Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!

Átérzem a helyzetedet teljesen!
De telihold most volt, úgyhogy az nem fog befolyásolni!
Max. az időjárás. Drukkolunk nagyon. Kitartás. Jelentkezz minden nap okés!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hűű, Orsi! Én azt hittem, már régen babázol! :shock:
Drukkolok én is, hogy most már ne kelljen sokat várnod!

wf

Kép
wf

Akkor ne 16-a legyen. Nekem mindegy. Aszontátok jó a hétkönnapis ugye? Ne én mondjak már dátumot :-) Ildóca, Te meg ne szórakozzál :-)

Orsi! Mikorra vagy kiírva? Ha hiányzik a lehurrogás szólj bátran, összeszedek egy kis ejnyebejnyét, ha erre van igényed :-)
szilvi35

26-ra vagyok kiírva, de a doki szerint csoda, ha egyben leszek a 38. heti uh idejére..
Ohh:) nem kérek köszi, így is ma már vasalás közben is elbőgtem magam..nem tudom miért, csak kijött...
De majd ha már én is olyan kemény anya leszek, biztos rám fog férni néha :D
orsi91
Budapest VII. kerület

Sziasztok

Orsi

Nem akarsz vonalzót csinálni? Tudom nem sok van már hátra a pocakosságból, emlékszem legutóbbi ittjártamkor 36+4 voltál, de egyszerűbb lenni egy vonalzón látni. Na jó, kicsit önző vagyok talán :oops:

Én a hétköznapi találkára szavazok, már ha szavazhatok. Akkor írok én dátumot.Legyen június 20 (szerda), mert akkor már mindenki hazaér a hétvégi kirándulásról, fellépésről és a hegyekben álló szennyest is kimosta és a következő hétvégére tervezett utazáshoz is ráér este elkezdeni összepakolni.

Már nagyon várom a bölcsiszünetet, bár csak 2 hét szabira engedtek , de azt a 2 hét minden percét Szonjával töltöm :)

Tlindi

Kép
tlindi

Oh... Én jun 13-20ig (szerdától-szerdáig) vidéken leszek, anyuméknál. Hosszú és bonyolult. De a lényeg, hogy nem megyek Kaliforniába a kölkökkel. És mint utóbb kiderült a férjem sem... Na, mind1.
De, ha 20.-a délután lesz a találkozó visszajöhetünk délelőtt. Bár ez nagyon képlékeny...

Szar ez az időőőőő.... Jó időt szeretnék.
Ja, kertes házban lakók. Csináltatott vagy vett már valamelyikőtök hinta-csúszda játszót a kertbe? Ilyesmire gondolok: Kép
Kéne egy kis infó, amiket én néztem rohadt drágák... :-S

Remélem sehol sem betegek a babócák. Nálunk pokol AZ ORRSZÍVÁS... :-S Mikor szeretik már meg... Soha?[/img]

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Az orrszívást nem szeretik meg szerintem, csak megtanulják elviselni.
Anyáméknál van hinta, majd lefényképezem neked, talán tetszik az ötlet és ingyen volt :-D

Akkor legyen 20-a. Nekem jó az is :-) Huba mami délután csatlakozik :-)
szilvi35

Ha 20-a, akkor lehet, hogy én csak rövid időre megyek. Másnap államvizsga... :(

wf

Kép
wf

Na akkor most mi legyen a dátummal? Lindi, mondj másikat :-)
szilvi35

Legyen államvizsga utáni héten szerdán! Azaz 27-én!
Az jó mindenkinek?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nekünk szuper!
Szilvi, neked az még jó? Remélem...! :)

Huba-mami! Elfelejtettem mondani, hogy sógoroméknak van hasonló hintája, de az fémvázas, és már elég régen vették. Nekünk szerencsére van hintaállványunk, még a férjem gyerekkorából maradt. De azért olcsó megoldás engem is érdekelne, mert tuti új hinta kell rá.

wf

Kép
wf

igyekszem nem elfelejteni ;-)))
tudjátok, a konyhát is lefényképeztem! :-)

szerintem jó a 27.
lindi? katák? szonja? ....
szilvi35

elegem van , hogy nem eszi meg a kenyeret csak azt amit ráteszek!
ti ezt hogyan oldjátok meg? vagy ne foglalkozzak vele? akkor nem eszi oszt kész? mert eddig ezt volt... de bizonytalan vagyok.

(mondjuk Csipet biztos szépen megterít és Ákos játszva bekapkodja a falatokat - bocs Csipet nem azért, csak azért ;-) )
szilvi35

Szilvi!

Nyugi van! Ez egy korszak az életükben. Kincső is csinált ilyet meg mindegyik gyerekem ebben az életkorba és majd szépen leszokik róla. Kincső most megint megeszi a kenyeret is azzal együtt amit ráteszek!
Úgyhogy hagyd, lesz ez még másképp is!

Mi meg voltunk vérvételen Kicsővel!
Bevittem a Pétrfybe és És szerencsér jól emlékeztem és levették neki a csecsemő osztályon a 3.-on, az aranyos nővérkék. Akkora nagy türelemmel beszéltek hozzá. :)
Persze a végén le kellett fogni de túl vagyunk rajta. És kellett pisit is vinni és reggel pisilt nekem a bilibe! :lol:
Viszont kérdés, szerintetek normális dolog, hogy most meg rosszul van és amit evett meg ivott vérvétel után azt mind kihányta és most már alszik vagy másfél órája és haza felé is aludt egy jó órát? És még ráadásul nem is vittem éhgyomrira mert a tápiát követelte és azt meg itta mire elmentünk.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

ildoca: szerintem tuti hogy normalis higy kincso ilyen vervetel utan. gondolj bele, egy felnott embert is megvisel ez, legalabbis engem meg szokott, hat meg egy gyereket. mikor terhesen jarkaltam vervetelekre, nem egyszer volt olyan, hogy utana meg jo 20 percet fekudtem ott benn a laboros agyon, mert a nover latta, hogy nincs rendben valami velem. szoval szerintem ne aggodj. amugy miert kellett a vervetel?
en is gondolkoztam mar rajta hogy elviszem hannat, mert o meg ugy altalanossagban tiszta alomkoros. sose gondoltan hogy egyszer majd ezt mondom de nagyon jo alvo lett, talan tulsagosan is. vegigalussza az ejszakakat (bar hetente-kethetente van egy egy rosszabb estenk, amikor megebredes utan nem akar, vagy tud visszaaludni, de szerencsere ez egyre ritkabb), persze nincs ezzel, maradjon is igy. 9-tol fel 8-8 ig alszik, de 10 kor mar majd meg akar halni olyab faradt, fel 12 kor ha nem kapja meg az ebedjet, akkor mar ehen akar halni, es meg szinte 12 elott mar alszik ujra kb 2,5-3 orat, de nem ritka a 3,5 sem. remelem nincs semmi gond vele. en nagyon nehezen alltam at erre a hirtelen jo alvasra ejszaka, meg egy darabig tobbszor megebredtem, attol feltem valami baj van a gyerekkel, holott elvileg ez a normalis. ugye?
szilvi: nalunk pont forditott a helyzet. pekaru, kenyer, zsomi, kifli barmilyen mennyisegben, de ha igy felvagottat is adok melle akkor azt csak ugy eszi, ha en rakom a szajaba a kenyer melle. a sajtot eszi meg meg magatol. szerintem ne aggodj azon hogy a kenyer nem kell neki. sajnos hanna meg mindig nem onallo evo, nincs hozza turelme egyaltalan, azt latom, ha odaadom a kajat ele, egy ideig bokdosi, probalkozik az evessel, ami amugy menne neki, mar lattam mar szepen kanalazni, es a szajaba tenni, de mostanaban inkabb odaadja a talat kanallal egyutt, hogy akkor mostmar legyek szives megetetni. aggodjak, vagy majd kinovi? eroltetni semmikeppen nem akarom, ne menjen el tole a kedve jobban, mondjuk engem nem zavar hogy nekem kell etetnem, mert gyorsabb, de azert csak 1,5 eves. ti mit gondoltok errol?

Lilypie Third Birthday tickers

Ildóca,miért kellett a vérvétel?
Megviselte a vércsapolás,azért alszik annyit...
Emlékszem,én mindig álmos lettem ettől a beavatkozástól és nem 2 évesen vettek vért tőlem..:)

Szilvi,Bogi a mai napig nem eszi a kenyeret,csak nagyon néha!
Melegszendvicsbe,ha ráreszelem a tetejére a sajtot és úgy teszem be a sütőbe..na úgy nyeli a kenyeret,mint kacsa a nokedlit!

Nekünk oké a 27!!!!

Kép
kata35

Bejja!

De jó, hogy jöttél! :D
Olyan rég jártál már erre.

Én is pont azért kértem vérvételre beutalót mert olyan fáradt mindíg
És ez Kincsőre nem jellemző egyáltalán. Felébred a déli alvásból és rá egy félórára közli, hogy fáradt és lefekszik. ÉS ő iszonyat pörgős volt mindíg is. Ezért gondoltam, hogy hátha valami vitamin hiány vagy valami. De most éppen foghatnám erre az idétlen időjárásra is. De biztos ami biztos egy vérvétel nem árt időnként.
holnapra már lesz is eredmény és jövőhéten meg elviszem a doktornéninek és majd meg mondja a tutit.

Mostmár sokkal jobb kedve van de a mamával éppen mert dolgozom! :(
De mostmár megnyugodtam, hogy csak megviselhette a történet, Főleg, hogy ti is azt mondjátok, hogy attól volt ilyen.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nekem nincs sok tapasztalatom (kb. semmi) gyermeknevelésből, de engem is hordtak orvoshoz, mert állandóan csak aludni akartam..végül azt mondták, hogy vérszegény vagyok, meg vashiányos, és ezért.
A kenyeret meg én sem ettem meg, a tálaló szekrény mögé "rejtettem", míg egy szép napon a hangyák és a szag együttes erővel elárulták a titkom.. :) az én anyukám nem volt olyan gyermekfigyelős fajta, inkább a nővérem foglalkozott velem evésnél is. Így történhetett meg. :) Meg tej érzékeny voltam kicsinek, és mindig mondták, hogy nem is olyan finom, nem maradok ki semmiből, ha nem iszom belőle..ezt anyuéknak nem hittem el, de a barátnőinek igen. utána már nem is akartam mindenáron inni.
Talán, ha valaki "külsős" mondja a picurkáknak, hogy milyen finom is a kenyér, és a sok vitamintól nőnek nagyra......-talán kedvet kapnak hozzá..

Napi bejelentkezésem: :D
Ma megint voltam orvosnál, és beszélgettünk picit. már 2 napja nem érzem mozogni a babám, és kicsit megijesztett..Mondta, hogy szülés előtt már nem mozognak,de a jövőheti csütörtöki kontroll helyett még most vasárnapra visszahívott, és mondta, ha még egy centit tágulok,(mert már 1-1.5 ujjnyira nyitva vagyok)vagy nem mocorog, akkor vasárnap nem enged haza, és burokrepesztés lesz. csuklani mindig érzem, de egy nap csak 3*-4* mocorog, és akkor is csak fészkelődik, nem rúg...Szóval vasárnap reggel már teljes menetfelszereléssel kell útnak eredni.De mondta, h addig is beindulhat bármikor a szülés..Most hogy hazaértem, megint fáj mindenem, meg már megy a hasam is..Nem tudom mi lesz belőle.
Izgulok.... :oops:
orsi91
Budapest VII. kerület

Orsi mindjárt anya lesz!!! :)

Ildóca! Nem tudom, én jól viselem a csapolást. De szegény Kincső, jól kikészült :-( Nagyon sajnálom!

27!? Jó mindenkinek?

Titi rengeteg mindent nem eszik. Egyszerűen nem éhes. Ma evett összesen:
reggeli: 4 karika ubi, 3 oliva bogyó
ebéd: 4-5 falat halacska és 4-5 falat petrezselymes krumpli
uzsi: 4 kiskanál joghurt
vacsi: 1 ikeás tálka kekszes pép és fél tálka krumpli leves (a vacsi zaba)
mindemellett 4-szer szopik (hajnal, reggel, délben, este)

se kenyér, se tejtermék (vaj, tej, túró, joghurt... péksütik... semmi, csak, ha nyomulok a tejtermékkel...se sajt...)
ne én ezért akarok vérvételre menni, mert látens paleos a drágám és nem értem mizu vele.

a kicsi-nagy mellett most a jobb-bal hódít :-)
szilvi35

Hajrá Orsi!

Bejja! Tök jó, hogy jöttél! Nem semmi Hanna, rengeteget alszik!

Micsoda trükközésekre van szükség az evésnél...! Nem semmi! :shock: Hajrá Anyucik! :D

És persze hajrá Kincső, a kis hős! :)

wf

Kép
wf

Hanna valóban sokat alszik.... bár vannak gyerekek, akik ennyit csucsukálnak. Nyugi.
szilvi35

Szilvi: látens paleós? :) Ákos fullpaleó, tehát tudhatnád, h nem eszik kenyeret :roll: én abban hiszek, h a gyerekek zsigerből érzik, h mi a jó nekik, vagy h mire van szükségük. Sokat tudnék mesélni, de inkább nem, nehogy valaki ne tudjon aludni.

HV-mami: azért kicsit örülök, h nem mentek USA-ba, jobb ez így, van segítséged. Ez nagy kincs!

Orsi: kitartást a végéhez, remélem semmi gond a picurral!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Tudom én, hogy paleoztok Csipet. Titiről írtam, hogy nála ez látenciában van :-) Mert, hogy hajaz a paleos beállítottságra. Hallgatok rá én is, mást nem tehetek :-) Tömni ugye nem lehet.

Hubáék meg valóban kevesebb pénzből, de nagyobb családban, több segítséggel itt. Nem mennék sehová én sem.

Eltűnt tiktakk. Jött, segítséget kért, kapott, leteremtett, elment :-) Azért szerencsés szülést kívánok neki! (talán olvas)
szilvi35

Orsi!

Hajrá! Szorítunk!

Voltam a vér eredményért. 7 db csillagos van benne. :(
De felhívtam adoki nénit és azt mondta, hogy nyugi nincsen gáz. ÉS elég látnia ha majd jön legközelebb. Kicsit megnyugodtam. De gondolhazjátok milyen ideges lettem, mikor láttam azokat a rohadt csillagokat.

27 okés :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

huuu, ildoca, minenkeppen ird meg mit mond a gyerekorvos, en biztos fraszt kapnek, mondjuk eleg volt vegigizgulni nekem is az elso evet hanna vesegondjaival. mostansag ha belazasodik, mar nem az az elso hogy arra gondolok, hogy jajjistenemuristemmarmegintapisi, mert szerencsere decemberben volt utoljara baj azzal, azota tobbszor is volt lazas, es ebbol csak egyszer volt hogy tobb napig tartott, es akkor is csak valami virus volt. legutobb szombaton lazasodott be, anyameknal voltunk, valoszinuleg megfujat a szel, mig egyik deditol a masikig csalinkaztunk, mert estere lett egy kis laza, vasarnap mar semmi baja, es meg lazcsillapitot se adtam neki (38 volt epp)
orsi, mindenkeppen tudosits mi tortenik veled, nagyon izgulunk erted, ismerem a dokit, vasarnap tuti meglesz a baba, remelem konnyu szulesed lesz. ha kersz edat, a doki profin adja be, en pa percen belul derektol lefele lezsibbadtam, szerencsere nagyon jol sikerult beadnia.

Lilypie Third Birthday tickers

Jesszusom szegény Hanna! :-( Nem jó ez a betegeskedés.
szilvi35

Ma egy nő lökte fel Titit a játszón. Figyelmetlenségből. Vérzett a szája is ....
szilvi35

Életrevalók. Nézzétek meg, régen láttam ilyen jót!
szilvi35

Ildóca, nyugi, a véreredményeken a felnőtt normálértékeket tüntetik fel, a gyerekre más normák érvényesek, ha a doki azt mondta nincs gáz, akkor nincs is. Bár nálunk anno a bajai doki majdnem hanyatt esett, h milyen vérképpen engedték haza Ákost a kórházból, ezért 2 hetesen még egyszer csekkolták a vérképét, akkor megnyugodott. Azóta tudom, h piciknél a csillagok nem feltétlenül jelentenek gondot :)

Szilvi: a nőnek adnék a fejlövést...miért nem tudnak óvatosabbak lenni a játszón??? nálunk a piacon vannak ilyen esetek, m mindenki megy m a birka. Megyek, megnézem az Életrevalókat :)

Kép
Kép
csipetnyusza

jó nektek, hogy találkáztok
mi nem tudunk menni

D. még csak paleós sem, mert a kenyér (kifli,zsemle,pékáru) mellett a húst se nagyon eszi (milyen furcsa :lol: ), újabban gyümölcsöt se :?

ildóca!
remélem minden okés a csillagok ellenére :roll:

csipet!
abban igazad van, hogy valószínűleg zsigerből érzik mi a jó nekik, de ha totál ráhagynám, folyton túrórudit dörgölne :)

bea!
szerintem még bőven nem para, hogy nem eszik hanna egyedül!
mindenképp nézesd meg, ha nyugtalanít, hogy sokat alszik

orsi!
megy a drukk!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Hoztam nektek egy nagyon jó HÍRT! :lol:
Kép
Orsi Üzenete a következő! :lol:
Ma délelött 10 óra 10 perckor megszületett kislányunk Kontic Ana! :lol:
2750 gr, 54 cm, haja barna, szeme kék. :lol:
Gyönyörű és egészséges! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ildóca 2012.06.09 20:06-kor.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Gratulálunk! Nagyon sok tejcsit és sok boldogságot és örömet!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Orsi: sok-sok örömet a Picilánnyal! A lényeg, h minden rendben ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Orsi! Nagy-nagy gratula! Sok tejcsit és jó egészséget! Kérünk képet is! :)

Köszi Ildóca, hogy szóltál! :)

Kattkat! Kár, hogy nem tudsz jönni! :(

wf

Kép
wf

Orsi! Nagy gratula, egészség és sok tejcsit a pici Anának! Bizony ám, képeket, amint tudsz :-)
szilvi35

Orsi!
gratulálok Ana érkezéséhez!
sok örömetek (vagy örömötök?...de úgy meg túl dörmögő dömötörös :roll:) teljék benne! :)

wf!
én is sajnálom! :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Sok boldogságot,örömöt nektek 3ótoknak Orsi!!!!

Kép
kata35

Sziasztok!
Néha tudlak bennetek olvasni....a többiről nem álmodom. Én romokban, már másfél hete beteg vagyok, a lakás romokban, kölkök elkanászodva férjem és anyám által. És a férjem is el van kanászodva. Napi 6 óra alvással tengődöm. Viszont mikor lefekszem, angolul brekegek. Szóval a faxom tele, és minden tiszteletem Wf-é, hogy kölök mellett államvizsgázott (remélem jól olvastam).

Gratulálok Orsi! Jó egészséget kívánok nektek!

Még nem tudom, hogy mi lesz 27-én, de azt se nagyon, hogy hétvégén mi lesz. Majd távíratozok itt.

Lehet, hogy a gyerekek zsigerből érzik, hogy mi a jó nekik, de szerintem én jobban érzem. Balázs szépen eszik, de ha hagynám, akkor nem enne gyümölcsöt, viszont tonna szám enne édességet meg inna minden ragacsos löttyöt. Ádi nem eszik semmit, dettó mint Titi, és Domó. Tonna szám nyomna rudit, cicit és ragacsos löttyöt. Velünk a dokinő szedetett Béres cseppet. Mondta, hogy kb. egy hónap mire hat. Ha nem vérvétel. Na letelt a hónap. Jövő héten megyünk vérvételre.
Mondjuk megkérdezte, úgy hátulról, hogy ugye nem cicizik már. Mondtam, á dehogy. Mondtam volna meg, hogy fél óránként kéri!!! Persze nem kapja ennyiszer, de ez néha órás küzdelem. Tényleg nem tudom, hogy mikor és hogy fog leszokni.

Fúú, ez a tiktakk csuda inteligens volt. Jó, hogy már nem jön.

Még írnék, de mennem kell. Majd még próbálok jönni!
Kitartás mindenkinek minden bajában!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Kitartást és gyors gyógyulást! Teljesen átérzem a helyzetedet! Lakás nálunk is romokban, vizsga a jövő héten lesz. :(
Majd mondd, mi lett a vérvétel eredménye!

wf

Kép
wf

Szonja, mielőbbi jobbulást nektek!!
a zsigeri kívánósságot így értettem, h nincs mellette bezavaró édességtényező.

Wf, drukk az államvizsgához!!!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

édességtényező HIHIHI :D
na majd mondom anyámnak, hogy ne zavarja össze édességtényezővel a gyerekem, mert én ezt nem teszem :-) pl. teába cukor...
szilvi35

jaj ezek az édességtényezők

Szonja!
Gyógyulj meg mihamarabb!
Jó, hogy jöttél!

Na nálunk nem vizsgázik senki és mégis romokba a lakás. :(
Csak már lenne vége az iskolának. Bár akkor sokkal nehezebb lesz mert olyankor túl nagy kedvem dolgozni sem lesz! Elég lesz ami itthon van!
Nahát én minddenkit tisztelek aki egyáltalán bármilyen tanulásra adja a fejét gyerek mellett. Még ha nyelvet is tanul.
Én nem tudnám még azt is csinálni. :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Édességtényező... Ez jó! :)
Viszont nálunk is kiiktathatná valaki, mert stresszevő vagyok... :S
És először az édességet találom meg, mi mást. :oops:

wf

Kép
wf

látom az édességtényező mindenkit megtalált :-)

annyira édes Titi ahogy számol, úgy szeretem a hangját! :-)
Kata35! Bodi hogy áll a matekkal? Megy már a szorzótábla?
szilvi35

Csipet! Bocs, most néztem vissza, hogy egyvalamit elfelejtettem! :(
Kösziiii! :)

wf

Kép
wf

Hahó mindenki!

Szilvi!
Bogi jól áll a matekkal....:)
Most már 20ig mondja és ismeri fel a számokat....
Meg az összes betűt....:)
De épp ma beszéltem egy barátnémmal és az ő fiát is ezek érdeklik:betűk,számok....

Voltunk egy szülinapi zsúron és hozott ki hozzám a szobából egy T-idomot és mondta:Anya,T-betű!
A mellettem ülő nő majd' lefordult a székről...:)

Dehát ez van! egész nap betűket és számokat rajzolgatok....:)
Kívánságra...

Kép
kata35

Hát sziasztok! :)

Most van egy kicsi időm..Először is köszönöm szépen a gratulálásokat, meg a jókívánságokat!!
Húúúúú...hát hol is kezdjem:)
Itthon vagyunk, és hatalmas érzés, valami leírhatatlan, de ezt nem is kell nagyon magyaráznom, mert ti is tudjátok:)
Tehát úgy történt, hogy szombat hajnal 4kor kimentem pisilni,(mondanom sem kell, hogy nem aludtam egész éjjel, nyugtalan voltam) na és hallottam egy pukkanást, de nem történt semmi.
Aztán visszafeküdtem, és hajnal 5kor, mintha dézsából öntötték volna,elöntött a langyi víz..
Gondoltam én, semmi baj, csak nyugi, még sok időm van, mert első szülők általában sokáig vajúdnak.. elmentem letusolni, és 5: 13 kor már rögtön 5 perces fájásaim voltak. na akkor kicsit megijedtem, tehát sietősre vettük a tempót.. A korház tőlünk kocsival is 5 perc, de pénteken lomtalanítás volt, és szombat hajnalban minden utcában 3 kukásautó:))))
Aki kitalálta az egyirányú utcákat, az tegyen egy szivességet és .......... :P
mire beértünk, már 4 percesek voltak...de minden olyan hamar lezajlott...kaptam epit, mert iszonyat rosszul lettem, (sugárba jött ki minden...stb..)de fél 7 kor fektettek fel az ágyra, és 10: 10kor meglett..a doki szerint banánhéjon csúszott ki 8) :D
3 nyomásra kinn is volt! (az én lányom!! :oops:)
olyan teltház volt, hogy csak du. 3kor kaptam szobát, a 2 ágyas alapítványiba kerültünk, nade ott meg valamiért nem volt melegvíz...de egyébként mindenki nagyon kedves volt, és segítettek sokat, a dokim egy tündér volt, és lényegében mondhatom, hogy életem legjobb élménye volt, hogy a picikémet megszültem :)
Az apuci is bent volt, a fejemnél ült, néha sápadtabb volt,mint én, de nem akart kimenni, otthagyni...
Ha valamit nem bírt nézni, akkor elbújt a párnám mögé, de végig velem volt..Velünk :))
Nagyon boldogok vagyunk, szerencsére nem sírós baba, és nyugodt, meg tejem is sok van, tehát minden a legnagyobb rendben:)
A képpel meg mit kell csinálni, mert nem engedi feltölteni...max 600*600...?? :lol:
Na ha lesz időm még jövök..csak lassan etetni kell:)
orsi91
Budapest VII. kerület

Kata!

Tök ügyi Bogi! :D
Írni olvasni fog mire oviba megy! :lol:
Kis zseni! Tuti jó tanuló lesz a suliban. :D

Jó lesz már talizni! Lagalább kis időre elfelejthetem a sok marhaságot körülöttem. Bár ez a hét húzós aztán már nyugi van nagyjából. Már amennyire 5 gyerekkel lehet nyugi! 8) :? :roll:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Orsiék elvileg már haza mentek a kórházból tegnap!

Orsi!
Ha van időd akkor jelentkezz!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

hihi, épp jelentkezett Ildóca :-)

Orsííí! Hát de jó! Ha segíteni kell valamiben szólj csak :-)

Úúúú! Bogi de komoly! Igaza van Ildónak, tényleg olvasni fog oviba :-) Jó ez a téidomos sztori :-) Nemhiába, Titi is mindig megválogatja a barátait! ;-)

Tittenet ma meg bilibe kakkantott saját kérésre, szerintem ahhoz volt kedve :-) Aztán meg nézte mi az, meg megszagolta közelről :-) És mutatta, hogy büdi :-) Tyűűűamindenit ! Jó napunk volt! Mondjuk az apja ....
szilvi35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?