Sziasztok!
Nálunk olllllllyan szerelem van mostanság,hogy túlcsordul a szívem
. egész nap Vencelbe vagyunk szerelmesek
,nagy közös játékok,programok, még a napközbeni alvásokat is együtt töltjük,este meg apa+anya=love
Tudom,hogy ez egy kényes téma,de ha már a nehézségeket megosztottam Veletek,akkor ezt is: hát kiderült,hogy nincs itt semmiféle hormonális,meg szopis,meg testi-lelki szexesgyönyörtgátló nyavalya,egyszerűen csak kipihent vagyok,feltöltődött,apát nem csak este látom, nem 11-re fejezem be a házimunkát,és már is dúl a love,naponta többször
.
TALI: Akkor holnap 17-kor a Márkusban, "újak" számára: Lövőház u. 17.
Tünde! én is úgy értelmeztem,hogy altatásig van kimenőnk
Orsko!
vegyes érzéseket keltett bennem a Karitok, én nehezen tudom elképzelni fa nélkül, meg angyal szállt a földre hangulat nélkül,bár tudom,hogy az nem megy rendelésre
Másrészt mindig annyira tetszik,ahogy kezeled a dolgokat,meg a stílust,ahogy tálalod,hogy egész jó kerekedett belőle
A karifa-pótlást nagyon ügyin megoldottad! Mit szóltak a saját készítésű remekekhez? És az öcséd? Neked is ajándék külön jó
!
Hajni!
Tüllszoknya
Hol szerzed be ezeket a királylány szerkókat? Ha minden sarkon árulják,akkor bocsi a buta kérdésért,de "csak" fiús anyuka vagyok
Alexán meg már most látszik,hogy nagy buliördög
Sünireceptet majd felrakom,mert nagyon egyszerű és isteni. Olyasmi íze van,mint a kókuszgolyónak.
Ildi!
Puszihegyek anyának nagyon fincsik lehetnek
A párod öccse máris belopta magát a szívembe,én imádom az ilyen vicces megoldásokat,persze csak amíg nem az én káromra történik
Szerencsés,hogy ilyen jófej tesója meg sógornője van
!
Nelli!
Gratu a felálláshoz!Ójaj
Harmadik gyerek? nem semmi,egyesek milyen beválallósak
! Nálunk egyenlőre se pénz-,se helyhiány és még jól is alszok
,de mégis még olyan távolinak tűnik. Egyrész még Vencelt is annyira babának és 100%-ot igénylőnek látom,másrészt kicsit még jobban vissza kell találnom magamra /itt főleg fizikai dolgokra gondolok/,másrészt a párommal is szeretnénk újra kiélvezni egymást /na nem csak úúúúgy
/. Autóvásárlás:milyen lehetőségek között hezitáltok?
Ed!
Semmitevős Karácsony ? Ez az igazi
! Cukik a képek, a lépcsőmászásért meg adj Kincsőnek két puszit a nevemben!
Katianyu!
Biztos,hogy csak a méretekre vonatkozott,hogy nem vagytok annyira Pöttömök! Egész egyszerűen csak meglepő,hogy ugyebár itt többnyire picik a babák, elméleti-gyakorlati tanácsokra nem annyira számíthatsz tőlünk, pusztán az eltérő korosztály miatt.De természetesen csak az számít,hogy jól érezd magad,ehhez meg nem kell,hogy még bele is okoskodjunk a gyermeknevelésedbe
!
Andi!
Hát akkor nosza,Kittikének Karácsonyt minden napra
! Petinek cupp a felállásért!Milyen ügyi vagy,hogy pont volt Nálad fényképező! tali meg hátha...
ja! Mége gy újabb szemlélet mozgásfejlődéssel kapcsolatban,tudom,hogy néha rosszul vagytok tőlem,de csak megosztom Veletek,ha vmi számomra újat hallok. Szóval homeopata-kineziológus szemlélet szerint a kisember az evolúció állomásait járja be az anyaméhtől a teljes kifejlődésig,és így a mászásnak nagyon fontos szerepe van. A kúszás,mint mozgásforma nem annyira normális,így az a jó,ha kevés ideig tart,a mászás viszont jó sokáig,legalább három hónapig. Persze a felállás,lépegetés ezzel lehet párhuzamos, csak másszon is jó sokat
. Bocsi az újabb furcsa nézőpntért,engem nem kell meggyőznötök,hogy ez ilyen vagy olyan, csak ez is van
Puszi:
Buksi
Ui: Apa 6-ra asztalt foglalt,hm...