Sziasztok csajok!
Etna, de jó, hogy otthon vagy
ha pihenni kell, hát pihenni kell... tudom mit érzel, de majd fekszünk együtt. Engem azért nem fektettek be, mert tele volt az osztály vérző meg szülő kismamákkal a front miatt. Mi is éreztük/érezzük... Hihetetlen, hogy már 16 hetesek vagytok
Nicky... én nem is tudom mit mondjak... Minden rendben lesz, fel a fejjel
Én bízom benne, hogy észbe kap
Pamka, elfogult vagyok a BMC-vel kapcsolatban, mert 2 ici pici kisfiút tettek a pocakomba. Szóval képtelen vagyok rosszat mondani rájuk. Hacsak nem a labornál lévő mosdó.. Na, az nagyon gáz..
Noci
:):) Csak eddig ez a legszebb pillanat. A következő legszebb nekem az volt, amikor felébreszt egy ninjapörgéssel és ahogy érzem tanítja a tesóját is
Hát csajok... azért azt elmondanám, hogy érdekes ez az állapot. Tegnap voltam védőnőnél, és a mérlegelés után lecseszett a doki, hogy miért csak 8 kilót híztam és miért nem eszek... Hát, mondom... elég nehéz úgy, hogy Olivér szétnyomja a gyomrom és közben üti a tüdőmet. Erre felfektetett az ágyra, lejjebb tolta az én kis egyik drágámat, majd mosolyogva mondta, hogy most menjek enni
És ettem... és ettem... és ettem...
kb 2 hónapja nem laktam jól, és most sikerült. Aztán persze visszamászott, meg mondta a doki, hogy bátran lökjem arrébb, de nem lesz szívem megtenni
Közben totál bedurrantak az izületeim is. Most mondja mindenki, hogy ez tök normális, a hormonok miatt van... Előre persze senki nem szólt... Konkrétan úgy fáj a lábam és a csípőm, hogy pisilni menni kihívás. A kezeim szintén kivannak, az ujjaim mint a virsli...
Ja, és mivel erős férfiak laknak odabenn, akik már termelik a tesztoszteront, szőrösödik a hasam! Na, ezt se mondta senki előre, de most ez is normális...
Úgy érzem magam, mint egy gyapjas mamut... Bazi nagy cicikkel
Szép hetet mindenkinek.
Üdv: Mi