Na, jóreggelt mindenki.
Köszönöm a nagy együttérzéseket, meg minden, (Katy, a mazohizmust én is próbáltam, de sírás lesz a vége többnyire
) meg Bagzer a felajánlást, és remélem nem lesz rá szükség, Gergő majd elintéz mindent, csak ééééén akartam!!!! Biztos nem kell magyaráznom ezt pont nektek... Elég baja van így is. Mondjuk nekem is.
Igyekszem nem feladni a reményt, hogy néhány hét múlva elmúlik majd, de holnap elmegyek dokihoz is, hátha tud valami trükköt. Még ha normális, akkor is.
Elvégre, ha megmarad, ez szülésnél elég komoly gond lenne szerintem... Köszönöm, hogy jönnétek, de végülis elvagyok, de szólok, ha nem bírom tovább. Viszont Esztihez menjetek, én nem hiszem, hogy elmegyek, lévén, hogy ugye ülni sem
Tegnap haza kellett jönni a templomból is, ami jól megbőgetett, mert egy hete még ha nem is simán, de kibírtam. De legalább sikerült talán felfogni, hogy nincs mit tenni. Nem is próbálok meg reagálni mindenre, csak egy-két dolgot írok, gondoltam.
Pl azt, hogy itt írjátok a szépeket, hogy miért akartatok csemetét. Gondoltam, bár nekünk elég prózai okai vannak, azért én is megírom, bár nem lesz olyan megható. Egyrészt én kb 3 éves korom óta arra készülök, hogy majd gyerekem lesz. Igaz tanultam egy csomót, meg minden (minek
) de igazándiból egy fészekalja csemetét szeretnék nevelgetni itthon
De ez ugye nem közös döntés volt. Aztán megtaláltuk egymást a Gergővel, és mind a ketten úgy gondoltuk, hogy nem lenne teljes az életünk nélküle, nélkülük. Nagyon jól elvagyunk, és imádjuk egymást, meg minden, szóval tényleg irigylésreméltóak vagyunk szerintem, de akkor is. Mégse kerek a világ. Na, most megkérdeztem Gergőt is, hogy miért akar gyereket, nézett rám döbbenten, és mondta, hogy azért, mert olyan kis helyes. Kis szaros, meg minden
Na, majd meglátjuk
(azért képben van, mert 16 volt, mikor a nagyobbik, 19,mikor a kisebbik öccse született...) Szoktam neki felolvasgatni itt azokat, amiket írtok, gyakorló anyukák, hogy szokja az életet
Nagyon hálás vagyok érte, tényleg, meg mindenkinek, aki teszi fel a képeket, és személyesen még nem dicsértem meg a szuper bulimamát és bulibabáját (Gergőnek is nagoyn tetszett a kis tölcsérsapkás-kép, Dia!). Annak ellenére, vagy éppen azért, mert egész életemben erre vágytam, nekem kicsit nehéz az, hogy nemsokára itt lesz, és nagyon sokat segítenek a képek, meg hogy írtok! Mert annyira szeretném, ha tökéletes lenne, és így legalább látok tapasztalatokat, hogy mindenhogy tökéletes, és meg tudom szokni/tanulni, mire az első kudarcok érnek majd
Rékacs, küldöm a szülőenergiákat, most már biztos menni fog nekem is a mindenféle pozitív dolog küldése
Már nagyon nagyon várom az smst, hogy mész szülni, meg minden
És gondoltam ám rád csomót szilveszterkor is, hogy nemám megszülsz, meg hogy sikerült akkor neked, amit akartál
Ja, és mi is lusta szülők leszünk, mi is csak feküdtünk meg tvztünk egész nap
Edwig, neked nem lesz itt a dokid már hétfőn? Mintha azt írtad volna, hogy a két ünnep közt nem lesz. Akkor szülhetsz nála, meg az eredeti kórházadban, ha akarsz! Vagy már túl vagy rajta?
Csak ez jutott eszembe tegnap.
Ja, és Noémi, szerintem ne aggódj amiatt, hogy sokat alszik, ha eleget eszik, és rendesen gyarapszik, inkább örülj neki
Hallottam valahol, hogy a koraszülött babák többet alszanak. Biztos be akarják pótolni az elvesztett alvóidőt
Kérdezd meg valami szakembertől, de még az is eszembe jutott, hogy a Jóisten ezzel akar titeket kárpótolni a nagy álmatlan éjszakákért és aggódásért, ami az első két hétben kijutott nektek.
Aura, jó, hogy jobban vagy, gondoltam ám rád is sokat, csak vigasztalni nem tudtam, minden, ami eszembe jutott, olyan közhelynek tűnt. És órülök, hogy jó buli volt. És szeretünk akkor is, ha esetleg eszedbe jutna megingatni a magadról kialakított önállóság mintaszobrát
Jó ha az embernek vannak elvei, de nem kell magát feláldozni értük... No, ez jó homályosra sikerült, és magam sem tudom, pontosan mit is akartam írni
No, aszt hiszem, most ennyi, aztán meglátom, hogy tudok-e már normális lenni
Puszik
Kikocs 34+3