évikém, neked rögtön 2 lesz, úgyhogy nem kell idegeskedni
jók lesznek nyugdíjalapnak
(bocsi, ha rosszalkodnak majd gondolj erre
) amúgy benne van, h csak annak számolják így, aki fizetett járulékot és mögötte munkaviszony, tehát a c népcsoport nem fog nyugdíjat kapni, mert munkaviszonyuk nincs
úgyhogy ez a része már ne bosszantson, kivételesen nem nekik lesz elsősorban jó.
kicsit engem ez a ratkó korszakra emlékeztet, az egyik doki az abortusz tabletta mellett kampányol, a másik része meg kötelezne szülésre. én inkább azon agyalok, h miért nincs béranyaság. én tuti bevállalnék 3. gyerkőcöt, de én többet nem hordok ki az tuti. ha épségben megszületik tesó, többet nőgyógyászt sem fogok látni, csak tv-ben.
ma voltam dokinál, lepény nincs már a méhszájon!!!! felkelhetek!!!!! híztam 2 kg-ot, ezalatt a 3 hét alatt, amíg feküdtem
remélem most kicsit megállok, mert én nagy súlyról kezdtem a terhességet, nem hízhatok csak max 9 kilót. eddig ez a két kiló + van!!! de én még mindig émelygek egy kicsit. így vacsizni szerencsére nem tudok. de reggel viszont megeszem a lovat futtában
a mi drága gyermekünk most nem a köldökzsinórt gyűrte a lábaközé, hanem mindkét lábát és 15 percig jóga ülésben ült, semmit nem mutatva magából. így még 17 hetesen sem tudjuk, h mink lesz
de ez még semmi, állandóan a gerincét mutatta. még az arcát sem láttuk, viszont szép gerince van
júli 6-án megyek hajdú krisztinához ha ő sem mondja meg a nemét, akkor szülésig titok marad
bár erős a gyanúm, h fiam lesz, mert nagyon fiús a kiskölök. de hát tök mindegy tényleg, csak nem lepénykedjen nekem többet, mert becaratott rendesen. meg ez a 3 hét fekvés, nem az én életvitelemhez tartozik. még nyaralni is mehetünk. igaz pénzünk nincs rá, csak nem akartam mondani a dokinak, h idén szülünk, nem nyaralunk. igaz csak novemberben szülünk, de addig gyűjtünk rá.