmi. Volt akinek meg nem mutatott semmit a teszt és szép hcg eremény született. Mostmár tényleg kibírom.
ann74

Ann: egyértelműen szerencsét hoz a kaki :D Most már tuti, hogy sikerült!
Te hol szoktál várakozni? Lent vagy fent? Én mindig lent vagyok. Remélem megismerjük egymást.
Nekem K hétfőn azt mondta, hogy valószínűleg nem lesz pénteken, mert Gödöllőn vizsgáztat és Újvári fogja csinálni az inszemet. si

Dodo: te mikor tesztelsz?
Inszemem lesz, nem beültim :lol:

Csajok, én megint aggódom. Most is, mint a múltkori inszemnél már egy nappal korábban megrepedt a tűszőm, érzem a fájdalmat reggel óta. Tudtom szerint, egy petesejt 24 óráig él, tehát pont nem fog már holnap dél körül élni. Ráadásul vettem LH tesztet is(lehet felesleges volt az Ovitrelle miatt) és persze pozitív volt. Lehet felesleges a holnapi inszem? Vagy okozott nálatok is fájdalmakat a tűszőrepesztő a beavatkozás előtti napon?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ann! Kezem-lábam-hajam csuriban... :)

Andi, nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Érted is drukkolunk ám! :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi:

Köszönöm szépen a drukkot. Aranyos vagy.

Képzeljétek, találkoztam ma Ann-el, pont mentek el, amikor én megérkeztem. Nagyon örültem neki. Gondolom később jön és elmondja a híreket.

Túléltem, hogy egyedül mentem ma inszemre, büszke vagyok magamra.

Egyébként megnyugodtam, biztos hogy sikerülni fog! A lányok a műtőben mondták, hogy terhes nap volt ma, tehát biztos megfogannak az ikreim. :P
Jó hír, hogy a férjem katonáit 90%-os mozgékonyságúakra turbózták fel.
Mindenki azt mondta, hogy az a jó ha tegnap repedt meg a tüszőm, mert így pont ma történik meg a Nagy Találkozás. Ráadásul elkezdett fájni ma a jobb oldalam is( gondolom az is reped). Ott volt egy 11-es és egy 9-es tüsző hétfőn, tehát mára biztos megnőttek azok is. Nagyon rendes volt mindenki velem, le a kalappal a személyzet előtt.
Sajnos nem Crinone-nt hanem utrót kaptam most. Ugye azt holnap kell elkezdeni? Van valami tippetek, h lehet higiénikusan megoldani a felhelyezést? Kell utána pihenni, vagy nem folyik ki?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vicky: régi bejegyzésedben írtad, hogy inszem után néztél valamilyen videót a fogantatásról. Emlékszel mi volt a neve? Sehol sem találom, pedig még ma megakarom nézni. A babazenét már letöltöttem magamnak.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Süni!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Zétinek! :P :P :P :P :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, köszi! :D Vasárnap volt a szülinapja. Milyen kedve volt Ann-nak? Nagyon diplomatikusan, zárójelben, jegyezted meg, hogy találkoztatok. :wink:
Sok sikert Neked is!

KépKép
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?