Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert éppen kifogytam a lelkesedésből, ami a dolgozatíráshoz kéne.

De jobban is jártam, mert mindjárt felvidultam, olvasva ezeket az aranyos történeteket, legalább egy kicsit feltöltődtem. Kép

Buksi, amikor láttam, hogy Rebi a Moszkva közelére "kérte" a talit, nekem is a Márkus jutott az eszembe. Kép Szóval nekem okés a helyszín. Hánykor? Lehetne valamikor délután? Mert én csak fürdetésig kaptam kimenőt, addigra haza kell érnem.

Pusza,
Tünde
rtünde

sziasztok!
Látom lassan mindenki visszatér a "rendes kerékvágásba"Kép
Nagyon ugyesek a cseppek! Mindegyiknek külön-külön is gratulaKép Anyukák kapaszkodjatok fogtok Ti még áhitozni az után a "békés" időszak után amikor a kicsik még szépen elücsörögtek.)

A buli után fáj a zsívem..irigykedek is egy kicsit, de nagyon jó szorakozást kívánok nektek!és persze beszámolót várunk majd!

Bár valaki megjegyezte, hogy mi igazán nem tartozunk a pöttömök közé Kép nem igazán tudom hova tenni a dolgot, ha csak korban értettétek akkor ok, ha meg úgy ahogy én nem akarom érteni szoljatok rám. Na nem ünneprontás akart lenni csak szeretem a tiszta dolgokat. De én nagyon szeretek ide közétek jönni annyira aranyosak vagytok és jó látni, hogy törödünk-törödtök egymással nem csak a jóban....

Nagyon édesek a babáitok és gyönyörüek ahogy örömködnek az ajándékoknak meg a fának, he megbocsátotok én nem is emelek ki senkit külön mert mindegyik ennivaló,bájos cseppKép)

Rebi: fel a fejjel! Ismerős a szitu, bár nekünk akkor még nem volt babánk, de laktunk anyáméknál is (6 hónapig bírtuk ki egymást) aztán anyóséknál is...onnan is inkább albiba mentünk. Akármilyen szuper egy anya vagy anyós akkor is vannak surlódások...hátha még nem is az.
A karácsony meg amugyis a kiscsaládé. aszem Nellivel értek egyet, igaz, hogy baromi nehéz lehet mindent neked megcsinálni, de akkor azért legalább elmondhatod, hogy mindent megtettél...a gyerek boldog a többi meg ne érdekeljen!

Orsko: a fátok szenzációs!!!!!!!!!!!!!Kép
nagyon teccik, hogy ilyen ötletesen megoldottad a dolgot! Ez ám a valami..nem keseregsz, hogy nincs fátok, hanem büszkén mondhatod, hogy nektek egész fenyőerdőtök van!!!

Ildi: Zsofipuszik nagyon édesek lehetnekKép és gondolom jó folyékonyakKép Imádom amikor Ákosra rájön az : én is szeretlek anu és tele puszilja az arcom...néha rájön és akkor csak a számat akarja puszilgatni...olyankor tiszta maszat lesz tőle az arcomKép de nincs is tán jobb érzés a világon ennél a hatalmas feltétel nélüli szeretetnél!

Lehet, hogy kihagytam valamit, de nálam rendszeres....kicsit szita az agyam ujabban.
katianyu
katianyu

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a karácsonyi képek, történetek! Örülök, hogy jól teltek az ünnepek!

Nálunk is minden nagyon kellemes volt, Kittike kijelentette, hogy ő minden nap Karácsonyt szeretne. Kép

Peti is megajándékozott minket egy felállással, a karácsonyfa bontogatása közben. Persze csak egy pillanatra állt meg, de éppen a fényképező a kezemben volt, lásd lent. Kép

Katianyu!
Nem hinném, hogy úgy értette báki is, hogy nem tartozol közénk, talán csak egy kétértelműen megfogalmazott célzás volt a kisfiad "öregségére"!
Kép

Most mennem kell, Peti felébredt és nem valami jókedvű! (csak a cici érdekli)

A tali nekem jó lenne, ha apa időben hazaér a munkából, de még nem biztos, és sajnos csak az ucsó pillanatban fog kiderülni, de lehet hogy megjelenek!

Hajni!
Nagyon aranyos Alexa a bulin! Megírnád légyszi hol lehet ilyen jó kis xilofont kapni, és mennyiért? Az a drótos, húzogatós izébizé, benne van? Lehetne benne játékokat tartani? (nekem ez egy fő szempont lenne Kép ) Köszi.

Puszi!
Andi
Kép
andi68

Katianyuuuuuu!!!!!!!KépKépKép

Hát én írtam, hogy nem tartozol a gyerkőcök révén a pöttöm kategóriába, de ezt mindenféle hátsó szándék nélkül tettem!Kép
A nagykislányodra meg a nagykisfiadra gondoltam, de nem azért írtam, hogy megbántsalak. Jó itt látni idősebb babókat is, hogy miből lesz a cserebogárKép
Engem is nagy szeretettel fogadtak itt, úgy ahogy téged is.
De a betűkön keresztül nem jön át a hangsúly meg miegymás.
Na többet nem is érdemes ezzel foglalkozniKép

Most csak Neked Nagy Pusssz!

Ildi
bpildi

Sziasztok!

Nálunk olllllllyan szerelem van mostanság,hogy túlcsordul a szívem KépKépKép. egész nap Vencelbe vagyunk szerelmesek Kép,nagy közös játékok,programok, még a napközbeni alvásokat is együtt töltjük,este meg apa+anya=love KépKépKép Tudom,hogy ez egy kényes téma,de ha már a nehézségeket megosztottam Veletek,akkor ezt is: hát kiderült,hogy nincs itt semmiféle hormonális,meg szopis,meg testi-lelki szexesgyönyörtgátló nyavalya,egyszerűen csak kipihent vagyok,feltöltődött,apát nem csak este látom, nem 11-re fejezem be a házimunkát,és már is dúl a love,naponta többször KépKépKép.

TALI: Akkor holnap 17-kor a Márkusban, "újak" számára: Lövőház u. 17.

Tünde! én is úgy értelmeztem,hogy altatásig van kimenőnk Kép

Orsko!

vegyes érzéseket keltett bennem a Karitok, én nehezen tudom elképzelni fa nélkül, meg angyal szállt a földre hangulat nélkül,bár tudom,hogy az nem megy rendelésre Kép Másrészt mindig annyira tetszik,ahogy kezeled a dolgokat,meg a stílust,ahogy tálalod,hogy egész jó kerekedett belőle Kép A karifa-pótlást nagyon ügyin megoldottad! Mit szóltak a saját készítésű remekekhez? És az öcséd? Neked is ajándék külön jó KépKépKép!

Hajni!

Tüllszoknya Kép Hol szerzed be ezeket a királylány szerkókat? Ha minden sarkon árulják,akkor bocsi a buta kérdésért,de "csak" fiús anyuka vagyok Kép Alexán meg már most látszik,hogy nagy buliördög Kép Sünireceptet majd felrakom,mert nagyon egyszerű és isteni. Olyasmi íze van,mint a kókuszgolyónak.

Ildi!

Puszihegyek anyának nagyon fincsik lehetnek Kép A párod öccse máris belopta magát a szívembe,én imádom az ilyen vicces megoldásokat,persze csak amíg nem az én káromra történik Kép Szerencsés,hogy ilyen jófej tesója meg sógornője van Kép!

Nelli!

Gratu a felálláshoz!Ójaj Kép Harmadik gyerek? nem semmi,egyesek milyen beválallósak Kép! Nálunk egyenlőre se pénz-,se helyhiány és még jól is alszok Kép,de mégis még olyan távolinak tűnik. Egyrész még Vencelt is annyira babának és 100%-ot igénylőnek látom,másrészt kicsit még jobban vissza kell találnom magamra /itt főleg fizikai dolgokra gondolok/,másrészt a párommal is szeretnénk újra kiélvezni egymást /na nem csak úúúúgy Kép/. Autóvásárlás:milyen lehetőségek között hezitáltok?

Ed!

Semmitevős Karácsony ? Ez az igazi Kép! Cukik a képek, a lépcsőmászásért meg adj Kincsőnek két puszit a nevemben!

Katianyu!

Biztos,hogy csak a méretekre vonatkozott,hogy nem vagytok annyira Pöttömök! Egész egyszerűen csak meglepő,hogy ugyebár itt többnyire picik a babák, elméleti-gyakorlati tanácsokra nem annyira számíthatsz tőlünk, pusztán az eltérő korosztály miatt.De természetesen csak az számít,hogy jól érezd magad,ehhez meg nem kell,hogy még bele is okoskodjunk a gyermeknevelésedbe Kép!

Andi!

Hát akkor nosza,Kittikének Karácsonyt minden napra Kép! Petinek cupp a felállásért!Milyen ügyi vagy,hogy pont volt Nálad fényképező! tali meg hátha...

ja! Mége gy újabb szemlélet mozgásfejlődéssel kapcsolatban,tudom,hogy néha rosszul vagytok tőlem,de csak megosztom Veletek,ha vmi számomra újat hallok. Szóval homeopata-kineziológus szemlélet szerint a kisember az evolúció állomásait járja be az anyaméhtől a teljes kifejlődésig,és így a mászásnak nagyon fontos szerepe van. A kúszás,mint mozgásforma nem annyira normális,így az a jó,ha kevés ideig tart,a mászás viszont jó sokáig,legalább három hónapig. Persze a felállás,lépegetés ezzel lehet párhuzamos, csak másszon is jó sokat Kép. Bocsi az újabb furcsa nézőpntért,engem nem kell meggyőznötök,hogy ez ilyen vagy olyan, csak ez is van Kép

Puszi:

Buksi

Ui: Apa 6-ra asztalt foglalt,hm...
kisbuksi

Sziasztok!
Nagyon jó olvasgatni a karácsonyi élményeket!Kép sajna csak arra van időm, hogy olvassak, velősebb megnyilvánulásra nincsKép

A Karácsonyt úgy kezdtük, hogy eltűnt a pár hónapos mobilom... azt hittem, hogy ellopták. Nagy örömömre azonban megtaláltuk az egyik bakancsombanKépKép Vajon ki tehette oda???Kép

Most mennem kell, csak be akartam jelentkezni!
Millió puszi nektek!!!Kép

hicudzsi

SZiasztok,

hű meg ha, komoly az a 6 órás tali? Mármint a 6 óra?
7-kor el kellene indulni hazafelé... amúgy hol van az étterem?

Hicu, hát a Télapó volt, nem?

Buksi
én azért nem alkottam olyan sokat... A csomagolást viszont nagyon komolyan vettem, az tényleg nagyon szép lett. Persze nem készült kép róluk időben Kép és a dolog természetéből adódóan ezek nem az örökkévalóságnak készült művek voltak...
viszont egy dolog van még, amiről nem tudom, hogy az ajándékozott mit szólt hozzá. Szerintem még észre sem vette Kép az öcsém barátnője kapott egy tengeristenes kis ezüstmedált (búvárkodik), amit egy dióhéjba rejtettem, és befestettem arannyal, és kis madzagot ragasztottam rá. Olyan lett, mint egy békebeli karácsonfadísz. Figyeltem, nézegette, aztán letette... remélem még nem dobta ki, hétvégén meglátogatjuk őket, akkor majd elárulom a titkot Kép

na mennem kell. most spec a másik gyerek (kutya) tart rám igényt. éhes és böködi a térdem...
orsko

Orsko Drága!

17 óra,ami barátok közt is 5 órának felel meg KépVárunk!

Hicu!

Bár már sms-ben értesültem a történtekről,azért most is jót mosolyogtam eltűnt /vagy mégsem?Kép/ mobilodon...Hogy alakult a családi élet,gondolok itt a bonyolult viszonyokra?

Akkor holnap ki jön?

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Már várom a holnapot, de Buksika, nekem is 5 jobb lenne és a Moszkva tér szuper.

Rebi!
megbeszélhetjük, hogy együtt mehessünk.Én 8-ra leglésőbb haza szeretnék érni.

Képeket megpróbálom ma még feltenni, nem ígérem, mert nagyon teli a program. Ma a férjem tesójánál voltunk, utána Lőrincről haza kellett vinnünk a dédit, aki tegnap volt éppen nálunk Szentendrére, mert az útba esik nekünk. Mi Bufakeszin lakunk Kép

Holnap reggel elmegyünk Komarno-ba, de 3 körül már szeretnénk megint itthon lenni.

Buksi!
KehidaKép Mi már két éve 3 faluval arréb nyaralunk(Zalabér)És apukámék meg a mellette vagy szembe, ott minden úgy egyben van, építkeznek (Zalacsány). Nagyon fog tetszeni nektek.
És annyira nagyon örülök, hogy rendeződnek a gondok, csak egy kipihent Buksi kell hozzá.

Már tervezzük a nyarat, holnap le is foglalunk mindent, már megint Párizs, édes kettesben. Gyerekekkel majd zala....

sok puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Már várom a holnapot, de Buksika, nekem is 5 jobb lenne és a Moszkva tér szuper.

Rebi!
megbeszélhetjük, hogy együtt mehessünk.Én 8-ra leglésőbb haza szeretnék érni.

Képeket megpróbálom ma még feltenni, nem ígérem, mert nagyon teli a program. Ma a férjem tesójánál voltunk, utána Lőrincről haza kellett vinnünk a dédit, aki tegnap volt éppen nálunk Szentendrére, mert az útba esik nekünk. Mi Budakeszin lakunk Kép

Holnap reggel elmegyünk Komarno-ba, de 3 körül már szeretnénk megint itthon lenni.

Buksi!
KehidaKép Mi már két éve 3 faluval arréb nyaralunk(Zalabér)És apukámék meg a mellette vagy szembe, ott minden úgy egyben van, építkeznek (Zalacsány). Nagyon fog tetszeni nektek.
És annyira nagyon örülök, hogy rendeződnek a gondok, csak egy kipihent Buksi kell hozzá.

Már tervezzük a nyarat, holnap le is foglalunk mindent, már megint Párizs, édes kettesben. Gyerekekkel majd zala....

Ne haragudjon akit kihagytam...
sok puszi
Ines
ini

Buksi,
ja azt az ui-t értetem félre Kép
orsko

Édes Bogarak!

Tehát pontosítsunk: ma apa 6-kor elvitt vacsizni Kép ÉS holnap ÖTKOR talizunk a Márkusban KépKépKép

Puszi !

Buksi
kisbuksi

http://babanet.hu/album/main.php?album=1547&page=3&image=99425

Itt vannak a képek.

Buksi!

Ez csúcs jó volt (vacsi) Kép

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Holnap megyek....

Ini
A szüleimnél leszek, mert ők azok, akik képesek vigyázni a 2 gyerekre helyettem... ők meg a Moszkva tértől nem messze laknak... Máshogy nem tudom megoldani, mert az itteniek kész csőd...

Milyen névre lett foglalva asztal? Mert most mégsem lesz egyértelmű, mint anno, hogy a sok pocakhoz betolat még egy nagy pocak Kép

... nem ártana aludnom egy kicsit... jóéjt

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Ini!

nagyon édik a képek! nekem a legelső tetszik legjobban,amikor a fa alatt vannak!!!!

Rebi és Mindenki!

Az asztal Rogács névre van foglalva,amit a férjem legnagyobb bosszúságára ezúttal DROGÁCS-nak értettek Kép A múltkor a taxis naggggyon angolosan Rágeksz-nek ejtette....Hi-hi-hi. Arról nem is mesélek,hogy én szerencsétlen Kucsinka,mi minden voltam már /Kukucska, Puncsika,Kancsilka KépKépKép/

Puszi!
kisbuksi

Akkor 5-kor Kép
péntekig meg kell írnom egy dolgozatot, ma semmit sem haladtam, de sebaj, holnap gyermek anyukámnál lesz, majd jól mindent megcsinálok.
szóval ott leszek.

orsko
orsko

Sziasztok,

Ines,
a gyermekek gyönyörűek, és Oli kisangyal azzal az arany hajjalKép holnap megmutatom a fiúnakKépKép

Buksi,
1x azt írtad, hogy akkor lehet majd tesó, ha a készítése terén is minden visszatér a régi kerékvágásba, Reméelem, nem felejtetted el, mert megvan ám az archívumbanKépKépKép

Orsko,
a karácsonyi erdő nagyon tetszett, és sztem ami a legfontosabb, hogy nagyon ötéletesen kitaláltad.
Én is úgy voltam tavalyid, hogy csak gyökeres fa,m de olvastam egy erdészt, aki arról beszélt, hogy a legtöbb ilyen fa elpusztul, vagyis kicsi az esélye a továbbélésének.
Nekünk eddig 1 maradt meg, persze, azért most is cserepes vanKép de ez már csak a stabilitás miatt is lett így.

Hiczu,
a telefonos sztori nagyon jó, de nem próbáltad csörgetni?

Az én fiam 1x a suli könyvtárában pakolta ki a táskámat, és az pont ottmaradt.Gondolhatjátok, mennyire boldog voltam,nem is Debrecenben.

Na, elteszem magam holnapra, vagy legalább addig, míg a fiú fel nem ébred, mert mostanában az alvás valami katasztrófa, teljesen felborult, és nem tudom, hogy mit csináljak.

Voltunk ma a dokinál, 1 évesen 8,6kg a fiú, és 75cm. Nem hízik semmit, de a dokinéni szerint rendben minden. Viszont, naponta 3x kakil. Bárcsak nekem lenne ilyen jó az anyagcserém, nem kellene a plusz kilókon aggódniKép

Na, dugulok, sziasztok

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Örömmel láttam, hogy többségében jól telt nektek a karácsony.
Pár napja már újra van gépünk, de az új modem olyan hangos, hogy félek, hogy felkelti a
szomszéd szobában alvó Dorkát, lehalkítani meg nem bírjuk, így ritkán netezek.
Előtte meg vírus került a gépre, szóval kalandos volt.

Buksi!
Köszönöm az smst, meg hogy gondoltatok rám talival kapcsolatban. Gondolkodtam
is a dolgon, de a párom dolgozik, meg biztos kinevettek, de én nem szívesen megyek
sehova Dorka nélkül. Egyszer Hajni fejezte ki jól: Nekünk együtt teljes a világ. Mindenhova
viszem, és amilyen jó kislány, lehet is, sőt, ha nem megyünk egy nap sehova, nyűgös lesz.
Tudom, hogy anyáink ilyen korban már rég dolgoztak, de én úgyis itthon szeretnék lenni egy
pár évet, így nem bánom, hogy össze vagyunk nőve. Tehát gyerekes talira bárhova bármikor,
de így nem megy. Azért nektek jó szórakozást!

Karácsony: Nekem is melós volt, egy elég komoly torokgyuszival küszködve rendeztem le két
karácsonyi ebédet 24-én és 26-án, de megérte, mert anyósoméknak megmutattam, hogy zsírosbödön
nélkül is lehet főzni, meg Dorkának így itthon volt igazi szenteste, nem máshol, és utaznunk
sem kellett 400 km-t egy nap. Az ajándékbontogatás nagyon ment nálunk is, a sláger a felnőttek
közt a Dorka falinaptár volt, Dorka pedig az ugrálós gumilovának örült nagyon.
Mennem kell, mert felébredt (8:45 Kép ) és tönkre akarja tenni, amit írtam.

Puszi mindenkinek

Szilvi és Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Na itt vagyok én is!
Mindenkinek Sok boldogságot szüli és névnapra egyaránt!

Ja, és BUÉK, míg el nem felejtem Kép

Nekem nincs mit részletesen beszámolni, mert rohangáltunk karácsonykor. Azért Lilinek nagy élmény volt, főleg a karácsonyfa. Imádja.
Nem sok ajándékot kapott, csak nagyon kevés játékot, neki még úgysem az a lényeg. És az egész család lebetegedett. Lili még mindig nagyon rossz állapotban van, 1 hete nem eszik, csak tápszert, annyira fáj a torka. Nem alszik éjjel, nem kap levegőt, fulladozik a köhögéstől, szóval szörnyű. Már engem is elkapott. Apa is nyakig benne van.
Én a terhesség miatt nem szedhetek gyógyszert, úgyhogy imádkozok, hogy ne menjen a tüdőmre.

UH: 66mm, és NT 1,9mm. Minden oké. Van a lába közt valami, amiről mi azt gondoljuk, hogy kukac Kép
Persze még nem lehet tudni, de jó azt gondolni Kép

Én jól vagyok, már ami a terhességet illeti. Lilivel 6 hónapig rosszul voltam, most neg szinte semmi.

Gyönyörűek a gyerkőcök.

Katianyu!
Te is PÖTTÖM vagy! Kép

Íme Lili legújabb ruhája Kép
Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Nagyon-nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni az ünnepelteknek utólag is!!!Kép

Kép Kép

Manóka! Csörgettük mi, csak szegény telcsim a gardróbszekrény aljában pihizett a nagy bakancsomban Kép Csöröghetett az! Max. a bakancs vette észre, vagy a ruháinkKépKépKép azután meg természetesen le is merült...
De jó, hogy megvan végül!

Buksi!
Annyira szeretnék menni a talira, de eddig úgy tűnik, hogy nem tudunk odajutniKép Apukámnak tegnap volt a névnapja és át kell menni hozzá :S

GYÖNYÖRŰEK a babákok a Karácsonyi képeken IS!!!Kép

Nálunk most hatalmas a felfordulásKép az öcsém 23-án összecuccolt aputól és hozzánkköltözött (a 29 nm-be), amíg anyu nem költözhet át az albérletbe... Baromi szűkösen vagyunk itthon. Én kicsit kivagyok az egész helyzettől, egyrészt nem bírom a zsufit, másrészt így a 8. hónapban az ember toleranciaszinte alacsonyabbKép

A Szenteste nagyon szép volt. itthon, akkor hármasban voltunk. Előtte átmentünk apuhoz meg a nagyimhoz (az felejtős jelenet) de utána siettünk haza, amíg a tesóim anyuhoz mentek tovább. Vettünk egy picuri fát, és amíg Mashu faragta addig én gyorsan kisütöttem a halat.
Amikor kész volt a faragás, lent a földön feldíszítettük és feltettük a TV szekrényre (hogy se a macska, se a gyerek ne borítsa fel)... ahogy felkerült a fa, elkezdtünk gurulni a röhögéstől, ugyanis mi felülről díszítettük, és emiatt csak a csupasz alsó ágak meredtek ránk mostKép Gyorsan Mas egy pár díszt lehozott alulra...
Most már jobb valamivel, de még így is nagyon durván néz ki.

Egy ajándék volt a fa alatt, Dudunak egy műanyag kismotor, nagyon örült neki!!! Ha megjavul a gépünk, akkor felteszem a képeket róla! Már rá is tud ülni ám!
(Mi megbeszéltük már régebben, hogy nem lesz ajándék egymásnak, mert idén kifizettük a jelzálogot a lakásra - és ez volt az ajándék (vagy még a jövő évre is ez lesz!)
Nagyon szép volt ez az este!

Bogi! Örülök, hogy pocilakó jól van!Kép

Én tegnap penésztelenítettem a lakás egyik felét, ma jön a másik fél :/
Sajna most nem vagyok se szellemileg, se lelkileg a topon, ezért lenne jó, ha ma találkozhatnék veletekKép

Most megyek is, mert sok a dolog! Millió puszi!!!!

Emő+Csongor (azt hiszem betöltöttük már a 33. hetetKép)

hicudzsi

Most megnéztemKép 34+4
KépKépKép

hicudzsi

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, mert Alexa ma hiperhisztis Kép
Talira jó szórakozást nektek! Szilvi biztos vagyok benne, hogy a többiek megértik a gyereknélkülsehovase nézetünket, a múltkor is jól fogadták Kép

Este igyekszem bekukk.
Pussz
Hajni
tigribigri

Hajni, SzilviKép
Én teljesen megértelek Titeket a gyereknélkülsehova dologgal. Én se szívesen megyek el nélkülük, így aztán holnap is itthon szilveszterezünk édes négyesbenKép

Fincsi menü a köv. lesz:
- töltött csirke kukoricás rizzsel, francia salival és töltött tojással
- vargabéles
- sajtos rúd
- sajtos tallér
- hot dog és virsli minden mennyiségben.

Ha nem tudnék addig írni, Minden Pöttömnek és Szüleinek nagyon boldog új évet kívánunkKépKépKép

Puszi:
Nelli, Dorka és DomcsiKép
hnelli

Drága Pöttömök!

megint annyi mindent akarok mesélni...fele le fog maradniKép)

Először is ...
Bogi annyira édes ez a kicsilány..valami csúcs! fiam meglátta és felkiáltott:-itt van nyunyuka! (ez kb annyit jelent, hogy húúú de szuper csajszi)

Gondolom már készülödtök a bulira..jó szórakozást!

Képzeljétek mentünk anyámékhoz ebéd után kocsival, (délben feltettem a csülköt főni, ebéd alatt ott rotyogott a fazékban) Ákosom nézelődik egyszercsak megszólal:-apa lekapcsoltad forrot?
Pármásodpercig csend, mire nekem beugrott, hogy a gyerekemnek eszébe jutott, hogy lekapcsoltuk-e a tűzhelyt miekött eljöttünk...hát kijött a könnyem....hogy nekem milyen okos, figyelmes fiam vanKép

bizti jövök még addig, de nem bírom ki, hogy ne regéljem el a szilveszteri menüt:
-malacsült (vettünk egy kicsi malac hátulját)
-kolbásszal töltött karaj
-csülök cipóban(apa nagy örömére)
-kaszinótojás
-franciasaláta
-majonézes krumplisaláta
-virsli hegyek
-sajtosrúd, meg minden féle rágcsa
jan1-re természetesen lencseleves sem hiányozhat
Mielött kérdeznétek: itthon leszünk és nem jön hozzánk senki...spontán főzési kényszerKép
Karácsonyra ugysem tudtam megfőzni szinte semmit amit akartam...meg persze ez nem egy napi kajánk lesz.
Eszter meg buliba megy...na persze csak a barátnőjéhez, de kívételesen ott is alhat!

Én még tuti jövök, de aki most olvas idén utoljára annak:
Nagyon boldog, egészségben, örömökben gazdag új évet kívánok!

katianyu
katianyu

Manóka!

Boldog szülinapoz Imikének!Kép
ini

Én is nagyon sok boldogságot kívánok , az istenke éltesse Imikét!
Kép
kisfiuknak autó járKép

katianyu
katianyu

Először a legfontosabb: Imrének, Alexának, és a többi szülinaposnak Boldog születésnapot kívánunk! Olvasok, aztán megpróbálok még jönni.

Pusz

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Imike!

Nagyon Boldog szülinapot kívánunk Neked!

Buksiék

Ui: Még jövök Kép
kisbuksi

Manóka Imikéjének nagyon boldog első születésnapot kívánunk Kincsemmel! Kép

Kép

Boróék
femõke

Sziasztok,

Köszönjük a jókivánságokat, most csak 1 perc, itt vannak fotók
http://babanet.hu/album/main.php?album=4334

manóka

manóka
manóka

Imikének sok boldog első szülinapot KépKép

orsko
orsko

IMIKÉNEK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
Zita és Matyi
Kép
Nagyon jók a képek, főleg a "határozottan" tetszett.Kép

Gondolom a tali jól sikerült, de azért írjatok róla, olyan jó lett volna ott lenni. De mi is betegek lettünk: Matyi 39 fölötti lázzal ébredt 28-án, doki nem látott rajta semmit, majd tegnap újra nála voltunk és a mandulája gyulladt be. Kaptunk homeós Viburcol kúpot, ami lázcsillapító és antibiotikumot.És mára már megy a pocija is, ráadásul kicsípte a popót is, úgyhogy ordít minden tisztábatételnélKép Ma meg nekem fáj éktelenül a torkom és lassan a hőm is csúszik felfele.Kép Jó kis szilveszterünk lesz, bár amúgy is 3-asban lettünk volna, de így kicsit le vagyok amortizálva.

Jó, hogy előbukkantak az elveszettek, Bogi nagyon örülök, hogy minden rendben és remélem jól láttátok, amit láttatok!Kép Édes ez a picilány!!!

Hicu már ennyi idős vagy? Hűha én azt hittem még csak félidő körüli, na akkor csak vigyázz azzal a penésztelenítéssel. KarácsonyfaKép

Szilvi: képek? Ugrálós paci? Naaaaa hadd lássuk!

Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de a holnapi menüitek olvastán megéheztem, és csinálok egy nagy adag banánturmixot, mert nyelni már nemigen bírok!

Legytek jók, és mivel holnap biztos, hogy csak délután tudok benézni, most szeretnék
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI MINDENKINEK, ANYÓCÁKNAK, APÓCÁKNAK ÉS MINDEN GYERKŐCNEK!
zitus

SZiasztok
Ma Apa tipli, vmi adóbefizetési határidő van, Léna lóg a karomon, csak az irányú bánatomat akartam kifejezni, hogy tegnap este 8.32kor már nagyon hülyén néztek rám a Márkusban, mit keres ez az őrölt tyúk arccal, tehát lemaradtam az ötyepartiról!!!KépKépKép

Megpróbálok benézni, és elolvasni milyen is volt a karácsonyotok, hamár olyan nagyon reklamáltam.Kép
Pusziluk mindenkit és sikerekben gazdag blabla-t kívánunk addig is J
Kép
holophernes

Sziasztok!

Nálunk jól telt a karácsony. Nádjától is kaptunk ajándékot, 26-án ült fel először egyedül. Ma hajnalra pedig kibújt az első fogacskája. Egyenlőre inkább csak érezni lehet, mint látni. Az éjszakánk ennek megfelelően nem volt valami fényes.
Tegnap itt volt 2 barátnőm is családostul. Egyikük önfeláldozóan vállalta, hogy eljönnek velem valahává ma este. Ugyanis úgy nézett ki, hogy itthon leszek majd, és igazán szólva nagyon sz@rul éreztem magam miatta. Gimnazista korom óta nem voltam itthon szilveszterkor, pláne nem "egyedül". Ugyan tudom, hogy a szilveszteri partik általában mindig alulmúlják a várakozásokat, de azért örülök, hogy nem kell itthon lennem ma este.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! JÓ SZÓRAKOZÁST MA ESTÉRE, BÁRHOL ÉS BÁRHOGY IS TÖLTITEK A SZILVESZTERT!!!

Mariann és Nádja
tmarianna

Sziasztok!
Először is első születésnapja alkalmából Isten éltesse sokáig Imikét! Nagyon jók a képek!
Kép

Andi
az Alexa szülinapi ajándékát a Quellétől rendeltem. kb. 30x58x30 cm a mérete, belül kevés játékot tudnál tartani, de elvileg lehet bele pakolni. 5 játék egyben: golyóvezető, xilofon, óra, húzgálós izé, aminek nem tudom a nevét és egy tábla firkálni. 8 ezerért vettem.
Itt egy közelebbi kép a Quelle honlapról:
Kép

Ezzel a saját készítésű malackával szeretnék mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánni!
Egészségben gazdag évet és a pocakosoknak gyönyörű kisbabákat kívánok!
Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Már megint csak egy gyors bekukk. Bocsika, de még meg kell írnom egy dolgozatot, nem akarom átvinni az új évre, és hétfőn meg vizsgázom.

Manóka, nagyon boldog szülinapot kívánunk Imikének!
Kép

A tegnapi tali jó volt, legalábbis nekem jó volt egy kicsit kimozdulni, ha csak ilyen rövid időre is. Rebi, azért remélem valahogy rendeződni fog a helyzetetek.

Képzeljétek, mire hazajöttem apuci megfürdette a gyereket, még enni is adott neki. Ez volt az első alkalom, hogy egyedül fürdetett. Bár igaz, hogy a bodyt fordítva adta rá, a pizsamát meg nem találta, ami a kiságy végében volt, így felforgatta a szekrényt, végül visszaadta rá azt a ruhát, ami rajta volt. Kép
Kitti végre megtanult leülni, ezért este 8-10-ig ezt gyakorolta az ágyában. Bár még így is huppant néha nagyokat, de ő élvezte, akkorákat viháncolt.

Azt hiszem idén már nem jövök, ezért most kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!
Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Lehet hogy még bekukk...de gondolom Ti már nem nagyon ezért most még melegében:

Nagyon boldog békés új évet kívánok erőben egészségben!
Kép
Kép
kapianyu apci Eszter Ákos
katianyu

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Később még jövök

InesKépKépKép

Az utolsó gifet a Hanna akartaKép
ini

Mit is akartam nektek ma mondani???
Valami fontosat...

Kép

JA!!!Kép

NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDEN PÖTTÖM MAMINAK ÉS CSALÁDJÁNAK!!!
Sok-sok vidám percet kívánunk nektek 2005-re IS!!!Kép
Kép

BorbélyékKép

hicudzsi

Sziasztok!

Iminek NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

A tegnapi tali nagyon jót tett ... hát még a folytatás.. Kép a 2 gyerköc nagyon-nagyon örült nekem (a nagyobbik rosszabbul bírta)... Kár, hogy nem készült kép a totál tandem szoptatásról Kép .. a folytatás meg.. párom mint régen, virág, meg hogy mi mindent meg tudunk oldani.. és igen, mindenképp megoldjuk, hogy együtt legyünk... akár négyesben, de feltétlenül kettesben is... Úgyhogy ma mélyvíz a kisebbnek (is)... elvitték öket a nagyszülök majdnem 4 órára, mindenki túlélte... KépKépKépKép

Mindenkinek legalább annyira boldog új esztendöt, mint az én mai napom KépKépKépKépKép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Imike!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÍGY UTÓLAG!
Isten éltessen egészségben, örömben,
nagyon-nagyon sokáig!

Kép

Remélem minden Pöttöm-család jót szilveszterezikKép
Mi itthon punnyadozunk apa haverjaivalKép
Na de majd jövőre!!Kép

Békés, Boldog, Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!

Kép

Ildi

Kép
bpildi

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!!!

Kép

Móki, Andris, Laci
móki

Mi is nagyon boldog Új Évet kívánunk!!!!!!
Andi, Gábor, Kitti, Peti
Kép
andi68

Rebi!
Annyira jó volt olvasni, hogy a mai napod csupa boldogság volt. Na meg, hogy édes kettesben voltatok, az bizony nagyon sokat számít.
Remélem megtaláljátok a jó megoldást.

Mi itt feldekoráltuk a lakást, Hanna élvezi, mert mindenki papir kalapban mászkál itthon stb.
A teraszon már készen a tűzijáték, de még éjfél előtt lesz, mert azért a napi rendet próbáljuk betartani.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Most lettem kész a főzéssel, mert a jövő évit Kép is megfőztem, ugyanis a holnapi napot nem akarom a konyhában tölteni, hanem csavarogni, csavarogni, csavarogni .... Kép

Kívánunk minden olvasó- és író üzemmódban működő Pöttöm-családnak egy nagyon boldog, eseménydús, eredményes, gazdag Új Esztendőt és azt, hogy minden kívánságotok teljesüljön! Kép

Ez a kismalac túrja ki mindezt Nektek. Kép

Kép

Boró és családja
femõke

Sziasztok!

Hát akkor BUÉK mindenkinek!

Kép

... a mindig ideillő gifemmel Kép!

Nálunk nincs semmi különös, nem igazán fogott meg ez a Szilveszter,ugyanolyan vidám,szép esténk van mint mindig Kép

Móki!

Ez a kép Andrisról annyira édes, jól kitaláltad!Azért remélem,a pezsgő nincs neki kibontva ...Kép

Rebi!

Annak külön örülök,hogy egy ilyen jó hírrel záródik az év! Sokat gondolok Rátok!

Hajni!

Belegondoltam,és ez nagyon hihetetlen,hogy nemsokára megszületnek az első Pöttöm-kistesók Kép

Puszi mindenkinek és sok minden szépet és jót jövőre!

Buksi,Vencel,Rogi
kisbuksi

Sziasztok!

Hát akkor BUÉK Mindnekinek!

Kép

...a minden alkalomhoz illő gifemmel Kép.

Nálunk nincs semmi külcsi,nem igazán fogott meg ez a Szilveszter,ugyanolyan vidám,szép esténk van,mint mindig Kép!

Móki!

Ez a kép Andrisról a legvidámabb szilveszteri kép,amit valaha láttam Kép! Azért remélem,a pezsgőt nem bonottátok ki neki...

Rebi!

Annak külön örülök,hogy ilyen jó hírekkel zárul az év Nálatok Kép. sokat gondolok Rátok!

Hajni!

Hát belegondoltam,hogy nemsokára megszületnek az első Pöttöm-kistesók...Ez azért olyan hihetetlen.

Kívánunk Mindnekinek egészséget,boldogságot minden szépet és jót 2005-re!

Buksi,Vencel,Rogi
kisbuksi

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,először úgy tűnt nem ment el,erre újra írtam. sebaj,jókívánságból inkább kétszer ,mint egyszer sem Kép

BUÉK!
kisbuksi

Hahó, mindenki alszik még? Mi most készülünk visszafeküdni... Kép

először is:
Mindenkink Boldog Új Évet Kívánunk!
Legalább olyan boldogot,mint 2004, mert szerintem az ilyen kismanók nagyon boldoggá tudják ám tenni az életet! Tegnap azon gondolkodtam, hogy nekem az elmúlt év volt a legszebb az elmúlt 31 közül!

Írhatnátok, milyen volt a tali, bővebben is!

Hajni! nagyon jó ez a játék! Teljesen beindultam rá!

Rebi! Minden jó, ha vége jó!

Apa kiabált, hogy éhes, mennem kell...

Egy-egy nagy puszi mindenkinek!

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Az idei év első bejelentkezéseként:
Kép

Nagyon csendben telt az utolsó napunk a tavalyi évben, jót játszottunk és Matyi is bírta 23.40-ig, akkor mutatta, hogy mehetünk a szobájába. És el is szundított. Bár tartottam attól, hogy az éjfél utáni csatazaj felébreszti, de képzeljétek végigaludta a 72 percen át tartó petárda, tüzijáték, ordítás, lövöldözés, trombitálás kevert hangzavarát, ami beszüremlett az utcáról.
Reggel pedig 8 körül ébredt, most viszont már újra szundizik. Úgy látszik kilábalt a torokgyusziból, nagyon eleven és fáradhatatlanul pakol, rombol, épít és jön-megy az új évben is!

Szilvi írtad, hogy a 2004-es év volt számodra a legszebb. Nekem is sok örömet és boldogságot okozott ez az év, bár még túl közeli, így a sok-sok negatívumot nem tudtam feledni. Reményleni tudom csak, hog 2005 majd olyan év lesz, amikor helyrerázódnak a dolgok és a problémák is megoldódnak.

Rebi: kívánom, hogy oldjátok meg közösen a problémáitokat és legyen egy olyan évetek, ami meghozza számotokra álmaitok megvalósulását!

Természetesen ezt minden Pöttömnek és szüleinek kívánom! Zita

UI: majd elfelejtettem, pedig repes a szívem tőle! Tegnap fürcsi alatt kiszaladtam új törülközőért és ő nézett utánam a kádból, felállt, kihajolt és kiabálta: anya. Legalábbis apa szerint is ez volt kiérthető! Olyan boldog vagyok! És ha megkérdezzük: hol van Matyi, akkor kicsi ujjával magára mutat. Meg tudnám zabálni ilyenkor!
zitus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?