Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak vagytok,köszi..
Tényleg ügyes....
De a gének se rosszak...
Apa egy zseni....náluk a lánytesói is olvastak 5 évesen,nálunk meg szintén sokan számoltak,olvastak az 5 tesóm közül..(csak én nem...:))

Húú,szeretnék két tök jó receptet megosztani veletek!Én már kipróbáltam mindkettőt,nagyon hálásak..:)
A palacsintát heti 2szer kell sütnöm,mert Bogi már kéri!

Amerikai palacsinta:
1 tojás,1 cs. sütőpor,1 ek olaj,2ek cukor, 1 van.cukor, reszelt citromhéja,fél alma reszelve,1 kk fahéj,20 dkg liszt,2 dl tej,csipet só

Az egészet csomómentesen kikeverni,sűrű palacsinta tésztát kapsz.Felhevített serpenyőben,kanállal beleszedni,szétnyomkodni tenyérnagyságúvá.Nagyon gyorsan sül,1-5 mp alatt meg kell fordítani.
Öntet lehet rá:joghurt,lekvár,puding....stb.
Nagyon hamar kész van!!!!

Zabos-mézes keksz:
20dkg zabpehely(spar-ban 199ft 1kg!)
25dkg liszt
2 ek őrölt fahéj
5 ek cukor
1 cs. van.cukor
1 tk szódabikarbóna
csipet só
20dkg vaj
4 ek méz
némi tej
mazsola(aki szereti)

Alapanyagokból tésztát gyúrunk,kis golyókat formázunk.Egymástól 3-4cm.re elhelyezzük őket sütőpapírral kibélelt sütőben.Majd letapogatjuk őket úgy,hogy 2-3mm magas korongokat kapjunk.Előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 percig sütjük őket.

Nekem ebből a tésztából 3 és fél tepsi lett,napokig rájártunk usonnaként,tízóraiként.Joghurt,gyümölcs mellé is kiváló!

Jó étvágyat!...:)

Nagyon rákaptam a gasztroblogokra....onnan lesem ezeket a finomságokat!

Kép
kata35

Hű ez klassz Kata!
Köszi a recepteket. :D
Na én tuti kipróbálom mert Kincső örökké palacsintát akar mostanában enni. Mondjuk nálunk 70 db palacsinta meg se kottyan. :shock:

5-en vagytok tesók! Tök jó! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kata!
Vicces, hogy most derül ki, hogy 5 tesód van :)
Bogi nagyon ügyes!
Uncsi lesz neki az iskola első két osztálya...
Recepteket köszi, mentettem.
Milyen az új lakásban, környezetben?
Mikortól mész vissza dolgozni?

Orsi!
Jó olvasni a boldog soraidat :)
Csak így tovább!
Képet le kell kicsinyíteni, ha fel akarsz ide rakni, de ha nem megy, küldd el a peterfybabak@gmail.com címre, oda bármilyen méretű kép mehet. Ez a mi közös címünk és akkor meg tudjuk sassintani :)

Szilvi!
Titi ügyees!

Ildóca!
70 palacsinta...
Akkor azt szimultán sütöd, nem?

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok :)

Na én akkor küldtem képeket gmail-en, még egy pocisat is, mert régen arról is volt szó.. :)

Lányok jól értem, hogy csak a taj kártya megérkezése után lehet mindent igényelni a picurkának?mer minden kö**ög oldal mást ír...?
orsi91
Budapest VII. kerület

Orsi!

Én meg is lestem a fotókat. :D
Nagyon édi Ana! :lol:
Mintha Kincsőt látnám aludni! Ugyanígy felhúzta a popóját. :D

Mire gondoltál, hogy a picinek igényelni?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hát a családi meg az anyasági...meg a tgyás van most....ugye?a többi később kell?
mikor még nem szültem le akartam tölteni a nyomtatványokat, gondoltam előre kitöltöm, de nem lehetett,mert azt írta ki, hogy feltöltés alatt...
orsi91
Budapest VII. kerület

Orsi! Igen, ezek vannak. A tgyáshoz kell a születési anyakönyvi kivonat eredeti példánya is, a többihez meg a taj szám.
Megnéztem én is Anát, nagyon kis cuki! :)

wf

Kép
wf

Nagyon édes Ana!
Csinos kismama voltál Orsi!

Kattkat

Kép
kattkat

Ha még tudnátok Katáról azt amit én!!!!! :shock: :D 8)

Ana édibogipiciangyal :-)

Vivát reszipék! Köszi :-)

Na akkor hogy legyen 27-e?! Délelőtt, délután, egésznap és délután alvás odakint? Hm? Akkor eddig jön Kata, Tlindi, Csipet, Hubam., Ildóca, Mi... Többiek?! Hajrá!
szilvi35

Szilvi! Mi is... :) Nekünk a délután lenne a jobb, de döntsön a többség. :)

wf

Kép
wf

Nekünk mindegy mikor! Vagy alszunk vagy nem! :roll: 8) :wink:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Akkor mondjuk de.10 óra? Kinek nem jó??? 27-én! Aztán aludhatunk ott is, fűben , pokrócon. Kajálni is lehet ott.... Hm?

Ma múzeuméjszakáltunk Titivel :-) Nagyon szupi volt! Du. Természett-i M., aztán játszó, utána Közlekedési M. Közben volt Rendőr M., de ott Titi nagyon megijedt és eljöttünk. (Mellettünk kezdett szirénázni az autó és k.o.) ÉLvezte nagyon :-) Sok állat, sok vonta :-) Artista bácsik, jazz koncert...stb. Kajabált a biciklin a boldogságtól... ragyogott. Még fagyit is nyaltunk :-) Este 9-re értünk haza :-) Ezeket a bulikat sajnálni fogom nagyon .... És szeretik Titit a turisták , fényképezik... :shock: :D Ma egy őőzsiait kaptam rajta, meg angolokat, meg egy pasit (azt nem tudom honnan) és benne leszünk valamiben, mert megkértek, hogy bringával menjünk egy helyen, amit felvettek (valami bringások éjszakája reklám vagy ilyesmi, júl. 28-án lesz talán)

veletek mizu?
szilvi35

Tök jó napotok volt Szilvi! :D
Mi tegnap medencét állítottunk és a kicsik pancsoltak a pancsoló medencéjükben amit tegnap kaptak a mamáéktól. Nagyon élvezték! :D
Este meg mi duhajkodtunk mert szallonát sütöttünk meg boroztunk kicsit! Jó volt nagyon! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Orsi

Gratulálok, nagyon szép babád van. Sok boldogságot nektek.

Én a délelőtti találkozóra szavaznék. Nekük a du. csak 4-fél 5 körül jó.

ildóca

Csanád babának nagyon boldog 1. szülinapot kivánunk. ( nem leszek gép közelben pár napig, ezért ez a nagy siettség)

Tlindi

Kép
tlindi

Köszi Tlindi! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

sziasztok lanyok, csak 2 gyors kerdesre jottem. eloszor is, honnan lehet felismerni a szajpeneszt? nem tudom mi van, de most vettem eszre hogy hanna 2 fogsora kozotti reszen ilyen kis feheres valamik vannak, olyan mintha harapdalna belulrol a szajat (rosz szokas, sajnos en is csinalom), de nem tudom hogy micsoda. szajpenesz a szajpadlasan meg a nyelven is lenne nem? de ott nincs. elvileg ma latta a doki, mert oltast kapott, csak mondott volna valamit, bar a ferjem vitte, mert nekem mashol volt dolgom, de majd tole megkerdezem.
a masik, hog elkezdtek kijonni a hatso ragoi alul, ezt is most vettem eszre, ez milyen mar??? 18 honaposan? bar 16 honapos korara mind a 16 fog megvolt a negy hatso kivetelevel, de azt hittem lesz egy nagyobb szunet. lehet hogy emiatt van az a feheres valami a szajaban?

Lilypie Third Birthday tickers

Bejja!

Szerintem mutasd meg védőnőnek vagy valakinek a fehér foltokat. De Kincsőnek is volt ilyen és szerintem az sem szájpenész volt és én az csináltam, hogy vettem a gyógyszertárban boraxot szájpenészre és kentem vele neki pár napig azzal rosszat nem teszel neki, mert ha nem is szájpeszész az csak fertőtlenít és csírátlanít. És lehet, hogy ez elég is. Bár én meg spékeltem még Homeós bogyóval ami szintén borax C9-es.
Na a fogak növesztésén meg ne aggódj. Ugyanis Kincső 2 és fél éves és 11 darab foga van. Azaz alul 3 metsző, felül 4 metsző és fönt is meg lent is két-két rágó fog! :oops: 8)
Na ez milyen már :?:
Azért remélem tudtam segíteni :?: :!:

Szilvi!

Nem ér nevetni! :lol: hahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

Elég viccesen néz ki egyébként, De olyan kis cuki! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

lehet, hogy afta

nem nevetek :-)
szilvi35

És Csani megszületett! :D :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csanádnak nagyon boldog szülinapot!! :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Csanád baba, hát sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Csipet! Jöttök?
szilvi35

Köszi Lányok! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

csaninak nagyon boldog szulinapot kivanunk!

Sziasztok :)

kicsit kevés időm van, de olvasgatlak titeket...
lenne egy kérdésem: bent a kórházban mondták, hogy igény szerint szoptassak, meg hogy melegen ajánlott 2óránként, mert meleg van, és hogy ne száradjon ki, és ne hagyjam aludni 4 órákat, innia kell....viszont jött a gyerekorvos, aki mondta, hogy 3-4 óránként szoptassak, meg hogy ne vegyem fel ha sír, az ágyába nyugtassam...
Nade mire letelne a 3 óra, ő már fészkelődik, meg cincog, meg mindent csinál, csakhogy vegyem már észre, hogy ő éhes...meg 2 szopi közt nem alszik semmmit...nincs ritmusunk..pedig régen a 2 órás verziónál volt, és nem volt nyugtalan... lehet a nagy melegtől?
Most mi a jó neki???úgy sajnálom, ha sír...hogy ne vegyem fel a kis picurkámat??? :roll:

Csaninak én is boldog szülinapot kívánok. Meg már kíváncsi vagyok a ti képeitekre is, remélem lassan eljutok odáig :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Orsi!

Hát lehet nem vagyok népszerű sokaknál. De én is inkább a 3 órás szoptatást mondom. Ha igény szerint szoptatod akkor belefogsz pusztulni egy idő után, hogy örökké rajtad lóg. De persze mindenki úgy csinálja ahogy szertné.
És nyugodtan adj neki még inni is vizet. Lehet, hogy csak szomjas, Hiszen nagy meleg van, És kell a plussz folyadék egy ilyen kicsi babának is ilyenkor.
Az anyai ösztöneid meg úgyis megsúgják, hogy vedd e fel vagy sem! A ritmus meg majd szépen lasan kialakul. :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Boldog szülinapot Csaninak!

Orsi! Én igény szerint szoptattam, és magától beállt a 3 órára. Néha kért előbb, akkor kapott. Azért azt hozzá kell tenni, hogy arra figyeltem, hogy két evés között legyen legalább 2 óra. Ha sírt, felvettem, de csak addig volt kézben, míg megnyugodott. Ugyanúgy nem volt hajlandó aludni két evés között, ilyenkor is "pihentünk" azért, énekelgettem neki, de semmi olyan, ami "felzaklatná".
De igaza van Ildócának, úgyis megérzed majd, hogy nektek mi a jó!
Napirend meg szép lassan beáll!

wf

Kép
wf

Köszi, most kicsit megnyugodtam, meg végre elaludt.. :)

Jajj tényleg...és a víz az jó neki ilyen szobahőmérsékleten...nem?
orsi91
Budapest VII. kerület

Az a lényeg, hogy megnyugodtál! Még neked is bele kell rázódni, ahogy mindenkinek. :) Fog ez menni! :)

wf

Kép
wf

Lányok,jön egy újabb recept,az előbb lett kész,marha finom,omlós!
Bogi imádta (meg én is)

Banános süti:

12 dkg olvasztott vaj
20 dkg cukor
2 érett banán-villával összenyomva
fél tk. só
2 tk. sütőpor
1 felvert tojás
28 dkg liszt
20 dkg őrölt dió
5 dkg cukor a mázhoz

Egy tálban olvaszd meg a vajat,keverd bele:cukor,felvert tojás,sütőpor,só.
Add hozzá a banánpépet,keverd össze alaposan!
Keverd hozzá a lisztet,diót.
Tedd a tálat 4 órára a hűtőbe vagy egy éjszakára.
Kézzel dió nagyságú golyókat formázz a tésztából.
Vigyázz,mert ragadós a tészta,vizezd a kezed,úgy könnyebb.
A golyókat cukorba forgasd bele,sütőpapíros tepsibe egymástól 7-8 cm-re helyezd el.Lapítsd le kicsit az ujjaddal őket.
előmelegített sütőbe 180fokon 10-12 percig süsd.

Fóliába tekerve a tészta lefagyasztható,ha nem szeretnéd mindet megcsinálni! 3 hónapig...
Ebből az adagból kb. 48 db jön ki.

Egy krimiben olvastam a receptet,ahol a nyomozólánynak süti boltja van és receptet is ad mellé...:)))

Kép
kata35

Orsi! Mindenki mást fog mondani, rajtad múlik, hogy neked melyik irány a szimpibb. Amit én képviselek az az igény szerinti szoptatás! Nem adtam neki vizet inni, csak cici volt. Eleinte 2 óránként kérte, majd szépen lassan tolódott az időpont :-)
1. NE HAGYD SÍRNI! Sosem tettem! Az ilyen pici babócák még nem manipulálnak!!! Azért sír mert valamilyen szükséglete kielégítetlen, esetleg fáj valamije. Majd idővel rájössz mikor, miért sír.
2. Bízd rá a napirendet! Ne Te mond meg neki mikor egyen, hanem figyeld, hogy mikor kéri. Tudom nem egyszerű, de meg fogod érezni 100% Nem kell minden nyikkanásnál cicire lógatni :-) Titivel próbáltam követni egy ritmust evés-ébrenlét-alvás. Ha ez megvan, akkor könnyebb rájönni miért sír, pl. ha ébrenlétkor sír, lehet böfiznie kell, fáj a pocak vagy fáradt, pl. ha alvás után, tuti éhes :-) ...stb. Így könnyebb fifikázni, mikor mi baja. És, hogy ez a ritmus milyen gyakran ismétlődik, a baba igénye határozza meg. Lehet 2 óra vagy 2,5 vagy 3 vagy...
3. Szerintem a kiságyban történő elkülönítés is marhaság. 9 hónapig veled volt. Az első 3 hónapban a legfontosabb, hogy összebújjatok, hogy érezze anyát!!!
4. És mondom, én nem adtam vizet! Ott a tejcsi. Pedig 2010 nyara szerintem melegebb volt.... Ne feledd, a tejtermelés kereslet-kínálat alapján megy.
5. Szerintem éjjel ne ébreszd fel 3-4 óránként, örülj, hogy alszik. Ha éhes, úgy is felébreszti a pocak. Ha olyan nagyon bealvós, mint Titi, akkor is, ha 6-8 órát alszik, nappal bepótolja cicivel és lehet 2 óránként nyomja majd, cserében a hosszú éjjelekért.... (mi együtt aludtunk, csak oda kellett fordulni, tök jó!)

Na hirtelen ennyi okosság ugrott be :-) Persze nem szentírás, amit mondok. Látod Ildóca másként nyomta ... Az a fontos, hogy úgy csináld, ahogy neked / nektek jó. És! Nem döglöttem bele az első 3 hónapba Ildócabildóca!!! Nem lógott örökké rajtam és a mai napig élvezem a pici szopókás pofit :-) Sőt! Eleinte éjjel is elég hosszan alukált 6-8 órákat.
szilvi35

Ja igen, a vizet el is felejtettem mondani. Vili csak mostanában kap vizet, de csakis akkor, amikor a szopizást nem tudjuk megoldani ( pl séta alatt). Amúgy cici. Most persze sűrűbben kér. :) De nem sokat.
A kb. 2 órát én csak azért tartottam be, mert ha nagyon sokat evett, akkor hasfájós volt. De azt hamar "kinőtte", vagy elmúlt ezzel a módszerrel, már nem is tudom. Ébreszteni nem ébresztettem sose, szerintem is úgy van, ahogy Szilvi mondja: úgyis felébreszti a pocak!
Csak a babára figyelj és menni fog... :)

wf

Kép
wf

engem is biztos meg fogtok kovezni,de en is a min. 3 orankenti szopi hive vagyok. eleinte ez ugye nem gond, pl az elso 2 hetben, mert hanna ilyenkor bosegeset aludt 2 szopi kozott, volt hogy 6 orat is. sosem ebresztettem fol. aztan amikor mar nem aludt akkor jottek a bajok, egyfolytabab cicizett volna, de elterelten a figyelmet, mondjum sirni en sem hagytam meg ilyen picinek. felreertes ne essek most se hagyom, bar par honapja amikor kaotikusra fordultak az ejszakak, es nem volt mas megoldas megvallom toredelmesen, hagytam sirni, de ez mar mas teszta, akkor mar egy eves elmult, es nem a kaja volt a gond. mindegy ez is szerencsere elmul. szoval mi is mindig probaltuk kihuzni a 3 orat, az elejen nehez volt, de par nap alatt beleszokott. mindig ott volt korolottunk, de igyekeztunk nem egyfolytaban dajkalgatni, meg szerencsere o olyan is volt, hogy barhova letettem, imadott nezelodni, nyulkalni dolgokert. plane amikor felfedezte a kezet, naphosszat el tudta nezegetni, es rotyogott. sajnos o nagyon hamar leszokott az osszebujasrol, marmint az egy agyban levesrol, maximum 2 honapig mukodott nalunk ez a szopizunk es elalszunk egymas mellett dolog, mert szopi utan nem volt hajlando ott aludni, csak ha betettem az agyaba, de ott szo nelkul. hal istennek ez a mai napig igy van. bar mostanaban hianyzik, hogy reggel mikor felkel, athozzuk es kicsit osszebujjunk, de olyan sajtkukac, hogy nem lehet. persze mostanaban annyit alszik, hogy altalaban hamarabb vagyok fenn mint o.
amugy en telen szultem, ennyivel volt konnyebb dolgom, hogy nem kellett attol felnem, hogy nem szarad e ki, nem szomjas e, de pl ejszaka se keltettem emiatt sosem, igy par hetig ketszer kelt csak enni, azutan csak egyszer mar, az mas kerdes hogy 5 honapos kora korul megbuggyant, es elkezdett 3-4 alkalommal megebredni, de ez meg messze nem volt olyan szornyu (ha tudtam volna akkor) mint ami 11-15 honapos kora kozott volt. mindegy, annak vege szerencsere, majd a kovetkezonel megprobaljuk mashogy.
amugy a szajabol eltunt ez a kifeheredes. furcsa mert egy par napja mar felfigyeltem ra, de csak delutan, ugy tunik az uzsonnara elfogyasztott tej ul ki mindig oda.
na megyek mert vagy ebren van mar vagy 1 oraja, vagy almaban beszel, mert idonkent hallom, hogy motyog, de mar negyed 2 ota, de van hogy 20 percig semmi.

Kövezni? Hi-hi...!
Szerintem úgyis mindenki úgy csinálja, ahogy jónak gondolja.
:D
Bejja! Tök jó, hogy eltűnt a kifehéredés!

wf

Kép
wf

Na ezeket tök jó olvasni...mindenki elmeséli a tapasztalatokat, és mindenki hozzátesz egy picit ahhoz, ami szerintem is helyes. Mi nappal a szopi székben szopis párnával szopizunk (jesszus mennyi a szopi szó :) ), éjszaka 12kor már ágyban fekve,meg 4kor is, mert fél4 - 4kor ő jelez, hogy cicit akar...magamhoz húzom, és én is elszenderedek mellette...de mire befejezi (mintha egy biológiai ébresztőóra csörögne bennem) addigra én is felébredek...büfi,és kiságy...
Sírni én sem hagyom, a szívem sem engedné....hiába mondta a gyerekorvos...jó, hogy ti sem hagytátok :)
Nemrég kijött az orrán a tej, de nem folyt, hanem csak kihapcizta... Milos (az apukája) jól berezelt, de nagy szerencsémre a kórházban a szobatársam kislánya is produkált ilyet, nem volt meglepetés...láttam hogy mi van ilyenkor.
orsi91
Budapest VII. kerület

Csanád babának boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Csaneszt Isten éltesse!:)
De durva, hogy már ekkora....:shock: :shock: :shock: :shock:

[quote]M írta:ost mi a jó neki???úgy sajnálom, ha sír...hogy ne vegyem fel a kis picurkámat??? :roll:

vedd csak fel bátran, ha sír és úgy nyugtasd, ha ezt érzed jónak
egy pár hetes bogyókát nehogy már elronts ezzel...
jól mondták a többiek, hallgass az anyai ösztöneidre :wink:

szerintem is kizárólag szoptasd!
igény szerint, főleg ebben a kánikulában
jól ki van találva ez a tej téma
szomjat is olt, táplál is :)
kattkat

Orsi, én is azt tanácsolom, h most még kizárólag szoptass, vizet csak bőven 1 éves kora után adtam neki először. Kereslet-kínálat, ahogy Szilvi mondja, ő már leírta, ahogy nálunk is megy. Én se haltam bele az igény szerinti szoptatásba és az együtt alvásba, pedig lassan két éve kezdtük, ugyanakkor van akinél nem, vagy nem úgy működik persze (a lényeg, hogy a szülőknek és a babá(k)nak is öröme legyen benne. Az is igaznak bizonyult, h éppen azok a gyerekek levakarhatatlanok később, akiknek valamelyik érzelmi tankja nincs feltöltve otthon. Akik elég szeretetet (ennek módja - ölelés/cici, minőségi idő, figyelem, dícséret stb. tőlük függ) megkapják, akkor egyre bátrabban erednek világot látni. Úgyhogy igenis vedd fel, ha sír, ezzel nem kényezteted el, sőt! ;)

Szilvi, mi sajnos nagyon valószínű, h nem tudunk menni a talira, ha mégis úgy alakul, akkor mindenképpen jelzek!
Milyen szuper napotok volt :) Titi nagyon ügyes a bilivel!

Kata: Bogi tényleg zseni lesz :) Ismeritek a Kerge ABC-t? Többek között Varró Dani is írt bele, szerintem ez pl. zseniális:

I - Impala
Nappal szelíd az impala,
de éjjel titkon lumpol-e?
Fölveri-e a szavannát?
És szív-e szivart, havannát?
És ha elszívta, nekilát
meginni három tekilát,
vagy rumpuncsokat dönt-e ő le,
míg kettéáll a tülke tőle?

Most kicsit rákatt a kortárs szerzőkre, sok gyöngyszem van köztük (igaz a régi klasszikusokat is nagyon szeretjük) - A Friss tinta! kötetet nagyon ajánlom, akit érdekel, de Lackfi János A buta felnőtt kötete is nagyon szórakoztat.

Úúú,és megjelent Kádás Annamari Mesepszichológiája, na ez vmi varázslatos!!!

Ha már receptek és dögmeleg, ha vmi igazán egyszerűre és finomra vágytok:
fagyi házilag: 1-2 banánt szeleteljünk fel, és dobjuk be a mélyhűtőbe pár órára, míg megfagy, ugyanezt tegyük bármilyen más gyümölccsel, amit fogyasztani szeretnénk (pl. sárgabarack, kiwi, meggy stb.). Ha itt az idő, és már tikkaszt a hőség, vegyük ki a gyümölcsöket, turmixoljuk jól össze, és voilá! 10mp-es fagyi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2012.06.20 12:38-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Na! Ne csináld már Csipet! Úgy megnézném már Ákost! Cicizik még? Ő is főcicista :-D

Orsi! Látod!? A támadónőnek-dokinéninek - anyáknak teljesen más a véleményük. Szerintem az első kettő régen volt már anya, ha volt egyáltalán ...
szilvi35

Na ezaz....úgy ad "tanácsot" a vén spiné, mintha neki sosem lett volna "első" gyermeke.. :lol:
mindegy,hallgatok az ösztöneimre..
Jesszus!Ti hogy bírjátok ezt a meleget?nem merek nagyon ablakot se nyitni, mert itt a 4.en olyan huzatot csinál..
orsi91
Budapest VII. kerület

Sziasztok!

Dögmeleg van!

Bogival kijárunk a játszóra reggel 8-10 között,utána kibírhatatlan!
Ma kivittem bugyiba,magamra kötöttem a hordozható bilit,vittem flakonos vizeket sarazni(nincs kút ennél a játszónál)+ pár plussz bugyit:pisi és kaki kivédésre....
és elkezdtem a bugyis projektet:hátha a térden melegen csordogáló pisi,kaki arra inspirálja,hogy a kényelmes ülős bilit választja...
Szerintetek????
A kaki beleszilárdult a csini bugyiba(bocsánat,aki nem bírja)mire észrevettem...(persze cuki bugyi a kukába kötött ki,a fene se kapargálja tisztára)
Majd némi alsófertály tisztítás és bugyicsere után arra mentem oda hozzá,hogy kézzel maszatol a saját pisijébe,amit a betonra csorrantott.
Újabb tiszta csini bugyesz,aztán meleg lett és haza jöttünk,itthon a kádba tettem....

node kit érdekel,elszánt vagyok...újra és újra próbálkozom,hátha egyszer rákéretzkedik a mobil bilire!

csipet,köszi a fagyi tippet,jó!És a könyvtippet is!

Szilvi!
Úgy megfogalmaztad Orsinak a szoptatás csínját-bínját,hogy bármely szaki megirigyelhetné!
Lassan új munkakör kristályosodik...:)

Kép
kata35

Kattkat!

Még egy kis türelem,napok óta emailt akarok írni neked,de folyton közbelóg valami!
Nem baj,mert annál hosszabb lesz..:)

Kép
kata35

Lányok!

Tudtok valami eldobható kisbugyeszról....?mert akkor vennék,nem a csini bugyikat fecsérelném el erre a nemes dologra,mint szobatisztaságra szoktatás....

Kép
kata35

Kata!
várom azt a levelet :)

ezt ismered? :arrow: http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... s_id=13527

Kattkat

Kép
kattkat

Lányok, én már teljesen elfelejtettem, mekkora megkönnyebbülés, ha levizsgázik az ember! :) Bocsánat az off-ért! :oops:

Mi lesz végül a talival?

Én azokat a védőnőket is bírom, akiknek nincs gyerekük. :) Szerencsére csak hallomásból ismerem őket! :)

wf

Kép
wf

tali 27-én de. 10 óra. Nem?
Remélem jöttök Mindenki :-) Igyekszünk mi is...
szilvi35

Csak nem éreztem a határozott rábólintást. ;)
Én is remélem, hogy leszünk egy páran!

wf

Kép
wf

Wf!
Boldog Szülinapot! :D

Mi megyünk! :D
Csak ne legyen olyan rohadtul meleg. 8)
Mert akkor dél körül viszont nem szívesn tartózkodom velük kint! :? 8)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Akkor legyen 9 óra! Mit gondoltok? Az nekünk is jobb, hűvösebb is .
szilvi35

Ildóca! Köszi! :)

Szilvi! Nekem jó, ha Ildócának is jó, mert mi együtt megyünk.

wf

Kép
wf

Nekem is jó, csak érjünk oda 9-re! :oops:
Nálunk semmi nem biztos. De ha időben felkelnek akkor nincs akadálya!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?