Új privát üzeneted érkezett!

Éljen!!! Laptetőm van! :lol: :D :)

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Andi:
(Ha már így megszólítottál... :)) Mi jól vagyunk, babácska szépen növöget, minden rendben vele, csak sajnos a nemét nem hajlandó elárulni. Már mocorog rendesen. :) A múlt héten költöztünk - albérletből szolgálati lakásba másik városba - mostantól "bejárós" leszek a munkahelyemre. Még fel kell újítanunk a régi lakást, meg kipakolni a dobozokból az újban - hát most eléggé hulla vagyok a sok hercehurcától. Dolgozni sincs már sok kedvem, de nagy luxus lenne még most táppénzre menni, hisz jól vagyok teljesen, csak gyorsan fáradok.

Egyébként olvaslak titokban benneteket, és nagyon szorítok mindenkinek!

Évi, téged meg különösen örömmel olvaslak, nagyon szurkolok a kis rockbandának!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Andi, most zugból nyomom, sok a meló és egyéb dolgok... De mindenkinek szorítok. Legyetek aktívak helyettem is ;-D

Jocóka, írtam privit olvastad?

Ja, nekünk is van eladó házunk, az egyiket még hirdetjük 3 hete, eddig 1 telefon volt. Asszem lejjebb kell vinni az árat, az tuti. Van valakinek megbízható ingatlanos ismerőse?
ann74

Andi: Persze természetesen Etna felajánlása előbb volt. Drukkolok, hogy ezutal sikerrel járjatok, akkor ti is már régóta vágytok a babára. Mi 3 éve próbálkoztunk, mire sikerült, sok mindenen átmentünk, volt 6 inszemináció, és a 4. lombik lett sikeres. Nálam is férjemnél is kisebb problémák voltak, mégis ennyi idő kellett hozzá hogy babánk legyen.

Ann74: Igen olvastam a privit, és irtam is neked!!!

Hajni: Irtam e-mailt neked.

Szép napot mindenkinek!!!
jocoka2012
Budapest I. kerület

Jocoka, nekem megírhatnád, mik maradtak a nyakadon: minekaza@hotmail.com

"Andi 565 köszönöm a gratulációt. Én is gratulálok minden kismamának, anyukának, és sok sikert mindenkinek ahhoz hogy kisbabája legyen.
Ismét amit irtam a babanet törölte, azzal az irással hogy vényköteles gyógyszerek árusitása törvénytelen. Holott én nem árusítottam még árat sem irtam csak leirtam milyen megmaradt gyógyszereim vannak. Én tudom hogy ezek mennyi pénzbe kerülnek nekünk több mint 1 millió forintunkban van már 3 év próbálkozás után hogy kisbabánk lehet. És gondoltam hogy hátha segithetek azzal másnak, ha olcsóbban jut ahhoz a gyógyszerhez amire szüksége van, 2013, illetve 2014-ig érvényesek, amelyik szükséges hütőben tárolva van. Most akkor nem sorolom fel itt hogy milyen gyógyszereim van, mert a babanet adminisztrátora ugyis törli. Akit esetleg érdekel nagyon szivesen e-amilen tudunk róla beszélni, mert itt nem lehet ugy látom.
Szép napot mindenkinek!
minekaza
Budapest

andi565: nos, én épp most vagyok a ciklus elején ismét, jövő pénteken nézzük meg utoljára, hogy sikerült-e hormonserkentővel peteérést "csiholni", vagy sem....
Furcsa helyzet állt elő: egyrészről természetesen örülnék neki, ha sikerülne, másrészt meg valahol arra vágyom, hogy ne legyen, és mehessünk inszeminációra, mert az eggyel biztosabb módszer....Mindegy, úgyis a sors alakítja, nem én mondom meg, mi legyen. Talán ez a legbosszantóbb az egészben:)

De végül úgy döntöttem, hogy a rá következő héten megyek a BMC-be (ha már úgyis van időpontom), bármi is lesz ekkor az eredmény.
minekaza
Budapest

Hahó!

Nagyon kedvesen hiányoltok. Pedig hát én magamról nem igazán szoktam irni, hiszen ez a topic nem ilyen öreg rókáról szól mint én, aki csak szurkol nektek.

De hogy most kicsit rokon téma legyen. Megkaptam pár napja a triumvirátust, csak hát én a számba, azaz az implantátumokat. Sokat vártam rá, sokat szenvedek vele, és még nagyon messze a vége. Talán Karácsonyra kész lesz. Most küzdök a varrattal a számban, és várom a varratszedést. Aztán ismét számolom a hónapokat, hogy mehessek a fogdokkerhez. Ez a sajnálatos, és repülnék oda, csak még nem lehet, ismét sok türelem.

Nektek is a legjobbakat kivánom. Addig még sok babácska keljen utra. Mindinekinek ezt kivánom, de különösen Ann-nak!

üdv kispatak
meer
Aba

Sziasztok!

Én is élek, csak volt egy pár mozgalmas napunk! Szombaton volt az Úrfi keresztelője! Bár nem tartottunk itthon semmit, inkább elmentünk egy vendéglőbe, de így is volt mit intézni...

Zéti jól van, továbbra is jó fiú. Most a fürdés utáni öltözés ellen küzd..(épp hallom a kiabálását) :D asszem utál felöltözni. :) Szerencsére az alvással nincs problémája. Most a kajálás is megy neki. Töltök fel pár képet... :)

Jut eszembe! Vicky, Etna és akik szültek már, vagy esetleg hallottak róla: szülés után mikor kell / lehet rákszűrést csináltatni???

Kép

Kép
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Zéti gyönyörű. Azt hiszem nekem 6 hónappal szülés utánra hívott a dokim rákszűrésre. Aztán sajnos fél évente mennem kellett, mert p3 lett és az nem volt jó. Szerencsére a következő kettő p1 lett. A méhszájsebem miatt nekem kötelező egyébként is az évenkénti rákszűrés.
vicky79
Budapest III. kerület

Nyulacs: nagyon jók a képek. :D
csupacsupsz
Budapest

Andi:úgy döntöttem, hogy a sorsra bízom a fogantatást, ha az elmúlt 4 évben orvosi segítséggel sem jött össze, nem erőltetem a dolgokat. Úgy gondolom, ha egy gyereknek jönni kell, akkor az jönni is fog. Ha más nem lesz, majd örökbe fogadunk egy gyereket.

Lányom felvételizett az egyetemre,ha felveszik, akkor az még pár év, azt követően lehet szó örökbefogadásról.
41nm-en lakunk hárman, kicsi a lakásunk. Nem költöztethetek a szobájába egy 2-3 éves örökbefogadott gyereket.
csupacsupsz
Budapest

Andi:el is felejtettem kérdezni, hányféle injekcióval szurod magad?

Hétfőre várható a nagy nap? :D
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!!!
Én ma Elintéztem a munkahelyemen a táppénzes papírt... :wink:

Andi: holnap megyek uh nagyon várom :)
noci85
Budapest XIII. kerület

Nyulacs!Jók a képek.

Andi.De talált is munkát ,kemény 3 napra.Júliusra terveztük a dolgokat,de ha nem lesz melója,nem kezdek neki.
Ritkán van időm mostanában,benn a meló is nagyon sok,hulla vagyok,mellette meg itthon a kertet kapálni kell,és nagyon nagy.

Nóci!Örülök,h jól vagy.

Évi!!!Jót vidultam :) Köszi

Csajok!Mindenkit puszilok,amint tudok,jövök.Addig babásodjatok!!!
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

Ígérem, csak zuhanyozni fogok :) Eddig is az volt, azért is nem tűnt fel, hogy kinőttük a kádat :D

Andi, kívánom, hogy hozzon szerencsét végre a laptető, már igazán rád férne :)

Rilka, ezer éve és 3 napja nem jelentkeztél! De jó, hogy rendben vagytok :) Szerintem kukisok vagytok Ti is. Aki szeptember végére és október elejére van kiírva, azok mind fiúsak. Amúgy ennyit a kínai fogamzásnaptárról :D

Ann, mi van veletek? A memóriám nem a régi, de remélem a számod igen, a héten jelentkezem :) A kecót dobd ki a facebookra, osztogatjuk mindenfelé. Asszem onlány ingatlanirodát kéne nyitni :)

Nyulacs, Zéti egy angyal. Néztem a face-en is a képeket. Annyira szép :)

Csupacsupsz, amikor hiperstimuval voltam kórházban még a Jánosban, akkor volt ott egy lány, akik 3 gyereket szerettek volna. Sosem jött össze, ezért jöttek a BMC-be. Még az inszem előtt sikerült nekik simán az első 2. Aztán 3. valamiért nem sikerült, már lombikoltak is 3-szor, aztán feladták és örökbefogadtak egy kislányt. Hazavitték a kiscsajt, apával "megünnepelték" és a kórházban már azért volt mert keményedett a pocakja a kisfiától. Szóval hirtelen 4 kicsi maszat lesz körülöttük :) Szépek ezek a sztorik, remélem neked is lesz ilyen történeted.

Noci, meddig leszel betegállományban?

Nicky, olyan jó lenne, ha rendeződnétek végre...

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy előbújtatok, Csajok. Szuper, hogy mindenki jól van.

Rilka: szerintem nem kéne már dolgoznod, nem olyan kevés az a táppénz. Hidd el, többe kerül a bejárás meg a ruha, cipő ami napi szinten kopik a munka miatt. Számolj csak utána! Írj, ha megmutatja magát a babuci.

Ann: akkor most ti pihentetitek az ügyet? Nincsenek fejlemények a kivizsgálásokkal?

Kispatak: Nekem januárban raktak be 2 implantátumot. 2 napig fájt kb. , addig jegeltem és szedtem a Cataflamot. Utána már némi húzódást éreztem csak. 4 hónapokat kell várni a koronára utána, nem tart az Karácsonyig. Kitartás!

Minekaza: nem nagyon értelek. Az inszemhez is kell peteérés. Vagy ti annyira rendben vagytok(peteérésen kívül), hogy nem csinálnak inszemet máskülönben?

Jocoka: nem semmi volt ez a 3 évetek! Melyik meddőségibe jártál és kihez? Milyen problémák voltak a férjednél? Kezdek még jobban megijedni...

Nyulacs: tündéri a kis Zéti! Gratulálok a keresztelőhöz. Sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Noci: írj az uh eredményéről holnap. Megy a drukk!!!

Nicky: sajnálom, hogy megint nincs munka. Mondd a férjednek, hogy keressen csak, ne hagyja abba. Neked meg kitartást!

Csupacsupsz: szóval a sorsra bízzátok magatokat. Sok mindenkinek így jött össze a gyerek, miközben várta az örökbefogadott gyerekét. Kívánom, hogy nálatok is így legyen!
Csak egy injekciót szúrok a hasamba naponta, mármint itt van most anyukám, aki asszisztensnő volt és szerencsére ő adja be. Pénteken megyek uh-ra, remélem elegendőnek bizonyul ez az adag. Titokban én abban reménykedem, hogy úgy járok, mint a Tanita: sok petém érik meg és lombikra küldenek. Tökjó lenne ilyen olcsón, túlstimu nélkül megúszni.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Már fent :lol: Lassan megyek készülődni :wink: Végre a férjem is el tudd jönni :lol:

Évi:12 hétig szerintem biztos!

Andi: jövök bizony mindenképpen :wink:

Niki örülök, hogy jöttél egy kicsit!Azert gyere sűrűbben ha tudsz!

Etna: hol vagy??????
noci85
Budapest XIII. kerület

andi565:

Abban bízunk, hogy direkt hormonnal lesz peteérésem, csak a hormonserkentővel nem akaródzott. És ha már direkt hormonozunk, akkor már inszemmel együtt, tekintve, hogy milyen rég próbálkozunk...
Egyébként minden más tökéletes, a férjemnél is, meg nálam is (legalábbis az 1 évvel ezelőtti laparoszkópia és hormonvizsgálat ezt mutatta).
minekaza
Budapest

sziasztok lánykák!

köszi, h hiányoltatok, sajnos apum kórházban van, pénteken elvitte a rohammentő infarktus gyanúval. azóta vizsgálgatják, eddig az derült ki, h sztrokja biztos volt, agyvérzés gyanú is felmerült, de az szerencsére nem igazolódott be. valami infarktusra utaló jel látható a szívén, ami a drnő szerint nagyon rossz, de ehhez kell még egy szívkatéterezés, meg ma egy nyaki és egy koponya ct. iszonyatos kedves, aranyos, segítőkész a drnője, de szerintem a lányom lehetne. a kórházban csupa ilyen fiatal orvos van a nagy szakik hetente egyszer-kétszer tűnnek fel :-o
gyerekek, tudom, h már későn szólok, de ha bármikor úgy alakul, h 1% adót fel tudtok ajánlani, akkor azt mindenképp valami kórháznak tegyék, ne alapítványnak. (mármint a kórház is alapítványon keresztül kapja) de a rex, a gyerekrák és egyéb "felkapottt" alapítványokhoz dől az adomány és náluk nagyobb szüksége van pénzre a kórházaknak.
iszonyatos nagy carban van az eü. most volt kin egyiptomban a barátnőm, (altató orvos) mutatta a kinti kórházakat, hát mi nyaralásnak éreznénk egy olyan intézményt. a sok rohadt olyan munkáltató, aki kizsigerelte évekig a dolgozóit és még csak be sem jelentette, most is csak 6 órásra és minimálbérre, iszonyatos sok pénzt elvesz a tb-től. meg had nem mondjam, h vannak olyan népcsoportok, akik közgyógyra kapott gyógyszereket az ukrán és a román határon árulják jópénzért, amit persze mi fizetünk meg. szóval a kórház próbál lavírozni a fillérekből amit kap, viszont tényleg nagyon szépen bánnak a betegekkel. a nővérek lányok..... vagy 70 beteg jut egy nővérre és ehhez keresnek 80 -90 ezer nettót :evil: ez a kistarcsai kórház és itt tényleg fürdetnek ,etetnek és pelenkáznak is!!!!! saját szememmel látom, meg apu is meséli, tehát csak jó mondhatok a kórházról és a dolgozókról. remélem apu is hamarosan hazajöhet,akkor lesz minden ok.

nekem megjött a down kór eredményem, 1:1500 az downra és 1:50000 az edwards szindrómára. kua jó eredmény. ma elég gázul vagyok, hulla fáradtnak érzem magam és a hasam is fájdogál, remélem csak az időtől. védőnő is volt ,még szerencsére mindig nem híztam semmit, ez valami csoda, mert enni azért eszem nem keveset. jövő héten megyek mozizni, remélem megmutatja magát a csodabogyó.

bocsánat, h nem írok részletesen mindenkinek, de nagyon hullának érzem magam. remélem ez normális,mert ilyen eddig nem volt

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Megjött az IR eredményem:

Glükóz 5,3
Glükóz 60': 6.7
Glükóz 120': 7.9

Inzulin 10.2
Inzulin 60': 23.6
Inzulin 120': 28.2

Szerintetek ez jó, vagy nem?
mnoo
Budapest

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Szűcs doktornak van esetleg magánrendelése? És ha igen, akkor egy elérhetőséget tudnátok adni? Próbálgatom a BMC-t is, de nem veszik fel, hátha itt előbb kapok választ:)
Írhattok priviben is.

Köszi előre is

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

mnoo!

szerintem a 0 perces sok, 5 fölött már vetélést okozhat. esetleg a mensmentisbe érdemes lenn egy konzultációra elmenned. a többi értéked tökéletes.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Bocsikát kérek mindenkitől, nem nagyon tudtam jönni. A főnök kissé nyűgös, de ma igazán jó gyerek volt, nem panaszkodom. Ez a hülye front még engem is megvisel, hát ezeket a csöppségeket.

Nyulacs, csodaszép a kiskrapek. Milyen csini ruciban volt keresztelve. Nagyon cukika.

Az én kis drágám már feláll a kiságyban minden nehézség nélkül de nem mászik csak kúszik és felülni nem tud még csak ha segítek neki. Sétálni már sétál ha kapaszkodik. Kompban nyomja már.
Szobatisztasággal is haladunk mert már elég sűrűn szól hogy bilizni akar és ha vissza kérdezek akkor ügyesen annyit mond hogy ..öö.., tehát válaszol hogy igen. Ha pedig mondom hogy nyomja a kakit a bilibe akkor ökölbe szorítja a kis kezét és nyom hangosan. Imádom, annyira ügyes. Most két napja nem szívesen ül rá a bilire, viszont kéri. Remélem csak átmeneti hogy nem akar ráülni.

Nagyon szorítok nektek továbbra is. Figyelemmel kísérem a sikereiteket és néha majd írok megígérem. Pusza, most rohannom kell megint mert már reklamál. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lányok köszönöm a biztatást! :D

Andi remélem jó hírekkel jössz! :D
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!!!

Én tegnap voltam uh :lol: 16mm a drágám :lol:
Köv uh: 4-én :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Etna: nagyon sajnálom az apukáddal történteteket! Remélem most már jobban van. Az én mostohaapukámnak tegnap volt a Bypass műtétje. Szerencsére jól van, de még mindig az intenzíven tartják. Ezt egy szívkatéterezés előzte meg, ami nem volt olyan vészes dolog, csak azért mondom, hogy megnyugodj. Ott nem kell felvágni a beteget, szerencsére.
Gratulálok a jó eredményekhez! Csak így tovább!!!! :P

Noci: nagy gratula a babához! Remélem most már lehet örülni!!! :wink:

MNOO: én sajna nem értek az eredményeidhez. Mikor történik már valami "action" nálatok?

Minekaza: remélem, hogy minden úgy lesz a peteéréssel, ahogy akarjátok! Szerintem nektek hamarosan összejön a baba, mivel tényleg nincs semmi baj veletek. Ilyenkor működik tökéletesen az inszemináció!

Zsuzsa:gyere, amikor tudsz. Aztán vigyázz magadra, ne vidd túlzásba a munkát!

Évi: köszönöm a jó kívánságokat! Tudom, hogy szerencsét hoz a laptető!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.05.25 14:40-kor.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Csupacsupsz:

Jó hírekkel jövök! Ma voltam uh-n. 2 petesejtem érett meg, ha jól értettem. Az egyik tudom, hogy 16 mm-es. A nyálkahártya 9 mm. Tanár úr azt mondta, hogy tökéletes. Hétfőn lesz az inszemináció. Pont így terveztem én is, mert legalább nem kell többet hiányozni a munkahelyemről. Holnap lagziba leszek, ahol a férjemnek kell beadnia az Ovitrelle-t este 8-kor. Tényleg fáj ez a szuri? Ugyanúgy kell beadni mint a Menopurt?
NaGYON VÁROM A HÉTFŐT! Próbálok most már pozitívan hozzáállni. SIKERÜLNIE KELL!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nagyon sokat ordibáltam a hormonok miatt, több ilyen ciklust nem akarok. Várom a babát!!!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Na, ma voltam a Sz. doktornál megbeszélésen. Tét, mikor és hogyan induljunk.

Szintidő, bemetet-konzultáció-kijövetel: 2 perc 55 másodperc

Gratulálok Doktor Úr!!
mnoo
Budapest

Szia Andi!

Örülök a jó hírnek.
A szuritól nem félj, egyáltalán nem fáj.
Hányra kell menned hétfőn?

Én az első tüszőrepesztőt ügyeleten adattam be, a többit már saját magamnak szurtam a hasamba.

Érezzétek jól magatokat holnap a lagziban.

Várom a fejleményeket! :D
csupacsupsz
Budapest

Andi: az Ovitrelle-t ugyanúgy kell beadni mint a Menopurt.
csupacsupsz
Budapest

Halihó!

Andi, jó mulatást szombatra :) Az Ovitrelle előretöltött fecskendős, bőr alá kell, mint a többit.
Jön a baba :)

Mnoo, miben maradtatok a 2:55 alatt? :) Amúgy valóban nem szószátyár, de nagyon jó doki. Bízz benne :)

Nekem nagyon viccesek a fiúkáim. Tegnap az egyik csuklott, mire a másik berágott... Ma meg aki fent volt, lement... Kezd elegem lenni a frontokból. Kaptam a kórházban pár szem tök fehér kapszulát a dokitól, ami nyugtató a gyerkőcöknek, de valami gyógyszertári csodakészítmény, a nevét se tudjuk. Erőteljesen gondolkodom rajta, hogy kapnak belőle, mert olyan intenzitással mozognak, hogy a hasam betonkemény.
Hívtam a dokikámat, hogy mi a túrót csináljak, de majd visszahív mert épp szülnek...
Szerintetek?

szaboevi27
Biatorbágy

Csupacsupsz, Évi: köszönöm a tanácsokat. Tündérek vagytok!
Hétfőn 7.30-ra megyünk. Miért?

Évikém, én sajnos neked még nem tudok tanácsot adni neked baba ügyben. De júniustól már profi leszek én is. Google-ba nem kerestél még rá, hogy mi lehet ez a bogyó? Kitartás!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

évi!
írtam privit, remélem meg is kapod. magnerotot mindenképp vegyél be 3x2-t nagyon jó a felszívódási aránya. én is kapkodom rendesen a kua frontok miatt. remélem a keményedésre adnak valamit, de szerintem az már ilyenkor van mindenkinél, csak görcsökkel ne járjon. nekem anno azt mondták nézzem meg mennyi ideig tart. ha 1 percnél rövidebb, az belefér. gyereknyugtató nekem is kéne, néha beadnám botinák :D ő is sokat mozog :D

andi!
rajtad a világ szeme, de legalábbis a mienk tuti. nem mondom, h adjál neki a lagzin, mert ugye nehogy az önmegtartóztatásnak annyi legyen :D és két csapzott enyhén harmadnapos paciens jelenjen meg hétfőn inszemre várva :D mostoha apudnak jobbulást, remélem nálunk nem lesz ilyen gond, csak katéter. ordítani a gyerekvárás közben mégjobban fogsz, úgyhogy jobb, ha megszokja a környezeted. legalábbis én az első 3 hónapot végigordítottam, csoda,h nem váltunk el :D

mnoo!
végül mi lett az inzulin értékeddel? megnézetted szakemberrel. mert a nem szakember azt fogja mondani, h benne vagy a referencia zónában jó ez. az, h gyors menet voltál szokd meg, végig így lesz. ha hosszabb "együttlétekre " vágysz, akkor az magánklinika, itt csak gyorsmenet lehetsz.

nóci!
csinálj már légyszi vonalzód, h hol tartasz? gratula a közel 2 cm-es kölökhöz. idegbaj megvan még? :D nálam már csak hullámokban, de most épp a kua frontok miatt én is hasfájós lettem. nekem majd csak 15-én lesz uh, milyen jó dokid van, az enyém csak havonta rendel be. de akkor már majdnem 17 hetes leszek!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszi Etna, már ment is egy vissza :) Magnosolvot iszok, az granulátum, nekem hamarabb hat mint a Magnerot, 4-szer naponta.

Reggel 6-kor a kisfiaim úgy döntöttek, hogy egy veserúgással felébresztenek. Unatkoztam és kb 6 év kihagyással telepítettem a gépre a SIMS 2 nevű szimulációs játékot. Megteremtettem Apát és magamat, álmaink házát, majd gondoltam essünk teherbe. Íme az eredmény: Kép

Azt hittem összepisilem magam a néma kacagástól (mert Sógor koma még aludt). A játékban kislányok lettek :)

Szép hétvégét mindenkinek!

szaboevi27
Biatorbágy

Andi: csak azért kérdeztem, mert hétfőn pünkösd.
A Konc csinálja a beavatkozást?
csupacsupsz
Budapest

Lányok!

Írtam múltkor hogy van pár gyógyszerem amit szívesen odaadok. Természetesen INGYEN.

Üdv Andi

rakok képet Pannáról ( akire 4.5 évet vártunk és 5.dik beültetésre sikerült úgy hogy soha de soha ne adjátok fel )

Kép Kép Kép

Üdv!
Andi
kisborso

Sziasztok!

Évi: hát ez nagyon nagy :lol:

Etna: de majd csinálok :wink: Betöltött 8 hét vagyok :wink:
Kő keményen pillanatok alatt utol ér az ideg baj :wink: De el vagyok jót nevetek miután elmúlik :wink: 10 naponta hívtak uh-ra a múlt miatt meg a kritikus hét miatt :oops: Most megint 10 nap aztán ki kell bírni majdnem 3 hetet a 12 hétig :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Anett: Irtam e-mail, bocsánat, hogy nem irtam eddig, de nem néztem meg az e-mail-eket.

Andi: Ne ijedj meg, igazából szerintem ez változó hogy kinek hányadikra sikerül, ezt tényleg még az orvosok sem tudják megmondani, hogy ha valakinek szinte minimális problémája van és még sem csak sokadik sikerül. De egyszer biztos sikerülni fog mindenkinek!!!! Sok sikert a holnapi inszeminációhoz!!!!!!!!!
jocoka2012
Budapest I. kerület

Kisborsó! Nekem a következő ciklus 2. napján kezdődik a műsor (stimuláció), úgyhogy én nagyon szívesen átvenném a gyógyszereket, de még nem tudom, hogy mi kell. Írok neked, hogyha már képben vagyok, remélem, hogy addig marad még.

Egyébként Sz. doktorról: szerintem elvárható a megfelelő tájékoztatás minden jó orvostól. Az hogy arra a kérdésre, hogy "És akkor hogy fog lezajlani a stimuláció?" úgy válaszol, hogy "Maga nem volt a tájékoztatón?!" szerintem nem elfogadható.
Ráadásul eleinte hosszú protokollról volt szó, most pedig, ahogy nézem rövid protokollt indít (de persze sem egyikről sem a másikról nem beszélt, arról sem, hogy miért változtatta meg az előzetesen megbeszélteket.)
mnoo
Budapest

kisborso: Ha van időd kérjek írj magadról.
Inszem is volt, vagy csak lombik?
Kíváncsi lennék a történetedre? :D
csupacsupsz
Budapest

Andi: mizu veled?
csupacsupsz
Budapest

Kisborsó:

Gratulálok Pannához! Olyan gyönyörű, hogy megérte ezt a hosszú várakozást! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Megjöttem az inszemről.:)

Remélem mindkét baba megfogan. :P Sok szeretettel várjuk Virágot és Lacikát. :D :D :D :D :D

Csupacsupsz: ma is dolgoztak a BMC-ben. Azért ez nem semmi!

Ismételten Z doki helyettesített. Ő írta ki a stimu gyógyszereket is, tehát neki kell majd megköszönnöm június 14-én.

Most nagyon boldog vagyok! Nem érdekel a sok sikertelen első, nekünk most összejött. Az viszont érdekes, hogy a férjem csak 12 millát produkált, igaz 50 és 60% mozgékonysággal. Legutóbb 17-nél tartottunk. Azt mondták, hogy 1 is elég, ne keseredjünk el. Na de én most telhetetlen vagyok, kettőt akarok!!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok Csajok!

Noci!Nagy gratula :)
Andi :) Neked is :)
Itt szakad az eső meg villámlik... :( Én csak elvagyok.Mint mindig,magam alatt...de örülök nektek.Puszika
nicky1983
Nagyút

Jaj, Nikikém, nem szabad elkeseredni. Minden szép és jó, felfogás kérdése az egész élet. Próbáld a szépet látni valahogy a dolgokban. Tudom, nagyon nehéz, de meg kell próbálni. Minden jó lesz, ha te úgy határozol magadban. FEL A FEJJEL!!!! :wink:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Mi is haza jöttünk vidékről.

Niki: Fel a fejjel.

Andi: Drukk az ikrekhez.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Csajok,de egyenlőre nem látom a fényt az alagút végén.Azért is nem jövök túl gyakran,h nehogy negatív hatással legyek rátok.Elég,ha én negatív vagyok.Úgy érzem,rám szakad a világ...és még a torkom is fáj... :(
nicky1983
Nagyút

Niki, ne keseredj el. Csinálj valami olyat ami felvidít. Ölellek.

Andi, elképzelni nem tudod mennyire szorítok. Én is így éreztem, tudtam hogy sikerült és én is kettőre vágytam de most kifejezetten örülök hogy Ádám maradt meg nekünk. 14-én kapjuk a jóhírt!!!!!

Mi is vidéken voltunk és fantasztikusan éreztük magunkat. Ádám kifejezetten el volt varázsolva.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nicky: fel a fejjel! :D

Andi: remélem teljesül az álmod.
Drukkolok nagyon! :D
csupacsupsz
Budapest

Etna: Mi van Witchel?
csupacsupsz
Budapest