sziasztok lányok!
apumat ma hazaengedték egy raklap gysz társaságában. havi +10 ezer lesz, annyi mindent kell szednie, ill egy tapaszt is kapott, a szíve nagyon rossz, de kímélő életmód és kellő odafigyelés mellett még simán éldegélhet remélem sokáig. csak az a qa cigit nem teszi le. csökkentette, de nem szabadna neki egy szálat sem szívnia!
nekem arcüreg gyulladásom van életemben először
én nem is tudtam, h az ilyen rohadtul fáj. a fogászatra mentem, közölték, h ez nem fog, azt hittem kilyukadt vagy 3 fogam, mert az egész fogsorom fájt. elküldtek gégészetre ott megállapították, h arcüreg, nasopax vagy milyen orrcsepp potom 3 ezerért és algopirin, ja és köptető
a legjobb rá a gyerek orrszívója, hát nem csoda, h csóró órdít tőle, hát ez nagyon brutál, de érzem, ahogy szívja a cuccost az arcüregemből. de még nem jön ki, még bentragadt valami miatt. remélem nem kell felszúrni, mert akkor szétverek mindenkit
a hormonok még mindig tombolnak.
na megyek is infrázni, amíg boti nincs itthon, mert utána már tuti ráégne a fejemre, mert nem bírna magával .
witch a balesetből felépült szerencsére, sajnos vannak arra utaló jelek, h előbb jön majd a kispasi, mert most már tuti az a fütyi. de csüt megy dokihoz, utána többet fogok tudni. állandóan forog és görcsölget is szegény. mármint a kispasi forog, nem a witch. de reméljük, h nem így lesz. 25. hétben van.
én meg holnap kezdem a 15. hetet, csúcsszupi