BÚÉK!!!!!
A teljesség igénye nélkül ugyan, de nagyjából visszaolvastam, s most írogatok. hm, a képeket könnyebb kommentálni.
Léna, nem dicsérem agyon a csudacsinos Mulinex reklámcsajszit, aki az új téli szerkójában és főleg az ünneplőjében ugyancsak megdobogtatja a férfiszíveket.(Andrisnak a nyála is csorog
) A nyerő nálunk az állólámpa hatalmas doboza volt
jól meg lehet mászni
Mariann, hamar el is múlt a szilveszter, ne szomorkodj! Micsoda????????? Egy újabb taggal kevesebbet számlál a fogatlanok klubja???? Hát gratula a kis fogas angyalkához, aki FELÜL!!!!!! Ezek aztán ajándékok!!!!! (ha már babából annyi van.
) Nagyon tetszett a kari üdvözleted! Mindig arra gondolok, csórikáimnak még mit kell kibírni, míg kreatív anyák ilyen meg olyan pózban, különféle ruhában kattogtatják őket.
Szilvus, nagyon jó a kari-miki-Peticic! Na én is kötögettem, vettem a 2 rénszarvas agancsot (amit a párommal viseltünk végül), oszt egy egyszerű sapkás mikikép lett a díjnyeres, amit most minden boldog-boldogtalan megkapott a rokonyságból, baráti körből.
Nem lehet az ember elég büszke.
Hoppá, nem semmi a kiságyrágcsa! Bevallom, én egy kicsit meg is ijedtem. Nem lehet nem aggódni, mikor látod, hogy vérzik is a nagylegénynek! Ötletem sajna nincs. Remélem mielőbb másra(máson) feni a fogát. Vadszamár Peti
Karmen, nagyon ügyesen olvas Orsi. Édes az a kis masni a hajában
Claire, nem semmi programhegyek így karácsony táján. 4 gyerkőc mellett ez kész kikapcsolódás, nem?
Ági, remélem azóta sikerült egy isteni kenyeret sütnöd! Holnapra mi is felvettük a napi teendők sorába, nyammmm. Matyus ezerrel ügyesedik, látom. Nyáron már egyedül jön a talikra?
Gyógyerő ezerrel megy!!!!!!!
Anita, remélem jól telt a tévézős, bújós, szerelmetes szilveszter! Igenis irigylésre méltó!!! Reméljük Atti hamar megtanulja, hogy csak akkor tipegjen tovább, ha van mibe kapaszkodnia.
Ed, jók a képek a sportlédiről
hja, mászunk, mint anyáék?! Mellesleg én alig bírom levenni a szemem a göndörödő fürtökről - vajh miért?
Kitty, olyan jó, hogy megint gyakrabban sikerül írnod! Réka a csodaszemű 2 nagylány méltó követője! Csini bébitaxis
Remélem már sokkal jobban vagy, és ez volt a 2005-ös év első és utolsó betegeskedése!!!
Timi, sajnálom, hogy anyós karácsonykor is hozta a formáját
Fogak
nem alvás miattuk
Humi, drágák a képek, a kedvencem a macilovaglós kééép! Hé, hahó, lassan derogál fogatlannak lenni? Na jó, hm, gratula ezerrel!!!!!!!! Majd csak csodálkoztok, ha egy hetes nem jelentkezés (nem alvás)után bejelentkezem, hogy kibújt Andris hm, 8-10 foga
Majd csak lestek- én is azt tenném
No, ha még van időtök olvasgarni leányregényemet, akkor olvashattok rólunk, mi is történt velünk. Az ünnepek első felét a párom szüleinél töltöttük, majd irány Almádi, anyuékhoz. Nagyon jó volt, pihenhettünk, bár az első estéken nem nagyon aludtunk – na nem a fogak miatt - mielőtt a remény szikrája csillanna
- , csak mert Andris elszokott a velünk 1 szobában alvástól
Nem aludtunk sokat
- ő felkelt a paplan susogásunkra, mi az ő szuszogására, ezeregyszer felsírt, stb. De hősök voltunk, túléltük. A karácsony meghitt volt, szupi ajándékokkal, igazi meglepetésekkel, szegény fiam egyszer le is görbítette a száját, mikor anyja cseppet sem csendesen hozta mindenki tudomására, mennyire örül az ajándékoknak. Hát a gyerkőcöt is leginkább a csomagoló-kötöző cuccos vette le a lábáról, meg a lámpásdoboz
De szerencséjére
ma már kezdte rendeltetésszerűen használni a játékok némelyikét, nem csak rágcsálta őket. Sok mindent kapott, de ennek egy része a szomszéd néniktől való - Laciék falujában még mindig nagyon komolyan veszik a komaságot(szinte mindenki mindenki komája), s jönnek Marika néni unokájához. A kellemes az egészben, hogy aranyos dolgokat hoznak - na jó, a csokimiki nem neki való, de ... (Kapott 3 plüss rénszarvast így családon belül is, de nézzük a jó oldalt: mindhárom különböző, és aranyosak egytől-egyig
)
Tegnap egy baráti társaságban köszöntöttük az új évet - elég nehezen döntöttünk, hova menjünk, de szuperul éreztük magunkat, 3ra értünk haza. Mazsika 9től aludt, mikor hazahoztuk sem ébredt meg, 6kor szopi és - ilyet nem tett az elmúlt jó pár hónapban – visszaaludt 9ig!!!!!! Ilyenkor olyan hálás vagyok ennek a kis Büdösbogárnak!!!!!
Ami még az ünnepeket teljessé tette, hogy egy 7-8 éve nem látott barátnőmmel egymásra találtunk ismét egy álom eredményeképp (nehezen megtaláltam a címét, lapküldés, ő még nehezebben megtalálta a telefonszámomat
, és nagy az öröm!!!!
Az apróságokat és képeket majd legközelebb!
Boldog új évet még egyszer!!!!
Pusza,
Móki