Új privát üzeneted érkezett!

Minekaza:

Az AMH vizsgálatot nekem is javasolták. Meg is csináltattam. Nagyon fontos vizsgálat, mivel információt ad a petefészek működéséről és arról is, hogy mennyire vagy stimulálható. Nekem nem az Újvári, hanem a kezelőorvosom, K. ajánlotta.
A hormonvizsgálat eredményeit a recepción nem mondhatják meg, ezért csak akkor tudod meg, amikor bekerülsz az orvosodhoz valamilyen vizsgálatra.

Viki: most tartok a 4. inszeminációdnál a visszaolvasás alatt. Nagyon tetszik, hogy iszonyatosan pozitívan álltál akkor hozzá. Gondolom, emiatt sikerült. Most ott tartok, hogy alhasi fájdalmaid vannak és eltűnt a mellfeszülésed egy héttel az eredményhirdetés előtt. Ami viszont elkeserített, az Akire története. Csont pozitív volt az elsőnél is, mégis csak a 3. sikerült. Ki érti ezt?

Nekem mára elmúlt a bal oldali hasfájásom és a hőm megint lement. A cicim azért még feszül. Már csak egy hét az eredményhirdetésig. :roll:

MNOO: gratula a laptetőhöz. Hozzon nektek csodaszép babákat!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Régi motorosok, nézzétek mit találtam:

Küldöm a BABARAGACSOKAT:

Kép

Sztyopáné töltötte fel anno.

Küldöm mindenkinek, aki most babásodik és természetesen magamnak is! :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Mától én is pozitív vagyok ismételten. :P

Rájöttem, hogy nem a Jánosban, hanem a Szent Imre kórházban fogok szülni. Közületek szült ott már valaki? Dokikról tudtok valamit?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Én próbálkoztam a pozitív gondolatokkal, de igazából nem volt annyira időm foglalkozni a dolgokkal. Nyelvvizsga, index lezárása, ilyesmik. Furcsa, de már nem is emlékszem annyira a dolgokra. Ja, én a mávban szültem és a tesónál is oda fogok menni. Imádom a dokimat.

Éjszaka azt álmodtam, hogy elmentem uh-ra és azt mondta a dokinő (nekem dokim van) hogy szépek a méretei a kis kukacosnak! Én meg mondom, miii, én cisztanézőbe jöttem? Én gyógyszert szedek, nem lehetek terhes! A nő meg mondja, hogy pedig már 13 hetes és látszik, hogy kukacos. Kicsit furcsa volt felébredni. :-) Remélem ez jót jelent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.06.07 20:02-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Már a dokimat is megtaláltam: Dr Bencsik András :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ismerős a neve.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: reméljük bevállik az álmod! Nekem mindig az ellenkezője szokott megtörténni.

Ne feledd mit írtál annak idején. Bántad, hogy kihagytál 3 hónapot a fogigátló után. Később rájöttél, hogy egyből rá kellett volna állni a témára, mivel a petefészkek ilyenkor a legaktívabbak. Most ugye nem várjátok ki a tisztulási folyamatot?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Biztosan nem. Augusztusban abbahagyom a bogyót és indul a mandula. Csak remélem nem fogok annyira vérezni, mint legutóbb. Majdnem kaparás lett a vége.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!! Én is jövök csak állandóan van mit tennie az embernek még ha táppénzen is vagyok :roll: :wink:
Jelentem meg volt a védőnői találkozás szerintem szerencsém lesz!Szimpatikus!Pont aznap rendelt én nem tudtam és közölte ha tudok várni akkor fogad pedig 10-ig rendelt és 10:15 kor hívott be!!!fogytam 3 kilót :wink: Minden oké :wink: Kis könyv szépen bekötve :wink: Kevesebb mint két hét és genetikai uh :lol:

Andi: hogy vagyunk?!sokat gondolok rád!!!Drukkolok nagyon!!!

Vicky: akkor lassan kezdetét veszi a teso program?!

Etna: drágám hogy vagy?!remélem pihizz el!!Mikor mész uh-ra?!

Niki: és mit szólt ahhoz amikor szóba jött hogy a gyerek projekt jegeljük?!

Na szép napot!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

sziasztok csajok!

nyomom az ágyat ezerrel, már végigolvastam az összes oldalt ami ezzel foglalkozik, senkivel nem csináltak semmit, csak fektetés volt. pénteken megyek uh-ra, még egy hét :twisted: qa lassan telik így az idő, pedig most már kezdhetném élvezni, h végre lenne időm olvasni, meg filmeket nézni, de nincs hozzá türelmem. esküszöm inkább takarítanék. remélem azért néha egy kicsit kimehetek, mert az egész napos laksában tartózkodástól kezd kicsit bezártásgi érzésem lenni. évi, neked is feküdnöd kell egész nap??? hogy bírod?

andi!
csak pozitívan, így tovább. dokid neve nekem is ismerős, szent imre nagyon jó kórház, már többször mutatták a babavilágban. mikor van a vérvételed, jövő hét....?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna, bizony fekszem én is egész nap... tök uncsi... már minden könyvet elolvastam, unom a fb-os játékokat, a sims-ben lassan 4 generációs lesz a családom... Ja, és közben mindenki jön, hogy mit segítsen... Nézzen körül basszus... 2 pasival lakom... Néha azt érzem, hogy idióta mindenki :D
Ja, és bíztam benne, hogy amikor megyek a táppénzes papírért, majd kicsit kikapcsolok és csavargok... de nem.. Apóspajti visz autóval és megvár... :D aztán vissza az ágyba, mert továbbítják a drótot apának, aki meg jól lecsesz, ha pl ki merek teregetni...
De már csak 3 hónap :)

Kitartás Anya! Úszkál a cél a pocakban, ami miatt ennél sokkal szörnyűbb dolgokat is kibírnánk :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Lányok, a vérvételre azt mondták/írták, hogy fél8 és 9 között. Ha én úgy vagyok vele, hogy ráérek később is menni, mehetek mondjuk fél9-re? Mert azt gondolnám, hogy addig lemegy az a sok, aki fél8-ra ment oda....vagy az asszisztensek szigorúan fél8-8 között "regisztrálnak", és aki nincs már ott, az lemarad? Hogy megy ez?

Amúgy minden alap vizsgálatot abban az épületben végeznek?
minekaza
Budapest

Sziasztok! Hát nagyon lassan haladunk... egyik oldal egy 8 és 10 mm-es + ugye a pco miatt mindkét oldalt 20-20 5mm-es. Hétfőn megyek újra, addig kaptam pluszba az eddigi gonal-f 112 egységhez napi 1 adag menopurt. Megkérdezte, hogy beadtam-e minden nap. Nem, kiöntöttem... jóhogy beadtam... Ha a menopurnál nem tudtam az összes kis levegö buborékot kivarázsolni, attól még jól adtam be? Plusz jött vissza egy nagyobb csepp vér, de a lényeg attól bentmaradt? Ha csak ez a kettő marad, akkor az elég kevés...
dorka01
Szolnok

Noci!Még nem tudja,bár most én vagyok ebben a hibás,ugyanis csak utalgattam rá.De ha józanul gondolkozik,rájön,h az én fizumra alapozva,csak az enyémre nem lehet családot alapítani.
De mióta eldöntöttem ezt magamban,jobban vagyok valamennyivel.Bár tegnap face-en láttam az egyik volt oszt.társamat,aki gyönyörű kismama,és szept.végére várja a kisfiát,és ez lehangolt,könnyet csalt a szemembe.
Mennem kellene barátnőmhöz babát látogatni,iker kislányai vannak,de rettegek tőle.... :(
Elkezdtem tornázni.Eldöntöttem,h fogynom kell.És megcsináltatom a tetkót is,amit már régóta szeretnék.
Meg elmegyek a Mens Mentisbe.Meg a fogorvoshoz (bár ettől nem érzem magam túl jól).Meg találtam egy intézetet,ahol kimondottan a hajhullással foglalkoznak.Ha a páromnak nem tetszik a jegelés,akkor sztem a házasságot is jegelhetjük.Ennyi.Szóval röviden ez van.
És Te hogy vagy?
És a többiek?Évi!Küldjek könyvet?Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

Hamarosan megyek a 2. konzultációra a BMC-be. Már a vv leletek megvannak és a férfi vizsgálat is. HSG-n is túl vagyok. De az AMH és a mammográfiai nincsen meg. Ezeket mindenképpen be kell szerezni?

KépKép
charlott

niki!
a mensbe foglalkoznak a hajhullással, ugyanis pco-s tünet. szóval, ha oda elmész, akkor mindenképp említsd meg. a tudatalattid már döntött, változásokat akar, valszeg te is, fogsz te még meglepetéssel szolgálni :wink: 1 év múlva jössz a hírrel,h kisbabát vársz, az új párodtól, fogadok egy epres milkában!!!!! :lol: bár tudom, h ez nem annyira vigasz számodra, de én támogatnám ezt a lépésedet, mert kutyából nem nagyon lesz szalonna. azért ennyi idő alatt illő lett volna elhelyezkednie, bárhova, ha más nem külföld. de nem normális helyzet az, h te tartod őt el!!! azért a szerelemnek is van határa. egy kapcsolat akkor működik, ha a szekeret mindketten húzzák, ha az egyik elfárad, természetes,h egy ideig a másik húzza helyette is, de nem állandóan!!!!!!de ez az én véleményem!!!!sok sikert, hajrá torna, hajrá változás és légy önző, a te pénzedet magadra költsd, eleget költöttél már rá, most te jössz az önzőségben!!!!!

évi!
de neked félidőig mákod volt, nekem már a 14. hétben vizszint van :roll: meg boti mellett azért nem semmi. ja és én is várom a vérvételeket, táppénzes papírt, stb, h felkelhessek. pénteken remélem az uh után azt mondják, h feljebb ment és legalább mehetek sétálni. mennyire van nyivtva a méhszáj?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Noci: nagyon köszönöm a drukkokat! Alig várom, hogy ott tartsak ahol ti is! Hogy lehet, hogy 3 kg-ot fogytál?

Etna, Évi: kitartás nektek. Nem lehet egyszerű ez a fekvés, de próbáljatok mégis filmeket nézni. Javaslom a Szex és New York sorozat összes évadát először vagy újra megnézni.

Minekaza: mindig sokan vannak, de talán 8 körül érdemes menni, nyitásra semmi képen sem, akkor rengetegen vannak. A HSG-n kívül minden vizsgálatot ott csinálnak.

Dorka: szerintem a levegő ebben az esetben nem érdekes, mivel bőr alá szúrod, nem izomba. Egy-két 2 tüsző is elég, ahhoz, hogy gyönyörű babákat hozz a világra. :)

Nicky: nem irigyellek. Remélem megoldjátok a gondokat valahogy. Mióta hullik a hajad? Miért pont a Mens Mentisbe mész?

Charlott: az AMH nagyin fontos vizsgálat. Nem véletlenül kérték, hogy csináltasd meg. A mammográfiát is csináltasd meg mielőbb. Én több mint egy hónapot vártam, hogy megcsinálják, tehát mielőbb kérj időpontot. Eddig milyen eredmények születtek nálatok?

Én ma vagyok a 12. dpo-n. teszteltem, nyilván negatív. Tehát ikreim biztos nem lesznek. ( Dita régi fórumozó 3 babát szült inszemmel és neki már vagy 6 nappal az eredményhirdetés előtt pozitív lett). Mától már a "mindjárt megjön" érzés is kerülget. Hétfőn tesztelek újból, akkor már pozitív kell, hogy legyen, különben nem jártam sikerrel. Utálom magam, hogy majdnem végig ilyen negatívan álltam hozzá. Úgy vagyok vele, hogy alacsony spermaszámmal csak a lombik jöhet össze. Pedig eddig hallani sem akartam a lombikról. Nem tudom, mi történt velem. Ráadásul bánom, hogy a BMC-be szóba álltam olyan lányokkal, akiknek nem sikerült az inszem. Amikor meg mondtam, hogy miért állnak ilyen negatívan az egészhez, akkor azt a választ kaptam, hogy ez egy orvosi csoda, nem pozitív gondolkodás kérdése. Azóta is ez van a fejemben.

Etna: csütörtökön lesz eredményhirdetés. Viszont 2 nappal előtte elfogy a Crinone. Mit tegyek?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok lányok :)

Minekaza, a vv-re úgy érdemes menni, hogy ébredés után max 2 órával levegyék a vért, különben magas lehet a prolaktin szinted. a labor fél 8-kor nyit, ezt sztem jó ha belekalkulálod. Az a baj, hogy szerencse is kell, mert nekem volt, hogy alig volt forgalom és a BMC-ben is kevesen voltak, kb egy órán belül megvolt minden. De olyan is volt, hogy a BMC-ben vártunk csak fél órát mire a recihez jutottunk. Mondjuk a laborban pörögnek mint a búgócsiga :)

Dorka, ne parázz rá, igaza van Andinak :) Minőségi termékeket produkálunk, nem a mennyiségre kell menni :) Minden rendben lesz, ne aggódj :)

Nicky, úgy sajnálom ezt az egészet... tényleg ideje magaddal foglalkozni, nem a párodat pátyolgatni. Tornázz, törődj magaddal, vegye csak észre nyugodtan mit veszíthet ha nem kapja össze magát. De én még mindig abban bízom, hogy megjön az esze annak a jóembernek :)

Charlott, nekem elfogadták a mell uh-t is, amit ultrahang laborban elvégeznek és talán hamarabb be jutsz mint a mammográfiára.

Etna, hogy bírod? Én harmadjára készülök elolvasni az alkonyatokat :D

Nézzétek csak mit csinált ma a facebook... Tippet kaptam a lapos hasra :D Kép

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Andi: Tigriskének lettek hármas ikrei, nem Ditának. De tény, hogy akkor jóval hamarabb pozitív a teszt. De ne keseredj el, nekem a két babával is nagyon halvány volt még a 14. napon is. És tényleg nem a pozitív gondolatok hozzák a babákat, de a negatívok talán vihetik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Tényleg Tigriskének, nem tudom miért Dita járt az eszemben. Keverem már a dolgokat.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nem gond, talán csak Ditának lett volna az. :-) Mi lehet velük?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: te nem tudsz róluk semmit? Neki kettő babája lett, nem?

Nekem egyre jobban hullik a hajam, pedig rengetek vitamint szedek. Ez vajon melyik gyógyszer mellékhatása?

Senki nem járt még úgy mint én, hogy két nappal az eredményhirdetés előtt fogy el a Crinone-ja. Hagyjam így, vagy szerezzek be valahonnan szerintetek? Etna eladta, Jocóókának írtam azóta privit, de nem válaszolt. Nekik volt nemrég eladó.

Engem mától már semmi sem érdekel. Jöjjön meg, ha akar, úgy sem tudom befolyásolni. Megyek kerti- partiba és olyan jól fogom érezni magam, hogy csak na!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, Crinone-t mindenképp irass. Telefonálj oda és csak kérd meg hogy a receptet hagyják a recepción. :shock: :shock: :shock: receptet a recepcióóón.... :P jól elvagyok :)

Évi, kérd a tanácsot kicsit későbbre.... úgy szülés után 6 héttel kb. Akkor majd jól fog jönni. Mármint a lapos hasra.

Vicky, Ditáról csak annyit tudok hogy kissé depis mert nem megy valami jól nekik és már nem laknak palotán de a házat nem tudta eladni. Borzasztóan sajnálom szegényt. Valahogy érezhető volt akkor régen is hogy ez a kapcsolat nem valami hosszú távu, de akkor is sajnálom. Többet érdemelne, jobbat.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

SEGÍTSÉG, CSAJOK!!!!

Megjött. :x Pedig csak DPO 12. napon vagyok.

Mindegy, nem vagyok elkenődve. Most abba reménykedem, hogy rendesen megjön és hétfőn mehetek uh-ra folytatni.Még nem tudom eldönteni, hogy rendes mensi.e vagy sem, de pár órán belül kiderül. Még jó, hogy kerti partin vagyok és élvezem az életet nagykanállal.

Kérdés: folytassam a Crinone-t holnap? Szerintem jobb lenne hagyni a francba, hogy tudjam kezdeni a kezelést mielőbb.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!Sajnálom :(
Csajok!Köszi a lelki támogatásért...De valószínűleg Etnának lesz igaza.Okozhatok én még meglepit :)
Amúgy tegnap sokkot kaptam.Emlékeztek a szomszéd csajra,akiről meséltem?Akinek a kislánya állandóan átszökik-mellesleg imádnivaló kiscsaj-?Nos,ehhez a csemetéhez sincs türelme,és megint terhes...Nem hiszem el.Komolyan mondom!Fel vagyok háborodva...
Andi!Hát,a hajam elég régóta hullik.Most lesz 9 éve,h a gyárban gályázom,na kb.azóta,csak nem vettem komolyan.De most már elől nagyon szembetűnő. :( És most erre akarok megoldást találni.Most már nem hullik,de nem nagyon akar visszanőni.A Mens Mentisbe meg azért akarok menni,mert azt mondták,h ott foglalkoznak ezzel a speckó pco-s dologgal,ami minket lombikosokat érint.És kíváncsi vagyok,mit mondanak,mert ugye az endokrin doki néni azt mondta,feleslegesen aggódom,mert az eredményeimmel semmi gond.
Évi!Én is bízom még,de egyre halványabb a reményem...
Amúgy ma azt mondta,h hétfő du. megy dolgozni.Mondtam neki,remélem megint ingyen és csak 3 napig fog tartani....Láttam,h nem esik neki jól,de ettől még épp igaz.
Nah,most hirtelen ennyi.Nagyon fáj a buksim... :(
Puszi mindenkinek :)
nicky1983
Nagyút

Andi: Ditának egy kisfia van, Miló. Sajnálom, hogy megjött, de ha ez tényleg az, akkor fel a fejjel és irány előre.

Vasi: Tudom, már akkor sem mentek túl jól a dolgok. Sajnálom, hogy nem tudták eladni a házat, gyönyörű az a ház. Ma Colinékkal sétáltunk délelőtt, Áki is nagyon aranyos. Kis cserfes. Olyan édesek voltak, fogták egymás kezét és úgy sétáltak.

Ma olyat tettem, amit még sosem, megsimiztem egy csaj pocakját a játszón. Jól ismerjük őket, 2,5 hét múlva jön nekik a harmadik gyerek. És olyan rendesen jön a játszóra a két nqgyobbikkal, le a kalappal. Pedig már akkora a pocakja, mintha oenyelt volna egy kosárlabdát. Amikor az itteni pocakosokat látom nagyon vágyom már a tesóra. Remélem simán fog menni a dolog.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, naná hogy simán fog menni. Én is nagyon nehezen állok ellen egy pocak megsimizésén. De most már megígértem magamnak hogy nem teszem többé soha. Etna tudja, gondolom hogy a másik fórum társunknak meg is pusziltam a pocakját, és nem tehetek róla de én ilyen közvetlen vagyok ha valakit kedvelek de neki valszeg nem tetszett mert kb egy hét után írta hogy elege van és hányingere mert mindenki megérinti a hasát. Itt jött a koppanás és a bocsánat kérés, majd leégett a bőr a képemről, de hát most mit csináljak? Remélem nem csömörlődött meg. Írta hogy nem rólam van szó, de innen már mondhat bármit..... tudod.....
De aranyosak lehettek a gyerekek ahogy kéz a kézben sétáltak. Olyan cukik amúgy is.

Nicky, továbbra is kívánom neked hogy mihamarabb tudj dönteni, a beszólásod nagyon jó volt és kapja be ha nem tetszett neki.
A hajhulláshoz nem tudom mit mondjak, talán egy bőrgyógyász többet tudna mondani. Nagyon sajnálom, remélem hamar vissza nő.

Andi, szavakat nem találok annyira sajnálom. Viszont le a kalappal előtted ahogy már léptél is egyet előre. Tényleg nagyon felnézek rád emiatt. Kemény vagy csajszi ezért fog hamar össze jönni neked.
A crinont szerintem is hagyd abba ha így érzel és ha igazán megjött.
Millió pusszancs a buksidra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Én mondjuk nem vagyok ez a tapizós fajta, de engem nem zavart, ha tapogattak. Ilyenkor ez már a babának szól, nem nekem. :-)
vicky79
Budapest III. kerület

Igen, én is így gondoltam, csak tévedtem. Megint magamból indultam ki. Én nem bántam soha hogy simizik. Örültem neki mert ezzel jelezték hogy mennyire tetszik nekik amit látnak. És amúgy is azóta is nagy és mégsem simogatja Vasin kívül senki sem. Nem bánom, csak mondom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa:

Nagyon jól esett, amit írtál. Most könnyeztem meg először. Kemény vagyok látszólag, de belülről nagyon fáj. Lépek tovább, mivel nincs más lehetőségem. Most viszont nagyon pozitív leszek, mivel ez a sok kételkedés nem hozta meg a várva-várt csodát. A 2. inszemem SIKERÜLNI FOG, ha törik, ha szakad! Virág 2013. március 17-én fog születni!

Vicky, Niky: nektek is köszönöm, hogy velem voltatok ma.

Csajok, ugye hétfőn betelefonálás nélkül fogadnak a BMC-ben? Vizeletet is vinnem kell?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. Új vagyok itt az oldalon, de a BMC-ben sajnos már régi motorosnak számítunk jó vastag dossziéval. Gondolom sokat elárul, ha elmondom, hogy 12-vel kezdődik a számunk. :( Már lassan 3 éve vagyunk rendszeres látogatói az intézetnek, túl 3 inszemen és 5 lombikon, sajnos eddig eredménytelenül. A 8 próbálkozásunkból 4-szer indult el a terhesség, 1 missed ab-al, 3 pedig spontán fejeződött be.
A tavaly novemberi missed ab annyira padlóra küldött lelkileg, hogy csak pszichoterapeuta segítségével tudtam kiimászni a gödörből.
Az utolsó kudarc még nagyon friss: május közepén volt a beültetés, 21-én 142-es hcg eredményünk volt, bizakodtunk. Sajnos ez a babó is úgy gondolta, hogy mégsem marad velünk. Nagyon el vagyunk keseredve mindketten, és egyre kevésbé bizakodunk.
Megint eléggé mélyponton vagyok, de úgy gondolom, ha csatlakozhatom hozzátok, az segít túllépni ezen az egészen, és erőt meríthetek belőletek a továbbiakhoz. És persze számítanék a jótanácsaitokra, tapasztalataitokra is. :)
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredtem!
Sziszó
sziszozozo
Székesfehérvár

Szia Sziszó!

Örömmel üdvözlünk a csapatban! :D

Hát, nem semmi, amin keresztül mentél. Le a kalappal előtted! Minden támogatott lombikod elfogyott ezek szerint?

Ebben az esetben én csak azt tudom neked tanácsolni, amit Etna fórumozónk is tenne. El kell menni egy másik intézetbe is, hátha ott felfedeznek valamit, amit a BMC-ben nem sikerült, vagy esetleg másik protokollal sikeresek lehettek. Én nagyon BMC párti vagyok, de ilyen sok próbálkozás után biztosan máshova is bekopognék.

Egyébként mi nálatok a gond? Hány éves vagy?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Köszi Andi!

Nem, a támogatott lombikokból "csak" 3-at használtunk fel eddig, mert a fagyis beültetéseket kifizettük. Így még van 2 dobásunk!

PCO-m és IR-m van, Zozónál minden oké a vizsgálatok alapján. Mivel hamarosan 38 leszek, és egyébként nekünk is csak jó tapasztalataink voltak eddig a BMC-vel (ennyi sikertelenség ellenére is), nem szívesen vágnánk bele az egészbe újra máshol.
Persze most agyalunk ezerrel, hogy hogy is legyen a továbbiakban.
Mivel a két fagyis beültetés el sem indult (a 3 teljes programnál elindult a terhesség), ezért abban nem sok bizodalmunk van. Van két lefagyasztott blasztonk, de az orvossal abban maradtunk, hogy megint belevágunk a teljes programnak augusztusban. Valamit mindenképpen változtatni szeretnénk az előzőekhez képest. Úgy döntöttünk most megpróbáljuk a méhpempőt is.
Jövő csütörtökön megyünk az Istenhegyi Géndiagnosztikához, majd meglátjuk...
Hát pillanatnyilag ennyi....
sziszozozo
Székesfehérvár

Sziszo!Üdv köztünk!Nagyon sajnálom,hogy ennyi csalódást kellett átélned...Nem semmi.Nekem ennyi próbához biztosan nem lesz erőm.Már az első csalódás is nagy pofon volt.Félek is belevágni.De most amúgy is úgy döntöttem,h egyéb okok miatt jegeljük a babaprojektet.Puszillak

Andi!Ez csak természetes,h lelkileg támogatunk.Valójában csak egymás közt tudjuk,ki mit élhet át.Hiába beszélgetek a barátnőimmel.Együtt éreznek ugyan,de nem tudják ,mit érzek....
nicky1983
Nagyút

Sziszozozo: Tényleg jó régi vendégek vagytok már. Igaz, hogy a mi kartonunk 10-zel kezdődik, de nekünk már 2,5 éves a végeredmény. Egy másik régi fórumozónk próbálkozott valami új táptalajjal és mind a három blasto megtapadt nekik. A harmadik baba ugyan nem maradt velük, de az ikrek úgy tudom szépen fejlődnek. Ez a táptalaj nem tb támogatott és külföldről kell rendelni, de talán használna. A méhpempő sem rossz, de állítólag a tesztoszteront emelheti és a pcos-eknél ez magas lehet alapból is.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Lányok!

Ezt a táptalaj témát nekünk is felvetette Sz. doki, abban is maradtunk, hogy a következő akciónál belevágunk, és mi is kipróbáljuk. Igaz, hogy fizetni kell érte, és nem mondom, hogy a pénz nem számít, de hátha ez is segít.
Nicky nagyon egyetértek veled: (ezért is jelentkeztem be hozzátok) Én már addig jutottam, hogy először teljesen leépítettem minden barátot, aztán most újra felvettem a kapcsolatot, de csak módjával. Unom már hallgatni, hogy sajnálom, megértelek, amikor tudom, hogy nem ért meg, fogalma sincs róla, hogy mit érzek, élek át.
Az egyik egyetemi barátnőmet nem is igazán hatja meg, igaz egyedül él, nem is gondol családra egyenlőre. Persze az is lehet, hogy azért nem akar tudomást venni róla, mert ő is ugyanezekkel a problémákkal küzd, és csak emlékeztetem arra, hogy esetleg ő is ilyen problémákkal nézhet szembe alkalomadtán.
Nekem a sógornőm is BMC-s volt, 2010-ben születtek ikrei donorembriókat kapott. Azt hittem, ő az aki igazán megérti, hogy mit érzek. Hát lányok egyáltalán nem így van!!!! Mintha teljes törlést végzett volna az agyában. Mindent elfelejtett!! Ráadásul még mindíg ő a mártír, őt kell sajnálni!!! Teljesen kivagyok ettől!
sziszozozo
Székesfehérvár

sziasztok csajok!

andi!
mást nem tudok írni, mint azt, h nagyon sajnálom. hozzátenném,h nekem is két nappal előtte jött meg és utána a következő sikerült :wink: úgyhogy kívánom,h te is így jár.

sziszo!
én habitulási vetélőként ajánlom neked,h keresd fel dr fülöp vilmost, ő ki fogja deríteni a babák távozásának az okát. ez mehet párhuzamosan a bmc-vel is, mert látom, h írtad, h nem szeretnél váltani. én tuti nem lőném el minden lehetőségemet egy intézetben, főleg nem a bmc-ben!mert ott sajnos nincs idejük az annyira problémás esetekre, mint mi vagyunk. meg van egy csomó vizsgálat, amit nem csináltatnak meg a bmc-ben, pl a halosperm vizsgálat. nálunk norbival kezet fogott zeke, h tuti jó fickói vannak és mikor intézményt váltottunk, kiderült, h kőkemény férfi meddőségről is szó van. halosperm vizsgálat alkalmával az ő spermáját összekeverik az én véremmel és mit adott isten 2% termékenyítő képességű, a többit kinyírta a vérem. és ez igen-igen fontos, mert az embriót is ezért löki ki a szervezet, mert testidegen anyagként kezeli, gondolj bele, ha a spermák 98%-át kinyírtam, szegény embriónak nem volt túl sok esélye. de ehhez 6x kellett vetélnem, intézmény váltanom, de ahol az első kisfiam készült magánklinika, ott ugyanúgy nem nézték, az isteni szerencse volt, h sikerült. most picur ennek függvényében készült, igaz most meg rossz helyen tapadt, azért kell feküdnöm, de botit is végig feküdtem, ezt a potom 20 hetet ami még hátravan simán. bár titkon remélem, h már pénteken a doki azt mondja, h lemászott a lepény a méhszájról és kicsit kimozdulhatok. szóval én azért a helyedben kibővíteném a kivizsgálásokat egy halosperm vizsgálattal, egy ir nézéssel, stb. sajnos ezek közül a legtöbb fizetős, és nem is igen nézik jószemmel a bmc-ben, de kit érdekel, a baba lényeg! sok sikert!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Zugolóként vagyok veletek, bár 1-2taggal már "beszélgettem" priviben. :)
Amiért most írok, mert olvasván amit írtok, meg fogalmazódott bennem az, hogy hogyan lehetséges az, hogy ennyire különbözően járnak el a dokik tesztelésnél? Itt azt értem, hogy a tesztelést van aki otthon kéri és csak akkor kell menni ha pozi, van akinél nem is tesztelés van inszem után hanem vérvétel, bár most ha kérdeznétek tutira nem tudnám kinél olvastam; és van aki benti tesztelést kér? Mert ugye a zárón rajta van, de mégsem úgy kell eljárni minden esetben, mert dokija válogatja.
A másik fura, hogy nekem pl. minden sikertelen inszem után várnom kellett 1et, tehát ahogy nem sikerült - mint most sem sajna - megjött, így csak a következő mensinél mehetek, szóval nem most. Viszont olvastam itt olyat, hogy rögtön lehetett menni kezdeni ahogy megjött a sikertelenség után is akár, vagy pl. inszemre készül valaki és lombik lesz belőle.

Ez az AMH vizsgálat is olyan érdekes. Nekem PCOS-IR-pajzsmirigy alulműködésesként meg sem említették egyszer sem a 4 inszem előtt, pedig most az utsó inszemnél 6!!! hétig szúrtuk a merionalt, úgy hogy az utolsó 2hétben már 2ment. Most azon gondolkodom, hogy megcsináltatom, csak nem tudom a dokim mit fog hozzá szólni hogy magánban partizánkodtam...
Ja, ti meg szoktátok tudni hogy a beavatkozásnál a Férjeteknek milyen lett az eredménye? mert nekünk még egyszer sem mondták...

Andi!
Mit mondott a doki hogy zajlik a tesztelés? Úgy értem hogy nekem pl. elmondta hogy 17nap teszt otthon, ha pozi, menjek, ha nega akkor csak a kövi mensinél. Említette, hogy már kezdhetsz is?

hajni...
Budaörs

Hajni:

Te is a BMC-be jársz? A leírtak alapján úgy tűnik, hogy nem, de ki tudja. Mindenesetre meglepődnék. Ha nem, akkor jobban járnál, ha átjönnél.

Nekem azt mondták, hogy a 17. napon menjek vissza vizeletmintával. Amennyiben menstruáció jelentkezne, akkor hamarabb. Nekem a 12 dpo-n megjött, tehát a 3. napomon megyek vissza és remélem elkezdhetem a legújabb stimut. Nem mondta senki, hogy egyből kezdhetek, de én eddig úgy értelmeztem, hogy a BMC-ben egyből kezdett eddig mindenki, kivétel azok, akiknél ciszta alakult ki, vagy nem repedt meg minden tüsző.

Én nem vagyok orvos, de szerintem neked már rég a lombiknál kellene tartanod.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Hajni:

Férj katona ügyben nekem sem mondtak semmit, csak miután rákérdeztem. A biológusoknál kell érdeklődni.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

HAJNI:

Jaj, ezer bocs. Most azonosítottalak be. Mi már leveleztünk. Felejtsd el az előző kérdésemet. Most már tudom a választ. Akkor viszont nem intézetet, hanem orvost kéne váltanod.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!
Igen, igen, én vagyok az. :D
Már egy váltáson túl vagyok intézeten belül. :) A mostani dokiban bízom, ő Sz. :wink:
Az első dokinál nekem is mennem kellett tesztelni, de Nála nem. És talán mintha Vicky is írta volna, hogy ő is úgy volt, hogy otthon kellett tesztelnie.
Ja és nálam úgy volt, ahogy írtam, hogy rögtön nem kezdhettem, hanem ha majd újra megjön. Ezért is kérdeztem fentebb hogy kinál hogy volt, és hogy ennyire különböző lenne a "protokol" intézeten belül?
Lombikra nem mehetünk, mert semmi nem indokolja. Én már a mostani előtt erre rákérdeztem, de végig kell csinálni az inszemeket, nem kérhetem a lombikot, orvos dönt. :?

hajni...
Budaörs

Ja, és a 3ból egyszer azért halasztottunk, mert cisztám volt, de az még 2010.ben volt.
Most a 2. után várni kellett, pedig minden oké volt, mondjuk nem is mentem csak a következőben, mert azt mondta a doki.És most is ugyanez van, ha ez elmúlik és újra megjön, akkor mehetek.

hajni...
Budaörs

Hajni: Üdv itt is, mi már találkoztunk máshol. A teszt nálam még benti pisis teszt volt minden inszem után. Nekem is ciszta miatt kellett mindig kihagyni egy hónapot, de mostanában valami spórolás miatt hagyatnak ki egy ciklust.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaj, Csajok! Ne mááááá!

Rajtam ne spóroljanak. Én holnap akarok kezdeni!

Nóci és Tanita sem hagyott ki ciklust nemrég.

Holnap beszámolók. Nagyon kíváncsi vagyok.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szia Vicky!
:) Igen, tudom hogy taliztunk már virtuálisan. :wink:
Sejtettem, hogy valami spórolás lehet a háttérben... :? Hmm, akkor lehet összekeverlek valakivel, akinek ugyanígy otthon kellett tesztelnie. gondolom ez a tesztes dolog is anyagi spórolás akar lenni sajnos.

hajni...
Budaörs

Andi, igen, én is rájuk gondoltam, hogy náluk így volt, meg a inszemből végül lombik lett dolog is ezért vetődött fel bennem. Szóval ezért nem értettem, és egy ideje már foglalkoztatott a dolog, csak nem akartam írni.
Hát nagyon kivi leszek hogy hogy is van ez.

hajni...
Budaörs

Andi: Végül eljutottál kineziológushoz? Ha igen priviben leírnád milyen volt és hol voltál?

Lányok, valaki tud jó természetgyógyászt esetleg, vagy olyat aki lelkileg segít túljutni dolgokon? Ha nem lenne túl messze Budaörstől, az nem lenn rossz...Mert volt egy jó termgyógyászom, de ő nekem messze van, és ilyen benzinárak mellett Veszprém megye, hááát.... :?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!!!!

Andi kedves, sokat gondoltam rád!!!!Kedvesagyon erős vagy, most kell eljönni annak az időnek hogy bízni bízni bízni erősen benne, lehetne még meglepetések, ne készülj semmire, lesz hétfőn ami lesz!!!

Nálam: előző 2 nap volt már megjönn érzés, és barnázásom, majd mikor be mentem vittem azért vizeletet, a doki kerdezte, mensi!?Mondom biztos hamarosan jelen lesz :roll: Mondta 1-2 nap...de azért megvizsgál mikor levetkőztem mit látok megjött döbbenet :shock: közölte minden rendben :wink: Öltözés, majd vissza mentem és közölte, hogy megkezdjük a másodikat :shock: És ez lett sikeres...hozzá teszem ha vissza keresel, annyira beleszartam, hogy volt hogy az utrot is később vettem be :roll: És sikerült!!!
Szóval minden rendben lesz és nagyon drukkolok!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi!
Nagyon sajnálom.
Remélem a következőnél már pozitívat tesztelsz.
csupacsupsz
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?