Sziasztok!
Myra
Gratulálok!
Emlegettelek is, hogy a listán Te vagy a következő (de már módosítottam). Igen, nagyon várjuk a beszámolót!
Mucus
Köszönöm szépen a tanácsokat, és amit Zsófinak is írtok később hasznos lehet.
Cory
Köszi. Mi kaptunk már egy NUK cumisüveget, ami szelepes.
Fuú nem semmi, amit a szoptatás ideje alatti tej dologról írtok?! Én tejérzékeny (pontosabban tejcukor-laktóz) vagyok, ami azt jelenti, hogy néha nagyon gyorsan, szinte lenyelés után hasmars formájában távozik a szervezetemből. Most minden nap fogyasztok tejet (joghurtot) a baba miatt. Szoptatás alatt lehet, hogy nem kéne? Vagy vegyem azt a méreg drága (400,-/L) laktózmentes tejet?
Cas
Okés tényleg úgy volt a mondat, de utána pedig úgy, ahogy bemásoltam. Már értem!
Ezt több dohányostól hallottam, hogy megutálta szerencsére!
Sétaútvonal: nálunk a hegyen sokat tudok, de 1. nem gondoltam, hogy egyből túráztatnálak titeket, nem tudom mennyire vagy(tok) ehhez hozzászokva?! 2. Elég sok kutya szokott csaholni, gyermek nem pihenni fog, hanem összecsinálja magát. Bár megszokja idővel. Igen van kutyánk! Rakok is fel róla képet a profilon keresztül látható! Na, azért valamit sikerült elcseszerintenem, hogy tudom az óriási kutyaképet eltűntetni?
Na-na! Írod, hogy teszel a mérlegre, a végén pedig, hogy mindenki azt hiszi, hogy az utolsó hónapban vagy... Látom ez a pociméretes dolog állandó téma a 9 hónap alatt.
Nekem is mondta az uncsitesóm, hogy neki a szülés előtt volt ekkora, nem 2 hónappal azelőtt. (Megnéztelek, semmi gáz! Amúgy én meg is kérdeztem anno a dokitól, hogy normális-e a méret
)
Benti mozgás: most már kezd nem olyan kellemes lenni, sőt ellenkezőleg! Ezek már nem rugdosások, hanem feszítések. Ezáltal kezdem várni a szülés időpontját, és még majdnem 2 hónap van...
Találkozó: bennem is ilyen kérdések merültek fel, mint Casben. Már csak azért is, mert ha nem leszünk nagyon sokan, akkor lehetne nálunk is. Na nem az a célom, hogy kevesen legyünk csakhát a hely adott. A másik pedig nem tudom kinek van autója, ill. kinek nincs. Mert aki gyalog jönne, így x hónaposan ehhez a hegymászáshoz nem hozzászokva, nem lenne túl jó élmény. Szombaton 3-ig dolgozik a férjem, szóval még férfi se lenne a háznál...
MB
Hogy állsz a szabadidővel? Ezt a torna miatt kérdezem! Én már alig várom!
Laga
Szilveszterkor gondoltam Rád/tok. Érden voltunk.
Aranyhold
Én is Cas véleményét osztom! Legyen itt a Margiton belül!
Orbis
Olyan jó, hogy néha itt. Nagyon jók a képek! Milyen édi a baba-sarok! Nekünk mikor lesz már ilyen? Milyen volt a ctg? Nem nagyon hangos a gép? Vagy nem a pisileadó mellett voltál (állítólag az nagyon hangos)? Most ahogy már téma ez, lassan nálunk is eljön a ctg-s idő, mondta a párom, hogy amikor először bementem és hallotta a ctg gépet, azt hitte felpumpálnak...
Puszi Nikcsi 32+4