sziasztok lánykák!
köszi, h hiányoltatok, sajnos apum kórházban van, pénteken elvitte a rohammentő infarktus gyanúval. azóta vizsgálgatják, eddig az derült ki, h sztrokja biztos volt, agyvérzés gyanú is felmerült, de az szerencsére nem igazolódott be. valami infarktusra utaló jel látható a szívén, ami a drnő szerint nagyon rossz, de ehhez kell még egy szívkatéterezés, meg ma egy nyaki és egy koponya ct. iszonyatos kedves, aranyos, segítőkész a drnője, de szerintem a lányom lehetne. a kórházban csupa ilyen fiatal orvos van a nagy szakik hetente egyszer-kétszer tűnnek fel
gyerekek, tudom, h már későn szólok, de ha bármikor úgy alakul, h 1% adót fel tudtok ajánlani, akkor azt mindenképp valami kórháznak tegyék, ne alapítványnak. (mármint a kórház is alapítványon keresztül kapja) de a rex, a gyerekrák és egyéb "felkapottt" alapítványokhoz dől az adomány és náluk nagyobb szüksége van pénzre a kórházaknak.
iszonyatos nagy carban van az eü. most volt kin egyiptomban a barátnőm, (altató orvos) mutatta a kinti kórházakat, hát mi nyaralásnak éreznénk egy olyan intézményt. a sok rohadt olyan munkáltató, aki kizsigerelte évekig a dolgozóit és még csak be sem jelentette, most is csak 6 órásra és minimálbérre, iszonyatos sok pénzt elvesz a tb-től. meg had nem mondjam, h vannak olyan népcsoportok, akik közgyógyra kapott gyógyszereket az ukrán és a román határon árulják jópénzért, amit persze mi fizetünk meg. szóval a kórház próbál lavírozni a fillérekből amit kap, viszont tényleg nagyon szépen bánnak a betegekkel. a nővérek lányok..... vagy 70 beteg jut egy nővérre és ehhez keresnek 80 -90 ezer nettót
ez a kistarcsai kórház és itt tényleg fürdetnek ,etetnek és pelenkáznak is!!!!! saját szememmel látom, meg apu is meséli, tehát csak jó mondhatok a kórházról és a dolgozókról. remélem apu is hamarosan hazajöhet,akkor lesz minden ok.
nekem megjött a down kór eredményem, 1:1500 az downra és 1:50000 az edwards szindrómára. kua jó eredmény. ma elég gázul vagyok, hulla fáradtnak érzem magam és a hasam is fájdogál, remélem csak az időtől. védőnő is volt ,még szerencsére mindig nem híztam semmit, ez valami csoda, mert enni azért eszem nem keveset. jövő héten megyek mozizni, remélem megmutatja magát a csodabogyó.
bocsánat, h nem írok részletesen mindenkinek, de nagyon hullának érzem magam. remélem ez normális,mert ilyen eddig nem volt