Sziasztok!
Noci: nagyon köszönöm a drukkokat! Alig várom, hogy ott tartsak ahol ti is! Hogy lehet, hogy 3 kg-ot fogytál?
Etna, Évi: kitartás nektek. Nem lehet egyszerű ez a fekvés, de próbáljatok mégis filmeket nézni. Javaslom a Szex és New York sorozat összes évadát először vagy újra megnézni.
Minekaza: mindig sokan vannak, de talán 8 körül érdemes menni, nyitásra semmi képen sem, akkor rengetegen vannak. A HSG-n kívül minden vizsgálatot ott csinálnak.
Dorka: szerintem a levegő ebben az esetben nem érdekes, mivel bőr alá szúrod, nem izomba. Egy-két 2 tüsző is elég, ahhoz, hogy gyönyörű babákat hozz a világra.
Nicky: nem irigyellek. Remélem megoldjátok a gondokat valahogy. Mióta hullik a hajad? Miért pont a Mens Mentisbe mész?
Charlott: az AMH nagyin fontos vizsgálat. Nem véletlenül kérték, hogy csináltasd meg. A mammográfiát is csináltasd meg mielőbb. Én több mint egy hónapot vártam, hogy megcsinálják, tehát mielőbb kérj időpontot. Eddig milyen eredmények születtek nálatok?
Én ma vagyok a 12. dpo-n. teszteltem, nyilván negatív. Tehát ikreim biztos nem lesznek. ( Dita régi fórumozó 3 babát szült inszemmel és neki már vagy 6 nappal az eredményhirdetés előtt pozitív lett). Mától már a "mindjárt megjön" érzés is kerülget. Hétfőn tesztelek újból, akkor már pozitív kell, hogy legyen, különben nem jártam sikerrel. Utálom magam, hogy majdnem végig ilyen negatívan álltam hozzá. Úgy vagyok vele, hogy alacsony spermaszámmal csak a lombik jöhet össze. Pedig eddig hallani sem akartam a lombikról. Nem tudom, mi történt velem. Ráadásul bánom, hogy a BMC-be szóba álltam olyan lányokkal, akiknek nem sikerült az inszem. Amikor meg mondtam, hogy miért állnak ilyen negatívan az egészhez, akkor azt a választ kaptam, hogy ez egy orvosi csoda, nem pozitív gondolkodás kérdése. Azóta is ez van a fejemben.
Etna: csütörtökön lesz eredményhirdetés. Viszont 2 nappal előtte elfogy a Crinone. Mit tegyek?