Új privát üzeneted érkezett!

Csupacsupsz:

Gratulálok a laptetőhöz! Remélem lesz egy zebrás teszted még ebben a hónapban.
Köszi a drukkot.

Zsuzsa: köszönöm, hogy szorítasz nekem. Nektek hányadikra jött össze Ádám?

Többiekkel mi van már megint? Úgy eltűntetetek.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Köszi Andi!

A felét neked adom!
Egy gólyát is küldök mellé. :D
csupacsupsz
Budapest

De aranyos vagy, Csupacsupsz! Nekem nemrég volt laptetőm( előző oldal), az bőven elég kell hogy legyen. Köszönöm. Édi vagy!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vagyok csak anyunál voltam sziasztok!!!!

Na akkor nagyon várjuk azt a pozi tesztet :wink:
Én ma pihennek :wink: Főznöm sem kell :wink: :lol:
És a hangulatom is mit ne mondjak :shock: :? :roll: :lol:
Szoval jobb ha nagyon nem mozdulok ki :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

sziasztok lányok!

apumat ma hazaengedték egy raklap gysz társaságában. havi +10 ezer lesz, annyi mindent kell szednie, ill egy tapaszt is kapott, a szíve nagyon rossz, de kímélő életmód és kellő odafigyelés mellett még simán éldegélhet remélem sokáig. csak az a qa cigit nem teszi le. csökkentette, de nem szabadna neki egy szálat sem szívnia! :twisted:

nekem arcüreg gyulladásom van életemben először :shock: én nem is tudtam, h az ilyen rohadtul fáj. a fogászatra mentem, közölték, h ez nem fog, azt hittem kilyukadt vagy 3 fogam, mert az egész fogsorom fájt. elküldtek gégészetre ott megállapították, h arcüreg, nasopax vagy milyen orrcsepp potom 3 ezerért és algopirin, ja és köptető :-o a legjobb rá a gyerek orrszívója, hát nem csoda, h csóró órdít tőle, hát ez nagyon brutál, de érzem, ahogy szívja a cuccost az arcüregemből. de még nem jön ki, még bentragadt valami miatt. remélem nem kell felszúrni, mert akkor szétverek mindenkit :D a hormonok még mindig tombolnak.

na megyek is infrázni, amíg boti nincs itthon, mert utána már tuti ráégne a fejemre, mert nem bírna magával .

witch a balesetből felépült szerencsére, sajnos vannak arra utaló jelek, h előbb jön majd a kispasi, mert most már tuti az a fütyi. de csüt megy dokihoz, utána többet fogok tudni. állandóan forog és görcsölget is szegény. mármint a kispasi forog, nem a witch. de reméljük, h nem így lesz. 25. hétben van.

én meg holnap kezdem a 15. hetet, csúcsszupi :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Tudjátok Csajok,az a baj,h semmit sem találok,ami felvidítana....Talán a hétvégén...Elmegyünk pénteken pecázni,és szombaton jövünk haza.Talán a levegőn kitisztul a fejem kicsit...
Mostanság olyan gondolataim vannak,amiktől magam is megijedek,és ezeket tisztáznom kell magamban....
Ölelés& szeri mindenkinek!
nicky1983
Nagyút

niki!
valószínűleg besokalltál! és szerintem jogosan. kezdj új életet, sok volt ebben a kapcsolatban a megalkuvás. kell egy olyan társ, aki tényleg társ, mert megérdemelnéd. és akkor talán a baba is hamarabb érkezik. nekem az előző kapcsolatomban 8 évig soha nem estem teherbe, sehogy, de voltak gondok rendesen. most meg már a másodikat várom, igaz segítséggel. de ott azzal sem jött össze. jól gondolom, h párkapcsolati gondok? merj lépni!!!!! ez így nem élet, h te gürcölsz mindenért, miközben a pasi dolgozik 3 napot!!!!! bocsi, de ez az én véleményem!!!! te ennél jóval többet érdemelsz, mert egy értékes csaj vagy. még fiatal vagy az újrakezdéshez, simán!!! és arról nem is beszélni,h nagyon csinos is vagy!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: jobbulást neked!
Kényeztessen a párod, pihenj sokat.

Remélem apukád mihamarabb leszokik a cigiről.
A férjem azelőtt naponta két dobozzal szívott. Egyik napról a másikra lerakta. :D
csupacsupsz
Budapest

Kedves Nicky!

Megértem, hogy le vagy törve. Ajánlom a saját terápiámat: a zenét. Ez ugyan az alapgondokat nem oldja meg, de annyira össze tudja magát szedni az ember, hogy neki tudjon állni a fontos lépések megtételének.
Egyszer hallottam egy előadást, ahol a "gyászról" (mindenféle fontos dolgok elvesztéséről) volt szó, de úgy mint a továbblépés feltételéről. Arról hogy csak a dolgok "megsiratása" és lezárára után lehet érdemben továbblépni, valami újat kezdeni.
mnoo
Budapest

Sziasztok!

Bakker Etna, veled mindig törtéik valami... Gyógyulj meg hamar. Az orrszívót mi is kipróbáltuk,mikor nem értetük miért üvölt tesóm gyereke... Hát ezért :)

Nicky, az életedet Te irányítod. Neked kell tudnod, mi tesz boldoggá. Ne engedd, hogy sodorjon az ár, csak okosan. Ez most nem az a helyzet, hogy sodródi kell és majd lesz valami. A zene tényleg jó :) Kapcsold ki az agyad és rájössz a megoldásra, ami valósznűeg sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. 2 lehetőség van. Vagy más mellett keresed meg a boldogságot, mert nem Ő az igazi. Újrakezdeni bármikor lehet. Itt van Etna is, meg hát én is... Vagy erőn felül küzdesz/küzdetek, hogy minden rendben legyen. Egy kapcsolat csak akkor tud jól működni,ha egy szekeret húztok, egy irányba és egy iramban. Beszélgessetek... Tudom, hogy a pasiknak ez nehéz, de ha nem beszéltek, nem jöttök rá a problémára,sem a megoldásra. Mindenhez 2 ember kell... egy jó és egy rossz kapcsolathoz egyaránt.
Okos lány vagy, ne kenődj el! :)

Üdv: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

hali csajok!

pénteken megyek uh-ra remélem akkor megmutatja magát a kis csodabogyó, mert még mindig egy angyal. és hogy fáj az arcüreggyuszi?! :-o nem is gondoltam volna. még jó, h van a gyerek orrszívója, ez még az agyamat is kiszívja, nem csoda, h ordít tőle :D

VISZONT NAGYON KÉNE SEGÍTSÉG!!!!DHA KAPSZULÁT HONNAN LEHET RENDELNI? a barátnőm 0. 3-as antimüllerrel most kezd neki a stimunak, de neki nézték ezt a dha értéket a véréből és az jó lett neki , akkor is érdmes elkezdenie szendi. sos kéne a válasz és a tapasztalat, mert holnap ülnek össze zekével a hormonok kiírásában. de nem biztos, h fog tudni kezdeni, mert még nem járt le a 3 hónap, csak 2 hét múlva, de addig meg pont van a szuri, de nem tudni, h így engedik-e. ahogy zekét ismerem, fogalma nem lesz semmiről, tehát biztos.

holnap jön valaki bmc-be? mi ott leszünk, én csak kísérem, hátha megpillanthatom a kedvenc orvosomat, aki megint vörös fejjel fog ordítani :D két röhögő lányt könnyű lesz megtalálni a tömegben

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

andi!
megy a drukk ezerrel!!!!! hajrá ikrek!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, Évi: Car az orrszívó, de a doki nem lenne a gyerekekkel ennyire türelmes és az is biztos fájna, amit ő csinál. Szóval mi inkább szívjuk a gyerek orrát. Jobban mondva most már nem, mert Barbus MEGTANULT ORROT FÚJNI! Annyira ügyes. És tegnap már másodszor pisilt bilibe. Teljesen magától. Kíváncsi leszek a folytatásra.

Nicky: Sajnos nem tudok okosat mondani, de a párod támogatása (mind anyagi, mind lelki) nélkül ez a baba projekt nem fog menni. Ismertem olyan párt, akinél a csaj nagyon hajtotta a babát, a pasi ugyan szájhúzogatva elment a beavatkozásokra, de a gyerek nem változtatott meg semmit kettőjük között. Nem tudok róluk már túl sokat, de amikor utoljára hallottam felőlük éppen nem voltak együtt. Gondold meg mi lenne a jó neked és a jövendőbeli gyerekednek. Nagyon nehéz lehet váltani, ez biztos. És mivel nekem még nem kellett, így tanácsot sem tudok igazán adni.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Csajok....Jó,hogy itt vagytok nekem.
Valójában sokszor gondoltam a külön utakra.Talán ezért is húzom halasztom a második beültit.
Az a rossz,hogy már egy ideje érzem,h ez nem mehet sokáig.... :(
nicky1983
Nagyút

Nicky: És beszéltetek már erről? Vagy a te párod is a magában tartós tipus.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!
A segítségeteket kérném. Inszemes vagyok/leszek. 24-e óta szúrom magam Merionallal holnapig, péntekre hívtak vissza. Megszokásból csináltam ma LH tesztet és pozitív lett. Nem tudom, hogy ez most a Merional hatása, vagy tényleg most lesz tüszőrepedésem? Kész téboly!

Gratula a kismamiknak és kitartás a leendő kismamiknak!
bery
Budapest II. kerület

Bery: az biztos,hogy lesz tüszőrepedésed, csak annak a repeszto szuri után kéne lenni. Ugyebár az kell a sikeres inszemhez. A józan paraszti eszem azt diktálja,hogy ha nem adtak be a repeszto szurit akkor még nem kéne lenni,de hátha jön valaki jártasabban is...vagy hívd fel a bmc-t ők biztos tudnak rá mondani valamit!!!
nyulacs82
Szolnok

Nicky, ha segít akkor elmondom hogy én is szerettem a férjemet és muszáj volt elhagynom 22 év házasság után. Nagyon nehéz volt. Ilyen nehéz döntést nem kellett hoznom az életben soha, viszont most 6 év elteltével azt mondom hogy ez volt életem legjobb döntése. Én mostanra már biztos vagy zsibbadtan a sok gyógyszertől járkálnék a világban vagy zártosztályon lennék. Nálunk is detto ugyanaz a probléma volt hogy nem ment dolgozni pedig nem volt egy lusta férfi (mindent megcsinált a ház körül) és nem figyelt rám egyáltalán, nem igazán érdekelte hogy nekem mi lenne a jó. Lépned kell, ha másként még nem akarsz akkor legalább hozd rá a frászt hogy léptél. Menj el vagy zavard el és mondd hogy vége csak készülj fel arra ha esetleg ő már nem jön vissza.
Baba ügyben ha esetleg sürgős akkor megcsináltathatod donorral is. Witch a legjobb példa erre, vele beszélhetsz ezügyben. Tudom hogy nehéz, de hidd el, 45 éves fejjel már tudom hogy ezek a pasik nem változnak. Egyről tudom hogy változott de ő sem nagyon nagy fordulatban csak ideiglenesen, viszont az a pár is elvált majd újra házasodtak. Sok sikert a döntéshez.

Bery, szerintem nem repedt meg a tüsző mert kapsz olyan gyógyszert is ami nem engedi megrepedni míg nem adod be magadnak a tüszőrepesztőt. Viszont előfordult már olyan hogy mégis megrepedt, ezért szokták mondani hogy kerülni kell a végefelé a túlzott mozgást. Nem ajánlatos kerékpározni vagy aerobikozni. Szorítok hogy minden rendben legyen. Ilyenkor nem igazán kellene ilyen tesztet csinálnod hiszen a hormonok bezavarják.

Vicky, gratula az orrfújáshoz és a bilibe pisiléshez. Ez fantasztikus. Sokkal könnyebb ha már egyedül fújja a kicsi az orrát hiszen nem kell szívni neki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!

Régen nem írtam a fórumra, de nem hagytalak itt Titeket, olvastam a hozzászólásokat.

Mi május 4-én kezdtük el a lombikos hosszú protokollt, a petesejt levételt követõen az 5. napon, május 21-én volt a beültetés. 2 babát kaptunk vissza.

Tegnap voltunk a BMC-ben, ahol kiderült, hogy nem sikerült.

Hiába volt a sok gyógyszer, a méhpempõ, a sok folyadék és fehérje, ezek nálunk nem vezettek eredményre. A beültetést követõen egészen tegnapig hányinger, rossz közérzet, meg egyéb dolgok is voltak, minden arra utalt, hogy sikerülni fog ... aztán mégsem.

Nem akarom lelombozni a társaságot, az élet szép és menni kell tovább! :wink:

Ha lesz elég pénzünk, akkor még megpróbáljuk egyszer. A fagyasztás nem jött össze, ezért marad a lombik.

Úgy döntöttünk, hogy elindítjuk az örökbefogadást is, a kettõ párhuzamosan fog futni.

Gratulálok azoknak, akiknek a legutolsó hozzászólásom óta összejött a baba és együttérzek azokkal, akiknek nem.

Sziasztok!

András
redy22
Szolnok

Hahó!

Én ritkán irok, de annál többet szurkolok.

András: fel a fejjel! Lehet és lesz is majd saját, csak nagy adag türelem. A csoda jönni fog, erre pedig Vasika a példa, nem is akármilyen!!! És még sok-sok más anyuka is - kitartás!

Amihez még nagy kitartás kell - örökbefogadás. Ez sem megy máról holnapra - ahogy hallottam - sok-sok év türelem, kitartás és szerencse kérdése is. De minden tiszteletem azoké, akik legalább valami módon szülőkké szeretnének válni. És ha tanácsolhatok valamit - ha egy mód van rá, nem szabad egy gyermeknél megállni.

Szurkolok nektek tovább

üdv kispatak
meer
Aba

Sziasztok!

Ma voltam HSG-n és sajnos a jobb oldali petevezeték el van záródva. :( Így nem tudom, hogy inszeminációra mennyi esélyt adnak?
Konzultációra kaptunk időpontot: június 19-re. Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki?

KépKép
charlott

Nyulacs, Zsuzsa: Köszönöm a válaszokat! Lehet spontán tüszőrepedés, majd holnap kiderül az UH-n mi történt. Ha meg is repedt egy, kellett még maradnia olyannak, ami még nem repedt meg, hiszen ha jól reagálok a merionalra nem csak egy tüsző érett.
Szóval nincs más dolog, mint minden alkalmat kihasználni. :wink: és a tesztekkel nem idegesíteni magam :)
bery
Budapest II. kerület

Üdv!

Etna irtam neked egy mailt

üdv kispatak
meer
Aba

Etna kórházban van :( Vérzik és befektették. Lehet végig kell majd feküdnie mert a lepény is közel van a méhszájhoz.

András, annyira de annyira :( Nagyon szurkolok nektek. Egy kis apróság jutott eszembe minap és ezt meg szeretném veletek osztani. Beültetés után olyan görcsös voltam hogy csak na. Féltem hogy ne csússzon ki onnan és mintha szorítottam volna még a combomat is. Nagyon vicces volt... és egyszer csak becsuktam a szemem és ellazítottam magam. Hirtelen arra gondoltam hogy az én drága kisbabám meg kapaszkodik és dehogy fog onnan kicsúszni. Így utaztam villamossal az állomásig, cipeltem a nagy táskámat egyedül és futottam a vonatra, ültem kényelmetlenül mert nagyon sokan voltak és utaztam Fehérvárig. A hasamat szorította a farmer, nem tudom miért, de most utólag talán mégis hiszen már terhes voltam. És képzeld, folyamatosan nevettem és mosolyogtam. Szerintem ez is nagymértékben segített.

Bery, ez a beszéd :)

Charlotte, nagyon sajnálom a zárt petevezetéket. Én nem tudom hogy ilyenkor mit csinálnak, lesz-e inszemináció vagy egyből lombikozni fogtok. Reméljük van esélye az inszemnek hiszen az kíméletesebb pénztárca ügyileg is és hát hormonok miatt is, de maga a beavatkozás is sokkal lazább. Szorítunk ezerrel.

Egy kis ízelítő, fogadjátok sok szeretettel, nagyon friss felvétel, ma esti.
http://www.youtube.com/watch?v=iAXM_foNwpM

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

András: Sajnálom, hogy nem sikerült a lombik.

Charlott: Én voltam egy csajjal inszemen, akinek az állítólag egyik petevezetéke el volt záródva. 4 tüszője lett lett a csajnak 2-2. Hármasikrei lettek! Szóval fel a fejjel.
vicky79
Budapest III. kerület

András,sajnálom...

Csajok!Köszi a tanácsokat.Tudom,h lépnem kell valamerre,de nem érzem még magam késznek erre...azt hiszem...sokat gondolkodom...aztán hamarosan lépnem kell...nehéz szívvel,de kell...élni szeretnék..boldog lenni...szeretve lenni...és ez nem a baba körül forog...már nem...
Most jövök rá igazán,h annak ellenére ,h együtt élünk,nagyon magányos vagyok... :cry:

Etna remélem minden gond nélkül megússza...

Puszi Nektek
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!!!

Niki: :cry: Ha bármi van tudod a számom hívj :wink:

Etna: Jézusom hogy mi mi történt!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Beszéltem Etnával! Vérzés elállt, kapja az antibiotikumot és a magneB6-ot. Jobban érzi magát de pihennie kell a méhszájon fekvő méhlepény miatt. Ha esetleg elmozdul onnan akkor már minden rendben lesz. Pár nap múlva haza engedik ha tünetmentes. Drukkojunk!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Andi, nagyon drukkolunk. Ne legyek már egyedüli dupAnyu, jöjjenek csak az ikrek :)

Noci, hogy vagytok? közérzet? bogyóka?

András... csak ismételni tudom magam... Kva pcsába...

Etna! Mi a manó van? Hematóma? Remélem, hogy rád is éppúgy vigyáz a kis bogyód, mint rám a fiúk, amikor bevéreztem. Ma lenne amúgy is uh, jól emlékszem? Drukkolok egy puncisért ;) Ha azt szeretnétek, ha nem! :D

Charlotte, nekem mindkettő el volt záródva, ki is vették, így lombikra mentünk kapásból. Remélem, hogy az inszem nektek elég lesz.

Zsuzsa, ezt a kölköt meg kell zabálni! Hát milyen kacaj ez már? :D Mosolyfakasztó a kis drága :) És most nézem csak, hogy Ádám Olivér? Nekünk a B baba lesz Olivér Ádám :D

Tegnap nekünk is elkészült az első home-videónk. És mivel apa kidobta a facebookra, gondolom már én is megoszthatom Veletek :)
http://www.youtube.com/watch?v=6ZH6wDGPHYM

Máté csuklott, ütött, vágott :)

Ma bemegyünk mi is a kórházba. Hivatalosan csak egy méhszájellenőrzés, de azért viszek cuccot. az utóbbi 2 napban éjszakánként szúr és nyilal a pocakom, lehet bentfekvés lesz belőle. Az is lehet, hogy szülésig... De remélem a legjobbakat és bízom a srácokban. Jófej kölkök... Titokban :)

Legyetek jók!

Puszi: Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Szia Évi de jó, hogy jöttél :wink:
Köszönöm vagyok...kozerzetbingadozikme kezdem megszokni így a 10 heten :wink: Hetfő uh alig várom :lol:
Kitartás, és ha netántán be tartanak valakinek írj, Higy tudjunk rolatok!!!!!
Nevek vannak már!?!?Vigyazz magatokra!!!!

Etnának kitartást és sok sok sok pihit!!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Köszönöm a hsz-kat! Újra pozitívan látom a világot! :)
Azért remélem nem lesz több baba egyszerre! Eggyel is elég nehéz! ;)

KépKép
charlott

Noci, örülök, hogy minden rendben. :)
A nevek már megvannak. Az elsőszülöttünk Nagy Máté János, a második pedig Nagy Olivér Ádám. Máté fekszik alul, keresztben, Olivér felette, a gyomrom alatt. Hacsak nem vándorolnak szanaszét, akkor marad ez a születési sorrend.

Képzeljétek! Tök jófej dokikám van. Felhívott, hogy a front miatt kb mire számíthatok és menjek be nyugodtan ha van valami, de inkább pihenjek. Hozzátette mondjuk, hogy tele az osztály szülő és vérző kismamákkal, akik így reagálnak a frontra, és nem lenne hely befektetni. Majd hétfőn ha megyek a tp papírért, akkor megnéz.
Imádom a fazont!

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok Csajok!

Remélem, hogy Etna most már tényleg rendben van. Nagyon drukkolunk, megmondhatod neki, Zsuzsa. Biztos minden rendben lesz, csak biztos bekavart az arcüreg gyulladás meg a front, amiről Évi orvosa beszélt.

András: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Tudod, nem szabad feladni! Mindenki ezt írja, aki már 2-3 gyerek büszke anyukája, apukája. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy elsőre összejöjjön. Gyűjtsétek össze a pénzt és kezdjétek újra.

Nicky: Etnának igaza van. Merj lépni. Próbálj vele beszélni, magyarázd el neki a dolgokat és ha nem változik, akkor lépj. Szorítok, hogy ügyesen csináld. A gyerek témát meg felejtsétek most el. Előbb oldjátok meg a párkapcsolati gondokat. Fel a fejjel!!!

Évi: nagyon szép pocid van! Csodálkoztam, hogy tudod melyik a Máté, de az utolsó hozzászólásodban rájöttem! :lol: Nagyon remélem, hogy nem kell kórházban feküdnöd a terhesség végéig! Tökjófej dokid van! Te mikorra vagy kiírva?

Vicky: gratulálok nektek! Ezek óriási fejlemények. Milyen jó, hogy lassan nem kell pelust vennetek. :P

Bery: mit mondtak az uh-n? Biztos, hogy több petéd érett meg egymás után, azért lett pozitív az LH teszted. Viszont a hormonok is okozhatják, nem lehet ezt tudni. Remélem minden ok.

Zsuzsa: nem is tudtam, hogy Witch-nek donorral lett babája. :o

Charlotte: szerintem erőltesd a lombikot ebben az esetben. Gyorsabb és biztosabb.

Noci: gratulálok a 10. héthez! Biztos minden rendben lesz hétfőn! :wink:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Milyen igazuk van azoknak, akik írják, hogy baromira lassan telik el ez a két hét az eredményhirdetésig. Szinte megállás nélkül dolgozom, lekötöm magam, mégis egy örökkévalóságnak tűnik.

Képzeljétek, nem múlik a feszültség bennem. Azt hittem, hogy a hormoninjekciók okozták múlt héten. Viszont most is ugyanúgy ordibálok és felhúzom magam minden apróságon. A Crinone gél okozhat ilyen tüneteket? Tudjátok, ez ugyanolyan, mint az utró, csak kényelmesebb változat. Nálatok is ez volt, vagy csak én vagyok ekkora hárpia?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, sokan panaszkodnak a hisztire. Én nagyon vidám voltam, de most kérdeztem Vasit és én is hisztis voltam... :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig tényleg azt hittem hogy én kivétel voltam. Most jókat röhögök, nem baj, elvagyok. Szóval akkor valszeg hogy a terhesség teszi. :wink:

Évi, nagyon jó hogy ilyen jó orvosod van. Én is meg voltam nagyon elégedve. Soha nem hívtam, de tudtam hogy hívhatom és ez nagyon megnyugtatott. Annyira szerette Ádámot hogy öröm volt nézni ahogy örül neki minden uh-nál.
Csodaszép neveket választottatok. Nagyon tetszik a Máté János név is. Én is sok videót készítettem a mocorgásokról, de sosem sikerült a nagyobb mozgásokat felvenni. Annak örülök hogy most visszanézve mégis sikerült egy egy kis mozgást megörökíteni.
Köszönjük a dicséreteket, nagyon hízik a májam. Nagyon vidám baba és annyira barátságos hogy már csoda. Mindenki nagyon szereti.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én is így döntöttem,h most jegelem a baby témát.Megpróbálok vele beszélni,de azt hiszi,csak pampogok... Pedig én szeretném megmenteni ezt az egészet,de úgy gondolom,ezt nem csak nekem kell akarnom.
Noci!Lehet felhívlak a közeljövőben. :)
Örülök ,h Etna jól van.
Évi!Pihizgess :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!
Ma Sz volt egyedül többiek konferencián. Kicsit elkenődtem. Bal oldalon egy 11mm-es, jobb oldalon egy 18mm-es szabálytalan alakú volt. Sz megerősítette valamelyest a spontán ovulációt, de mivel nem tudtam fél 8ra menni és labor már nem volt mire bekerültem, így ezt a véleményt se megerősíteni se cáfolni nem tudtuk. Azt javasolta ma szexeljünk, holnap tüszőrepesztő, hétfőn inszemináció. Bár véleménye szerint 'lehetséges, hogy semmi értelme nem lesz, de majd spontán terhes leszek'
Azt mondta, hogy lehet spontán ovuláció a stimuláció alatt.
bery
Budapest II. kerület

Szia!
Szerintem az a 11 mm-es még simán beérhet hétfőig!Hajrá szex ma egész éjjel!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Kaktiról hozok Nektek híreket :)

Tegnap 13:14kor megszületett Áron Olivér, 3950g és 55 cm :)

Mindenki jól van, a baba nagyon cuki :)

Remélem, h pár nap és jön Kakti a történettel :)

Szóval, Csajok! Nem feladni, itt vannak a pozitív példák ;)

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Ági
agic83

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek Gonal F 300-asa kimaradva. Egyismerősömnek kellene S.O.S.!
Köszi

gyoreneildi

Nagy gratula Kaktiéknak!

Zsuzsa:nagyon remélem, hogy terhes vagyok és emiatt hisztizek.:wink: Viszont már nekem fáj, hogy folyamatosan kicsinálom az egész családot. Ez tarthatatlan állapot.

Niki: tudtatok beszélni férjjel?

Én ismételten aggódom és bújom a netet, pedig nem kéne ennyit görcsölni. Nem hagy nyugodni, hogy az inszem óta fájdogál a jobb oldalam ott, ahol az érett tüszők voltak. Nem is fájdalomnak, inkább feszülésnek nevezném. Normális ez? Sok helyen azt olvastam, hogy a mosott sperma okozza, mások meg arra esküsznek, hogy az ilyen jellegű fájdalom a sikeres inszemináció titka. Noci, Vicky: Ti mit éreztetek, mielőtt sikerült?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: én szinten éreztem ezt a szúrást a két hét alatt!vegig!nem olvasni a neten! :wink: Sikerülne kell arra kell gondolni és mondani :wink: Biztatni saját magad és ha netántán megbillensz akkor valami olyanra gondolni csinálni amitől jó lesz a kedved hangulatod :wink: kitartás! Mikor van a nem várt nap???
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: köszi. Június 14-én lesz az eredményhirdetés. Ti hogy vagytok?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi kosz meg vagyunk!Javuloban a rosszulét :wink: De azért még néha ott van :wink: Holnap uh nagyon várjuk :lol: 10 hetesek leszünk :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Etna, Évi: Remélem nem kell a kórházban töltenetek hónapokat. Kitartás.

Andi: Nekem is volt ilyen egy pontban görcsölés, de ha jól emlékszem csak a sikeresnél. :-)
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsa: megnéztem a videót, nagyon tetszett! :D
csupacsupsz
Budapest

Mondhatni beszéltünk az emberrel...de nem fűzök nagy reményeket hozzá...Majd kiderül.A héten éjszakás leszek,nem ígérem,h sokat jövök.De ha tudok aludni,tuti felnézek,úgyhogy várom az info áradatot mindenkiről.
Puszi
nicky1983
Nagyút

Vicky: remélem nekem is emiatt fáj:) Habár direkt nem keresem most a terhességi tüneteket, mert tudom mindegyiket a progeszteron krém okozza. Egyéb szövődmények miatt aggódom, mint például ciszta meg ilyenek. Na, de mindegy. Majd kiderül.

A másik dolog, ami aggaszt az az, hogy továbbra is terrorizálom a családom minden miatt. Nem tudom, mit tegyek ellene. Lehet be kéne venni valami növényi nyugtatót. A kocsiba és a munkahelyemen is mindenkivel ordibálok.

Nicky: írhatnál bővebben is a beszélgetésről. Kitartás az éjszakai műszakhoz.

Évi: most már látom a vonalzódat. Vedd úgy, hogy nem kérdeztem meg mikorra vagy kiírva.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Sedatif pc-t nyugodtan vehetsz be és szerintem valeriana relaxot is. Én ezeket szeetem szoptatás alatt, szerintem akkor terhesen is lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajok!

itthon vagyok végre!!!! baba óriásit nőtt csüt óta, megint nem mutatta magát, pont begyűrte a köldökzsinórt a lába közé. vérömleny megszűnt, de a lepény még mindig a méhszájon van :( szigorú fekvés, 1 hóhapig tuti, csak fürdeni, wc-re és kajálni szabad felkelni. jézus máriám, h fogom kibírni. de itthon vagyok és látom botikámat, ez már egy fél gyógyulás. szerdán a 16. hetet kezdem! afp vizsgálatra legalább felkelhetek és jövő pénteken uh. addig rágom a kefét. a fél kórház ezzel a bajjal feküdt bent, elég gáz kilátások, sok a koraszülés emiatt :( és a többszörös kórházi tartózkodás is :( a vérezgetések sem ritkák, naná, h teljes legyen a kép :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?